Dodaj do ulubionych

My, Folikówki... cz. II :)

• misia9944 Moje Kochane polujcie na 1000 wpis :) 06.10.06, 11:27

• krokodylek1313 Re: Moje Kochane polujcie na 1000 wpis :) do Misi 06.10.06, 11:34
        Misiulka..... zawsze jak cos to możesz dla mnie tez upolować.... jakbym nie
        zdążyła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio cos też tam upolowałaś wink))))))))
        • misia9944 Oki Krokodylku poluje :P 06.10.06, 11:38
          Dla Ciebie wszystko tongue_out
          • amoniaaa ja też poluję 06.10.06, 11:45
            smile
          • amoniaaa 1000 06.10.06, 11:45
            jest <jupi>
          • adrasteaa ja chce 1000 06.10.06, 11:45
            smilesmile
          • adrasteaa 1000??? 06.10.06, 11:46
            udalo sie
    • misia9944 1000 post dla wszystkich zgromadzonych tu 06.10.06, 11:45
      Folikowek ktore staraja sie o swoje potomstwo smile~

Oby On przyniósl Wam szczescie.
      Misiulka bardzo mocno Wam kibicuje.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    • krokodylek1313 1001.... 06.10.06, 11:47
      jak w poprzednim wątku dla mnie 1001 ;P tongue_out tongue_out
    • misia9944 Łzy same poleciały... 06.10.06, 11:54
      video.google.pl/videoplay?docid=-1663386448021615212
      czyż to nie jest piękne ??
      • adrasteaa Re: Łzy same poleciały... 06.10.06, 12:20
        Słodka ta dziewczynka ale miala duzo wlosów ranny takie urocze kedziorki
    • amoniaaa jutro wielkie porządki w domku :-) 06.10.06, 12:34
      mój mężuś jedzie jutro na 1 dzień do rodziców pomóc im w ocieplaniu domku, a ja
      nie jadę i zabieram się za pucowanie mieszkanka.
      Oczywiście na pierwszym miejscu okna i firanki, bo już świata przez nie nie
      widać, choć dopiero miesiąc temu myłam. Częsciej nie będę bo jeszcze chyba nie
      oszalałam...
      umyję sobie mebelki w kuchni i pokoju, wypucuję kafelki w łazience..
      no jednym słowem musi być mega błysk smile no i planuje umyć okno w korytarzu bo
      nikt się za to nie zabiera a straszny syf.
      Miałabym jeszcze w planie zrobić kilka pyszności i pomrozić na obiadki w
      tygodniu żeby potem sie nie gonić.
      Energię mam więc mogę działać smile)))))
      buziaki

Ps> teściowej przykro że nie przyjadę... ale ja musze odpocząć od
      mojego "ukochanego" teścia... oj nie, napewno nie jadę wink
      mam zamiar kupić teściowej jakiś mini prezent żeby się nie gniewała... co
      myślicie?? co by jej tu kupić????
      czekam na pomysły smile
      • alfa156 Re: jutro wielkie porządki w domku :-) 06.10.06, 12:38
        Książke, albo jakiś mały kosmtyksmile
        kuleczki do kąpieli np
        • aagniesiaa Re: jutro wielkie porządki w domku :-) 06.10.06, 12:55
          tydzień pracy powoli się kończy - i dobrze precz z nim !!!
          bo mam juz dość, głowa boli od ciąglego gapienia się w komputer ..

ja dziś myje okna w sypialni bo wreszcie mamy roletki i bedziemy je zakładać -
          ha nareszcie bedzie można chodzić na naguska smile hi hi

a potem moze jakieś kino - zobaczę bo mam w garfiku także cwiczenia - ale ten
          piątek nie sprzyja mi jakoś ochocie na wysiłek wink

Myszko dziękujemy ci za moc fliudków - ja się nałykałam
          to co napisałaś było jak zwykle piękne i wzruszające

Buziaki dziewczynki
          W poniedziałek czeka mnie to moje usg - myślę sobie już o tym co to będzie smile
          No i miłego weekemdu !!
        • amoniaaa kupiłam :) 06.10.06, 13:10
          wodę toaletową, zielony wykrzyknik bo taki delikatny.... smile
          • alfa156 Re: kupiłam :) 06.10.06, 13:19
            to fajnie ucieszy sie. lae ma Synową smilesmilesmilesmile
            • amoniaaa Re: kupiłam :) 06.10.06, 14:04
              no ją lubię bardzo ale teścia nie trawię uncertain
    • misia9944 do dakotki :) 06.10.06, 14:59
      Czesc smile
      Powiedz mi Ty tez ostatnio masz ochote na slodkie?
      Ja prawie dzinnie pochłaniam mleczko w tupce ktore ma 1000 kalorii ale jeszcze
      inne rzeczy jem... ale ze mnie głodomór.
      Buziak.
      • adrasteaa Ciotko co tam slychac milczysz jakoś 06.10.06, 15:08
        Ciotka nam zamilkła coś??
        Zycze wszystkim kobitkom milego wekendu ja juz szykuje sie do opuszczenia pracy Papapap do poniedziałku
        • mycha.76 Re: Ciotko co tam slychac milczysz jakoś 06.10.06, 15:39
          Witajcie Dziewczyny!

Ja też już po pracy jestem i bardzo się z tego cieszę, bo to był
          dla mnie ciężki tydzieńsad Jestem nim strasznie umęczona.
          W domu przez to też narobiłam sobie zaległości.

Amoniu, pisząc o Twoich planach porządkowych i kulinarnych, od razu
          poczułam wyrzuty sumienia, że i mojemu małemu mieszkanku przydałoby się
          porządne sprzątanie, a i lodóweczka nie miałaby nic przeciwko nowym zapasom jedzonkasmile

Na razie to jednak myślę tylko o chwili wytchnienia - położenia się na łóżku z
          książką w ręku...

Rzeczywiście nasza Cioteczka się dziś nie odzywa. Mam nadzieję, że po prostu wypoczywa.Może śpi, a może pisze pracę? W każdym razie Iwonka musi dużo odpoczywać. Miejmy nadzieję, że plamienia ustały. Nadal trzymamy kciuki i czekamy na dobre wieści Aka!

