mikam99 19.08.06, 13:47 Hej właśnie od tego cyklu zaczynam starania,to dość szalony pomysł bo mam 4 miesięczna córeczke,a to pierwszy cykl po porodzie.Może się uda?wcześniej udało sie za pierwszym razem,ale jakoś specjalnie sie nie staraliśmy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emma_sz Re: zaczynam starania 19.08.06, 14:16 Wow - a czemu tak szybko chcesz mieć drugie dziecko jeśli można spytać? Odpowiedz Link Zgłoś
sophie2202 Re: zaczynam starania 19.08.06, 15:07 ja zaczełam starania o drugiego dzidziusia jak mała miała 3 miesiące, jak do tej pory nic się nie wydarzyło. Mała odstawiona od piersi i okres mam w miare regularnie, z pierwszym udało się od razu a teraz to nie wiem moze jescze organizm nie jest gotowy, powodzenia życzę. Ja chcę drugie i trzecie bo mam rodzeństwo rok po roku i taka różnica wieku jest dla mnie najlepsza... Odpowiedz Link Zgłoś
emma_sz Re: zaczynam starania 19.08.06, 15:17 Podziwiam, ja na drugie nie zdecyduje się na pewno przed nprzez pierwsze 5 lat. No ale każda z nas jest inna. Odpowiedz Link Zgłoś
mikam99 Re: zaczynam starania 19.08.06, 19:31 chce zeby dzieciaczki wychowywały sie razem,a ponad to uwzględniam plany zawodowe,mam własną firme itp... Odpowiedz Link Zgłoś
kfiatosek Re: zaczynam starania 24.08.06, 18:51 a ja wczoraj bylam u lekarza - zapas kwasu foliowego w szufladzie i rozpoczynamy starania trzymajcie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
jowa80 Re: zaczynam starania 24.08.06, 19:16 Dziewczyny zapraszam na wątek starania wrześniowe, tam nas więcej... Odpowiedz Link Zgłoś