melba7 10.01.06, 09:37 Zapraszam do nowego wątku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ant25 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 09:47 Się melduje, Fajowa nazwa, Jak na razie bez staran ale lubie z Wami pogadac Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 09:49 Dzięęęęki Malbuś - nazwa super - mi dziś nic nie przychodziło do głowy No i ofkors się melduję Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 09:49 A może by tak listę na początek?? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Lista 10.01.06, 11:08 coś tu cicho... Ja już zgłosiłam urlopik piątkowy więc jadę na histero w piątek - juz zaczęłam się bać. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Lista 10.01.06, 13:12 1. erga4 - małopolska, 27 latek, bezdzieciowa 2. bebell- warszawa, 27 lat, na stanie Tośka Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Lista 10.01.06, 13:15 1. erga4 - małopolska, 27 latek, bezdzieciowa 2. bebell- warszawa, 27 lat, na stanie Tośka 3. ma_ruda - warszawa, lat niestety juz 29, na stanie maż i kameleon Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Lista 10.01.06, 13:25 1. erga4 - małopolska, 27 latek, bezdzieciowa 2. bebell- warszawa, 27 lat, na stanie Tośka 3. ma_ruda - warszawa, lat niestety juz 29, na stanie maż i kameleon 4. althea - za mala woda, 26 lat, na stanie chlop w kwiecie wieku Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Lista 10.01.06, 13:29 No nie, ja znowuna podwojnym miejscu... ja to sie zawsze wstrzele... Witam nowe foremki!! Chce mi sie frytek i faworkow! Frytki sobie zrobie a faworki beda kiedy indziej bo mam deficyt oleju. A tak w ogole to moj 26 dc, czyli za pare dni sie wyjasni... Bebellku, buziaki! Mam nadzieje, ze juz mniej boli. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Lista 10.01.06, 13:31 1. erga4 - małopolska, 27 latek, bezdzieciowa 2. bebell- warszawa, 27 lat, na stanie Tośka 3. ma_ruda2 - warszawa, lat niestety juz 29, na stanie maż i kameleon 4. Kasia - 24 latka- bezdzietna- Zgierz 5. Majka- 26 lat, bezdzietna 6. althea - za mala woda, 26 lat, na stanie chlop w kwiecie wieku Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Lista 10.01.06, 13:36 1. erga4 - małopolska, 27 latek, bezdzieciowa 2. bebell- warszawa, 27 lat, na stanie Tośka 3. ma_ruda2 - warszawa, lat niestety juz 29, na stanie maż i kameleon 4. Kasia - 24 latka- bezdzietna- Zgierza 5. Majka- 26 lat, bezdzietna 6. althea - za mala woda, 26 lat, na stanie chlop w kwiecie wieku 7. Anialm - poznań, 27 lat (tylko jeszcze 2 m-c ), na stanie Nulka Odpowiedz Link Zgłoś
majka0026 Re: Lista 10.01.06, 14:47 hej Anialm, Ty z Poznania jesteś. Tak jak ja. Która dzielnica? Bo ja Winogrady Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Lista 10.01.06, 14:50 jestem z JEzyc - całkiem blisko Winograd bo mieszkam na Sołaczu Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 11:44 I znów podnoszę wątek bo coś dziś nasze gaduły są małomówne Pewnei zapracowane jesteście - ja mam za to duuużo czasu wolnego bo szefa nie ma D Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 11:48 Melduję się)) @ mam( i boli jak sto skurczybyków(( już dawno tak nie bolało... kissy k. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 11:56 no, jestescie )) to i ja sie melduje, troszki zarobiona, ale juz powoli zaczyna mnie byc widac zza teczek D Bebellek - sciskam, bardzo, bardzo mocno biedaku!! a widzimy sie dzis?? Ergus - taka dzielna dziewoja jak ty sie boi??? eeee nie wierzeD Fantaisie - zapomnialam ci wyslac wczoraj fotki, moze dzis mi sie uda - sorki. no i szkoda ze jednak nie dasz rady do nas dojechac( ale nastepnym razem... sa jeszcze jakies chetne na dzisiejsze picie?? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Ma_rudka... 10.01.06, 13:07 widzimy) tylko napisz mi na priva gdzie mam się stawic) i jak ładnie do mnie powiedziałaś) bebellek)) k. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ma_rudka... 10.01.06, 13:13 fajnie tego bebelka wymyslilam, nie?? tak mnie wczoraj naszlo DD na priva juz masz detale Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Ma_rudka... 10.01.06, 14:59 instrukcje odebrane) lece smazyc jajka dziecku, bo głodne... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ma_rudka... 10.01.06, 15:05 man andzieje ze instrukcje jasne i trafisz czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
magda0076 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 11:56 ja tez sie melduje i witam serdecznie. Ostatni @ mialam w grudni, w zeszły piątek owu. I zobaczymy. Cały dol brzucha boi okropnie jak bym miala dostac @. Nie wiem co to znaczy, staram sie nie nastawiac bardzo optymistycnie, Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 12:06 Witam witam nową koleżankę - kciuki już zaciśnięte!! Ma-rudko- ano - przyznaję się że i ja nieraz się boję. Ale nie wsydzę się przyznać - przynajmniej przed wami bo z wami łatwiej pokonać strach ) bo jesteście taaaaaaaaaakie kochane!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magda0076 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 12:11 zdjęcie - super!Erga Gdzie jest tak pieknie? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 12:08 lalisia a co z tym usg 3d?? uda się wcisnąć?? Odpowiedz Link Zgłoś
majka0026 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 12:26 Cześć dziewczyny Pierwszy raz tu jestem i witam Was serdecznie. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona. Ja się staram z mężem o dzidzię już od czterech miesięcy i na razie nic z tego nie wychodzi... Okres zaczął mi się ostatnio szóstego stycznia, więc owulacja przede mną i mam nadzieję, że tym razem... Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 12:47 Witam Was moje kochane! Jestem tak zawalona w pracy ze nie mam czasu nawet iśc do toalety czy zrobic sobie kawusi... poprostu karuzela.... Sciakm Was mocno i dziekuje za zdjecia Jelsi chodzi o mieszkanko - to drobna zmiana planów jednak zdecydujemy sie w Poznaniu - namniejsze. Balbinko - teraz dopiero sie dowaduje ze mam wielkopolanke na forum początkowo chcielismy mieskznaie w Dąbrówce - było (no i jest boskie - wielkie duzopokoi etc.) ale przeprowadzilismy rozmowe i doszlismy do wniosku ze poszukamy jeszcze w Poznaniu. I zdecydowalismy sie na Naramowice no mniejsze - do odbioru w październiku. Wczoraj za to mielismy jazde z moimi rodzicami - koniecznie chceli nas uszczęsliwiść mieszkaniem swoich znajomych... Koszmar - mieszkanie duże, ale wszsytko bym tam wywaliła i robiła po swojemy - wiec po co wydawac tyle pieniedzy.... poza tym blok zbudowany jakas metodą kanadyjska (tak mowiła właścicielka) z NIDY GIPS a pomiędzy jakas wata ocieplająca.... jak im pękła rurka i woda poleciała to sąsiad obok miał wodę pod podłągą bo wszystko spłynęło. Och mówię wam.... no i teraz rodzice sa na nas obrażeni ze my nie chcemy tego mieszkania i nie rozumieją, wręcz wydaje im sie to absurdalne i bez sensu żeby kupowac mieszkanie u developera tylko z białym montażem.... Ale pomarudziałm.... acha - no i witam nowa kolenzankę - zycze szybkiego zafasolkowiania Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 12:49 niby wszystkie terminy juz zajete ale ona powiedziala ze i tak sprobuje mnie jeszcze gdzies tam wepchac ze rozmawiala z kierowniczka teraz jeszcze musi z tym lekarzem no zobaczymy to jest do 20 wiec jeszcze moze jej sie uda. Wsumie malo robia bo tylko 2 razy w tyg po 1:30 godziny. Pozyjemy zobaczymy) w nastepnym tyg ide do swojego gina Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 12:59 Majka - jasne że przyjmiemy! Im nas więcej tym weselej Napisz skąd jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 12:53 Madziu - fotka jest z naszej działki w Klimkówce - nad zalewem. masz rację - tam jest pięknie zachorowaliśmy na tą działkę i od września jesteśmy jej właścicielami. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 13:10 Witam Magdę i Majkę) Szybkiego zafasolkowania Kobietki) I pouzewnętrzniajcie nam się tutaj troszeczkę celem lepszego zapoznania)) Anialm- buziak)) kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 13:14 Witam Nowe dziewczynki, tak tak Bebell ma racje prosze nam tutaj trosze poopowiadac o sobie, oczywiście rewnz jest pewny Anialm to chyba dobrze prawda z tym mieszkankiem wiem ze chciałaś to konkretne ale chyba nie tak super koniecznie, prawda? I to mniejsze wiesz mniejsze opłaty i tak dalej no i mniej sprzatania zawsze to cos Bebell mowisz ze bedziesz, to fajnie, do zobaczenia wieczorkiem ) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 13:17 No i ja witam nowe kolezanki i przylaczam sie do choru glosow krzyczacych chcemy szczegoly z waszego zycia!!! (ale zabrzmialo, co??D) Anialm - ale ci zazdroszcze - i gratuluje!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_skorpion81 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 13:19 melduje sie i ja Kasia- 24 latka- bezdzietna- Zgierz Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 13:23 OOO i kolejna nowa duszyczka - witam kasię - pewnie październikowo-listopadowa jesteś skoro skorpionik?? zgadza się? to może kontynuujmy naszą listę.. i nowe koleżanki tez conieco o nas się dowiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 13:32 No i jak tu nie zwariowac - moje kochanie zmieniło zdanie - brat go przekonał - do tego wiekszego mieszkania.... tylko dupa ! bo juz jest sprzedane... No i teraz nie chce tego mniejszego, tylko chce poczekac az tamata firma (ta z Dąbrówki) dostanie pozwolenie i wybuduje kolejne budynki.... moze za rok, półtora.... No ma szczescie chłop że go kocham - bo bym mogła normalnie..... Witam poznaniankę Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:27 Bebell - dzieki za buziaka Zaczynam dzisiaj swirowac Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Lista 10.01.06, 13:24 -------------------------------------------------------------------------------- 1. erga4 - małopolska, 27 latek, bezdzieciowa 2. bebell- warszawa, 27 lat, na stanie Tośka 3. ma_ruda - warszawa, lat niestety juz 29, na stanie maż i kameleon 4. Kasia - 24 latka- bezdzietna- Zgierz Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Lista 10.01.06, 13:27 niech ktoras dopisze do tej ma_rudy - dwojke (2) bo mi sie zapomnialo. w liscie znaczy sie Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Lista 10.01.06, 13:41 1. erga4 - małopolska, 27 latek, bezdzieciowa 2. bebell- warszawa, 27 lat, na stanie Tośka 3. ma_ruda2 - warszawa, lat niestety juz 29, na stanie maż i kameleon 4. Kasia - 24 latka- bezdzietna- Zgierza 5. Majka- 26 lat, bezdzietna z Poznania 6. althea - za mala woda, 26 lat, na stanie chlop w kwiecie wieku 7. Anialm - poznań, 27 lat (tylko jeszcze 2 m-c ), na stanie Nulka I oczywiście lista naszych pociech forumkowych 1. Magdusia, córcia Moni 2. Natalka, córcia Lalisi chyba mala poprawka bedzie bo myslimy nad Amelka)oraz Alicja-starsza siostrzyczka 3. Mikołajek, synuś Megi 4. Jasiek?, synuś Zeberki 5. ........ synuś Finki 6. ..... ..... Gviazdki 7. Zosia lub Helenka albo Leonard (narazie obstawiam dziewczynke,ale na zagladanie miedzy nozki musze jeszcze poczekac) 1-szo sierpniowe dzieci Abie 8. ..... ..... Niki 9. ..... ..... Hortiki 10. ..... ..... Tycji byc może będzie to Blanca lub Lena. albo.. Patryk, Natan,Olaf lub Oscar. 11. ..... ..... Kateb 12. ..... ..... Ktat 13 Jakub Albert syn Melby-na swiecie od przeszło 9 lat 14 Eliza córcia Malgos 15 Amelka córcia Ant cudna blondyneczka 16 Tosia córcia bebell równie cudna blondyneczka 17 Karolinka córcia pkanetki - 7 latek (?) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Althea!! 10.01.06, 13:38 dzieki za "2" - masz u mnie juz trzeci uscisk 30.01. D Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Althea!! 10.01.06, 13:44 Anialm - nosz chłopa nie zrozumiesz ale nie dziwię mu się. Też bym wolała to większe. nawet na obrzeżach miasta. cierpliwości - lepiej poczekac na to właściwe niż kupić mniejsze inwestować a później znów zmieniać na większe, albo żałować że się od razu większego nie wzięło.. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Bebell 10.01.06, 13:46 Ściski dla twojej małpy od mojej małpy )) A tak poważnie tulę cię do mojego 75a mężulo do mnie jutro przyjeźdzą to może mnie troiszkę odstresuje. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Bebell 10.01.06, 13:46 a sam też chyba przeżywa bo przy okazji mojej histero on zbada swoją armię. Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Althea!! 10.01.06, 13:54 Ja chciała od razu to duze za miastem .... ale co zrobić, poszło. Ktos kupił "moje" mieszkanie no ale nic poczekamy troszke i tez bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
magda0076 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 13:53 8. magda0076, 25 latek, bezdzieciowata, Warszawa. Od sierpnia szczęśliwa mężatka, w kwietniu odstawiłam pigułki, staramy sie od listopada, więc dopiero ( a może już)trzeci mieiąc. Co byście chciały jeszcze o mnie wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
majka0026 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 13:59 A ja mężatka od września I od tego czasu się staramy. Mąż chciał od stycznia dopiero ale w noc poślubną nie użył prezerwatywy i tak już zostało... bez efektu niestety Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:02 Ja od czerwca... ale 2004 czyli już prawie dwa latka będzie - ale ten czas leci ) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:01 magda, kiesy braliscie slub? Bo ja tez sierpniowa mezatka jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
magda0076 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:05 06.08 - to był piękny dzien. szkoda ze tak krótko trwał Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:07 oj - chyba każda ma takie odczucia po własnym weselichu dla mnie to też był najpiękniejszy dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:12 Erga widze ze dziś post za pościkiem , no ale jak jutro przyjeżdza małżonek to znów Cię nie będzie kilka dni Miłych ekscesów Bardzo bym się chciałą spotkać z warszawiankami no ale narazie to jestem do niczego. Po dzisiejszej wizycie u ortodonty czuję się jakbym maraton przebiegła, ale jeszcze kiedyś Was złapię na żywo! obiecuję! No i życzę wesołego "pijaństwa" Witam nowe forumki, oby jak naszybciej spełniły się Wasze marzenia. Erga ta histo to co to takiego, bo chyba szczegóły podawałaś jak była offline. Bolesne? Trzymaj się dzielnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ktat Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:24 witajcie u nas 9tc4d nadal boli nocki nieprzespane wizyta u gina w czwartek i usg genetyczne 24 postanowilam ze dla dobra maluszka do pracki juz nie wroce ciekawe co ginek na to ?? zadna nie testuje jakos cos sporo czekamy na nowe mamy ?? czy ja cos przegapilam Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:25 Dla madzi jeszcze jedna fota-też z działki: img194.imageshack.us/img194/1820/klimkwka33rr.jpg Megi - dziś cały dzień na forum bo szefa nie ma więc mam mnóstwo czasu w pracy a co do przyjazdu mężusia to nic z tego bo jestem zamałpiona to raz, a dwa to mężulo abstynent - w piątek poddaje armię badaniu Napisz conieco o wizycie u ortodonty - już masz jakiś drucik?? stały aparacik czy ruchomy?? oj znam ten ból.. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:30 No to przepraszam za insynuacje mam nadzieję, że armia okaże się zwarta i gotowa A aparat mam stały, już półtorej roku nosze to cudo, no i mam nadzieję, że niebawem skończę ( przynajmniej takie zeznania "wycisnęłam" z mojego ortodonty ). Mój mężulo też nosiła aparat (od miesiąca ma już zdjęty) i przetestowaliśmy empirycznie, że nawet przy dwóch aparatach można się całować Nasz ortodonta wróży naszemu potomstwu również aparaty w przyszłości więc trzeba już zacząć oszczedzać Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:34 kurcze - megi - faktycznie - teraz pamiętam jak pisałaś o tym że i ty i mężulo nosicie. oj zmiana drucika jest bolesna - to fakt. ja początkowo miałam nosić 1,5 roku do 2 lat.. przedłużyło się do czterech Ale warto było!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:35 pomyliło mi się bo ostatnio któraś z dziewczyn (nie pamiętam któr) pisała o zamiarze zakładania aparatu. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:38 Chyba cytrusowa o ile mnie pamięć nie myli, a w moim wieku to już nie takie pewne Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:36 $ lata? no to podziwiam wytrawała jesteś! choć jak już to człowiekowi przykleją to nie ma za wiele do gadania Ja dziś o mało nie zemdlałam na fotelu, bo leżenie na plecach tak na mnie działa, ale ortodonta był wyrozumiały i pozwolił mi na przerwy siedzące Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:39 wiesz - jakoś się przyzwyczaiłam założyli mi jak szłam do szkoły średniej (przed pierwszą klasą) i górę zdjęli mi przed studniówką a dół po maturze... jeszcze na studiach miałam przez pół roku bo coś mi się poprzestawiało mimo drucika retencyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
magda0076 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:42 Dzięki. To pierwsze jednak duzo bardziej mi sie podoba. Działke macie super. Tylko pozazdrościć Odpowiedz Link Zgłoś
majka0026 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:23 Dziewczyny, mam do was pytanko o olej z wiesiołka. Napiszcie czy wiecie co to jest i czy rzeczywiście pomaga z badaniu śluzu, bo tak mi się obiło o uszy. A może wiecie co jeszcze może pomóc w zapłodnieniu? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:28 wiesiołek polepsza śluz - stosuje się go tylko w pierwszej fazie cyklu. co do wspomagaczy to są ziółka-różne mieszanki. aaa no i byłabym zapomniała o szkole pszczoły: Obowiązkowo po sexie świeca, i nie myjemy się !!! DDD Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:31 A jak już mowa o Pszczole to już nas nie lubi czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:31 Ergus - Ja to jednak prawdziwa blondyneczka jestem napisałaś: Obowiązkowo po sexie świeca - a Ja sobie mysle po co zapac świeczki po seksie.... Oj kiepsko ze mną - i chyba nie swiadczy o mnie zbyt dobrze... albo ze czas na urlop bo przepracowna jestem Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:33 Anialm może płonące świece też nie zaszkodzą? Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:35 Tylko o jakim zapachu....? Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:37 ja bym była za czymś cytrusowym, choć może wanilia? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:40 DDDD hehehe anialm - ale się uśmiałam Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:32 Erga uścislij, że zakaz mycia nie obowiązuję aż do rozwiązania i po jakimś czasie można się umyć Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:42 hehehe - nosz ryję ze śmiechu!!! monitor oplułam!! a kierownik nie wie o co chodzi - nosz jakaś wariatka śmieje się do siebie !! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:46 Erga uważaj, bo Ci odejmą od pensji cene nowego sprzętu biurowego A kierownik pewnie woli radosne niewiasty, niż takie zasępione Dobra, dość tego dobrego, zmykam grzecznie leżakować. I dziękuję, że jesteście Uściski for all Odpowiedz Link Zgłoś
majka0026 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:32 Dzięki Erga Ale z tą świecą to na serio? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:43 No kurczaki..ledwo człowiek załozy nowy wątek, to juz jest całą fura do czytania a ja znowu do pracki zaraz pomykam Witam nowe forumowiczki Warszawianki-zazdroszczę tego dzisiejszego spotkania, ale nie dałąbym rady....więc nawet nie pisałam,żebyscie mnie wzięły pod uwagę... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:46 Swiece po seksie zapala się oczywiscie w intencji szczęsliwego zaciążenia Nic nie pomyliłam?DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:47 no, nie coraz lepsze teksty o swiecach leca... musze to ostatnie Melbus zapamietac.. w intencji - GENIALNE!! szkoda ze cie nei bedzie ale 30.01 nam sie juz nie wywinesz, prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:49 jasne melbuś - ja nawet mam pomysł na świecznik do tej zapalonej świeczki w intencji DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
majka0026 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 15:29 Erga, a co do tych ziółek wspomagających o których pisałaś, to jakie konkretnie mogłabyś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 15:31 www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=25841 tu masz różne miesanki wypisane Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 18:41 Majka, ja piję mieszankę ojca Sroki nr 3. Teraz miałam przerwę, piję znowu od tego cyklu. Wczesniej jak piłam miałam wrażenie, że mi się po niej cykl podregulował . Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:36 Hej! Nieśmiało przyłączam się. Bardzo chciałabym mieć dzidziusia, ale niestety nie jest to proste. Na razie czeka mnie monitorowanie owulacji a wcześniej test na prolaktynę. Najgorsze jest to, że jak byłam młoda to faszerowałam sie tabletkami, bo nie chciałam "wpaść" a teraz.... oddałabym wszystko za maleństwo. No.... Więc troszkę mi smutno..... Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:40 Witma nowa kolezanke! Nie smutkaj sie - dla kazdego jest odpowiednia pora na maleństwo i trzeba tez do niego dojrzec. Nie wypomnaj sobie niczego, tylko mysl o tym co jest teraz No i rzecz jasna zycze brzusia z maleństwem Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:42 DZIĘKI WIELKIE! Nie zawsze jestem taka zdołowana. W pracy koleżanka jest w ciąży, psiapsiółka urodziła teraz śliczną córeczkę a ja.... No cóż.... Zobaczymy dalej. Pozdrawiam wszystkie starające się! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:40 Witaj Enterku! Zycze szybkiego zafasolkowania! A co do swiecy to prawda, najprawdziwsza prawda! Praktykuje, ale jakos malo skutecznie... Frytki byly! Caly kopiasty talerz. Odpowiedz Link Zgłoś
majka0026 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:41 Cześć Enterku A długo już się starasz>? Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:46 Cześć! Ogólnie od chyba 3 lat nie zabezpieczam się w ogóle a tak na poważnie to starania zaczęliśmy od mniej więcej 3 miesięcy. Moje cykle są beznadziejnie nieregularne. Dodatkowo byłam niedawno na usunięciu torbieli z jajnika. Więc nie wiadomo co będzie. Czasami mam straszne doły. Aż dziw, że mój M jeszcze ze mną wytrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:44 cześc enterek)) i nie smuc się! co ma wisiec nie utonie... co sie odwlecze to nie uciecze... a na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje... to ostatnie to od czapy) kasia Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:47 a dlaczego nie naleje ten Salomon? Ja pytam czysto teoretycznie Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:50 megi ty lepiej uciekkaj leżeć bo już coś chyba za długo w pozycji pionowej jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:45 Majka - trza przetestować. ja próbowałam ale nie pomogło. Ale są kobitki które twierdzą że to bardzo pomaga Enterek - witam koleżankę i mam tą samą złość w sobie!! ale nie mamy na to wpływu więc po co smucić się przeszłością -lepiej szukać tych drobnych radości w teraźniejszości (ale się mi rymuje )) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:47 nosz bebell- aleś mnie pocieszyła tymi tekstami warszawianki - apeluję o zabranie ze sobą aparatu i obowiązkowe przesłanie fot ze spotkania!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:53 Ergus - aparat lezy w kuchni na barku przygotowany. mam robic dokumentacje dla was i dal mojego M bo mi chlopina nie ufa, hihi... mysli ze mam jakas schdzke z kochankiem wiec zdjecia beda napewno, bo musze mu udowodnic ze to 100 % babskie spotkanie to beda nastepne D Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:56 hehe - zazdrosny facet jest taaaaki kochany. mój zawsze udaje że nie jest ale ostatnio jak się dowiedział że jacek przyjeźdza na stok to nie chciał mnie odstąpić na krok ) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:59 no to prawda jak zazdrosny to sie robi taki uroczy Odpowiedz Link Zgłoś
majka0026 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 15:03 Zgadzam się z Tobą Erga. Zazdrość jest potrzebna. Mój mąż jest zazdrosny całe szczęście. Oczywiście tak zdrowo zazdrosny, a nie świrnięty Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 15:05 mój zawsze twierdził że on się o mnie nie boi bo mi ufa i takie tam... ale mówię wam - jak go widziałam teraz w sobotę.. ech aż mi się tak fajnie zrobiło Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:50 Czytalam często Wasze wątki, aż w końcu sie zdecydowałam pisać. Lepiej sie czuję wiedząc, że nie tylko ja mam złości i dołki. Mam nadzieję, że pogawedzimy sobie jeszcze nie raz. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 14:51 Pisz pisz kochana enterko - to pomaga. a jak z tą twoją nieregularnością okresu?? robiłaś jakieś badania? Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 15:05 zaczynam robić monitorowanie owulacji plus mierzenie temeratury codziennie. Tylko nie wiem, czy jest sens zaczynać monit. od 12d cyklu, ale idę jutro i zapytam. Na czerwiec planujemy ślub i starsznie chciałabym być już w ciąży. Wiecie co? Nie znam Was jeszcze wszystkich, ale lżej mi od tego pisania. DZIĘKI! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 15:08 czerwiec to piękny miesiąc na ślub - ja sama wymarzyłam sobie ślub w czerwcu i tak było! szkoda że inne marzenia się nie spełniły.. no ale widać nie można mieć wszystkiego. A skąd jesteś i ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 15:13 Kraków a bardziej Skawina (bo tam teraz pomieszkujemy). Lat.... 28 (rocznikowo+1 hi...hi...) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 15:14 oo to wreszcie ktoś bliżej mnie Debica-Gorlice Odpowiedz Link Zgłoś
majka0026 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 15:00 mogę świecę testować, co mi tam. Jakby nie wyszło to zawsze świadomość, że coś dla ciała się robi... A pompki nie pomogą czasem? )) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 15:14 Pompki jak najbardzoej wskazane... ale pompki ma robic maz)) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 15:17 aaaa - no tak - zdecydowanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
majka0026 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 15:23 To jest bardzo, ale to bardzo dobry pomysł. Chociaż byłoby jeszcze lepiej gdyby mój mężo robił brzuszki Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 15:25 Brzuszki to my będziemy miały po tych świecach i pompkach Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: SMS od Hortiki :))) 10.01.06, 14:50 tradycyjnie cytuje (ew byki ort sa moje ): Dzieki! leze i umieram z nudow. b. zaluje ze nie moge do was dolaczyc! czuje sie ok. plamien wiecej nie bylo. usciski dla wszystkich, nie moge sie doczekac powrotu!! ja naszej Hortice napisalam o @ ergi i bebelka, o tym ze ich oboje sciskamy i ze ja zapraszam na dzis. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: SMS od Hortiki :))) 10.01.06, 14:55 Pozdrów Hortikę - niech leżakuje grzecznie. Melbuś - czytaj, czytaj bo wieczorem się pogubisz w pościkach - kurcze ja jestem cały czas na forum i nie nadążam. dziewczynki się rozgadały Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: SMS od Hortiki :))) 10.01.06, 15:04 hehe - zależy co będziesz pompować )) nogi na lampę i pompka - chyba taka do roweru hihihi oj coś dziś świński humorek mam. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 To może kontynuacja LISTY 10.01.06, 15:11 1. erga4 - małopolska, 27 latek, bezdzieciowa 2. bebell- warszawa, 27 lat, na stanie Tośka 3. ma_ruda2 - warszawa, lat niestety juz 29, na stanie maż i kameleon 4. Kasia - 24 latka- bezdzietna- Zgierza 5. Majka- 26 lat, bezdzietna z Poznania 6. althea - za mala woda, 26 lat, na stanie chlop w kwiecie wieku 7. Anialm - poznań, 27 lat (tylko jeszcze 2 m-c ), na stanie Nulka 8. magda0076, 25 latek, bezdzieciowata, Warszawa. I oczywiście lista naszych pociech forumkowych 1. Magdusia, córcia Moni 2. Natalka, córcia Lalisi chyba mala poprawka bedzie bo myslimy nad Amelka)oraz Alicja-starsza siostrzyczka 3. Mikołajek, synuś Megi 4. Jasiek?, synuś Zeberki 5. ........ synuś Finki 6. ..... ..... Gviazdki 7. Zosia lub Helenka albo Leonard (narazie obstawiam dziewczynke,ale na zagladanie miedzy nozki musze jeszcze poczekac) 1-szo sierpniowe dzieci Abie 8. ..... ..... Niki 9. ..... ..... Hortiki 10. ..... ..... Tycji byc może będzie to Blanca lub Lena. albo.. Patryk, Natan,Olaf lub Oscar. 11. ..... ..... Kateb 12. ..... ..... Ktat 13 Jakub Albert syn Melby-na swiecie od przeszło 9 lat 14 Eliza córcia Malgos 15 Amelka córcia Ant cudna blondyneczka 16 Tosia córcia bebell równie cudna blondyneczka 17 Karolinka córcia pkanetki - 7 latek (?) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: To może kontynuacja LISTY 10.01.06, 15:13 ocho - już widzę że zapomniałam o Nulce... Anialm-przepraszam!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: To może kontynuacja LISTY 10.01.06, 15:20 oj nie no kobitki - to ja już sobie dodałam roczek a wy bez zmian???? ojoj - chyba sobie też odejmę - w końcu listopadowa jestem.. czyli nadal 26 ) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: To może kontynuacja LISTY 10.01.06, 15:25 1. erga4 - małopolska, 27 latek, bezdzieciowa 2. bebell- warszawa, 27 lat, na stanie Tośka 3. ma_ruda2 - warszawa, lat niestety juz 29, na stanie maż i kameleon 4. Kasia - 24 latka- bezdzietna- Zgierza 5. Majka- 26 lat, bezdzietna z Poznania 6. althea - za mala woda, 26 lat, na stanie chlop w kwiecie wieku 7. Anialm - poznań, 27 lat (tylko jeszcze 2 m-c ), na stanie Nulka 8. magda0076, 25 latek, bezdzieciowata, Warszawa. 9.Melba7, 31 lat (starośc nie radość), chłop w stosownym wieku i Kuba lat 9) Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: To może kontynuacja LISTY 10.01.06, 15:38 1. erga4 - małopolska, 27 latek, bezdzieciowa 2. bebell- warszawa, 27 lat, na stanie Tośka 3. ma_ruda2 - warszawa, lat niestety juz 29, na stanie maż i kameleon 4. Kasia - 24 latka- bezdzietna- Zgierza 5. Majka- 26 lat, bezdzietna z Poznania 6. althea - za mala woda, 26 lat, na stanie chlop w kwiecie wieku 7. Anialm - poznań, 27 lat (tylko jeszcze 2 m-c ), na stanie Nulka 8. magda0076, 25 latek, bezdzieciowata, Warszawa. 9.Melba7, 31 lat (starośc nie radość), chłop w stosownym wieku i Kuba lat 9) 10. enterek77 - Skawina, 28 lat (jeszcze) na stanie M, dziecie brak Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: To może kontynuacja LISTY 10.01.06, 18:21 I ja tez, i ja też! Witajcie Dziewczynki! 1. erga4 - małopolska, 27 latek, bezdzieciowa > 2. bebell- warszawa, 27 lat, na stanie Tośka > 3. ma_ruda2 - warszawa, lat niestety juz 29, na stanie maż i kameleon > 4. Kasia - 24 latka- bezdzietna- Zgierza > 5. Majka- 26 lat, bezdzietna z Poznania > 6. althea - za mala woda, 26 lat, na stanie chlop w kwiecie wieku > 7. Anialm - poznań, 27 lat (tylko jeszcze 2 m-c ), na stanie Nulka > 8. magda0076, 25 latek, bezdzieciowata, Warszawa. > 9.Melba7, 31 lat (starośc nie radość), chłop w stosownym wieku i Kuba lat 9) > 10. enterek77 - Skawina, 28 lat (jeszcze) na stanie M, dziecie brak > 11. stokrotka76 - Warszawka, 29 latek, staranka od maja/czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: To może kontynuacja LISTY 10.01.06, 19:23 i ja wskakuje na liste ) > 1. erga4 - małopolska, 27 latek, bezdzieciowa > > 2. bebell- warszawa, 27 lat, na stanie Tośka > > 3. ma_ruda2 - warszawa, lat niestety juz 29, na stanie maż i kameleon > > 4. Kasia - 24 latka- bezdzietna- Zgierza > > 5. Majka- 26 lat, bezdzietna z Poznania > > 6. althea - za mala woda, 26 lat, na stanie chlop w kwiecie wieku > > 7. Anialm - poznań, 27 lat (tylko jeszcze 2 m-c ), na stanie Nulka > > 8. magda0076, 25 latek, bezdzieciowata, Warszawa. > > 9.Melba7, 31 lat (starośc nie radość), chłop w stosownym wieku i Kuba l > at 9) > > 10. enterek77 - Skawina, 28 lat (jeszcze) na stanie M, dziecie brak > > 11. stokrotka76 - Warszawka, 29 latek, staranka od maja/czerwca 12. Matala6 - 30 latek, Luby na stanie, a w 2006 roku rowniez dziecie ) (ostro od 2 stycznia realizujemy nasz plan) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: To może kontynuacja LISTY 10.01.06, 21:12 1. erga4 - małopolska, 27 latek, bezdzieciowa 2. bebell- warszawa, 27 lat, na stanie Tośka 3. ma_ruda2 - warszawa, lat niestety juz 29, na stanie maż i kameleon 4. Kasia - 24 latka- bezdzietna- Zgierza 5. Majka- 26 lat, bezdzietna z Poznania 6. althea - za mala woda, 26 lat, na stanie chlop w kwiecie wieku 7. Anialm - poznań, 27 lat (tylko jeszcze 2 m-c ), na stanie Nulka 8. magda0076, 25 latek, bezdzieciowata, Warszawa. 9. Melba7, 31 lat (starośc nie radość), chłop w stosownym wieku i Kuba lat 9 10.enterek77 - Skawina, 28 lat (jeszcze) na stanie M, dziecie brak 11.stokrotka76 - Warszawka, 29 latek, staranka od maja/czerwca 12.Matala6 - 30 latek, Luby na stanie, a w 2006 roku rowniez dziecie ) (ostro od 2 stycznia realizujemy nasz plan) 13.Fantaisie, Warszawka, 29 lat(jeszcze 6 miesięcy), na stanie Mężuś)) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: To może kontynuacja LISTY 10.01.06, 21:26 14. balbinka 74, 32 latka,Wielkopolska, aniolek 2000,6 rok staranek o powiększenie rodzinki.. Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: To może kontynuacja LISTY 10.01.06, 15:21 Spoko - sie dopisze Wiecie ona mnie czasem zaskakuje pytaniami albo załamuje stwierdzeniami ostatnio kiedy usłyszała o nowym mieszkaniu to pierwsze pytaniejakie padło z jej ust to było : "czy jest tam toaleta?", a wczoraj jak B kazał jej sie szykowac do spania (po moich wczesniejszych interwencjach , które nie dały zadnego rezultatu)- to stwierdziła że "wystarczyło tylko poprosić". I tak wkółko Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: To może kontynuacja LISTY 10.01.06, 15:22 1. erga4 - małopolska, 27 latek, bezdzieciowa 2. bebell- warszawa, 27 lat, na stanie Tośka 3. ma_ruda2 - warszawa, lat niestety juz 29, na stanie maż i kameleon 4. Kasia - 24 latka- bezdzietna- Zgierza 5. Majka- 26 lat, bezdzietna z Poznania 6. althea - za mala woda, 26 lat, na stanie chlop w kwiecie wieku 7. Anialm - poznań, 27 lat (tylko jeszcze 2 m-c ), na stanie Nulka 8. magda0076, 25 latek, bezdzieciowata, Warszawa. I oczywiście lista naszych pociech forumkowych 1. Magdusia, córcia Moni 2. Natalka, córcia Lalisi chyba mala poprawka bedzie bo myslimy nad Amelka)oraz Alicja-starsza siostrzyczka 3. Mikołajek, synuś Megi 4. Jasiek?, synuś Zeberki 5. ........ synuś Finki 6. ..... ..... Gviazdki 7. Zosia lub Helenka albo Leonard (narazie obstawiam dziewczynke,ale na zagladanie miedzy nozki musze jeszcze poczekac) 1-szo sierpniowe dzieci Abie 8. ..... ..... Niki 9. ..... ..... Hortiki 10. ..... ..... Tycji byc może będzie to Blanca lub Lena. albo.. Patryk, Natan,Olaf lub Oscar. 11. ..... ..... Kateb 12. ..... ..... Ktat 13 Jakub Albert syn Melby-na swiecie od przeszło 9 lat 14 Eliza córcia Malgos 15 Amelka córcia Ant cudna blondyneczka 16 Tosia córcia bebell równie cudna blondyneczka 17 Karolinka córcia pkanetki - 7 latek (?) 18 Nulka córcia Anilm - 5 latek Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 16:32 no ale tu cisza nastala) spadam do domku sprzatnac troche ... zanim goscie sie zwla Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 16:50 Cisza nastała bo kobitki pracę skończyły i wracają do domków - obiadek trza przyszykować i pewnie wszystkie się zlecą tu wieczorkiem Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 16:59 Ja jeszcze jestem a tzn ze jeszcze jestem w pracy ale tak na jedno oko mam nadzieje niedługo poleciec Marudka nie sprzątaj nie warto my Ci i tak nabałaganimy )) Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Witam wtorkowo ;)) 10.01.06, 17:01 na noym watku .... Stary przeczytalam Widze, ze mamy Nocne Marki co i o pierwszej w nocy sie snuja, i jakies zloscie byly, Ergus - musi byc dobrze !!!!!! Lalisiu - spoznilam sie Duzo radosci, milosci i aby wszystko szlo jak sobie zazyczysz )) No i jakowes spotkanie ma byc dzis Ten grymasik taki, bo mnie nie bedzie z Wami - za daleko buuuuuuuuu. Ale mnie wspomnijcie prosze ) A 124 posty do przecztania - nie na moje sily, moze z doskoku, bo ide do kucni tworzyc zapiekanke z ryby i pieczarek ) Trza sie dobrze odzywiac i byc dobrej mysli)) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Witam wtorkowo ;)) 10.01.06, 18:25 Ja też się melduję na nowym wątku, na liste już wskoczyłam . Witam niowe foremeczki i powodzonka życzę. Nasz wątek szczęśliwy jest, bo wiele z nas juz spełniło swoje marzenie o fasolce )). Erga, trzymam kciuki w piątek, będzie dobrze, zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Witam wtorkowo ;)) 10.01.06, 21:04 Słoneczka! Ale dzisiaj szalałyście, po prostu na maksa A ja miałam taki okropny dzień, latałam pomiędzy teatrem, dziećmi a usg. Bleee.... Witam gorąco wszystkie nowe foremeczki i życzę Wam dziewczyny maksymalnie szybkiego zafasolkowania))) Muszę się troszkę wyżalić Otóż na usg dopochwowym wyszło, że mam zrosty na lewym jajniku, i w ogóle on się jakoś ukrył za macicą, i przez te zrosty nie ma z niego owulacji( Profesorek mnie pocieszył, że prawy do szczęścia mo wystarczy, ale jakoś mi smutnawo a poza tym bolało! Zaraz dopiszę się do wspaniałej listy! Erguś, postaraj się nie bać, wiem łatwo się mówi, gorzej to zrealizować, ale pomyśl jaki dziki tłum dziewczyn będzie o Tobie myslał i słał pozytywne fluidki Anialm, najważniejsze żeby mieszkanie WAM się podobało, a reszta niech się goni, a co tam! Nasze warszawianki dzisiaj brykają rozkosznie, ciekawe w jakim stanie będą jutro Całuski Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Witam wtorkowo ;)) 10.01.06, 21:07 Erga, nie bój nic, duchowo będziemy trzymać Cię za rękęFantaisie, masz to już za sobą-ogólnie usłyszałaś dobre wiadomości, prawda? Brzuch mnie boli, ale leciutko i rzadko.Ciekawe, jak się nasze laski na Tarchominie bawią...ja idę spać.Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Witam wtorkowo ;)) 10.01.06, 21:18 A ja siedze sobie sama... i czekam na meza. Co chwile tylko wpada tesciowa cos pozyczyc. Korzysta z tego, ze sa dwie kuchnie w domu. Ciekawe jak sie imprezka rozkreca na Tarchominie. Pewnie jutro sie dowiemy jak bylo. Ja juz sie nie moge doczekac 30.01. i spotkania z Warszawiankami. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Witam wtorkowo ;)) 10.01.06, 21:37 Cześć babeczki witam na nowym wątku....Kurcze najstarsza jestem((( Lalisiu, sto lat, sto, lat!!!Ty też z 9??? Jak udała sie imprezka? Do mnie przyjechała cała rodzinka. Niestety nadal mam kłopoty z przesyłaniem wiadomosci...no i powiem szczerze,że żyły można sobie podciąć, jak się pisze dany post po kilka razy...(((Może dziś los okaże się lepszy?? Witam nowe foremki!!!Bardzo, bardzo sie cieszę,że powieksza się grono Wielkopolanek!!Może my też sobie jakieś spotkanko zafundujemy, no nie??? Zamałpione gorąco ściskam!!!Na ból brzucha pomaga masaż stóp i łydki. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Witam wtorkowo ;)) 10.01.06, 21:39 Zapomniałam powiedzieć, że ja też miałam ślub w czerwcu(2002)i było cudnie!!!!!!!!!!!! A od jutra mój kochany zaczyna robić pompki i idę kupić świece Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Witam wtorkowo ;)) 10.01.06, 21:41 Skleroza nie boli, ale jest męcząca Też się bardzo cieszę na nasze spotkanko, żałuję że dzisiaj nie dałam rady, ale w perspektywie 30.01DDDD koniecznie musicie mnie tylko uświadomić, gdzie i o której, bo ja wracam 29 późnym wieczorem, aczkolwiek Mężuś zabiera ze sobą laptopika, więc istnieje szansa na kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Witam wtorkowo ;)) 10.01.06, 21:52 Buuuu, a ja 30.01 wyjeżdżam ((. Szkoda, ale następnym razem mam nadzieję, uda mi się z Wami spotkać . U mnie dziś 25 dc i nawet nie wiem czy miałam owu... No cóż, będzie co będzie . A @ może być za tydzień lub równie dobrze za 3 tygodnie... Choć mam nadzieję, że nie będzie wcale )). Buziaczki! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Witam wtorkowo ;)) 10.01.06, 21:52 Widzę,ze humorek niektórym dopisuje...to super!!!I potwierdzam...wszelkie rodzaje świec są jak najbardziej wskazane!!! Erga!!! Muszę, cie pochwalić za to,ze zapisałas sie na te histero...cmok, cmok, mój ty kochany pcosiku!!!! Megi, ty nie szalej za długo w pionie!!! Wszystkie łamigłówki rozwiazane??? Marudka, to ja miałam postarac sie druciki, bo mi jedynki zaczęły strajkować... Fantaise, kochana, ściskam bardzo, bardzo mocno.W tej sytuacji musisz znaleźć plusy...masz dobry jeden jajnik i to jest najważniejsze!!Teraz tylko stały nadzór lekarza.. będzie dobrze!!! Megi., mnie tez jest przykro,ze pszczoła i atka nie chcą z nami rozmawiać....buuuu . Tak sobie myslę...że moze niepotrzebnie wpisuje ile latek sie staram...i to moze niektórym odbierać nadzieję....pocieszcie się,że w najgorszym razie będę straszyć na forum przez jeszcze 3 lata( no chyba,że mnie moderatorzy za przesiadywanie wyrzucą) Althea, trzymam kciuki!!! Marudka marsz do konkretnego ginka, by zniwelował te długasne cykle...! Enterek...my tu własnie po to jestesmy, by wzajemnie sobie pomagac w trudnych chwilach....nie wszyscy nas rozumieja, poniewaz nie byli w naszej sytuacji... 3 cykle to dopiero początek, ale może powinnaś zrobić sobie badanka, mężula armię też, po cóż sie stresowac i wmawiac sobie,że cos się niedobrego dzieje...)))) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Witam wtorkowo ;)) 10.01.06, 22:31 Balbinko nie gadaj bzdur!!! Jak dla mnie jesteś na tym forum ostoją nadziei i optymizmu, którego nie tracisz pomimo tych przedłużających się starań!!! Ty nasz wzorze wytrwałości A co do atki i pszczoly to ja nie jestem pewna czy przemoc pomoże, może chcą od nas odpocząć albo co? Chyba dziś też bedzie noc nocnych marków Usciski Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Witam wtorkowo ;)) 10.01.06, 22:36 No właśnie Balbinko, co za bzdurki tutaj gadasz?? Jesteś z nami i koniec kropka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: Witam wtorkowo ;)) 11.01.06, 09:31 wielkie dzięki za słówka pocieszenia! Jak czytam wszystkie liściki to widzę, że strasznie fajne jesteście!!!!!!!!!!! Dobrze, że jest Ktoś, kto rozumie! Co do badań to na razie idę na monitorowanie owulacji, a później zobaczymy. To chyba ze mną jest coś nie tak. Zawsze miałam problemy z okresem a "wspaniałe" lekarki zamiast leczyć zapisywały tabletki ant. Nie powiem, wtedy mi to odpowiadało, ale... można było zacząć np. od badań, no nie? Jak po odstawieniu tabl. nie dostałam okresu przez 3 mies. to moja była lekarka powiedziała, że się.... unormuje! Teraz zmieniłam lekarza i jest dużo lepiej. No, dosyć użalania sie nad sobą! zabieram się do pracy! Pozdrawiam Was serdecznie! Fajnie, że jesteście!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Witam wtorkowo ;)) 10.01.06, 22:07 no to znowu sie zaczęło... zatem raz jeszcze piszę... Anialm, trudno, tak mialo byc! wierze,ze bedziecie mieli jeszcze lepsza okazję! Tak było z nami.Teraz mogłabym usciskac faceta, który wycofał się w ostatniej chwili.Wtedy wydawało mi sie,że lepszego mieszkania nie znajdziemy....i byłam w błędzie! Gdzie ta gwiazdeczka? Mam nadzieje,ę Magdusia jest juz z rodzicami w domku.... Lecę ścigac pszczołe i atkę...ale dostaną klapsy....Od was tez bic???? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 22:37 Oj erga, chyba je wystraszyłysmy z następnego forum ...to ci klops..((( abi nam gdzies zniknęła!! Pozdrawiam wszyskie podgladajace nas ciężaróweczki.... Tycjo, mam nadzieje, ze bóle juz ustaly....lec ryba na zwolnienie..przeciez lekarz wilokrotnie powtarzał,ze musisz uważać!! Horticzko!Wspaniale wiadomosci!!Leż kochana i niczym sie nie zamartwiaj!!! Ktat...bedzie dobrze, ale ginek na pewno przedłuzy ci zwolnienie...innej opcji nie ma))tylko skarbie nie wyrywaj sie znowu z tymi oknami....a i miałam napad smiechu, gdy twój teść twierdził,że jest za młody na dziadka...ile lat miał, gdy został ojcem??? 35???Buziaczki!!! Przytulam wszystkie! Dzis mam dzien lenia, wróciłam bardzo późno..no i musze słuchac horoskopu, w którym czrno na białym napisano,ze mam duzo wypoczywać...hihi. Zjada mnie ciekawosc jak tam po spotkanku warszawianek.... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 22:41 Ciebie tylko zjada, a mnie zżera Na pocieszenie, dla Ktat- mój teść dowiedział się, że będzie dziadkiem(Męża brat zadziałał) i reakcja była zerowa, i potem dyskusja, a po co, a na co.... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 22:46 Megi, sądzę podobnie ...chcą od nas odpocząć, bo nie wierzę,ze nie mogły nas znaleźć..zresztą, juz wcześniej zauważyłam,że coraz rzadziej sie zjawiają... No i co my poczniemy,ze my je po prostu KOFFFFFAMY????? A stara jestem, to fakt, od wczoraj zmiana cyferki buuuuu((( Was może moje długie staranie nie przerazaja,ale pewnie niektóre z babeczek podczytujacych nas cichaczem mysli sobie,ze moze je spotka ten sam los.....wiadomo, kazdy odczuwa inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 22:50 balbinko bo ty zaraz lanie ode mnie dostaniesz - cóż ty wygadujesz? jakie straszenie ?? dla mnie jesteś wyjątkowa i niezbędna na naszym wątku - oczywiście mam nadzieję że nie uciekniesz od nas zaraz po zafasolkowaniu - no bo przeciez w końcu się uda, no nie?? i tobie i mnie i wszystkim innym!!! Może faktycznie wystraszyłyśmy Atkę i Pszczołe.. jak chcą odpocząć niech odpoczywają! w końcu do nas zaglądną a my ich powitamy jak córy marnotrawne D Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 22:51 w końcu należy im się największa świneczka, no nie?? i wino do białego rana!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 22:54 Balbinka, cichaczem to ja się zastanawiam jak się walnąć!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 22:55 jasny gwint, miało być Cię Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 23:01 Fantaise..tak myslałam, ze mnie chcesz pobić...Jakos to zniosę)) No i co wy opowiadacie....przeciez ja nie mam zamiaru uciekać..i jesli w końcu mi sie uda ...to z pewnoscię nie ucieknę)))Oj, nie uwolnicie sie ode mnie, oj, nie....tylko, mam nadzieje,ze mnie serwer nie bedzie ciagle wyrzucal)) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 22:55 Fantaise, moja mamuska zrobiła lepszy numer...gdy w 2000 roku powiedzielismy jej,ze jestem w ciązy...była oburzona,ze powinniśmy jeszcze poczekac.Zaznaczę,ze miałam wtedy dawno skonczone 26 lat i 1,5 roczny staz małzeński...pracowalismy oboje... A tymczasem moja mamuska , siostra i brat zaliczyli wpadki...Mama w wieku 21, siostra 20 a bratowa 18 zostały matkami.... A dzis pluje sobie w brodę,że wtedy tak wypaliła, nie przemyślawszy sprawy..na dodatek moja ciąza zakończyła się poronieniem..... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 10.01.06, 23:03 Jak ja kocham takie teksty. Czasami się zastanawiam po co ludzie tak mówią, a jak jeszcze swoim najbliższym. W miarę swoich mozliwości, olewaj to! Brak mi słów. Przypomina mi to, jak powiedzieliśmy o ślubie teściowi, że będzie kościelny, a on dostał głupawki i powiedział, że nam odwaliło, i nic nie pomógł, dokładnie nic, przyszedł tylko na ślub i na wesele, nawet nie dał prezentu. Mój Mężuś nie ma mamy, zmarła jak miała 41 lat, i tatuś szybciutko się pocieszył(zresztą pocieszał się już w trakcie jej choroby) i słodka, kochana macocha wywaliła jednego i drugiego z domu kontakt mamy tak genialny, że nic nie wiedzą co sie u nas dzieje, wpadamy tylko do siebie na święta. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Babinko!!!!! 10.01.06, 23:17 Lepiej późno niż wcale Kochana mam dzisiaj przytępiony refleks. Wszystkiego najlepszego z okazji tej okropnej zmiany cyferek!!!! Niech ten rok przyniesie Ci same piękne chwile, niech radość i szczęście nie opuszczają Cię nawet na chwilkę, bądź zdrowa i uśmiechnięta, niech spełnią się wszystkie Twoje marzenia te duże i te malutkie, po prostu 100 lat Balbinko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Babinko!!!!! 10.01.06, 23:19 Idę spać, już robię tyle literówek, że mam siebie dość!!!!!!!!!!!!! Spijcie spokojnie dziewczynki i niech Wam się przyśnią miłe rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Babinko!!!!! 10.01.06, 23:32 Ja tez spadam na chrapanko...buziaczki dla wszystkich... Fantaise...ja tez robie duzo literówek, szczególnie, gdy sie spieszę, bo boje sie,ze mi mysl ucieknie...a alt nawala mi regularnie(( Jeszcze raz usciski!!! a te ze świecami( każdego rodzaju) niech uważają, by sypialnia nie spłonęła.....hihi..a pupa nie zmarzła.... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Babinko!!!!! 10.01.06, 23:29 Dzieki, dzieki...ale chyba nie wyobrażasz sobie mnie jako stuletniej staruszki, która zawzięcie stuka w klawiaturkę z babeczkami na forum....hihihi.Macocha normalnie żywo wyjeta z bajki....ale pamietaj,ze bajki dobrze sie koncza!!! Nagroda za wszystkie cierpienia twego m. jestes ty!!! a ja juz dawno sobie tęgadke mojej mamuski odpuściła...pomijam inne jej teksty...wiem jednak, ze zawsze dobrze mi życzy tylko pojumuje to troche inaczej...pewnie też taka będę))) Ja tez miałam ślub w czerwcu!!!!!!!!!!! Pewnie zajrzą tu jeszcze dziewczyny z klubu nocnych czuwaczy...hihi... Ant, ja tez tak mam, kiedys nie spałam przez 14 dni....chodzilam jak w transie...brrrr, Cytrusiku jak lot??Porozumieliscie sie juz z mezulem??? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Babinko!!!!! 11.01.06, 03:35 Hej tu ja nocny marek)) W sumie wstawiony a co jak po spotkaniu i to nocnym )) BYŁO SUPER CHCE JESZCZE I MUSIAŁ WAM TO POWIEDZIEC SPADAM SIE POŁOZYC BO JUTRO TAK CZY INACZEJ CZEKA PRACA Wspaniale sie czuje tego było mi trzeba babskiego wirczoru spadam spac a przynajmniej położyć Pa pa do rana )) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 BALBINKO STO LAT 11.01.06, 03:39 wSZYSTKIEGO NAJ NJA NAJ I SPEŁNIENIA JAK NAJSZYBSZEGO NAJWIEKSZEGO MARZENIA Tak sie ciesze ze jestes tu z nami Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: BALBINKO STO LAT 11.01.06, 07:25 Balbinko...spóxnione, ale jak najbardziej szczere STO LAT! i słodkiego, maleńkiego dzieciaczka jak najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: BALBINKO STO LAT 11.01.06, 08:59 I ode mnie Balbinko) i ode mnie)) ściski urodzinowe i najlepsze życzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: BALBINKO STO LAT 11.01.06, 09:01 OOOOOOOOO Bebell widze ze TY tez juz na strazy)) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: BALBINKO STO LAT 11.01.06, 09:04 Dziecina punktualnie o 6.50 się obudziła... ja zaraz potem... ale nie doszłam jeszcze do siebie)) Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: BALBINKO STO LAT 11.01.06, 09:53 wszystkiego najlepszego i spelnienia tego najwiekszego marzenia juz niebawem. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: BALBINKO STO LAT 11.01.06, 10:15 No widzę,że nieźle dałyscie czadu wczoraj Zazdroszczę, ale co sie odwlecze, to nie uciecze. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: BALBINKO STO LAT 11.01.06, 10:31 Nie martw się Melbus już ustaliłysmy wstępnie termin kolejnej babskiej nasiadowki, tym razem u mnie, prawdopodobnie w przyszłym tyg moje dziecko jedzie do babci wyganiam M i chata wolna ale już na weekend, nie dam rady tak potem do pracy )) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: BALBINKO STO LAT 11.01.06, 10:35 A co karnawał, a na mnie to spotkanie zadziałalo jak swoista terapia, dzisiaj mimo zmeczenia jestem usmiechnieta pełna życia, az się w pracy pytaja co mi sie tak geba smieje od samego rana)) Dziewczyny dziękuję!!! Najlepszym zaskoczeniem było dla mnie odkrycie godziny 3.00 na zegarze, a w mojej głowie jak 30 min.)) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Balbinko 11.01.06, 10:42 To jeszcze ja ci zycze spelnienia marzen! Wszystkiego naj, naj, naj!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: BALBINKO STO LAT 11.01.06, 10:44 wiesz Antus, ze ja mialam to samo z godzina?? tyle ze ja o 0:30 ale tak sie zdziwilam, ze szok. no ale w mily towarzystwie itd ..... a weekend popieram. ja dizs wogole nie funkcjionuje, maze o jednym - o lozku Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: BALBINKO STO LAT 11.01.06, 10:47 MArudko M już został poinformowany o naszych zamiarach, i to dokładnie o 4.00 godzinie w nocy, bo pytał jak było i takie tam nie miał nic przeciwko temu, wiec bedzie dobrze A i opowiadałam mu o Twoim Leonie, był zachwycony powiedział o nim tak pieszczotliwie, mała gadzinka, i bardzo chciałby go kiedys zobaczyc a przedewszystkim dotknąć on bardzo lubi takie zwierzaki, węże też) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: BALBINKO STO LAT 11.01.06, 10:49 On tez chce go dotknąc??!!?? Boszszszsz... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: BALBINKO STO LAT 11.01.06, 10:51 Ale co Leona czy weża ? Leona tzn KameLeona jeszcze ni mial w rekach weza tak nawet mamy zdjecie we trójke jak po nas łazi) Ja też lubię "weże" jak każda prawdziwie szanujaca się kobieta)) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: BALBINKO STO LAT 11.01.06, 10:54 Wegorze, sa pyszne! Tylko troche tluste. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: BALBINKO STO LAT 11.01.06, 10:51 Ale mała gadzinka- urocza)) W znowu jęczy o to podobne do kameleona stworzenie... Ma_rudka jak temu stworzeniu??? znowu zapomniałam(( Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: BALBINKO STO LAT 11.01.06, 10:53 Ale bebelku jak W spojrzy na ciebie i rozwinie ogon to nie uciekasz prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: BALBINKO STO LAT 11.01.06, 10:54 WOW !!! jestem pod wrazeniem, twojej odwagi Kasiu - znosze to z godnoscia.... DDDD dobre, oplulam sie Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: BALBINKO STO LAT 11.01.06, 10:56 Dziewczyny ja nei mogę spadam bo mnie zaraz zwolnią z tej fajnej pracy ryje się na głos a wokoło mnie zapracowana cisza ) Popłakałam się))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: BALBINKO STO LAT 11.01.06, 10:54 LEGWAN!!! - z twojego opisu, wychodzi ze legwa. po lacinsku podobno iguana iguana (tzn legwan zielony - ogiada do 1,5 m z ogonem, smaice mniejsze - roslinozerne - nie je tego paskudztwa co moja gadzinka Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: BALBINKO STO LAT 11.01.06, 10:55 Iguana iguana sa swietne! Kiedys jeden koles miala w akademiku. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: BALBINKO STO LAT 11.01.06, 10:55 boze co ja napisalm, co to jest "ogiada?? i smaice??? - dalej siebei nie czytam: ( mialo byc osiaga i samice Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: BALBINKO STO LAT 11.01.06, 10:56 Ooo to to! Legwan! Ma się nazywac Dracarys, w srócie Rysiu... Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Rysiu 11.01.06, 11:06 hihi! Rysia mowi do mnie moja najlepsza psiaosiółka:0 Althea, juz wiem kiedy jest to stulecie- miało być w czerwcu, ale nie zdążą zbudować nowej sali gimnastycznej i będzie we wrzesniu (21 chyba) Co do świec... Ja włśnie dzieki temu eksperymentowi zaszłam w ciążę A jak podsunęłam tą myśl mojaj psiapsiółce to tez na poczatku nie skumała i sie zastanawiała w jaki sposób moze pomóc zapalona świeca.. ale miałyśmy polewkę. Balbinka, jeszcze troche pochodzę do pracki. W domu bym zwariowała. Juz miałam małe przed tym przedbiegi.... Myslę ze w pracy lepiej się czuję i nawet nie myśle, ani o ciąży, ani nic nmie nie boli nawet zmęczona sie nie czuje.. za to jak wracam to dom wpływa na mnie przyglebiająco i padam na wyrko jak zemdlona. A Tobie kochana, zyczę dzieciny w tym roku. Słońca, dobrych ludzi wokół. Miłych i piatkowych uczniów!!!! I wybacz że spóźnione! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: BALBINKO STO LAT 11.01.06, 10:48 u mnie czas reakcji mocno spowolniony)) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: BALBINKO STO LAT 11.01.06, 10:50 Bebelek - a co to jest czas rekacji?????? dzisiaj wyjatkowo nie reaguje D Antus 0 to zapraszam sanownego M (oczywiscie z ogonemw postacji twojej i Ameli) na ogladanie mojej gadziny, na dotykanie pozwole za dodatkowa oplata D Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: BALBINKO STO LAT 11.01.06, 09:01 Witam porannie ja już w pracy zwarta i gotowa ) Jeszcze raz musze to powtorzyc BYŁO SUPER ))) Wczorajsze spotkanie musimy powtorzyc i jest plan ze juz całkiem niedługo )) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: BALBINKO STO LAT 11.01.06, 09:03 i ja, i ja - Balbinko spelnienia marzen !!!!!!!!!! co do spotkania - Ant??? pogielo cie?? mialas jeszcze sile na internet? bo ja wrocilam, zmylam make upi i do wyra a teraz siedze i chce spac ( ALE BYLO SUPER!!!!!!!!!!! DDD chce powtorke D ale jak sie wyspie Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: BALBINKO STO LAT 11.01.06, 09:05 Maruda chciałam pokazac ze jeszcze moge mimo ze ciezko mi było dojsc do domu Chyba skreciłam kostke ale o tym dowiedziała się dzisiaj rano... I niestety nie wiem jakim sposobem Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: BALBINKO STO LAT 11.01.06, 09:11 ooooooo? kostke powiadasz??? ale to juz chyba jak sie rozstalysmy. ja nie tyle jestem skacowana co zmeczona - 4 godziny snu ((( Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: BALBINKO STO LAT 11.01.06, 09:04 Balbinko skarbie moj Ty z wielkopolski Dużo zdrowia, i szczescia, i dzidziulka na stan w tym roku.... Och wszystkiego naj, naj, naj, naj.... STO LAT!!!! Fantaisie - tak sobie mysle ze zawsze trzeba szukac dobrych stron w zyciu - masz drugi jajniczek w porządeczku i bedzie dobrze. Przykro mi że Cie bolało - ściskam. A co do rodziców i ich różnych dziwnych zachowań to chyba wszyscy tak mają czasem... Mi sie wczoraj śniły włosy (że czesałam) i sie strasznie z nimi pokłóciłam - tzn. moja mamusia odłożyła słuchawkę.... kłótnia dotyczyła mieszkania - zakupu, sprzedaży tego co mamy teraz... nawet niechce mi sie o tym pisać... staram sie nie przejmować. Dzisiaj za to śniły mi się pająki - az strach pomyśleć co to znaczy... w senniku nie sprawdziłam jeszcze.... A co do warszawskich imprezowiczek - to nieźle koleżanki zabalowały - o ile wzrok mnie nie mylił to było grubo po 3.... I DOBRZE!!!! Komu sie nie nalezy dobra imprezka, w świetnym towarzystkie jak nasze, wasze jak nie nam !!!! Buźki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 09:02 Witajcie Laski) Tu skacowany Bebellek)) Ale było zajefajnie! Aha, boje się kameleona- dowiedziałam się o tym wczoraj... kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 09:04 Dobrze ze z tym skacowaniem nie jestem sama Soczek pomaranczowy pod reka )) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 09:14 co do zdjec: sa, i to nawet wiecej niz dwa - na jednym trzymam sie na moj dorodny biust hihi .... beda dzis wieczorem u kazdej na krzynce, albo jutro - zalezy czy dam rade dzis uprosic M o wrzucenie ich na kompa Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 09:16 ANt - zostawilas u mnie numer telefonu kom, ktory ktos cci podawal. wyslac ci na maila ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 09:18 Oj tak tak zapomniałam zabrac karteczki Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 09:20 A odnosnie mojej cory, okazało się ze tatus swietnie sobie z nia poradził i tak uspił że mimo ze moje dziecko zawsze budzi się w nocy kilka razy dzisiaj spała calusienką Ciekawe co zrobił ? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 09:28 no prosze - jak chca to potrafia D moze Amelke czyms przekupil?? internet wlasnie doprowadzil mnie do szalu outlook nie chce wysylac zadnych maili !!! I JAK JA MAM PRACOWAC??? zaraz mnie cos trafi ( Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 10:46 Oj jak ja wam zazdroszcze! Tez bym sobie poszla na taka babska imprezke. Bebelku, a co ci ten kameleon zrobi, ze sie go boisz?? Znowu spalam bardzo zle. Jestem zmeczona. Cyce mnie bola... no i boje sie, ze to sie skonczy tak jak miesiac temu. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 10:47 spojrzał na mnie)) i rozwinął ogon! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 10:49 Nie, no jak spojrzal, to ja nie mam wiecej pytan. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 10:49 Althea już niedługo się spotkamy, to pogadamy w babskim gronie Bebelku rozwaliłaś mnie tym ogonem )) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 10:51 ale JAK spojrzal!!!! tymi swoimi ZASPANYMI oczkami!! (bo wredna matka - czytj. JA, go obudzila ) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 10:59 A koleżanka Erga to gdzie??? Wcięło??? Hę??! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 11:40 A jak rozwinął ogon...... Dziewczyny, ale miałyście czaderską imprezkę, że też ja musiałam wczoraj mieć ten teatr((( Teraz pozostaje mi tylko czytanie(( A tak na poważnie, to super że się świetnie bawiłyście, od czasu do czasu tak zabawa jest potrzebna każdemu. Nóżki skręcone, soczek pomarańczowy i inne atrakcje po prostu szał ciał i uprzęży) Jednym słowem w 100% udane spotkanie, spokojnych, grzecznych, statecznych mężatek! Doczytałam z pewną nieśmiałością o jakiejś powtórce?! Tylko nie wiem, czy to mój wzrok płata mi figle-bo się tak do Was wyrywam... Pracujecie sobie dzisiaj bez emocji i na luzie Czekam cierpliwie na zdjęcia! Anialm, też tak sobie pomyśałam, mam jeden i wg. profesorka bardzo sprawny, więc nie będę się martwić na zapas. Ciekawe czy tylko mi się to uda.... Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 11:54 Fantaisie nie masz omamow (chyba tak to się pisze) rozkrecamy sie karnawałowo i mamy w planach ale co do szzcegółów to troszke poźniej jak wszystko poukładam OK Nic straconego zobaczymy sie tym razem u mnie) Stateczne meżatki )) Fantaisie właśnie doczytałam o Twoch wynikach, kochana ważne ze jeden jest OK i uda się on wie tzn jajnik ze teraz musi pracowac za dwóch bedzie dobrze zobaczysz, a czy w takim razie właśnie to jest to co Ciebei tak bolało i nie było wiadomo co ? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 12:07 Jesteście niemożliwe po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa ja pierdziele! 11.01.06, 12:26 chwile mnie nie bylo, nie bylo kontroli na forum i co widze? ze sie dziewcyzny rozpasaly, hihihi. no ladnie zescie zabalowaly, musicie to powtorzyc. rozumiem, ze przynajmniej jedną kolejkę wypilyscie za nas, te nieszczesliwe, ktorym z roznych powodow nie udalo sie byc na spotakniu. takze prikaz jest tak, ze musicie to powtarzac jakos cyklicznie - moze raz w mcu? Tym bardziej, ze procz picia, plotkowania są zwierzaki do podziwniania i...GŁASKANIA Balbinka - moje spoznione ale jak naszczersze zyczenia wszystkiego co najlepsze dla Ciebie, samych radosci, miłosci i spełnienia marzeń - wiadomo jakich - tych najbardziej upragnionych! co tam jeszcze? nie zdązyłam doczytać. wciaz jestem pod wrazeniem tego spotaknia - wy balowalyscie, a ja odpoczywalam po ciezkim dniu dzwigania 30kg z samolotu na autobus i z autobusu na peeron i pociag ale nie ma tak dobrze - odbilismy sobie wieczorem i wyslzismy tez na imrpezke. i kelsza wypilam, i sie pobawilam, a rano sie dziwilam co mnie tak glowa boli i czemu miesnie nog i plecow...ale juz wiem milego dnia dziewoje! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 12:20 Masz rację Bebelku - wcięło mnie.. nosz nie mam siły - znów ktoś siedział na moim kompie i mam pełno wirusów i komp mi się buntuje.. jakieś błędy i dialerów kilkadziesiąt! a tydzień temu miałam czyszczony dysk... Balbinko - przede wszystkim spełnienia martzeń czy życzę - a zwłaszcza tego jednego!!!! uśmiechu co dnia i ciepła jakim obdarzasz nie tylko nas!! Antuś - o tej porze wróciłaś ze spotkanka?? no ładnie - i wiedzę że literki ci się myliły więc ostro zakropiłyście ) i jeszcze te zaniki pamięci ) Czy foty już są na skrzynkach?? chodzi o foty ze spotkania.. Pozdiwiam was że wstałyście dziś do pracy.. Enterek to widzę że miałaś takiego ginka jak ja wcześniej.. Boże do tej pory nie mogę sobie podarować że wcześniej go nie zmieniłam. to że nie miałam okresu przez kilka miesięcy ona bagatelizowała i dawała mio antyki.. ech szkoda gadać. Dopiero w krakowie zrobili mi komplet badań i wyszło co mi jest.. Bebelku kameleon rozwinął przed tobą ogon?? może to z sympatii?? No proszę - Marudka i mąż Antusi - ojojoj zapowiada się nieźle... ale ja nic nie mówię D Tysia - mówisz świeca pomogła )))) hehe no no - koleżanka się nie chwaliła wcześniej ) Fantaisie - jeden w zupełności wystarcza - czasem nawet ten jeden lepiej się sprawuje niż dwa teoretycznie zdrowe.. Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 12:49 Czy Ty jesteś może z Krakowa? W końcu jakaś bratnia dusza, bo chyba większość z Warszawki? Jak poszłam pierwszy raz do mojej obecnej ginki (to był styczeń), to ostatni okres miałam we wrzesniu. Ginka myślała, że jestem w ciąży... Niektórych lekarzy pozbawiłabym pracy. Naprawdę! Moja lekarka nie jest idealna, ale nie mam zamiaru szukać znowu. Nie wiadomo, czy byłoby lepiej. Miłego dzionka!1 Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Hejka! 11.01.06, 12:52 Podgladam was z uczelni. Zaraz biegne na zajecia, czyli ogladas siebie na video... jak ja tego niecierpie. Buzka Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 12:57 ta.... a ja z innej beczki. Nasza znajoma( to juz dawno temu było) dowiedziała się ze jest w ciązy na 2 miesiace przed porodem... Poszła do lekarza z informacją, ze ostatnio coś źle sie czuje A lekarz jej mówi, ze nie dziwne jak za 2 miesiące będzie rodzić!!!!!!! A wczoraj mąż mi mowi, ze taka Ewa jest w ciązy dowiedział sie w 5 miesiącu jak była. Boze, tyle stresów z głowy! I jestem pewna, ze pomimo ze pewnie wcale sie nie oszczędzała to dziecko będzie zdrowiusieńkie- zawsze tak bywa. a te wychuchane, wytęsknione, wyczekane zawsze coś nie tak.... To niesprawiedliwe... ale cóż możemy zrobic? wyobrażacie sobie??? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 13:27 Jacie!!??? ja nie wierzę! Nie wierzę i już! Nosz nie wyobrażam sobie, ze się można nie zorientowac, że jest się w ciąży do 7. miesiaca!!!! To mi sie poprostu w głowie nie miesci... Szok! a dziś szok mi szkodzi wybitnie)) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 13:33 hehe, ciekawe, jak tłumaczyła sobie ruchy płodu...wzdęcie po grochówce? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 13:35 Melba czy ja Ci już mowiłam , uwielbiam te twoje teksty serio)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 13:40 Ant, zawsze do usługTekst dotyczył Pani w ciąży żyjącej w błogiej nieswiadomosci do 7 miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 13:42 DDDDDDDDDDDDD)))))))))))))))))))) i grochowki )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Enterku... 11.01.06, 13:51 moze jednak poszukaj innego lekarza, skoro z obecnego nie jestes w pełni zadowolona??? Wiem, że do każdego lekarza trzeba sie przyzwyczaic, on tez musi się z nami dogłębnie)) zapoznac, a to oczywiście trwa... Ale zaufanie do ginekologa jest bardzo istotne! A obecnemu lekarzowi jednak w pełni nie ufasz... Abie jest z Krakowa (tzn. już nie jest bo porzuciła to piękne miasto dla męża) i może mogłaby Ci polecic kogoś sprawdzonego... ściski kasia Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: Enterku... 11.01.06, 14:03 Dziękuję bardzo! Na razie będę do niej chodzić, bo naprawdę w porównaniu do wcześniejszych jest OK. Póki co dzisiaj okazało się, że prolaktyna wyszła mi za wysoka, więc czekam na telefon od ginki co dalej? Dzisiaj mam iść na badanie owulacji, ale nie wiem, czy to ma sens przy takiej prolaktynie (niech ja sz....!). Może Wy coś wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 12:52 Erga, nie chwaliłam się bo nie wiedziałam, ze jesteście takie wyluzowane i ze mogę.... Szkoda, ze mnie nie widziałyście w akcji.. moj M. czasami mi pomagał. hihihi! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 12:53 hehehhe Moj M. tez wspolpracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 12:53 To czyham z niecierpliwością na te szczegóły Podobno to było zapalenie lewego jajnika, które przeszło w zapalenie pęcherza-a co się będzie nudzić! I dlatego tak nasuwało, na zwykłym usg to nie wychodziło, tak samo jak w standardowym badaniu, dopiero wczoraj wylazło to świństwo, był potrzebny rasowy antybiotyk a nie coś na pęcherz, i dlatego tak się męczyłam, głupia jestem bo trzeba było iść do ginka na usg dopochowowe a nie do urologa, no cóż na głupotę to nie ma lekarstwa A ja się szlajałam od urologa do urologa, w międzyczasie robiąc wpady do chirurga. Teraz nie ma już co leczyć, bo się samo obroniło. Tylko podobno to ma nawroty!!!!!!!!!! Pęcherzyk jest teraz w prawym, więc pompki przede mną))) tylko, że mój genialny mąż wczoraj zaszczepił się na grypę(robił to od 11 listopada) i dzisiaj jęczy, że mu źle, że nic mu się nic nie chce, że jest obolały, niech to szlag trafi. Faceci!!! A musiał się zaszczepić, bo za tydzień brykamy w góry i nie może nic złapać. Musi być w formie, bo jedziemy z całą bandą! Nio, i to by było tyle, teraz idę kupić nutki na konkurs zespołow kameralnych, lecę na Targówek na zakupy, bo lodówka pusta kłania się jeszcze Kakadu-brak żywności dla kotka i pralnia-kurteczka na wyjazd, a musi być akurat ta, bo jestem w klubie niebieskiej kurteczki i na wyjazd ma być! W innym przypadku mnie zabiją! Potem fryzjer, bo grzywa jak u szympansa i strach wychodzić na ulicę. Buziaki, miłego dzionka, a zawirusowane kompy na śmietnik, hi hi hi, to był oczywiście żart Ergusiu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Witam po dłuuuuugiej przerwie! (dużo czytania!!!) 11.01.06, 13:04 Witam Was wszystkie – kochane Foremki najgoręcej jak tylko potrafię!!! Niestety mój dostęp do netu w domku jest obecnie dość mocno ograniczony, dziś pierwszy raz od wielu tygodni weszłam na forum! Na szczęście sytuacja powinna wkrótce wrócić do normy, mam przynajmniej taką nadzieję! :o) Przyznaję, że nie nadrobiłam lekturki wątków, jakie „napłodziłyście” podczas mojej nieobecności, ba, nawet nie wiem ile tysięcy postów mnie ominęło?! ;o) Za to obecny wątek przeczytałam caluśki, by nieco zorientować się w Waszej starankowo – ciężarnej sytuacji... Szkoda, że fasolkowe pole na razie jeszcze się nie rosrosło... Na początku składam najserdeczniejsze życzonka naszym noworocznym solenizantkom: Lalisiu – zdrówka, dobrego samopoczucia, miłości i pociechy z obu córeczek! Balbinko – a Tobie –nadziei, wytrwałości i rzecz jasna maluśkiego, milimetrowego szczęścia, które na pewno sprawiłoby Ci więcej radości, niż wszystkie skarby tego świata!!! Matalko, Erguniu, Moniu, dziękuję Wam bardzo za fotki, które dotarły na moją gazetową pocztę, było mi niesamowicie miło, że mimo nieobecności na forum wciąż o mnie pamiętacie! Ergo, trzymam kciuki za piątkową histero oraz badania armii Twojego M., będzie dobrze, zobaczysz i nic się nie bój! :o) Poza tym bardzo podoba mi się wymyślona przez Ciebie lista pociech, jest super!!! Warszawiankom gratuluję kolejnej babskiej schadzki i nie ukrywam, że aż Wam troszkę zazdroszczę tych przemiłych spotkań! Melbo, tytuł wątku cudny!!! Masz talent kobitko!!! :o))) Antuś, w związku z moimi zaległościami nie rozumiem dlaczego na razie nie możesz się starać?! Mam nadzieję, że to tylko tak chwilowo?! Altheo, dziś chyba Twój 27dc, kiedy więc przewidujesz testowanko??? A z tymi frytkami to witaj w klubie ;o), niemal od początku ciąży nic tylko fryteczki lub pieczone ziemniaczki bym jadła! Może to jakiś znak u Ciebie?! Oby, oby!!! Bebell, przykro mi z powodu @, zwłaszcza jeśli wredotka jest taka bolesna! :o( Oby szybko poszła w niepamięć!!! Aniulm, jak rozumiem na razie plany przeprowadzkowe zostały zawieszone, tak?! Mnie marzy się własne, przejściowe mieszkanko (póki co mieszkamy u moich rodziców w jednym, małym pokoiku), ale niestety nie stać nas na wynajęcie nawet kawalerki, wszystkie oszczędności wędrują na budowę naszego domku! A tak przy okazji, hasełka Nulki są czadowe! Ma_rudko, aż mi żal, że jesteś taka zapracowana i liczę, że wkrótce dają Ci nieco odetchnąć w tej pracy! Lalisiu, o ile dobrze pamiętam, mieszkasz na Śląsku?! Możesz mi napisać gdzie chcesz zrobić USG 3D, bo sama bardzo chcę się wybrać, ale gdzie bym nie zadzwoniła, mówią, że mają niezły sprzęt, ale nie 3D! Megi, jak się czuje Twój Mikołajek no i Ty oczywiście?! Musisz leżeć ze względu na to zszycie czy jest inny powód? Ktat, trzymam kciuki za prawidłowy obraz na USG genetycznym 24.01.! Hortinko, ściskam Cię mocno! (liczę, że uściski te zostaną Ci przekazane drogą SMSową) Balbinko, Tobie należy się solidny klaps na opamiętanie!!! Proszę mi tu bzdur nie wypisywać, że stara jesteś czy coś w tym stylu! Jesteś młodziutką, zdrową kobietką i wkrótce zostaniesz mamusią, nie widzę innej opcji!!! Buźka!!! Stokrotko, dziś 26 dc, tak? Nie myśl o @, niech się nie pokazuje ani za tydzień, ani za trzy, ani wcale!!! Przewidujesz wkrótce jakieś testowanka??? Tycjo, tylko pozazdrościć dobrego samopoczucia w pracy! Jedna z moich koleżanek – ciężarówek (polonistka i historyczka) również chodzi do pracy, czuje się nieźle i zmierza udać się na zwolnienie 1,5 – 2 m-ce przed porodem! Tylko, proszę Cię, nie stawiaj szkoły na pierwszym miejscu i gdy tylko poczujesz się gorzej, idź na L – 4 bez żadnych wyrzutów sumienia! Cytruś, a za nasze zdrówko to chyba też wczoraj wypiłaś, co?! Pozdrawiam!!! Widzę, że do „starej paki” dołączają nowe Foremeczki!!! Witam gorąco Fantaisie (już chyba nie taką nową!), Magdę 0076, Kasię_Skorpion81 i Enterka! Życzę Wam wszystkim i starym i nowym kobietkom owocnych świec!!! ;o) A co u Abie, Pszczoły, Atki, Zeberki, Finki...??? O Monię nie pytam, bo mam z nią kontakt SMSowo – tel.! I jak pewnie wiecie wczoraj Magdusia miała na stałe zagościć w swym rodzinnym domku! Ależ muszą być szczęśliwi!!! Ojeja, napisałam chyba najdłuższy post w swoim życiu! ;o) O sobie napiszę coś za chwilkę! Kochane, pozdrawiam Was słonecznie i życzę przyjemnego dnia!!! M. PS - A jeśli o kimś zapomniałam, to bardzo, bardzo przepraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Gviazdko... 11.01.06, 13:29 Superowo, że zajrzałaś)) wnioskuję, że wszystko dobrze u Was??)) Niestety od Moni nie miałyśmy wieści, wiec jakbys mogła cos więcej napisac o Magdusi byłoby fajnie)) Ściski kasia Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 odn.Magdusi i Moniki 11.01.06, 13:42 Magdusia z tego co pisała mi Monika, bardzo szybko przybiera na wadze, początkowo wystarczały jej porcje mleczka przygotowane w butelce przez pielęgniarki (pokarm odciągany przez Monikę), ale po jakimś czasie zrobił się z niej taki łakomczuszek, że uśmiechnęła się dopiero po porcji mleka z butelki i dodatkowym mleczku z piersi mamy! Kilka dni temu na dobre opuściła inkubator, a wczoraj najprawdopodobniej szpital, choć początkowo miała zamieszkać ze swoimi rodzicami pod koniec tego tygodnia! Nie znam szczegółów, ale wnioskuję, że małej bardzo spieszyło się do domku i szybciej przytyła niż wydawało się lekarzom! Magdzia jest zdrowiutka, a jej rodzice na pewno przeszczęśliwi, że mają ją już u siebie! Tak się cieszę ich radością!!! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Gviazdko... 11.01.06, 14:16 nie znam dokladnie adresu ani tel bo to kolezanka ma zalatwic ale postaram sie zalatwic telefon zebys sobie zadzwonila jest to w chorzowie tyle wiem. Co do wynikow to w ciazy moga byc faktycznie onizej normy gin musi zadecydowac czy sa na tyle ponizej ze musisz brac zelazo czy nie ja teraz mam dobre ale z alicja mialam niezbyt i nic nie bralam. Do fenoterolu przyzwyczaisz sie ja bralam go 2 tyg i najgorsze byly dlamnie 3 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Lalisiu 11.01.06, 14:23 Dzięki! Jeśli uda Ci się załatwić ten nr tel lub adres na USG 3D, będę bardzo wdzięczna! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Witam po dłuuuuugiej przerwie! (dużo czytania 11.01.06, 15:21 Gviazdko, testowania nie przewiduje wczesniej jak w poniedzialaek albo wtorek. Testu w domu nie mam, wiec mnie nie bedzie kusilo, a po co znowu jedna kreske ogladac. Jak do poniedzialku malpiszona nie bedzie to kupie test. jakbym chciala to objawy by sie jakies znalazly, ale nie chce sie niczego doszukiwac i robic sobie nadziei. Oby nie przyszla! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Witam po dłuuuuugiej przerwie! (dużo czytania 11.01.06, 15:24 Nie wiem jak mozna sie nie zorientowac do 5 czy 7 miesiaca, ze sie jest w ciazy... ale moja ciotka kiedys opowiadala, ze nikt nic nie wiedzial w pracy, ze kolezanka jest w ciazy do dnia porodu. Moze nic by w tym dziwnego nie bylo, ale to bylo w szpitalu na ginekologii. Potem sie po glowach stukali, co z nich za poloznicy, ze nawet u kolezanki ciazy nie zauwazyli. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Witam po dłuuuuugiej przerwie! (dużo czytania 11.01.06, 16:03 znam osobiscie dziewczynę, która ma sześcioro dzieci.Mąż ma dorywczą pracę, ona też czasami gdzies dorabia.Jest bardzo szczupła...sama zastanawiałam się, gdzie jej się te dzieciątka mieszczą.Przy dwójce ostatnich dzieci nawet jej matka i teściowa nie wiedziały,że jest w ciąży.Prawie nikt nie wiedział...Chcieli uniknąć kolejnych narzekań i komentarzy rodziny (rodzice ich sponsorują) Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 A u mnie... 11.01.06, 13:29 17 tc trwa... Mogłabym Wam nawet zaśpiewać piosenkę fasolek (o ile dobrze pamiętam) „A ja rosnę i rosnę...” Tak, tak, mój brzusio wygląda już jak piłeczka, biuścik i pupa też zaokrąglone, a nawet nogi mam takie jakieś masywniejsze! Wagowo, jak na razie 5 kg na plusie (już!!! ) Jeśli zaś chodzi o zdrówko i przebieg ciąży, to ogólnie nie jest źle, czuję się dość dobrze, mdłości zastąpiła zgaga po posiłkach, ale przynajmniej jeść już mogę w miarę normalnie! Jednak od jakiegoś czasu odczuwam bardzo bolesne skurcze w dole brzucha, który dodatkowo mocno twardnieje! Od poniedziałku biorę więc to co bodajże Bebell kiedyś stosowała - „Fenoterol” – lek silnie rozkurczający, który wywołuje silne drgawki (rączki trzęsą mi się jak alkoholikowi, z trudem utrzymuję kubek czy piszę SMSy) Dostałam również leki osłonowe na serce i relanium na noc! Dużo leżę, gdyż w razie nieustąpienia dolegliwości skurczowych będę musiała pójść do szpitala... Płci swojego dzidziusia jak na razie nie znam, ale jak tylko się dowiem oczywiście dam Wam znać!!! Na razie mówię do mojego maleństwa: Elizko lub Mateuszku (choć mój M. nie jest zachwycony Elizą) Mam jeszcze pytanie do przyszłych i obecnych mamuś, które być może są zorientowane w kwestii badań! Odebrałam dziś wyniki badań krwi i nie wiem czy powinnam się niepokoić czy nie?! Otóż pierwszy raz w życiu morfologia wyszła mi niezbyt dobrze (hemokryt, krwinki czerw.i hemogobina poniżej normy; MCH we wskaźnikach czerwonokrwinkowych podwyższone) Poza tym glukoza w surowicy poniżej normy. Wizytę u gina mam za 2 tyg.! Jeśli ktoś potrafi mi pomóc, dzięki z góry!!! Pozdrawiam! M. i dzidziuś Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: A u mnie... 11.01.06, 13:36 Gviazdko- początki z Fenoterolem rzeczywiście nie są przyjemne(( ale później organizm się przyzwyczaja i jest lepiej. Ręce się już tak nie trzęsą i serce też nie trzepoce... mam nadzieję, że wkrótce Twój organizm oswoi się z tym lekiem. I wydaje mi się, że powinnaś zacząc brac żelazo ( ja brałam tardyferon fe- chyba tak się to to pisze). Gorsze wyniki w 4-5 miesiącu to normalne, dziecina wyssała juz z Ciebie całkiem sporo))) Nie wiem co z tą glukozą... Buziak ogromny! k. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: A u mnie... 11.01.06, 13:39 gviazdeczko - ja sie nie znam na badaniach ale ciesze sie ze u was wszystko w porzadku. usciski dla Hortiki od ciebie juz przekazane, od nas tez ja esemesowo usciskalam a co do tych pan co nie wiedza ze sa w ciazy - to mi to rowniez nie miesci sie w mojej pustej glowce. z szacunkiem do tycji - ale w to tak do konca nie wierze. i za Ant powtorze - Melbus twoje teksty trza zbierac i gdzis zapisywac a potem wydac wczorajszy o intencji to jak narazie moj ulubiony D Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: A u mnie... 11.01.06, 13:38 Gwiazdko, Ciesze sie ze wpadłaś z tego co piszesz to teraz musisz dużo lezec i nie forsować się Co do badan krwi nie pomoge cos mi się tylko kołacze po głowie ze chyba hemoglobina w ciąży może być obnizona i to normalne ale szczegołow nie znam To mowisz ze mała Magdusia już w domciu, wspaniale, ciesze się bardzo Gorąco sciskam Ciebie i Twój widoczny już brzusio, musisz pięknie wyglądac z taką piłeczką Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: A u mnie... 11.01.06, 15:04 Witaj Gviazdko Czy Ty łykasz jakieś witaminki dla kobiet w ciąży? U mnie morfologia stopniowo się pogarszała po zajściu w ciążę do czasu gdy zaczęłam barć Maternę, bo wtedy wyniki zaczęły sie poprawiać. Myślę, że zawsze z pytaniem możesz zadzwonic do ginekologa, żeby sie upewnić czy trzeba podjąć jakieś działanie już czy za 2 tygodnie gdy będziesz na wizycie. Ja leżakuję, bo pojawiły się jakieś bóle. Poźniej przeszły sobie, ale od kilku dni budzi mnie twardniejący brzuszek, tak raz-dwa razy w nocy, więc zobaczymy co powie jutro mój ginekolog. Mnie oczywiście wszytskie takie rzeczy stresują więc mój mąż musi mnieć do mnie świetą cierpliwośc Pozdrawiam sedecznie m. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: A u mnie... 11.01.06, 15:10 Nic dziwnego, że się martwisz, stresujesz, to normalne! Leż, wypoczywaj jak najwięcej,a na pewno wszystko będzie dobrze! :o) Witaminki, oczywiście jem (w sumie to już kilka miesięcy przed ciążą zaczęłam brać Feminatal)! Z tego zaś co przed chwilą udało mi się znaleść w necie nt. norm badań dla kobiet w ciąży, mogę mieć anemię spowodowaną m.in. brakiem żelaza, więc chyba jeszcze dziś zadzwonię do gina, będę spokojniejsza. Pozdrawiam popołudniowo Ciebie i Mikołajka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
