fajnyrobal 29.11.08, 23:36 Nie wiem co to jest, ale odkąd urodziłam turkucia strasznie odczuwam PMS. Dwa dni przed mam taki ogólny wkurw, że pozabijałabym wszystkich. A na pewno poodgryzalabym głowy. To tak a propos wypowiedzi surity. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niuta_s Re: PMS 29.11.08, 23:52 my kobiety to mamy przejebane, nie dośćże na naszej głowie dzwiganie brzuchów, potem rodzenie, oczywiście zarządzanie i logistyka, to jeszcze się takie przypałęta... a facet?pirdutnie teczką, walnie się na sofie - i gdzie moje piwo?i czy jest co na obiad... no przewalone Odpowiedz Link Zgłoś
meduza_79 Amen :)) 30.11.08, 10:16 tak jak teraz siedzę w domu z dziećmi to małż dość często zadaje mi to pytanie. I ze zdziwieniem słyszy że jestem zmęczona... No bo niby czym ??? Siedzeniem w domu??? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy_nka a ja naprawdę uważam, że 30.11.08, 10:34 siedząc w domu z dwójką nawet, to nie ma nic do roboty. Tylko ta dwójka tak cholernie człowieka wkurza. Póki co, jerza oddałam do żlobka bo wracam do roboty za 3 miesiące, więc mam spokój, bo 4-miesięczne dziecko nie ma ŻADNYCH wymagań (tylko cyc i pielucha). ALE!!! niestety co tydzień lub dwa jerz jest chory i w domu , co mnie wkurza bo bym dom poremontowała sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: a ja naprawdę uważam, że 30.11.08, 14:34 To się rozwija wątek narzekający? Na mężów, na dzieci...na teściowe No dobra dawać, kiedy źle trzeba się wygadać Odpowiedz Link Zgłoś