Odpoczywajcie Dziewczyny i Wy - szczególnie te najbardziej zapracowane Martusia, Ania, Krokodylek, Agnieszki, Dakotka...

Mam nadzieję, że do Agnieszkimoniki @jednak nie przyjdzie, a nawet jeśli
          przyjdzie to tatrzańskie widoki i górskie powietrze uleczy wszelkie duszy troski
          i smutki przegoni...
          A o tych plamieniach rzeczywiście parę dni temu była mowa - Amoniu, chyba Ty też tak samo miałaś?

Krokodylku, obejrzałam wykres. Praca domowa dla Was na dziś wieczór zadana!
          Ale nie sytresować się, włączyć na luzsmile

Marta, o pysznościach opowiadaszsmileOdpocznij w ten weekend i bardzo, bardzo Ci życzę, by przyszła środa była szczęśliwym dniem.

A dla Ciebie Agniesiu - poniedziałkowa wizyta udaną niechaj będzie.

Alfa, a to mnie zaskoczyłaś!Nie wiedziałam, że dzidzia tak reaguje na śmiechsmile

Misia, filmik śliczny, bobo urocze. Ty też niedługo będziesz takiego maluszka tulić w ramionachsmileTwoja dzidzia po prostu teraz ma apetyt i nadrabia za wcześniejsze miesiące, gdy pani dr wpisywała Ci "na wyrost" przyrosty wagismile

U mnie bez zmian. Poza Wami i dyrekcją , a także szefem męża i naszą przyjaciółką nikomu nie powiedzieliśmy. ALe wkrótce to zrobimysmile
          To już koniec 6 tygodnia i mam nadzieję, że ten nasz piękny film nigdy się nie skończy. Zmykam do kuchni. Muszę i ja zabrać się za obiad.
          Mąż kupił książkę kucharską, ale na razie jakoś nie ma czau by mi gotować.
          Dziś też wróci późno, muszę zatem sama o siebie zadbaćsmile

POzdrowionka! Miłego weekendu Folikóweczki!

• amoniaaa mycha masz rację 06.10.06, 15:51
            a no miałam te plamienia... 2 dni przed @ już sad teraz jak pójdę do lekarza to
            popytam go o to smile

Ty mycha nie fikaj z porządkami bo Ty to już nie mozesz tak szaleć. Oszczędzaj
            się z tą fasolinką smile
            ja działam jutro dlatego że męża nie będzie a ja lubię sprzątać jak nikt mi
            nie "przeszkadza" i nie plącze się "pod nogami".
            Poza tym lubię raz na jakiś czas tekie mega porządki. kupiłam już mój
            niezawodny płyn który wszystko domyje i działam od jutra jak tylko wrócę z
            pracy smile

a w niedzielę chcemy sobie iść do parku chorzowskiego na spacerek jak jeszcze
            jest pogoda taka w miarę smile

no i zastanawiam się nad siłownią... bo na ten basen jakoś się wybrać nie
            potrafimy wink
            • mycha.76 Re: Do Amoni 06.10.06, 16:06
              Amonia, widzę, że Ty masz ambitne plany weekendowesmile
              Ale z tym sprzątaniem to Cię rozumiem.
              Mi jakoś też szkoda soboty na bieganie ze ścierką, gdy w końcu po całym tygodniu mamy z mężem czas dla siebie. Zresztą jak on jest w końcu w domu, to ja nie mogę się skupićsmile Przeważnie jednak mąż jedzie na większe zakupy dla nas i wtedy ja sprzątam. ALe jutro - to tak z grubsza tylkosmile

A w ogóle jesteś super synową! Pewnie teściowej będzie smutno, że Cię nie zobaczy, ale myślę, że Cię zrozumie - tym bardziej, że jeszcze masz pracę.

A co do siłowni - tez przez pewien czas chodziliśmy z mężem na siłownię, ale ja jakoś tego nie czułam. Zdecydowanie wolę aerobik. Ćwiczenia w rytm muzyki w grupie kobiet to jest coś co mi odpowiada.
              ALe teraz od 2 tyg. zrezygnowałam z TBC, bo to jednak jest zbyt duży wysiłek.

Wybierzcie coś dla siebie - naprawdę sport relaksuje i człowiek jakoś lepiej się czuje potem i odreagowuje wszystko. Pa!
              • martajotka weekend! 06.10.06, 16:16
                koniec pracy w tym tygodniu!
                jak dobrze, bo szczerze mówiąc mam dość. NIe wiem czy to jakieś przesilenie
                jesioenne, ale czuję się zmęczona. Chyba wrócę do domu, zaparzę sobie mnóstwo
                herbaty z sokiem malinowym i zakopię się pod kocem...
                mnie też czekają porządki. Ale chętnie coś w domku porobię, bo lubię jak jest
                wysprzątane. Weekend na szczęście będzie spokojny
                co do zajęć sportowych to każdy musi znaleźć coś dla siebie. Al ruszać się
                warto, na początku zwykle się trudno zmobilizować, ale potem takie zmęczenei
                fizyczne sprawia przyjemność.
                Myszko, Ty za bardzo nie fikaj; spacery i pływanie- oto teraz sporty dla Ciebie.
                Też mam nadzieję, że u Ciotki.Aki wszytsko OK.
                Amoniu, fajnie, że masz dobre kontakty z Teściową. A z teściem też się [pewnie
                z czasem jakos ułoży.
                To miłego weekendu Folikóweczki
                Marta
                • dakota123 Re: weekend! 06.10.06, 20:42
                  Ja dopiero teraz,po pracy i obiadku pojechaliśmy do mojej mamy na degustacje
                  nalewek (ja oczywiście tylko zmysłem wechuwink)Robili trunki z różnych działkowych
                  owoców-wg mojego męża jedna lepsza od drugiej!!
                  A w pracy dziś masakra-cały dzień byłam sama z szefem,kolega który ze mna
                  pracuje ma urlop do końca przyszłego tygodnia,który w związku z tym ja nie wiem
                  jak przeżyję!!!NIENAWIDZĘ pracowac sama z szefem,tym bardziej teraz.Ale co
                  zrobić,zacisnę zęby i jakoś to będzie!!
                  Agnieszko-nie myśl o @ i wypoczywaj w Zakopanem!!
                  Amonia-szkoda że tak daleko ode mnie masz ten sklepik,właśnie poluję na jakiś
                  kombinezonik dla Kropka!!A i Julce przydałyby sie nowe spodnie na narty,kurtke
                  już kupiliśmy.
                  Agniesia-daj znac co i jak w poniedziałek po usgwink)
                  Misiu-mi wręcz przeciwnie-mam ochote na konkrety-wczoraj w czasie pracy MUSIAŁAM
                  wyjśc do mięsnego po kawałek myśliwskiej i NATYCHMIAST ją zjeść-i juz po 2
                  gryzach moje dziecko zaczęło skakać z radości czym utwierdziło mnie w
                  przekonaniu że to chyba jednak facet-lubi konkretywink)
                  Jutro rano Julka wyjeżdża na dwudniowy rajd w góry z moimi rodzicami-w związku z
                  tym my mamy wolny weekend!!Planujemy pójśc do kina na "Samotność..",potem jakaś
                  miła kolacyjka a potem...
                  Dobranocwink)
    • misia9944 Sobota :) 07.10.06, 09:28
      Witam, hehe mysmy wczoraj zas dumali nad imieniem dla synusia, bo do coreczki
      to juz postanowione Zuzia smile No i zrezygnowalam z Wiktora a on z Szymona i
      padło na Miłosza smile
      Dzis ide na 1 dniowke do meza smile popatrze jak pracuje.
      Miłego weekendu zycze.

P.S.Kasiu jak tam tiki-taki?
      • amoniaaa misia super !!! 07.10.06, 09:54
        mam w rodzinie Miłosza smile zresztą to chrześniak Sabiny wink Śliczne imę!!! aaaa
        mojego męża kuzynka też ma syna Miłosza smile
    • amoniaaa :-) 07.10.06, 11:56
      wlasnie dzwonilam do mojej ślubnej świadkowej, do której za tydzień wybieramy
      się całą rodzinką,a ona mi mówi że właśnie ma z mamą akcję "sprzątamy cały dom
      na przyjazd gości" haha to się usmiałam wink
      no i oni też już się nie umieją doczekać naszego przyjazdu <jupi> dziewczyny
      ale się cieszę!!!!!!!!!!
      • mycha.76 Re: :-) 08.10.06, 18:00

Cześć Dziewczynki!

Weekend zleciał jak z bicza trzasłsmile
        Mam nadzieję, że wszystkie wypoczęłyście. Tyle wspaniałych planów się szykowało.
        Dakotka, jeśli byliście na "Samotności...", to podziel się wrażeniami, bo też mamy ochotę iść.
        Amonia, udało Ci się wczoraj zrealizować Twoje plany kucharskie i porządkowe?
        Ja w sobotę tez trochę ogarnęłam chatkę, a mężulo nakupował mi owocków i warzywek na cały tydzieńsmile
        No i wyciągnął mnie wczoraj na spacer, a dziś na basen, bo jak pisała Martusia
        te formy aktywności są najlepsze dla ciąży...
        Faktycznie czuję się super cały czas, więc Iskierka chyba zadowolona z weekendu.
        Ale wiecie - aż mi się nie chce jutro iść do pracy. Tyle ostatnio miałam w niej kłopotów...Nowy uczeń w roli głównejsad
        No nic, jakoś to będzie...

Kochane, mam nadzieję, że wypoczęłyście i że szykuje się nam wszystkim piękny tydzień, obfitujący w same dobre wieścismile)))))
        Buziaczki!

Ps. Misia, Miłosz - ładne imię, ale to przecież będzie Zuzia!smile
        • misia9944 Re: :-) 08.10.06, 19:06
          Witam smile
          No u mnie tez weekend jakos zleciał, dzis bylismy u cioci na urodzinkach. Takiej starszej cioci (76 lat) ale w porownaniu z wszystkim innymi starszymi babciami to ona jest zajebista- uwielbiamy ja !!!

No wlasnie Mycha przeciez w brzuszku jest Zuzia tongue_out ...<uśmiech>

Pozdrawiam, juz sie nie umie doczekac jutra jak zdacie relacje z WASZYCH WYPOCZYNKÓW !! smile
          • dakota123 Re: :-) 08.10.06, 19:17
            I ja Was witam już prawie po weekendziewink)
            U nas przez oba dni była śliczna pogoda,wczoraj tak jak pisałam byliśmy na
            "Samotności.." ale muszę Wam powiedzieć że film mnie nieco rozczarował.Po
            pierwsze trochę przydługi-ponad 2 godz. a po drugie porównuje go do książki
            którą czytałam jednym tchem i wypada (film) dużo gorzej.Wieczorkiem jednak nie
            szliśmy nigdzie do knajpki-mąż serwował kolacjęwink)Zrobił pyszną sałatkę z
            pomidorów i grzaneczki.I dziś też rozpieszczał mnie od rana-śniadanko do
            łóżka,obiadek też sam ugotował.Po południu poszliśmy sobie na dłuuuugi spacer
            i...już zaczęłam tęsknić za Julką.Ma przyjechać lada moment i dobrze bo już się
            doczekać nie mogęwink)Brakowało mi rano tego małego ciałka które z impetem wpada
            do naszego łózka i domaga się tulkaniawink)Nadrobimy wieczorem!!
            W tym tyg.w gazecie SHAPE ma być płyta DVD z ćwiczeniami dla ciężarnych-muszę
            sobie sprawić bo jakoś w okolicy nie ma nigdzie gimnastyki dla ciężarówek.
            Mam nadzieję że i Wasz weekend upłynął milutko,ściskam do jutra!!
            • adrasteaa Boje się 09.10.06, 08:13
              Od dziś rana mam strasznego stresa ale zaczne pokolei
              W srode po poludniu zrobiłam test wyszedl pozytywny do dzis rana wszystko pieknie tempki wysokie a tu dzis spadek o 0.2 u mnie taki spadek znaczy tylko jedno @. Test zrobilam dzis jeszcze raz sa nadal dwie kreski ale ja sie boje powtórki z rozrywki z maja wtedy tez mi tempka spadla o 0,2 i utrzymywała sie tak przez kilka dni a potem trach i po zludzeniach. Nie wiem co robic czy szukac jakiegos gina z usg i pedzic do niego ( w legnicy to wielki problem bo chyba zaden nie dysponuje usg wewnetrznym prtywatnie, misiałabym poszukac w miejscowości w ktorej pracuje), czy nic nie robic sama juz nie wiem mam gigantycznego stresa sadsad
              • aagniesiaa Re: Boje się .. Adrestea :-* 09.10.06, 08:50
                Adrestea szukaj gina skoro kreski są dwie, może da Ci duphaston na
                podtrzymanie - a który to dpo u Ciebie? wiesz jak czasem ogladam wykresiki na
                ff to widzę często że dziewczynom tempka skacze a momi to ciąża jest - ale
                jeśli możesz to poszukaj lekarza - i nie denerwuj się - spokojnie - bo nerwy
                teraz mogą tylko zaszkodzić

