Dodaj do ulubionych

osiemnastka

07.03.05, 10:36
Dla młodzieży impreza w klubie.
A co dla Dziadków, chrestnych , rodziców?
Nic?
Młody si enie domaga...
A jakie prezenty dla jubilata?
Obserwuj wątek
    • aka10 Re: osiemnastka 07.03.05, 18:52
      Jesli sie nie domaga imprezy dla krewnych,to zaprosilabym ich na kawe,tyle,ze w
      inny dzien,niz ta impreza w klubie .Co do prezentow,to spytaj jubilata,co by
      chcial dostac.Pozdrawiam.
      • megxx Re: osiemnastka 09.03.05, 21:53
        A to młody ma się domagać imprezy dla dziadków itd..a prezenty od nich przyjmie?
        Przecież to uczczenie jubilata, łaski nie robi jak nie chce imprezy, ale może
        krewni też nie domagają się by dawać noewmu dorosłemu prezentów?

U mnie było tak: w dniu urodzin(wypadło w środku tygodnia, a rodzina w oddali)
        wąskie grono+szampan i tort, wieczorem młody poszedł w pubie przyjmować
        życzenia od kolegów(z hasłem, że będzie impreza w dalszym terminie-bo czas był
        mało zabawowy), w najbliższym terminie po dacie urodzin- rodzinne spotkanie.

A prezenty? W większości dostał pieniądze.
        • aszar.kari Re: osiemnastka 09.03.05, 22:02
          Moja Mloda tez w tym roku skonczy 18 lat. Kilkoro z klasy skonczy w
          przyblizonym terminie wiec impreza bedzie zbiorowa. Rodzina to moj problem -
          jesli zaprosze na jakis lunch to Mloda sie pewnie laskawie pojawi ale to dla
          Niej raczej obowiazek a nie wielka przyjemnosc. Prezenty sa zawsze symboliczne -
          Jej zalezy na imprezie z mlodymi a nie na kolejnych dobrach smile
          Wszystkiego najlepszego dla wszystkich tegorocznych "osiemnastkow" smile
          Aszar
          • verdana Re: osiemnastka 10.03.05, 09:03
            Perwnie, ze młody nie chce imprezy z rodziną, ale raczej wypada - tylko moim
            zdaniem nie w dzień urodzin - po co psuć urodziny (przypomnijcie sobie
            nasiadówki z cioteczkami). Prezenty - w zalezności od kasy i od chęci. Moi
            rodzice np. zaprowadzili moje 18-latki do EMPiK-u i pozwolili wybrać dóbr
            kultury za 1000 zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka