achonderek 12.07.06, 18:16 Cześć dziewczyny!!! Jestem w 7 TC w badaniu USG wyszło, że mam nieregularny pęcherzyk ciążowy. Czy któraś z Was była w podobnej sytuacji??? Co z tego wynika??? Czy jest szansa na zdrowe dziecko??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiek242 Re: nieregularny pęcherzyk ciążowy 7 TC 19.07.06, 12:25 A lekarz nie wytłumaczył ci o co chodzi? Jakiś niekompetentny chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
achonderek Re: nieregularny pęcherzyk ciążowy 7 TC 21.07.06, 18:02 A no widzisz. Byłam u niego 2 razy. Powiedział, że trzeba czekać. Wogóle zachowywał sie tak, jakby czekał na poronienie. Nie założył mi karty ciąży, nie dał skierowania na badania, powiedział, że hormony i tak w tej sytuacji nic nie pomogą, aaaa i jeszcze pytał uparcie czy nie było krwawien czy plamień. Na szczęście maleństwo rośnie, a serduszko wspaniale bije Odpowiedz Link Zgłoś
achonderek Re: nieregularny pęcherzyk ciążowy 7 TC 21.07.06, 18:04 Oczywiście byłam też u innego lekarza, który powiedział, że zadnych nieregularności i nieprawidłowości nie widzi i wg. niego wszystko jest w jak najlepszym porządku. Odpowiedz Link Zgłoś