dziewczynki fajnie że weekend byl miły tylko szkoda ze sie tak szybko
                skończył uncertain

ja dzis to usg uhhh trochę myslę o tym ...

Mycho nie idzicie na Samotność w sieci - nie warto film do bani ... dla osób
                które w ogóle ksiazki nie czytały to jest chyba niezrozumiały i zawikłany,
                szkoda psuc sobie obrazu jaki pozostał po książce - lepiej idzcie na Volver
                Almodovara smile

musze uciekac do pracy - odezwe sie jeszcze - dziekuję wam ze jesteście -
                przynajmniej mogę miło zaczać dzień gduy szef nie ma już rana samego humoru uncertain

• alfa156 Re: Boje się .. Adrestea :-* 09.10.06, 08:55
                  Jak mnie wyszły dwie kreski, i mierzyłam temppotem to było różnie, zaczynała
                  spadać. Koleżanka, nawrzeszczała na mnie, i przstałam mierzyć, to dodoatkowy
                  stres. a jaki robiłaś test? Mnie gin powiedział, że tesy nie kłamią, a za
                  wcześnie na usg nic nie widzi, tylko ew. duuuże ciałko żółte. Ale idź zobaczysz
                  co ci powie. no i jaki to był test?????
                • adrasteaa Re: Boje się .. Adrestea :-* 09.10.06, 08:57
                  u mnie to 36 dc tempka skoczyła 21 września ( czwartek) to był 18 dc
                  • aagniesiaa Re: Boje się .. Adrestea :-* 09.10.06, 09:05
                    no wiesz co to dzis juz twoj 18 dc a patrzyłam na twoj wykresik - masz trochę
                    braków w tempkach, ale myślę ze ona cały czas jest powżej linii wiec jest
                    dobrze, ale jesli miałas juz taki przypadek kiedyś to ja bym poszła do gina i
                    powiedziała co i jak ... i nie denerwuj się proszę kochana ... będzie dobrze ja
                    trzymam kciuki
                    • adrasteaa Re: Boje się .. Adrestea :-* 09.10.06, 09:07
                      Robiłam test z allegro od ewy analityk, a wykres zaraz uzupełnie
                      • amoniaaa Re: do Adrestea 09.10.06, 09:17
                        Cześć i czołem smile

Po pierwsze to SERDECZNIE CI GRATULUJĘ!!!!!! Jakże sie cieszę że masz swoje
                        upragnione 2 kreseczki!!!!!!! Jezu czytam i jestem w szoku bo nie spodziewałam
                        się tu dziś od rana takich wieści smile Oby tak dalejwink
                        Idź do lekarza i powiedz mu czego się obawisza, będziesz spokojniejsza kiss
                        Pozdrawiam i życzę powodzenia mamusiu smile)))) <jupi>
                  • martajotka Re: Boje się .. Adrestea :-* 09.10.06, 09:18
                    Hej,
                    Aniu, nawet jeśli to trudne w Legnicy to jednak postaraj się dotrzeć do
                    jakiegoś gina. Sądzę, że rozsądny przypisze Ci duphaston lub coś podobnego
                    nawet bez zrobienia USG- tak na wszelki wypadek.
                    Ale mocno, mocno trzymam kciuki!! Wszak to nasz szczęśliwy wątek! smile
                    Fajnie, ze nasze zafasolkowane są takie wypoczęte po weekendzie.
                    JA też się wybyczyłam i nieco rozleniwiłam. Bylismy wczoraj w kinie na "Placu
                    Zbawiciela" który uważam za świetny film. Gorąco polecam, choć uprzedzam, że
                    jest cięzki, dotykający trudnych tematów i bynajmniej nie z serii "łatwych,
                    lekkich i przyjemnych".
                    no a teraz do pracy...
                    Marta
                  • misia9944 Adrestea jak test wyszedł pozytywny to... 09.10.06, 09:44
                    JESTES W CIAZY I NIE MA TU CO DUMAC, PATRZEC NA TEMPKI. WEZ JUZ JE ZOSTAW !!!!
                    I CIESZ SIE.
        • amoniaaa do mycha :-) 09.10.06, 09:31
          no jak się wzięłam za porządki w sobotę o 14ej to skończyłam o 23ej wink tyle że
          tak dokładnie wszystko sprzątałam że nie udało mi się kafelek w łazience umyć i
          mebli w kuchni sad ale dokończę dziś może albo jutro.
          Okna mam błysk, mebelki cycuś glancuś, zastawa w witrynie błysk... no kurcze
          ale jestem z siebie dumna smile)))
          Do tego upiekłam jeszcze ciasto i zrobiłam fasolkę po bretońsku na dziś (i na
          jutro też wystarczy), no i dziś przed pracą podrzuciłam jeszcze mamusi żeby nie
          musiała dziś gotować, bo narobiłam tego mały kociołek big_grin

