imka1 06.09.05, 21:19 od którego tygodnia/miesiąca mieliście mdłości? - z góry bardzo dziękuję za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandziola Re: mdłości 06.09.05, 21:23 Gdzies tak od 5 do mniej więcej dwunastego. Przyszło nagle i równie nagle odeszło) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aaanulka Re: mdłości 06.09.05, 21:28 Nio ja miałam to szczęście że mdłości nie miałam nic a nic, no może czasem gorzej się czułam ale cała ciąża bez obiawowo piersi na początku bolesne i nabrzmiałe a teraz?! heh malusie i wogule nie bolą -teraz czyli 28 tydzień ciąży. Brzusio za to całkiem sporawe Co do mdłości to myslę że indywidualna sprawa, ale pewnie coś ok. 4 -6 tygodniach od zapłodnienia Odpowiedz Link Zgłoś
gwana Re: mdłości 06.09.05, 21:51 Ja miałam mdłości od samego początku tzn. od ok.4 tygoddnia. teraz mam 17 tydzień i gdzies od 3 tygodni mam normalne samopoczucie chociaż mam problemy z komunikacja miejską- na dluzszych trasach nie mogę jeździć autobusami. Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: mdłości 07.09.05, 08:12 ja mialam od poczatku, wymiotowac zaczelam od 2 mca, az do 5 mca, ale i w 9tym mi sie zdarzalo (to bylo jeszcze gorsze bo brzuchol uciskal ) a jak sie teoretycznie wymiotowanie skonczylo, to sie zaczela potworna zgaga, ktora myslalam, ze nie minie. a i z rewelacji to jeszcze pod koniec 8 mca zlapala mnie rwa kulszowa i trzymala do porodu )) Odpowiedz Link Zgłoś
ewoj78 Re: mdłości 07.09.05, 09:12 Witam! Ja miałam mdłości od 2miesiąca do końca 5 miesiąca (szok), nic mi sie nie chciało, ale za to jak mineły to mogłam robić wszystko bez problemu! Za to teraz juz troszke osłabłam, zbliza mi sie termin i brzuszek juz nie pozwala na wiele. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: mdłości 07.09.05, 09:14 ok koncowki 6... do 26. a od dwoch tygodni mam je znowu, wlasnie mnie gnebia teraz. jestem w 40 tc. Odpowiedz Link Zgłoś