finka11 Re: A u mnie... 11.01.06, 16:10 Hej gviazdko, tak się cieszę, ze u Was oraz u Moni wszystko dobrze. Jak zwylke Twój post (ten długi) rozłożył mnie na łopatki. Co do Twoich wyników, to podobno taki spadek jest normalny i nie ma czym martwić. Moja siostra też brała Fenoterol i miała podobne objawy, ale potem przeszło. Megi, mi też czasem "brzuch się stawia"' ale jedyne co mi lekarz zalecił to Nospa. Poza tym staram się oszczędzać. Althea, no to trzymam kciuki za testowanie. U mnie 23tc6d i brzuchol już bardzo wystaje, dlaej nie mam pomysłu na imię dla mojego "mężczyzny", myślałam o Hubercie, ale sama nie wiem, może Paweł. Poza tym dalej pracuję, ale od pojutrza ferie, więc odpocznę. Pozdrawiam nowe i "stare" foremki. Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 16:19 Mam na jakiś czas "spokój" ze staraniami ((((( Prolaktyna wyszła be.... i mam się kurować przez około 3 miesiące (!) bromergonem. UUUUUUUUUU Do bani wszystko!!!! Ale i tak będę się tutaj pojawiać. Chyba, że mnie nie chcecie? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 16:28 Entereknie znikaj znam dziewczynę, która dowiedziałą się,że ma prolaktynę podniesioną chyba 34! razy powyzej normy, miała cykl niby bezowulacyjny, i w tym własnie cyklu, po radosnej nowinie odnosnie prolaktyny, zaszła w ciążę i ma cudną córeczkę.Ona jest na forum, może ją namówię, to zajrzy i napisze Ci kilka słów Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 20:06 Enterku ja miałam super hiper wysoką prolaktyne co prawda spowodowaną czynnikami zewnetrznymi niejako, ale zawsze, i bez szans na dzidzie, jezeli nie poddam się ze tak powiem intensywnemu leczeniu, nie chciałam sie poddac i mimo to mam coreczke w kwietniu konczy 3 latka wiec spokojnie bromergonek wezmiesz i bedzie dobrze, główka do góry, bedzie dobrze i juz całkiem niedługo bedziesz podziwiac swoj okragły brzusio Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 20:14 a ja idę spać...dobranoc.Ant, jesli się obudzę w nocy, zajrzę, ale Ty raczej będziesz dobrze spała dzisiaj, jak mniemam Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 20:15 Ant, chyba ty jako jedyna z imprezowiczek sie jakos trzymasz... bo reszta zamilkla rano i do tej pory milcza. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 20:17 Althea bo ja jestem człowiek chyba juz z permanentym zespołem bezspania, a dziewczyny nie wprawione w nie spaniu Melba dobrze mniemasz mam przynajmniej taki plan aby jednak cos dzisiaj pospac juz się nawet wykapałam ale mi przeszło i wyciagnełam ksiazke ale moze mnie jednak złamie Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 21:12 ooo, wypraszam sobie) ja tez się trzymam!!! o dziwo) tylko szukam jakiegos lokum na wypad górski z Tosicą i patrze jednym okiem na was... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 21:17 No to przepraszam bardzo mocno, szanowna pania bebelek! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 21:50 Cześc babeczki!!! O ,jaka świetna zabawa wczoraj była...i jakie swietne humorki dzis warszawianki nabyły)) Dziekuje wszystkim za zyczenia! a pupa mnie troszke boli po tych waszych klapsach....nie bede juz marudzic(dziś...hihih) obiecuje!!! Witam gwiazdeczkę!Mam nadzieję,że szybko przyzwyczaisz się do nowego leku, a dolegliwości pójdą sobie w siną dal....Jesli chodzi o imie to macie jeszcze szmat czasu!!! a zycie z rodzinka ma swoje dobre i złe strony...z cała pewnoscia będzie ci lżej , gdy bedziesz miała przy sobie tylu pomocników do zabawiania maleństwa))Warto sie troche przemęczyc, a potem od razu zamieszkac w swoim domku.Cieszę sie,ze Monisia ma juz malutką w domku.Sporo o was ostatnio myslałam...i pewnie dlatego dzis snił mi sie noworodek,który o zgrozo zrobil kupkę prosto na kanapę, poniewaz mój męzul nie podał mi szybko pieluszki....Obudziłam się i nadal widziałam tę żółtą, typową dla niemowlaczków kupkę i smiałam się, bo nie zauwazyłam czy to był chłopczyk czy dziewczynka.... moje kumpele mialy okropny klopot z żelazem i po 2 opakowaniach materny maja super wyniki!! Jedz kochana duzo warzyw , szczególnie zielonych typu szpinak, brukselka i brokuły, suszone morele tez sa świetne, no i oczywiście buraczki... Meguniu, jutro wszystkiego sie dowiesz, na pewno twój super doktorek znajdzie na to radę... Mlba jak zwykle twoje posty zwalaja z nóg...trza chyba zorganizowac notatnik tekściarza....bebelek to samo.... No własnie bebell ,ja tez sie boję gadów i płazów...brrrrr, jakoś nie czuję pociagu do głaskania i dotykania stworzeń typu iguana, zaba, wąż...Marudko wybacz!!! ant, ty wybadaj Amelkę, co jej tatuś zapodał na spanie.... Stokrociu depresji mówimy nie!!!! Szukaj nowego ginka... Erguniu,będziesz to juz miała za sobą!!! Enterek..tylko mi tu prosze nie wyjeżdżac z tekstami, że cie wyrzucimy, bo musisz odczekac....a to nieprawda!!!!Czytałam ,ze podczas brania bromegeronu własnie trzeba sie starac, bo po skończeniu kuracji, prolaktynka znowu bedzie rosła... Tycja...ja mam ferie dopiero za 4 tygodnie!!!!!!!!!!! Cytrusiku, poszukaj wyjścia awaryjnego ... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Ant, Enterek 11.01.06, 20:53 to bardzo pocieszające co piszesz . Moja przyjaciółeczka tez miała i teraz ma ślicznego synka 5 miesięcznego. Także to wcale nie jest żaden wyrok Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Enterku 11.01.06, 16:31 Nic sie nie przejmuje! Prolaktyna pewnie sie szybciutko uregoluje. Teraz przynajmniej wiesz na czym stoicie. no i wiecie, ze jest szybka szansa na poprawe. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Enterku 11.01.06, 17:12 spokojnie, nie wybieraj sie nigdzie, tak? bo mi bedzie smutno - my teoretycznie sie staramy, natomiast i tak z tego nic nie bedize poki nie zdecydujemy sie na invitro, wiec w sumie jestem tu na goscinnych występach. takz eja cie prosze, nie znikaj. gviazdko - jak milo czytac co tam u ciebie. i oby ten lek, co te drgawki powoduje, jak najszybciej sie zasymilowal z twoim organizmem i niehc juz bedzie dobrze wiesci od Moni i Madzi jak najbardziej radosne, ciesze sie althea - witam cie serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Enterku 11.01.06, 17:18 Już jestem - w pracy nie mogłam pisać bo kolejny raz był stawiany system.. ech nie mam siły do tego kompa. Później prosto z pracy do PZU co by zrezygnować z ubezpieczenia OC - w końcu są tańsze firmy ) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Enterku 11.01.06, 17:24 Enterku - ja jestem z Dębicy - w krakowie mieszkałam 5 lat przez okres studiów. A sentyment został Tam byłam na badaniach w klinice UJ na kopernika. Ja nie miałam okresu tez po kilka miesięcy i dopiero ten z krakowa profesorek uświadomił mnie że mam PCOs. Jak tylko mu powiedziałam o moich cyklach to tak przypuszczał - badania potwierdziły to. A ponoć nie ma nic bardziej szkodliwego dla kobiety jak długie cykle.. Dużo czytałam o tym i oprócz tego że endometrium wariuje, hormony szaleją a co za tym idzie zaburzenia wszelakie a najgorsze to to że może się przyczynić do pobudzenia komórek nowotworowych - jak to czytałam to ryczałam! Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 witam wieczorem 11.01.06, 17:25 Marudko, ja myślę dokładnie tak samo jak ty i zupełnie nie rozumiem jak mozna nie wiedzieć ze sie jest w ciązy lub ze cos jest nie tak nawet w 3 miesiącu. Ale skoro znam takie dwa przykłady to najwidoczniej takie sytuacje się zdarzaja Dla mnie sa baaardzo kuriozalne Ale chciałam wam opowiedziec, bo tak mnie to bardzo zdziwiło. Witaj Gviazdko, dawno cie nie było! Fajnie ze maleństwo rośnie i ze ty w miarę dobrze sie czujesz. Mam nadzieję ze ci rączki szybko przestaną się trząść. Pozdrawiam was wieczorowo wszystkie bardzo serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Enterku 11.01.06, 17:47 Tysia - 2 miesiące przed porodem?? ładne jaja!! też bym tak chciała a może jak pojadę na histeroskopię to zobaczą główkę hihihi No i jak mogłaś nie przyznać nam się o świecach!!! oj nieładnie - ja to jak struna sterczę po każdym numerku ) Ale jak można nie wiedzieć??? rozumiem że do 3-4 mieisąca, ale do siódmego?? to co brzuch jej od żarcia wydęło, a ruchy płodu to niby gazy czy co?? Fantaisie nie martw się - może nie będzie wracało - zwykle są zrosty na jajniku właśnie po nieleczonym stanie zapa;lnym. Ja kiedyś byłam leczona na nerki a jak się później okazało to janik się zapalił a nie nerka. na zrościki były jakieś czopki i lekarstwa i jakoś teraz jest dobrze. A męzusia może uda ci się zbałamucić i popracuje nad potomstwem.. Gviazdka wróciła!!!! hip hip hurrrra!! co do Atki i Pszczoły to chyba przeniosły się już na stałe na inny wątek ((( czyli mała Madzia już w domku z rodzicami... SUPER wiadomość!! Może Monia coś napisze.. Enterku - dopiero się pojawiłas i już chcesz uciekać??? no nie... tak łatwo sie nas nie pozbędziesz!! Jeżeli tylko z prolaktyną masz problem to nic się takiego nie dzieje!! da się to zbić, więc nie masz się co przejmować. Cytrus - powiem ci tak w tajemnicy że czuję dokładnie to co ty... to znaczy że też jestem tu tak gościnnie bo nasze starania nic nie dadza bez dogłębnej ingerencji w mój organizm.. ale nie będę się rozpisywać na ten temat bo zdołuję i siebie i dziewczynki ) a po co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Enterku 11.01.06, 17:57 Mnie na wyrostek zoperowali... a mialam zapalenie przydatkow. W dodatku na niecale 2 miesiace przed obrona. Wyrostka wredniaka nie bylo widac na usg, wiec mnie na stol od razu wzieli w srodku nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa wiecie co? 11.01.06, 18:03 a ja sie z wami podziele swoim spostrzezeniem - uswiadomilam sobie, ze chyba jednak ta :moja: ginekolog nie jest najlepsza. no, chyba ze tu maja inne metody, ale... w kazdym razie pisalam wam, ze dopadlo mnie zapalenie pecherza czy drog moczowych, prawda? i ze antybiotyk, i ze wczensiej okres... i ze temu atakowi nocnemu towarzyszylo silne rozpychanie podbrzusza i parcie na pecherz. no i wyobrazcie sobie, ze jak bylam ostantio u tej dotkor mowilam jej, ze strasnzie mnie od dwoch mcy boli brzych w 1 dc. zawsze mialam bolesne, ale nigdy temu przewidywalnemu i oswojonemu bolowi nie towarzyszylo rozrywanie od srodka i parcie. a tak wlasnie mailam gdy dostalam mczke i w listopadzie i w grudniu. a traz, po przeleczeniu pecherza dostalam wczensiejszy okres. i co??? - zero tego rozpychania i parcia. uswiadomilam sobie, z eja moglam miec juz bakterie od listopada i ten chory pęcherz... a ona zrobila mi usg i powiedizala, ze nic nie widzi. a przeciez kazdy gin, jak mowi sie z eparcie na pecherz, to od razu daje skierownaie na bad. sikow. ona po prostu zbagatelizowala to! i ja mam u niej robic invitro...hmmm, daje mi to do myslenia, i zaczynam wąpic w jej fachowosc. Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: Enterku 12.01.06, 13:11 Hej!!! Dopiero teraz dostałam się do komputerka(w domu jeszcze brak internetu). Ile czytania!!!! Dziewczyny! Jesteście KOCHANE! I wiecie co? Nigdzie sobie nie pojdę!!!! Nie mam zamiaru! Erga i Cytrus - nie znam Was jeszcze zbyt dobrze, ale..... wcale nie jesteście tu gościnnie. Łączy nas jeden cel - mała KRUSZYNKA, która się pojawi predzej czy później (prędzej). No! Więc.... razem raźniej.! Wiem co mówię, bo humor mam lepszy odkąd tutaj zaglądam. Wczoraj trochę wkurzałam się na mojego M. On to ma anielską cierpliwość do mnie! Dzisiaj idziemy sprawdzać termin ślubu w kościółku. Jutro chyba nic nie popiszę, więc odezwę się jeszcze później albo dopiero we wtorek. Życzę Wam miłego weekendziku!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Dobry wieczór :) 11.01.06, 18:06 Widzę, że impra na Tarchominie się udała . Zabalowałyście prawie do rana, hihi! Balbibko, chyba coś przegapiłam - wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń )). Erguś, jak samopoczucie przed piątkiem? Wszystko napewno sprawnie pójdzie i szybko zapomnisz o zabiegu. Ja już nie pamiętam . Enterek, ja też mam ciut podwyższoną prolaktynę - w badaniu z obciążeniem 10x większy wynik niż bez obciążenia - a powinno być do 8x podobno - castagnusik dostałam i niedługo skończę brać 3 opakowanie. Coś mi dziś jakoś smutno się zrobiło. Ciągle się dowiaduję, że ktoś w moim otoczeniu zaciążył - już nawet nie wiem co czuję jak słyszę takie informacje... I to jeszcze biurko obok w pracy koleżanka w ciąży . Jakiś brak wiary mnie zaczyna dopadać... Jak za 2-3 miesiące nie będzie fasolinki, zmieniam lekarza. Sorki, że smęcę, ale jakoś tak mi dziwnie... Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Stokrota 11.01.06, 18:09 tylko spokoj cie uratuje! ja maialma podobnie, ale postanowilam zmienic nastawienie - zaczelam sie cieszyc ciazami innych zdecydowanie mi lepiej. moze sprobuj...zobaczysz czy pomoze.... sciskam cie mocno Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Stokrota 11.01.06, 18:25 a ja się pochwalę, jaka jestem twarda...nawet nie wiem, który mam dc...nie patrzę w kalendarzyk, ale brzuch mnie boli ciut...pewnie zaraz zaraza zawita Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Stokrota 11.01.06, 18:33 Cytruś - oj widzę że podobnie myśłimy ja też zmieniłampodejście do ciąż innych.. Cieszę się i tak jest dużo łatwiej! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Stokrota 11.01.06, 18:29 Cytruś, ja się nimi naprawdę cieszę i wszystkim tego życzę! Nie czuję rozgoryczenia ani żalu. Tylko tak jakoś mi się smutno zrobiło... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Matalko 11.01.06, 18:35 Dzięki za foty!! Są cudne!!! jak ja kocham zwierzaki! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 19:29 Matalko ja też dziękuję za zdjęcia, są cudne, po prostu rozbrajają człowieka! Althea to ja trzymam kciuki za poniedziałek! Gviazdko, dzięki za powitanie dobrze, że u Ciebie wszystko dobrze, i tego Ci życzę na kolejne tygodnie)) Finko-Pawełek bardzo! mi się podoba, tak ma na imię mój ukochany Mąż Enterku, przynajmniej wiesz w czym był problem i zobaczysz teraz już poleci z górki. Bardzo mi się podobała ta pańcia z 7 miesięczną ciążą, słuchajcie ja Wam mówię my wszystkie jesteśmy zaciążone tylko jeszcze o tym nie wiemy!!!!!!!! Stokrotko czyżby mała depresyjka?? Zdecydowanie potrzebujesz spotkania z nami Nie dawaj się, dookoła mnie też same brzuchatki, ale my się trzymamy -prawda?! Cytruś, faktycznie ta Twoja lekarka to dziwna, to jest wręcz standard, że jak coś się dzieje z pęcherzem to lecimy sikać i badamy co wyszło. Może lepiej ją zmień... Megi, leż w łóżeczku i delektuj się nieróbstwem, skoro trzeba, to trzeba, i tak sobie myślę że nasi mężowie to mają z nami, oj mają, a z drugiej strony gdzie znajdą takie wspaniałe dziewczyny jak my? Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 19:38 teraz to ja wogole se odpuszcze lekarza gina. mam to w d... jak maz bedzie chcial, to mi sam zanjdzie i zacheci do wizyty. no chyba ze cos sie bedzie dzialo... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 11.01.06, 20:05 Cytruś tak się wściekłaś?? Całuję Cię bardzo, bardzo mocno i naprawdę, życzę żeby wszystko się dobrze ułożyło!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 I ja mówię Wam "dobranoc" 11.01.06, 21:01 Wpadam tu jeszcze przed snem, liczyłam, że może Balbinka zajrzy, ale najwidoczniej została zasypana zeszycikami, kartkóweczkami itp. W każdym bądź razie pozdrawiam Cię serdecznie nasza wesolutka i młoda duszyczko! Cytusiu, ściskam mocno i trzymam kciuki, by wktórce wrócił dobry nastrój i optymizm! Będzie dobrze, wszystkie w to wierzymy!!! A ja zaraz zmykam do łóżeczka, czekam tylko do 21:30, kiedy to muszę zapodać sobie mój "drgawkowy";o) lek, następna dawka o 5:30 rano! Jeśli necik nie odmówi mi posłuszeństwa zajrzę jutro! Słodkich snów wszystkim! Dobranoc :o) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Bebell!!! 11.01.06, 21:31 Szukasz czegoś w górach? A wiesz gdzie chcesz jechać, bo ja mam boskie miejsce w Kościelisku))) mogę dam namiary i pytaj o szczegóły Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Fantaisie... 11.01.06, 21:39 dawaj cynka)) aktualnie przeszukuję bieszczady)) jeszcze się nie zdecydowałam... u mnie to tak zawsze- małe problemy z podejmowaniem decyzji)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Fantaisie... 11.01.06, 21:43 Kochana wyślę na priva, żeby nie było że robię reklamę Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Fantaisie... 11.01.06, 21:50 Bebelku, bieszczady dla ciebie: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30851 Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Ale tu dziś ruch zapanował... 11.01.06, 22:34 Kobiety...do łózek, bo jutro nie bedzie miał kto pisać!!! Melba,Althea...ja nic nie mówię.............. Fantaise noz dla nas laików te bóle wydawały sie podejrzane..i kazałysmy iść do ginka ....normalnie ignorant z tego urologa..., a zrostami sie nie przejmuj, tylko musisz cos dostac....wiem,ze na zrosty dobrajest juz wspominana przeze mnie distreptaza...a kochana ja miałam okropne blizny pozapalne dosłownie wszędzie....a podczas laparoskopii stwierdzono,że wszystko jest ok. Enterek ty nie marux tylko bierz namiary od ergi do profesorka, bo cię pani załatwi na amen...a ty tylko stracisz nerwy, kasę...no i czas... Gdzie te poznanianki sie włóczą???????? Gwiazdko, ostatnoio leń ze mnie śmierdzacy.....większość sprawdzianików za mną, zostały kartkóweczki, no i okropne zadania domowe....czyli wypracowanka... Goraco cię ściskam brzuchatku!!!A teraz siup do łóżeczka....noz nienormalne dla mnie ale ide, bo mi sie oczeta same zamykają... Do juterka laseczki! Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: gwiazdeczko 12.01.06, 08:25 udalo mi sie zdobyc ten nr dpioero dzisiaj i odrazu podaje 772 26 63 reszte dziewczyn serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Fantaisie... 11.01.06, 21:49 W Bieszczadach to ja znam fajne miejsce... ale to a taki studencki wypad... nie na ferie z malym dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Dobranoc:)))) 11.01.06, 22:40 Kochane, uciekam spać, mój Mężuś właśnie wysłał mi na gg info, że nadchodzi, więc lecę wziąć prysznic, wypachnić, seksowna koszuleczka i dalej już nie piszęDDD Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Witam ;))) 12.01.06, 00:27 Nie moge spac ) I pozdrawiam wszystkie!!!! Balbinko - moscno Cie przytulam i do zyczen sie dolaczam- ogromu szczescia, gory spelnionych marzen *tych najwaznieszych ) morza relaksu )) Moze ktos tez nie spi jak ja ;? Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Dobranoc:)))) 12.01.06, 08:36 Fantaisie dopiero dalej zaczyna się najciekawsze. No ale trudno, jak nie chcesz nam o tym pisać to nie pisz))) Pozostanie nam wyobraźnia Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: WITAM :) 12.01.06, 09:05 ja tez nie padlam wczoraj spac bardzo wczesnie, ale cos mi gazeta nie chciala wspolpracowac ( witam czwartkowo i lece popracowac zaraz bede miala szkolenie z nowego systemu komputerowego ktory jest do d ..... Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Witam 12.01.06, 09:15 Witam dziewczyny, jak zwykle po krotkiej przerwie, chociaz staram sie poczytać co nieco od czasu do czasu. Na początku spóźnione najlepsze życzenia dla Lalisi i Balbinki!!! Cieszę się że mała Madzia juz w domku. Widzę ze w Warszawie było super spotkanie, tylko pozazdroscic, szkoda że mam tak daleko. Witam się też z nowymi koleżankami. I Gviazdeczka się pokazała, cieszę się ze u Ciebie wszystko dobrze. U mnie trwa już 20 tc, we wtorek miałam wizytę kontrolna, niestety bez usg. Jak narazie wszystko jest w porządku i oby tak zostało do końca. Brzuszek jest już całkiem spory i już od jakiegos czasu mogę zapomnieć o swoich starych spodniach. Za 4 tygodnie pooglądamy sobie maluszka to dowiemy się czy to chlopczk czy dziewczynka. a moze nie bedziemy sprawdzac, bo ostatnio maż powiedział ze nie jest pewny czy chce juz teraz wiedziec czy poczekamy na niespodziankę do 1 czerwca. Pozdrowienia i uściski dla wszystkich )) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Witam 12.01.06, 09:43 I ja się witam, Tyle się wczoraj nagadałam o swojej oporności na sen ze zaraz potem połozyłam się z ksiązką i nie doczytałam nawt 1 strony jak smacznie chrapłam calusią nocke az do 7.30 dawno mi nie było tak dobrze czuje sie wyspana i pełna wigoru Newt M wstawał w nocy do malej bo mamusia była tak nieprzytomna)) Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: ALE SIE CIESZE!!!!!! 12.01.06, 09:49 Z wrazenia przycisnela klawisz ze strzałka OCH MAM W DOMU SZEREGOWCA W REZERWIE.... KONIEC KOSZMARU Teraz lecem czytac wase posciki. BUZKI!!! Normalnie moge gory przenosić Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Witam 12.01.06, 10:08 Hello dziewczynki!!! Witam panie-nocne śpioszki tak jak ja oraz te czuwające czyli Matalkę!!! Oj, kochana, chyba nie za bardzo miałaś z kim pogadać nocą, wszystkie laski padły jak muchy wczesnym wieczorkiem! ;o) Lalisiu, dzięki za nr, postaram się jak najszybciej tam zadzwonić i dowiedzieć szczegółów dot. badania, ceny, adresu itd. A Ty kiedy się wybierasz jeśli w ogóle??? Niko, czyżbyś również była czerwcóweczką?! Ale fajnie!!! :o) Mam nadzieję, że czujesz się dobrze! Ja mieszczę się tylko w jednych "starych" spodniach i to tylko dlatego, że wcześniej miałam je nieco za szerokie i są to bardzo niskie biodróweczki! I choć u mnie to dopiero 17tc czuję się już strasznie ociężała! Ma_rudko, a Ty znowu zapracowana?! I do tego jakieś szkolenie jeśli dobrze pamiętam! Może jakiś urlopik sobie strzelisz?! Balbinko, u Ciebie ferie chyba tak jak w moim województwie tzn.od 30.01., tak?! Jeszcze troszkę i Ty również sobie nieco odetchniesz,a wtedy Tycja będzie już pracować pełną parą w II semestrze! ;o) Miłego i pogodnego dnia laseczki!!! Na razie Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Dobranoc:)))) 12.01.06, 10:10 Fantaisie, no i jak tam??? Wypachnione ciałko i sexi koszuleczka spełniły swoje zadanie?! Nie pytam o szczegóły, ale troszkę mogłabyś się nam pochwalić! ;o) A może jeszcze nie wstałaś, co?! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Dobranoc:)))) 12.01.06, 10:19 ja najprawdopodobniej jednak sie nie wybiore bo na darmowe juz kolezanka nie umie mnie wcisnac a placic w 33 tc to sie nie oplaca bo dziecko juz za duze na takie usg. w pon chyba ide do swojego gina moze zrobi usg Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Dobranoc:)))) 12.01.06, 10:32 Gviazdko, Balbinko nie wiem jak mnie zrozumiałyście ( ja pisałam coś o feriach?) My mamy na samym koncu- w połowie lutego. Tak ze jeszcze trochę do pracki będe wędrować W tamtym roku zaś bylismy pierwszym woj. i ferie były dwa tygodnie po przerwie świątecznej. Odpowiedz Link Zgłoś
anialm witam 12.01.06, 10:41 A i więc kochaniutkie! Gwiazdko – może będę się powtarzać, bo wcześniej dziewczyny już pisały o fenoterolu, ale im wiec pocieszająco-krzepiących informacji to lepiej. Ja tez brałam fenoterol jak byłam w ciąży z Nuleńką do końca, a do tego całą masę innych leków na anemię, nadciśnienie, cos tam na bakterie w moczu, antybiotyki itp..... Do fenoterolu lekarz zapisał mi dodatkowo jeszcze oprócz Isoptinu relanium piąteczkę, na początku tez czułam się średnio, ale potem już było ok. J aż do końca ciąży. I maleńka urodziła się zdrowa, duża a teraz pyskuje J Także skarbeńku nie martw się, łykaj pigułeczki jak lekarz przykazał i będzie dobrze J. Stokrociu kochana u mnie tez kolejne wiadomości o ciążach czasem dobijają. Cieszę ogromnie szczęściem innych, ale jak mam kiepski dzień, to po prostu kanał.... Ale tak sobie myślę, że my tez nie długo nadejdzie taki piękny dzień, kiedy z pewnością będziemy z uśmiechem rozpowiadać na prawo i lewo ze my tez jesteśmy w ciąży.... Melba – normalnie chylę czoło... wzdęcie po grochówce JJJ A co do Pani, która się zorientowała się dopiero w 7 miesiącu ze jest w ciąży, to mi też się w głowie nie mieści żeby w dzisiejszych czasach żyć tak długo w takiej nieświadomości.... Melba, Althea – to, co w poniedziałek... już nic więcej nie pisze... zaciskam tylko kciukasy JJ mocno, mocno Ergus – nie wiem, na czym polega to badanie histerio, ale tez będę jutro myślami z tobą... no i żeby wszystko było ok. Fantasie – ten twój lekarz rzeczywiście jakiś dziwny. Ale najważniejsze ze wiesz już, co w trawie piszczy i można obrać stosowny kierunek, aby się podleczyć J będzie dobrze. Ściskam Najważniejszego dla mnie newsa już znacie J to głupie wojsko mamy za sobą – och kamień z serca i milowy krok do przodu. W sprawie mieszkanie to już decyzja podjęta – to mniejsze w Poznaniu, nie będziemy czekać aż tam ruszy budowa. Zresztą to mieszkanko nie takie mało 64 metry prawie ma, także i tak dwa razy tyle, co mamy teraz. Od wczoraj Bogdan funduje sobie wizyty z doradcami w bankach... mamy trochę czasu na to żeby wybrać bank, ale jednak czas nagli. Chcemy wziąć kredyt na mieszkanie i na remont, a tylko po to żeby zachować to nasze obecne, które będziemy chcieli wynająć. Przynajmniej część raty by nam spłacało. Zobaczymy czy się uda, oby J. Już kończę ten temat, bo was zanudzę J No i będę czekać na @ od niedzieli. Ściskam Was mocno!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Aniulm! 12.01.06, 12:52 W takim razie gratuluję podjęcia decyzji mieszkaniowej! Nigdy nie byłam w Poznaniu, ale mniemam, że to piękne miasto i na pewno szybko się tam zadomowicie! Czy dobrze pamiętam, że przeprowadzka szykuje się w drugiej połowie tego roku (październik?) czy może wcześniej??!! Co do prezenciku dla ukochanego rezerwisty niestety jak na razie nie mam bladego pojęcia co Ci poradzić! :o( Uściski dla szczęśliwej Foremki! Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Aniulm! 12.01.06, 12:57 Co do przeprowadzki to sie zgadza - takie plany, ale zycie jest zyciem i sobie tak myslimy ze dopiero za rok bedziemy bywac na stąłe na naszych salonach a co do Poznania to oczywiscie zapraszam PIĘKNE MIASTO!!! Nie żebym była nieobiektywna w tej kwesti Balbinka - nie iwem czy jest akurat z Poznania, wiem tylko ze z wielkopolski - ale jesli tak to na pewno potwierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Tycjo, sorki 12.01.06, 10:44 Sama nie wiem gdzie widziałam Twój nieistniejący tekst o feriach?! Chyba coś się nam pomieszało, mnie i Balbince! :o) Buziaczki dla naszej nauczycielki-ciężarówki! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Gviazdko 12.01.06, 11:08 Tak, jestem czerwcóweczką, wg usg termin mam na 1.06, a wg OM na 2.06. Chociaż liczę sie z tym ze maleństwo może pojawić się na świecie już pod koniec maja. Czuję się całkiem niezle i gdyby nie rosnący brzuszek i delikatne kopniaczki to nie czułabym,ze jestem w ciązy. No może tylko te często zmieniające się nastroje )) które mąż jak narazie dzielnie znosi. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Gviazdko 12.01.06, 11:15 Nika jak Ci fajnie, rodzisz w czerwcu to było moje marzenie urodzić właśnie w czerwcu 2006 roku, ale.... sama jestem z tego miesiąca, ślub też brałam w czerwcu, i tak sobie planowałam, że jak urodzę wtedy to będę miała dwa może trzy miesiące wakacji i od września wrócę spokojnie do szkółki. Bardzo się cieszę, że Tobie się tak ułożyło i życzę dużo dobrego nastroju!!!!(mając na uwadze Twojego mężuśka) Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Gviazdko 12.01.06, 11:54 Ja tez sie ciesze ze tak sie ułożyło, przez wakacje bede z maleństwem w domu, a po macierzynskim i urlopie wypoczynkowym bede musiala wrocic do pracy. Na szczescie mezus wytrzymuje, zreszta taka mocno zla to nie jestem, poprostu sam sie dziwi ze raz sie usmiecham jestem wesola, a za 5 min juz mam kiepska mine i to bez powodu. Tlumacze mu te zmiany nastroju hormonami. Bo tak wogole to jestem bardzo szczesliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Dzień Doberek!!!!!!! 12.01.06, 11:11 Niestety już nie śpię, proza życia zmusiła mnie o poranku do poderwania się z ciepłego łóżeczka! Wszystkie akcesoria mające na celu uwiedzenia męża zadziałały w 100%. Był nawet komentarz, że koszulka już nie była potrzebna Jak to mówi Stokrotka pukanko się odbyło oczywiście dzisiaj nadal kontynuacja!!!!!!!!!!!!!! Anialm super, że się wszystko dobrze ułożyło, bardzo się cieszę! I jeszcze mieszkanko... wcale Ci się nie dziwię, że energia Cię rozpiera) Tycjuś, Biedactwo, Ty masz ferie tak jak ja w zeszłym roku, to była tragedia, taki długi pierwszy semestr, dzieciaki pomęczone, a my ledwo chodzące, w tym roku się odwróciło i my już zaczynamy od soboty Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Dzień Doberek!!!!!!! 12.01.06, 11:16 Właśnie sobie zamówiłąm bieliznę, przez internet, bo już w nic nie umiem zmieścić mojego biustu) Strasznie dobrać rozmiar "tak na oko", bo dużo zależy od firmy no ale mam nadzieję, że udało mi się. Macie w tym względzie jakieś doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Dzień Doberek!!!!!!! 12.01.06, 11:23 Cześć megi! Ja kupiłam sobie dwa razy w lupo przez internet, ale jestem średnio zadowolona... Bielizna wygladała ślicznie na pięknej, nieskazitelnie zgrabnej (czasami trochę sztucznej - ku mojej pociesze) modelce, wizulanie tak samo wygladała tylko ze na na 3 staniczki dwa mi śrenio leżały. Ale mam koleżankę która tylko i wyłacznie kupuje bieliznę w quelle i jest zadowolna. Wszystko zalezy od budowy ciała. Buźki! Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Dzień Doberek!!!!!!! 12.01.06, 11:29 dziewczyny tak mnie dzisiaj naszlo ze to u mnie juz zaczyna sie 33 tc wiec juz niebawem koniec ciazy i tak sie zastanawiam jak ja mam was powiadomic jak urodze?? moze ktoras dziewczyna poda mi nr kom na meila to napisze a ona was powiadomi. wczoraj bylam na zakupach i nie wytrzymalam byly takie piekne body zekupilam jedno i tak musze miec cos na odebranie dziecka bo wszystko mam po alicji Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Dzień Doberek!!!!!!! 12.01.06, 11:40 Lalisiu - Ja nie mogę - toż to juz ostatnia prosta Super juz nie długo Amleka bedzie z wami w domu. A body dla maleńkiej - cóż drobna słabostka kochanej mamusi Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Dzień Doberek!!!!!!! 12.01.06, 11:43 Boshe, skoncyzli mi wbijac do glowy ten system. wcle nie jestem madrzejsza nawet chyba wrecz przeciwnie. a co do urlopu (bo chyba nasza gviazdka pytala) - to ide od 3.03.juz sie nie moge doczekac. i mam cos dla was: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3109056.html a nie mowilam, ze wojan idzie hihi Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Dzień Doberek!!!!!!! 12.01.06, 11:44 Ma-rudka - bo (to chyba ) Bebell ma racje - TY CZAROWNICA jestes Ściskam mocno!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Dzień Doberek!!!!!!! 12.01.06, 11:47 z takimi wlosami moge byc i czarownica D chodz moj M mowi ze jestem wiedzma i chyba mu nie chodzi o czary Lalisia - ja ci moge dac moja komorke, jak chcesz Anialm - ja ciebei sciskam mocniej i za mieszkanko i za rezerwe Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Dzień Doberek!!!!!!! 12.01.06, 13:06 hihii! A ja tak marzę o córeczce... Ciekawe czy się uda wstrzelić. Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Dzień Doberek!!!!!!! 12.01.06, 13:02 Ja wczoraj kupiłam sobie spodnie z pasem ciążowym, ale strasznie mi w nich dziwnie i będzie trzeba wymienić na inne. Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Dzień Doberek!!!!!!! 12.01.06, 13:01 Ale wiesz co fantaisie, zastanawiam się jak to będzie bo oceny juz wystawiłam. Smiesznie bedzie przyjść w poniedziałek do pracy i udawać , ze jest juz nowy semestr Oglądałyście film pt. Pamiętnik? Jakie recenzje? Ja nie wiem ale przez tą ciąze jestem przewrażliwiona i co chwilę ryczę i potem się sama sobie dziwię. Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 12.01.06, 11:28 Dziewczyny doradzcie, proszę Chciałabym kupic mojejmu ukochnemu jakis drobny prezent z okazji wbicia rezerwy - ale jakis taki z jajem chciałam zakupić - no ale na złość na razie pusta w głowie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 12.01.06, 11:48 widzialam u nas w sklepie monopolowym skrzynke z wodka, tyle ze wodka byla w butelce w ksztalcie karabinu i dotego kieliszki. ale nei wiem ile to kosztowalo, mysle ze nei malo bo duza ta skrzynka. Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 12.01.06, 12:01 Pomysł przedni - ale chyba masz racje ze tanio nie bedzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: UWAGA SMS OD HORTIKI:):):) 12.01.06, 12:09 ponownie zaznaczam, ze ew bledy ortograficzne to niestety moja sprawka cytuje: Dzieki za swieze informacje. zloz ode mnie spoznione zyczenia balbince i lalisi. zazdroszcze wam udanego spotkania - mam nadzieje ze nie bylo ostatnie, napewno nie. Pomalu juz chodze, lae takie lazenia jak paralityk jeszcze bardziej meczy. na szczescie LESIO chmielewskiej utrzymuje mi dobry humor.papa! koniec cytatu Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: maruda 12.01.06, 12:17 to podaj na poczte mi twoj nr jak urodze to przynajmniej bedziecie wiedzialy jesli mozesz przyjmowac msmsy to moge wyslac wtedy nawet zdjecie malutkiej) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: maruda 12.01.06, 12:19 juz ci wysylam za chwilke numer komorki. ememsy moge przyjmowac wiec poprosze rowniez zdjecie. kochana na na kiedy ty masz termin przewidziany?? Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: maruda 12.01.06, 12:20 niby na 10 marca ale wiadomo czy nie urodze wczesniej przy tej mojej malej rozrabiace) ktora dalej trzeba nosic a wazy 14 kg Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: UWAGA SMS OD HORTIKI:):):) 12.01.06, 12:20 Prosze tutaj nam wycałować esemesowo Hortike Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: UWAGA SMS OD HORTIKI:):):) 12.01.06, 12:25 Całusy dla Hortiki Lalisiu jak ten czas szybko leci juz tak blisko porodu Marudka a zdjecia masz? Anialm no widze ze dobra passa u Was sie rozpoczeła i pewnie teraz bedzie trwac i niedługo mamy tak mieszkanko, dzidziulek, i swietnie prosperujaca firme twojego M Ładnie to wyglada prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: UWAGA SMS OD HORTIKI:):):) 12.01.06, 12:27 Antus - mam zdjecie, porozsylam je zaraz. ale chyba mi M nie wszystkie przeslal.. musze to sprawdzic. za chwile usiade do rozsylania a Hortike ucaluje napewno Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: UWAGA SMS OD HORTIKI:):):) 12.01.06, 12:28 No Ant - piękna perspektywa.... oby przełozyła sie na życie. A Ty Lalisiu kochana jeszcze sie przynajesz ze 14 kilo sobie nosisz... ochhh!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: UWAGA SMS OD HORTIKI:):):) 12.01.06, 12:47 Anialm ja mysle ze ten rok dla Was bedzie pomyślny i bedzie dobrze jakos tak to czuje )) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Zdjecia ... 12.01.06, 12:39 poszly. kto nie dostal niech krzyczy, byle glosno Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Zdjecia ... 12.01.06, 12:47 Fotki świetne - buzki uśmiechniete.. a gdzie butelczyny od których was tak kac męczył... ładnie pochowane pod stołem JA TEZ CHCE NA IMPREZKĘ!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: Zdjecia ... 12.01.06, 14:15 Hm..... Nie wiem, czy w ogóle napisać. Przepraszam, jeśli się sarogęszę ale...czy Ja też mogłabym dostać zdjęcia z imprezki??????? Trochę mi głupio, ale bardzo chciałabym........ Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: KARNAWAŁOWE STARANIA:):):) 12.01.06, 12:41 okazuje sie ze moj M przyslal mi tylko jedno 'grupowe' zdjecie - dosle wam reszte najpozniej jutro Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Ojeja, dostałam foty!!! 12.01.06, 12:48 Dzięki Ci bardzo Ma_rudko!!! Imprezka wygląda superowo jak i oczywiście jej uczestniczki! I muszę się Wam przyznać, że ja to chyba jakaś ciemna jestem, bo dopiero teraz do mnie dotarło, że spotkanko odbyło się w mieszkanku naszej "wiedźmy";o), a nie gdzieś na mieście! Dzięki raz jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ojeja, dostałam foty!!! 12.01.06, 12:51 no chyab gviazdeczko nie myslalas ze ja przy wysylaniu zapomne o tobie, co?? Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Ojeja, dostałam foty!!! 12.01.06, 12:53 No wiesz, z wiedźmami to różnie bywa! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ojeja, dostałam foty!!! 12.01.06, 12:55 Ja tez mam, fajne a na zdjeciu z Bebelkiem mamy takie miny jak bysmy miały zaraz się pogryźć ) Szkoda ze nie mam zdjecia z Leonkiem A wiecie co jadac dzisiaj do pracy pomyślałm o tym co mowiła Bebel o kuligu w Kampinosie a może byśmy się tak skrzykneły z rodzinkami na taki kulig z kełbaskami ogniskiem i piwkiem grzanym co ? Poki śnieg jest co Wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ojeja, dostałam foty!!! 12.01.06, 12:57 ja na kulig jak najbardziej, tez mowilam M ze takie cos mozna by zorganizowac!! Bebellek dasz namiary? Gviazdko - nawet wiedzmy nie dokuczaja ciezaroweczkom DD ale jak juz urodzisz ..... Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Ojeja, dostałam foty!!! 12.01.06, 12:59 Ja też chcę na kulig i kiełbaskę z ogniska!!!!! Nawet bez piwka może być! DD Ant, ale narobiłaś mi smaka na taki wypadzić! Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Ojeja, dostałam foty!!! 12.01.06, 13:12 Ja też chcę!!!!!!!! Straaasznie fajnie ze sie tak spotykacie i ze przyjażń kwitnie. Zebyśmy tak mogły kiedyś spotkać sie wszystkie na raz. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ojeja, dostałam foty!!! 12.01.06, 13:27 witam witam - oj mam dziś dużó pracy i nie mam kiedy zaglądać - szef wrócił no i roboty przybyło mi dziś małpa się kończy więc jutro jadę!! trzymcie kciukasy bo boję się jak nie wiem co. Słuchajcie - co do ciąż to moja przyjaciółka wczoraj mi powiedziała że okres się jej już 3 tygodnie spóźnia... zawsze miała jak w zegarku!! mówi że ot może ze stresu - w końcu miała co przeżywać ostatnio - choroba i śmierć ojca.. ale jest też możliwa druga opcja.. a ona nie chce testować-nosz nie rozumiem jej. Slub mają zaplanowany na czerwiec więc nie wiem jak to zrobią jeśli faktycznie zafasolkowała. Ale by było fajowo! Anialm - to super że już szeregowiec!! Marudko-dzięki za foty!! kurcze aż żal ściska że tak daleko mieszkam! Co do bielizny przez internet - to raz kupiłam kostium kąpielowy i powiem szczerze że wyglądał dużo ładniej na zdjęciu.. lalisiu podaję numer na maila. Supoer by było gdybyś dała znać smsem A artukuł o chłopcach mi się podoba - musazę się spieszyć bo ja marzę o synku I poza tym nic nie pamiętam.. wracam do pracy co by nie myśłeć o jutrzejszym dniu.. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ojeja, dostałam foty!!! 12.01.06, 13:33 Ergus Tycji nic się nie martwcie ja sobie pomyślałam tak, wiecie my to szalone dziołchy jesteśmy i zawsze możemy zrobić objazdówkę a co, lub druga opcja Warszawa prawie w centrum Polski wiec zapraszamy u mnie może cisno ale nocleg gwarantuje damy rade,a na wiosnę mam nadzieje ze bedzie juz działka a wtedy grill party a co rozkrecam się, do tej pory przez te studia i całokształt nie miałam zbyt wielu okazji do spotkan a teraz zamierzam cieszyc się prawie wolnoscia, i jak M nie chce miec na razie dzidzi to trudno , przeczekam i przy okazji sobie poszaleje a mysle ze M moze zmienic zdanie jak juz bedziemy mieli to swoja upragniona działeczke i przynajmniej rozpoczeta budowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ojeja, dostałam foty!!! 12.01.06, 13:37 Antus - ty to masz jednak glowe !! objazdowa impreza, kurna podoba mi sie!! DDD jakby co to ja ma w swojej kiltce dwa wyrka czyli miejsce do przenocowania tez sie znajdzie Ergus - ty sie nie denerwuj!! bo po co?? sciskam mocno i bedziem tu jutro o tobie myslaly. przypomnij mi bo ja stara juz jestem i pamiec szwankuje co to za badnaie to napisze naszej hortice ze sie wybierasz, niech tez trzyma kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ojeja, dostałam foty!!! 12.01.06, 13:40 Ergus dobrze bedzie trzymamy wszystkie kciuki Marudka a co nie damy rady? damy a coDDD A na razei czekam na odzew co do kuligu czy to dobry pomysł i kiedy ewentualnie by Wam pasowało ? Może jaka lista na kulig ? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ojeja, dostałam foty!!! 12.01.06, 13:41 No i koniecznie Bebellku daj kontakt jak to mozna załatwic Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ojeja, dostałam foty!!! 12.01.06, 13:45 Antus - kto jak kto ale my napewno damy rade!!!!!!!!! prosze mnie wpisac na liste do kuiligu!! A i zapomniaalm Antus - jesli chcesz zdjecie z moim dzieckiem to zapraszam w jakis normalnych (dal niego ) godzinach - swiatlo mu gasnie o 18.15 Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ojeja, dostałam foty!!! 12.01.06, 13:51 Ale fajna imprezka mnie ominela!!! Marudko, masz sliczny sweterek, uwielbiam takie kolory. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ojeja, dostałam foty!!! 12.01.06, 14:00 No widac ze przynajmniej on zyje zgodnie z rytmem natury)18.15 a co robi w wakacje jak jest tak jasno o tej godzinie ? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Ojeja, dostałam foty!!! 12.01.06, 14:04 najpierw się witam i idę czytaćkiedy Wy macie w ciążę zachodzić, skoro tylko tworzycie te posty?Hę? ja mam tak samo, co gorsza....idę na pocztę,ciekawe, czy coś na mnie czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Ojeja, dostałam foty!!! 12.01.06, 14:07 jakie fajne zdjęciai jakie fajne dziewczyny na zdjęciachwidać,że się super bawiłyscie.Ja postaram się teraz doczytać, ale dzis wieczorem raczej mnie tu nie będzie-najpierw zebranie semestralne u Kuby, a potem mam spotkanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: babeczki 12.01.06, 14:38 Pracowite dzis z was mróweczki!!! Ze mnie to jednak gapa jest , muszę palnac sie ostro w moja durną łepetynkę...żle doczytałam z tymi feriami..... Gwiazdeczko...my ferie zaczynam w połowie lutego.....okropność!!!! Jak serduszko, jeszcze strajkuje??? Erguś, twoja kumpela powinna zrobic ten test jak najszybciej....wpłyn na nia ładnie...ty potrafisz...i po takim długim czasie , to może robic go o kazdej porze dnia..... A jesli faktycznie jest w ciąży , to i tak chyba lepiej tę uroczystość ślubną przyspieszyć... Mam pustkę w głowie, nie wiem co miałam napisać.... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ojeja, dostałam foty!!! 12.01.06, 14:06 na wakacje kochana ma przestawiane swiatlo, na pozniejsza godzine. ale najczesciej mieszka na karniszu latem wiec chodzi sobie spac kiedy chce Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ojeja, dostałam foty!!! 12.01.06, 14:16 Melba spotkanie....? dawkujesz napiecie czym wzmagasz moja babską ciekawość Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Ojeja, dostałam foty!!! 12.01.06, 13:42 dziekuje bardzo za zdjecia widac ze fajnie bylo) - Nasza 2 córeczka bedzie z nami za... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 HISTEROSKOPIA i HSG 12.01.06, 14:28 Histeroskopia W przypadku stwierdzenia zmian w macicy uzupełnieniem histerosalpingografii jest histeroskopia - badanie obrazujące wnętrze jamy macicy za pomocą optyki światłowodowej (endoskopia). Daje ona jednocześnie możliwość oceny endometrium i ujść macicznych jajowodów, a przy stwierdzeniu zmian patologicznych - ich chirurgiczne usunięcie. Ponieważ jest to również zabieg wymagający znieczulenia ogólnego, wykonuje się go po HSG. Histerosalpingografia U kobiety jako pierwsze wykonuje się badania oceniające budowę narządów płciowych wraz z oceną drożności jajowodów. Służy do tego histerosalpingografia (HSG). Polega ona na podaniu pod ciśnieniem przez kanał szyjki macicy kontrastu (środka cieniującego) do macicy i jajowodów oraz jednoczesnym wykonywaniu zdjęć rentgenowskich w poszczególnych etapach badania. Wykonuje się je po zakończeniu krwawienia miesiączkowego, przed owulacją. Jest to bezpieczna metoda diagnostyczna pozwalająca na ocenę budowy macicy (kształt, wielkość) i wykrycie wad wrodzonych, zrostów wewnątrzmacicznych, polipów czy mięśniaków podśluzówkowych, jak również ocenę drożności jajowodów oraz istnienia zrostów okołojajowodowych i okołojajnikowych. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: HISTEROSKOPIA i HSG 12.01.06, 14:29 to tak jakby ktoś czegoś nie wiedział )) Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: HISTEROSKOPIA i HSG 12.01.06, 14:30 Ja nie wiedziałam - do czego publicznie sie przynałam Ale ściskam Cię mocno! I bede trzymac kciuki i myslec i wogóle..... Odpowiedz Link Zgłoś
anialm WYMYŚLIŁAM 12.01.06, 14:28 Wpadł mi do głowy pomysł na prezent - zeby kupic blaszki (takie na łańcuszkach co żołnierze w armii amerykańskiej noszą) i wykuc na nich SZEREGOWIEC ..... W REZERWIE. Hmm... co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Ojeja, dostałam foty!!! 12.01.06, 14:29 Ooooo, zdjęcia) a na nich pijany Bebelek) M spojrzał i rzekł: "Bebelek bardzo pijany..." Kurcze, po Was mniej widac)) Namiary na kulig zdobędę jutro i poslę. Poza tym: Anialm- ściski za szeregowca! Ant- objazdówka) super! u mnie też któras może się kimnąc, kanapa jest. I dodatkowe atrakcje moge zapenic) Erga- bedzie dobrze! Nie bój nic)) jutro pełna koncentracja na Tobie, będą Cie co chwila oblewały fale gorąca, tak intensywnie bedziemy o Tobie myślec)) kissy! k. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 coś do poczytania 12.01.06, 14:32 www.libramed.com.pl/wpg/NumeryArchiwalne/12-13/12.html Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: coś do poczytania 12.01.06, 14:36 Erga - ja tez sie przyznaje z enei wiedzialam co to za badanka. zaraz wysylammaialdo Hortiki. Bebellek - a na ktorym zdjeciu ty taka pijana jestes? bo ja nie widze. a co do noclegu u ciebie i dodatkowych atrakcji - to zachecam wszystkich!!!! hihi... ANialm - pomysl z blaszkami swietny. wybij mu rowniesz date przejscia do rezerwy no i wiecej nie pamietam... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: coś do poczytania 12.01.06, 14:37 no oczywisic emialo by: wysylam esa do Hortiki i w dodatku ze spacja, boshe.... co ja wypisuje - WSTYD!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: coś do poczytania 12.01.06, 14:42 E tam ... Ma_rudko nie przejmuj sie i tak najwiecej literowek robie JA hihi - ale nie jest mi juz wstyd.... a moze powinno Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: coś do poczytania 12.01.06, 14:45 nie powinno, nie pwoinno.... ja za to robie fajne byki ortograficzne. ale skoro dziewczyny na mnie za to nie krzycza .... to chyba nie jest tak zle Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ojeja, dostałam foty!!! 12.01.06, 14:35 Chyba zartujesz wygladasz Bebelku super, a M sie nie zna))) Anialm pomysł fajowy, albo taka chuste jak nosza zwykle pijani zołnierze ze szczescia po wyjsciu Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Lalisia!!! 12.01.06, 14:48 okazuje sie ze ja jednak mam cos nie tak z komora bo mmsy nie dochodza, wlasnie mi kolezanka probowala przeslac to juz drugi raz jak nie doszlo zadne zdjecie na moja kom, a mmsy mialam aktywowane. Informuje cie kochana o tym, bo gdybys mi wyslala zdjecie malutkiej bez info o tym ze juz jest na swiecie to by nie doszlo a poza tym jestem dumna z ciebei ze ty sie wylamalas i rodzisz same corki!!! tak trzymac, bo chlopaki nie beda mieli wogole dziewczyn do wboru D Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: No i kolejny sms od Hortiki!! 12.01.06, 14:50 Poinformowalam ja o badanku ergi i prosilam o trzymanie kciukow!!! a teraz odp: Oczywiscie ze bede trzymac! dobrze ze idzie. mialam o to zapytac ale nie chcialm byc marudna super pomysl z kuligiem - uwielbiam!! no tak o kuligu tez jej napisalam Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: No i kolejny sms od Hortiki!! 12.01.06, 15:02 Nic nie dawkujęidę na masaż reiki.Już możecie się smiać. A odnosnie testowania-nie nastawiam się absolutnie.Brzuch mnie boli, zresztą ten cykl moze być trochę dłuższy od normalnego...tak mi powiedział gin.Nawet nie wiem, czy owulacja była.. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: No i kolejny sms od Hortiki!! 12.01.06, 15:15 oj powiem wam że jak teraz sobie poczytałam o tym to zaczęłam się bać... zaraz wpadnę w ramiona ukochanego i się chyba poryczę ze strachu. a on mnie pocieszy i już bęzie dobrze ) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: No i kolejny sms od Hortiki!! 12.01.06, 15:25 Erga, jak tu tyle bab bedzie trzymac kciuki, to czy cos moze byc nie tak?? To ty sobie mysl o nas i czytaj forum, zamiast o tych badaniach. A my bedziemy myslaly jutro o tobie calyc czas, nieustannie! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: No i kolejny sms od Hortiki!! 12.01.06, 15:33 Erguś, nie bój nic, będzie dobrze, zobaczysz.Wiesz przecież, po co i dla KOGO to robisz, prawda? Sciskam Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: No i kolejny sms od Hortiki!! 12.01.06, 15:50 Erguś! Ja też nieśmiało dołączam się do myślenia jutrzejszego!!!!!!!! Trzymam mocno kciuki! Przecież w końcu będzie dobrze, no nie????? Trzymajcie się cieplutko przez weekendzik!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: No i kolejny sms od Hortiki!! 12.01.06, 15:14 Dzięki marudko, ucałuj ja ode mnie mocno!!! Bebell, ty tak sie nie reklamuj, bo ja gotowam do Warszawki dla tych dodatkowych atrakcji przyjechac...) Lalisiu..a keszcze niedawno pisałas,ze musiałą alicje od piersi odstawić.....a tu już 33 tydzień!!! Tycja, a ty na kiedy masz wyznaczony termin???Wakacje to twój urlp i jesli wejdzie na nie macierzyński...to o tyle ci go wydłużą....zatem,jesli bedziesz miała L4 na ferie to chyba 6 tygodni....wiele kobitek specjalnie zostawia sobie urlop, by go wykorzystac po macierzyńskim.... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: No i kolejny sms od Hortiki!! 12.01.06, 15:37 Ergus!!! co to za nerwy!!!! tak jak Melba ci napisal pamietaj dla kogo to robisz!! a poza tym zgadzam sie z Althea - my bedziemy o tobie myslaly!!! wiec wszystko bedzie OK!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: No i kolejny sms od Hortiki!! 12.01.06, 15:54 Ergulek, a czy już w sobote bedziesz w domciu jezeli tak to koniecznie daj znac, jak było, i jak się czujesz Ergulek potem to już tylko chwilka i bedziemy miały kolejną brzuchatkę Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: No i kolejny sms od Hortiki!! 12.01.06, 16:17 po pierwqsze i najwazniejsze - dzieki za foty. impreza widac naprawde przendia byla. a jeszcze jak widze moje ukochane Bacardi Breezer, to juz nic wiecej nie dodaje! co ja tu jeszcze chcialam...tyle dzis napisalyscie, ze juz zapomnialam to, co przeczytalam wczensiej i ze sie chcialam ustosunkowac do tego a propos stosunkow czyli bzykanka - dacie mi anmiary na Ewe, tę od testow owulacyjnych? chyba ze wiecie gdzie indziej, w jaki inny sposob moge kupic. tylko wezcie pod uwage kraj zamieszkania Slyszalam, ze Ewa wysyla za granice, wiec... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: No i kolejny sms od Hortiki!! 12.01.06, 16:25 Cytrusia - wpisz na allegro testy owu i zaraz ci wyskoczy. ona chyba caly czas ma aukcie. caly czas sie zastanawiam nad tymi testami, warto??? Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: No i kolejny sms od Hortiki!! 12.01.06, 16:29 nie wiem czy warto, szczegolnie w naszym przypadku! ale sprobowac mozna, czemu nie... ja mam takie dni wątpliwosci i euforii - kiedy ta ostatnia goruje, wydaje mi sie ze zajde w ciaze. a kiedy wkracza wątpliwosc to i przychodzi orzezwienie. ale mimo to chyba kupie te testy przynajmniej bede wiedziala, kiedy mam owulacje Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: No i kolejny sms od Hortiki!! 12.01.06, 16:34 Cytruś, szkoda,że nie powiedziałaś o testach będąc w Polsce-wysłałabym Ci moje, wstyd się przyznać, wywaliłam Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: No i kolejny sms od Hortiki!! 12.01.06, 16:38 o kurde, nie pomyslalam. widze, ze se odpuszcze w tym mcu, bo u Ewy big pakiet jest wystawiony na licytacje, ktora skonczy sie dopiero za 11 dni. do tego ze dwa-trzy dni drogi...a u mnie bedzie juz po owulacji. ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: CYTRUS!!! 12.01.06, 20:10 Cytrus, ale co z tego ze aukcja konczy sie za 11 dni. ty licytujes dzis, piszesz jej maial ze przelew juz puscilas, dajesz adres i rosisz o szybka wysylke. przeciez ona nie musi czekac na zakonczenie aukcji o tam jest opcja kup teraz a nie kto da wiecej nie??? Odpowiedz Link Zgłoś