Tyle że wczoraj nie umiałam wstać z łóżka haha no normalnie nogi, ręce i plecy
          tak mnie bolały że chodzę jak pokraka <hahaha>

wczoraj natomiast zrobiłam tylko obiadek i cały dzień miałam piżamowy wink Mąż
          chciał iść na spacer, ale mi się zupełnie nic nie chciało.... siedzieliśmy w
          domkusmile
    • adrasteaa wykres 09.10.06, 09:14
      www.fertilityfriend.com/home/1389d5
      • aagniesiaa Re: wykres 09.10.06, 09:45
        Aniu wykresik jest bardzo ladny !!! taki spadek jeszcze nic nie oznacza,
        temparatura jest wciąż wysoka, 37 kresek - jejciu jak fajnie, mówie ci nie
        martw się i tak jak radzi też Martunia szukaj tego gina.
      • aagniesiaa Re: wykres 09.10.06, 09:47
        widzę też że cykle masz krótkie dość - więc to już dość czekania na @ - ja
        myslę że nie przyjdzie !
        • lamia1978 mam II 09.10.06, 10:28
          Nie wiem czy niektóre z was mnie jeszcze pamietają ale wpadłam się wam
          pochwalić że zobaczyłam wczoraj IIsmile)
          udało się za pierwszym poważnym razem i nieco nas to zaskoczyło, ale oczywiscie
          pozytywnie
          • misia9944 Lamia Gratuluje :) !!! 09.10.06, 10:35
            Jednak pazdziernik okazal sie szczesliwy -jak w wierszyku Krokodylka smile
            Zycze spokojnych 9 miesiecy.
            Haha moj dzidzius bedzie mial koloejna kolezanke albo kolege smile
            Buziaczki.
            • aagniesiaa Re: Lamia Gratuluje :) !!! 09.10.06, 11:33
              no właśnie gratulacje smile

czekamy na porcję fluidków
    • amoniaaa dziewczyny ale jestem happy !!!!!!! 09.10.06, 09:25
      Już wam pisze co u mnie, normalnie jestem taka happy że szok smile)))) <jupi>
      W sobotę pisał do mnie smsa taki znajomy ksiądz który prowadził oazę za moich
      czasó (do której należałam). Gościu ma dziś 35 lat a wtedy był dopiero co po
      święceniach i jeszcze takiego księdza nigdy nie znałam.... normalnie jajcarz big_grin
      No agent nie z tej ziemiiiiiiiii. Całą moja rodzinka go uwielbia i wszyscy
      znajomi dookoła. Na dodatek jeździłam z nim zawsze na letnie rekolekcje bo
      pomagałam kucharce w kuchni wink No zawsze było super! Stare dobre czasy... wink
      No i napisał mi że mnie pozdrawia i pamięta w modlitwie o mnie smile
      No tak mi się miło zrobiło że oczywiście od razu mu odpisałam i dodałam jeszcze
      że jak będzie niedaleko (bo teraz jest w Czechach) to ma dać znać bo chcę go
      zaprosić na jakąś kolację czy coś smile
      No i dzisiaj rano wychodzimy do pracy a tu dzwoni ktoś z nieznanego
      numeru....Odbieram a tu ksiądz Grzegorz <jupi> Mówi że jest w Katowicach do
      czwartku i bardzo mi dziękuje że zawsze coś mu tam skrobnę....
      No i umówiłam się z nim że nas odwiedzi w środę smile Wiem wiem w środę miałam iść
      do tego super gina, ale najwyżej pójdę za tydzień, bo wizyta tego człowieka
      jest dla mnie bardzo ważna...
      dziewczyny ten człowiek ma super "moc"... nie wiem czy się orientujecie w tych
      tematach, ale ma dar języków, dar zasypiania... nie będę pisać co to jest ale
      mało kto takie coś ma... Do tego wiele mi w życiu pomógł jak miałam ciężkie
      chwile...
      No i dlatego nie pójdę teraz do lekarza tylko czekam na jego wizytę, bo wierzę
      że pomodli się przy okazji za nas i może wnet okaże się że fasolka w drodze...
      Bardziej wierzę w "jego" moc niż w lekarzy więc nie krzyczcie na mnie, że
      olałam gina dla księdza wink
      Jezuuuuu jaka ja jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      sorki że tak długo ale musiałam się wygadać <jupi>
      buziaki i miłego dnia smile
    • misia9944 9 październik 09.10.06, 10:32
      Wiecie cio dokladnie 5 miesiecy temu czyli 9 maja miala ostatni okres, ostatnio
      nawet w szafie patrzylam na paczki podpasek co kupilam juz na zapas pewna ze @
      przyjdzie i wiecie co??? nawet mi jej troche brakuje.

Pewno teraz myslicie ze mnie cos porabalo <zapewne smile> stesknilo ale ... tak
      poprostu, mi nawet ktoras keidys osobka mowila ze to takie dziwne jak sie tak
      dlugo nie ma.
      No ale za niedlugo juz bedzie i nie przez 4 dni tylko przez 6 tygodni <łał>
    • misia9944 My, Folikówki... cz. II :) lista 09.10.06, 10:53
      GRATULUJE KOCHANE smile

PAMIETAJCIE ZE RAZEM ZAWSZE RAŹNIEJ smile

Folikówki , które oczekują swoich pociech smile

kordula3 – Dorota – w ciąży smile - syn Kamilek 02.04.2004 term.(26.10.2006)
      demika - Dominika - Warszawa - w ciąży smile - syn Igor 3.08.2004
      mamusiamartusi – Gosia – Warszawa - w ciąży smile
      córeczka Martusia 11.10.2004 term.(11 lub 15.10.2006)
      rena78 - w ciąży smile
      ememik – Magda – Warszawa - w ciąży smile
      monjan – Monika - Lublin - w ciąży smileterm. (20.01.2007)
      szarlotti - Anna - w ciąży smile- syn Sebastian 08.06.2002
      dakota123 - Agnieszka - Czechowice-Dziedzice - w ciąży smile- córka
      Julia 20.09.1998 term.(10.02.2007)
      misia9944 – Angelika – Siemianowice Śl. - w ciąży smileterm.(14.02.2007)
      dziubasek_ona - w ciąży term. (25.02.2007)
      renne2 – Świdwin - w ciąży smile
      niuta_s - Ania - Warszawa - w ciaży smile
      an_76 - Aneta - Szczecin - w ciąży smile
      rybka303 - Magda - Kraków - w ciąży smile
      eva.1981 - Ewa - w ciąży smile
      agnieszka_z-d - Agnieszka - Warszawa - w ciąży smile
      alfa156 - Karolina - Krakow/W-wa - w ciąży smile
      breili - Daria - Niemcy - w ciąży smile term.(ok 07.05.2007)
      czarna.porzeczka - w ciąży smile
      lamia1978 - w ciąży

Folikówki starające się o kolejnego dzidziusia smile

baka1baka - Kasia - w trakcie starań - syn 20.03.2004
      dorota.m1976 - Dorota - w trakcie starań - syn Jakub

Folikówki oczekujące na miesiąc w którym zaczną starania o dzidziusia oraz
      Folikówki starające się i oczekujące 2 kreseczek smile

krokodylek1313 - Kasia - Kołobrzeg - w trakcie starań (maj)
      agnieszkamonikaz –Agnieszka - Olkusz – w trakcie starań (maj)
      adrasteaa - Ania - ania79b@interia.pl – Legnica – w trakcie starań (kwiecień)
      greta18 – Greta – Warszawa – starania trwają (styczeń)
      nadya22 – Aneta - Sanok – w trakcie starań (maj)
      mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja
      aagniesiaa - Agnieszka - agusiast@wp.pl - Łódź - w trakcie starań (marzec)
      martajotka - Marta - martajotka@gazeta.pl - Poznań - w trakcie starań
      arabelka78 – Ania - Czechowice-Dziedzice - w trakcie starań
      kostka25 -Agnieszka - Warszawa - w trakcie starań (kwiecień)
      monica233 - Monika - sara2283@o2.pl - Krosno - w trakcie starań
      heejakawa - Kasia - Coventry - w trakcie starań
      amoniaaa - Monika - Siemianowice Śl.- w trakcie starań (wrzesień 2005)-
      plemniczki lecą ale nie umią dolecieć <lol2>
      siostra Amoni jest w ciąży smile term 14.05.2007
      zaxia - Agnieszka - Poznań - w trakcie staran (koniec czerwca)
      kka77 - Kasia - Warszawa - w trakcie staran (czerwiec)
      ewacia - Ewa - w trakcie starań
      ciotka.aka - Iwona - Bydgoszcz - w trakcie starań (wrzesnień)
      bosminka - starania zaczna sie w listopadzie albo w grudniu

Dziękuje Wam za to, że Jesteście !
      Misia
      • martajotka Re: My, Folikówki... cz. II :) lista 09.10.06, 11:09
        ej MIsia,
        przecież zarówna Mycha jak i Ciotka. aka sa w ciąży i to już potwierdzonej.
        Proszę uaktualnic listę!
        Ciotka się coś jednka nie odzywa... mam nadzieję, że u niej wszytsko dobrze!

Amoniu! nikt na Ciebie nie będzie krzyczał. Spotkasz się z tym zaprzyjaźnionym
        duchownym a do gina pójdziesz w innym terminie. Przecież wszyskie tu dostkonale
        wiemy, że głownie w starankach liczy się psycha!~

Myszko, dopiero teraz dojrzałam jaki sliczny suwaczek!

a mnie coś brzuch zaczyna pobolewać... eeech...crying
        M
        • misia9944 do Marty ktora skrzyczała Miśke :) 09.10.06, 11:18
          hehe. Marusiu wiem ze Mycha i Ciotka sa w ciazy ale one mi jeszcze nie daly
          znac ze moge je wpisac na liste, a bez ich zgody tego nie zrobie. Same mnie o
          to prosiły aby narazie sie wstrzymac z wpisywanie.

Uwierz mi ze ja bardzo bym chciala juz ta nowinke oglosci ale... ich zdanie
          jest wazniejsze. W koncu to ich sprawa smile
          • martajotka Re: do Marty ktora skrzyczała Miśke :) 09.10.06, 11:43
            wcale nie skrzyczałam tylko zwróciłam uwagę... a skoro dziwczyny sobei jeszcze
            nie życzą to OK wink
      • ewacia Re: My, Folikówki... cz. II :) lista 09.10.06, 11:23
        Witajcie dziewczynki.

misia9944 - mozesz dopisac do listy ze staranka rozpoczelam w lutym 2005.

Po tych nieudanych ciagle probach postanowilam odpoczac (ja to sobie nazwalam ze musze "dorosnac" wink) i doroslam...bylam w piatek u lekarza (nowego innego i mam nadzieje lepszego) dalej kazal mi brac CLO ale za 1,5 tygodnia ide do szpitala na badania... A tak wogole to wczoraj przyszla @ cala parą i wiecie co...nawet sie nie wkurzylam...

Pozdrowionka
        Trzymajcie sie.
    • misia9944 Folikówki 09.10.06, 11:27
      GRATULUJE KOCHANE smile

rena78 - w ciąży smile
      lamia1978 - w ciąży smile

adrasteaa - Ania - ania79b@interia.pl – Legnica – w trakcie starań (kwiecień)
      mycha.76 - Monika - Warszawa - starania trwaja
      ewacia - Ewa - w trakcie starań (luty 2005)

Misia
    • amoniaaa a oto mój siostrzeniec Mikołaj :) 09.10.06, 13:58
      syn Sabiny oczywiście. Specjalnie wkleiłam za zobaczcie bo nie wiem jak tu
      można wkleić fotki wink
      Czyż mój chrześniak nie jest przystojny?? big_grin smile)))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=50029696
      • amoniaaa Re: a oto mój siostrzeniec Mikołaj :) 09.10.06, 16:01
        fotka robiona była rok temu na naszym weselu wink wtedy miał 9 lat (prawie) smile))
        • dakota123 Re: a oto mój siostrzeniec Mikołaj :) 09.10.06, 18:34
          Hej dziewczyny!!
          Jakos przeżyłam ten poniedziałek sama z szefem w pracy-ale dni do końca tygodnia
          odliczam jak głupia!!
          Adrastea-rozumiem że bardzo się martwisz tym spadkiem tempki ale skoro dwa testy
          pokazały że jesteś w ciąży to na 99% tak jest!!!!!!!Moje gratulacje!!!!!!!!I daj
          znać czy byłaś u gina i co Ci powiedziałwink)
          Lamia-Tobie również spokojnych już 8 miesięcywink)
          Agniesia-daj znać co i jak po usg,trzymam kciuki by wszystko było po Twojej myśli!!
          Amonia-też przedłożyłabym wizytę ulubionego duchownego na wizytę u gina,tym
          bardziej że nie widziałaś go tyle czasu!!Wierzę że jego modlitwa Wam pomoże.A do
          gina możesz pójść w innym terminiewink)Przystojniak z tego Twojego
          siostrzeńca,pewnie od dziewczyn się opędzić nie może??wink)
          • mycha.76 Re: Gratulacje Aniu i Lamio:) 09.10.06, 20:01

Dziewczyny kochane!

To naprawdę szczęśliwy wąteksmile
            Mogłam zajrzeć na wątek dopiero teraz, bo późno dziś wróciłam do domu i ....
            ONIEMIAŁAM!!! Czytałam wiadomość od naszej Ani i przecierałam oczy ze zdumienia!

Adrastea, rozumiem Twój lęk i obawy, ale test pozytywny nie myli się (też tak mi powiedział lekarz), a ponadto Twój wykres nie pozostawia wątpliwości!

To piękny ciążowy wykresik! A temperaturą się nie stresuj, jak już pisała Agniesia, to nie był duży spadek - Twoja temperatura nadal pozostaje wysoka!
            Jest niższa od poprzednich, bo może zmarzłaś nad ranem?
            Powodów może być wiele...

Ale też Ci radzę, byś wybrała się do lekarza - to Cię uspokoi, pozwoli bardziej uwierzyć w Wasze szczęście...
            A my trzymamy kciuki i modlimy się, by wszystko było dobrze!

Bardzo się cieszę! Hip hip hura! Niech żyje Ania i Lamia!
            Gratulacje Kochane! To naprawdę przewspaniałe wiadomości!
            <Jupi!>

I już z tej wielkiej radości - nic więcej nie napiszę...
            Tak się cieszęsmile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Tylko jeszcze do Amoni: też na Ciebie nie mam zamiaru krzyczećwink
            Spotkanie z księdzem G. ważniejsze! A do gina marsz za tydzieńsmile
            Mikołaj wygląda na fajnego chłopaczka - przystojny młody mężczyznasmile
            I bardzo, bardzo podobny do Ciebie ze zdjęć ślubnych.

Ciekawe jak Agniesia po wizycie u gina....
            Mam nadzieję, że dobrze, bo to happy daysmile

I Martusiu, nawet nie wyczuwaj @....Odganiamy ją od Ciebie wszystkie...

Jenki, Dziewczyny - uszczęśliwiają mnie takie wieści jak dziś od Adrastei i Lamiismile

Pozdrowioneczka!
            Ps. Misiu, przepraszam, że zgapiłam się wcześniej i nic Ci nie dałam znać.
            Tak, tak - przy okazji podmień mnie na liście. A co se będe żałować!

Ciotka Aka - melduj się proszę, bo sie strasznie denerwujemy....uncertain
            • agnieszka_z-d Re: Gratulacje Aniu i Lamio:) 09.10.06, 20:36
              Witajcie Kobietki!!!
              Adrastea i Lamia - gratuluję Wam serdecznie!!! Tak się cieszę:-]]]
              A Aniu - spadkiem tempki się nie przejmuj, najlepiej w ogóle olej mierzenie,
              patrzyłam na Twój poprzedni wykres i z niego wynika, że masz dość krótką fazę
              lutealną (a jak wiadomo jej czas jest stały) i czas jej trwania już jakiś czas
              temu u Ciebie w tym cyklu minął, co oznacza - moim zdaniem - dość jednoznacznie
              Fasoleczkę!!!

Amoniaa - ja to Cię podziwiam. Mnie jak ktoś nie zmusi to w życiu na tak
              gruntowne porządki sie nie mogę sama zebrać.

Aaaa - i pochwalę się dziś wyczynem mojego Mężyka - wracam z pracy do domu a tu
              zapaszki już na klatce schodowej... Zrobił pyszniutki obiadek (chińszczyznę) i
              to w takiej ilości, że na 3 dni nam starczy.

A apropos pracy... Wiecie... Ja chcę pracować i lubię swoją pracę, ale czasem
              ludzie (klienci) to nie pomyślą, że tak gadają... Dziś zadzwoniła Baba, że
              dostała niepodpisaną fakturę i ją nam odesłała do podpisu i czemu jeszcze do
              niej doszła. Powiedziałam, zgodnie z prawdą, że owszem - doszło to do nas,
              podpisaliśmy w zeszłym tygodniu i widocznie jeszcze nie doszło pocztą. To ta mi
              robi awanti, że jak to w ogóle, że to powinno poleconym, priorytetm i jeszcze
              za potwierdzeniem odbioru iść do niej i że ona chce żebyśmy jej zaraz wystawili
              drugą fakturę i podpisaną wysłali. Tłumaczę jej, że nie mogą istnieć w obiegu
              dwa oryginały tej samej faktury, że mogę jej wystawić jedynie duplikat jak nam
              przyśle pismo o duplikat faxem i wtedy jasne - mogę jej go odesłać, nawet
              poleconym. To ona do mnie, że ja jej chyba nie słucham, że ona chce fakturę i
              że nie będzie rozmawiać z takimi QRWA (tak - głupi bezczelny babsztyl zabluzgał
              do mnie!!!) ludźmi jak ja. Szlag mnie trafił i się zagotowałam. Jedynie
              świadomość, że jestem w ciąży i nie powinnam się denerwować ani przejmować
              sprawiła, że wstałam i wyszłam ochłonąć na kilka minut.
              Ale ludzie są głupi - kurna - i nie pomyśli taki Babol, że dużo złego może
              zrobić tak denerwując kogoś tylko pier..li i najlepsze jest to, że ona chyba w
              sumie wie, że nie ma racji... Głupia psiocha!!!

Sorry za ten wybuch, ale musiałam jakoś tą pindolindę odreagować. Dzięki za
              zrozumieniewink))

Pozdrawiam Was serdecznie i przesyłam buziaczki!!!
              I jeszcze raz uściski dla naszych dwóch nowych Ciężaróweksmile
              • agnieszkamonikaz Re: Gratulacje Aniu i Lamio:) 09.10.06, 23:33
                Gratulacje serdeczne, dziewczyny!!To wspaniale wiadomosci!!)))))))))))))

U mnie dzis 4 dc, czyli @ przylazla((((W piatek omal sie nie wykonczylam.Musze
                to juz chyba nazwac krwotokiem.W tym tyg ide do gina i tylko zastanawiam sie ,
                czy @ musi mi sie skonczyc zanim tam pojde?Nie chce badania, bo juz bylam
                niedawno i bylo ok.Chialabym tylko skierowania na badania hormonow.

W Zakopanem cudnie, choc wieczory okrponie zimne.Bylismy na Hali Kondratowej i
                Kalatowkach.Ludzi b.duzo, zreszta, jak zwykle.

Misia-Milosz to bardzo ladne imie!!Ladnie wybraliscie.

Agnieszka z_d nie denerwuj sie.Nie warto.

Adreasteaa-przychylam sie do zdania dziewczyn-nie patrz na tempki.Ciesz sie!!!

Aka??????????????

• adrasteaa Wtorek 10.10.06, 08:34
                  Bardzo dziekuje wszystkim folikóweczką za wsparcie
                  byłam u gina udalo sie przyjela mnie moja ginka w przychodni obmacala mnie recznie stwierdzila ze macica jest taka jak powinna byc na tym etapie nie ma zadnego krwotoku wydzielina własciwa przepisała mi luteine stwierdzajac zeby tak na wszelki wypadek dmuchajac na zimne mam przyjsc 25 z wynikami morfologi moczu na wizyte to załozy mi karte ciązy, a 28 umowila mnie na usg w szpitalu
                  Nie chciala robic usg tak wczesnie bo popierwsze stwierdzila ze i tak nie bedzie nic widac a pozatym podobno odchodzi sie od wczesnych badan usg zeby nie zaszkodzic dziecku
                  Amonia przystojniak ten twoj chrzesniak, dziewczyny pewnie juz sie za nim oglądaja
                  Agnieszko wredne baby sa najgorsze nie denerwuj sie szkoda twojego zdrowia
                  Amonia jak przygotowania do jutrzejszej wizyty co dobrego szykujesz??

A tempki juz nie mierze bo i tak nie ma sensu bo w ulotce jest napisane ze luteina podnosi temp ciala smilesmile
                  • martajotka Re: Wtorek 10.10.06, 08:53
                    Hej smile
                    u nas dziś ładne słonko.
                    Adrastea! dobrze, że poszłaś wczoraj do tego lekarza. Mam nadzieję, że Cię
                    uspokoił. Tak bardzo się cieszę, że Ci się udało. No i mocno trzymam kciuki za
                    szczęśliwe i zdrowe 9 miesięcy!
                    LAmia! Tobie tez serdeczne gratulacje! Ale fajnie smile)
                    Agnieszkaz-d! Głupią baba się nie przejmuj. Ja też się co chwila z takim
                    stykam. Czasem nawet telefon odkładam na bok- niech się wykrzyczą...a po co
                    sobie krew takimi psuć...
                    Dakotko! szybko minie ten tydzień sam na sam z szefem.
                    Ja staram się o niczym nie myśleć, ale dziś we nocy mnie tak okropnie brzuch
                    bolał, że pół nocy nie spałam i co chwila sprawdzałam czy @ nie przyszła. no i
                    teraz jestem niewyspana i nie w humorze sad
                    no ale sie uśmiecham do Was! smile

martwię się co z Ciotką..
                    a czy NAdyia ma w tę sobotę ślub?
                    M
                    • misia9944 Re: Wtorek 10.10.06, 09:09
                      Witam, to byla jak narazie najgorsza noc !!! od godz 4 juz nie spalam chodzilam
                      po pokoju tak mnie plecy bola po prawej stronie ze szok !!!
                      Ledwo chodze.
                      Amoniu wiesz co, moj g...brat wczoraj zrobil cos z gadulcami i moj sie nie chce
                      wlaczyc, zepsute sad
                      Mezus wlasnie polecial na swoj komputer i bedzie mi kolejno wysylał numery od
                      znajomych. Dodatkowa robota ;/ buuu

P.S. Krokodylku dzis wysyłam liscik smile - zaraz robie wypad na poczte mam
                      nadzieje ze sie do niej doczołgam big_grin
                      P.S. dzis rowniez jade do dziadka na cmentarz posprzatac, pewno Go juz liscie z
                      kasztanow zasypały! No i siostrze od mamy tez.
                  • amoniaaa Re: Wtorek 10.10.06, 09:20
                    no w sumie w domku mam błysk tylko dziś jeszcze umyję mebelki w kuchni wink a co
                    do jedzenia to nie mam pojęcia. Ksiądz mi napisał smsa że zje wszystko co mu
                    podam haha bo nie pamiętam co on tam lubi wink Sabina mówi że ładnie wygląda i
                    super smakuje ten mój pstrąg w migdałach wiec mam to zrobić, a że dawno nie
                    jedliśmy u nas rybki to chyba faktycznie to zrobię bo to tak zawsze ślicznie
                    kolorowo podaję wink no i może do tego tym razem ryż i cosik jeszcze...
                    podsuńcie pomysł na jakąś dobrą sałatkęwink
                    pozdrawiam
                    • aagniesiaa Re: Wtorek 10.10.06, 09:47
                      cześć

Adrestea w takim razie się cieszę bardzo że się wyjasniło, gratki wielkie i
                      uściski smile)))

Amoniu po sałatki cofnij sie pare postów wczesniej - było duzo podawanych smile

A co u mnie - jestem po usg które wciąż nieczego nie wyjaśniło, mam dzis 12dc
                      i ide jeszcze raz na to usg 15 dc - na dzien wczorajszy brak było peccherzyka
                      domiunjącego i małe endometrium - ginka powiedziała ze jesli do piatku nic nie
                      urośnie to niestety cykl bezowulacyjny - także znowu kłania się czekanie - nie
                      wiem jakmi zleci ten tydzień, oby szybciej, ale wiecie mam niestety niedobre
                      przeczucie ze jednak nic nie wyrośnie sad wlasnie mam takie przeczucie i to juz
                      niestety nie od dzis ... i tak byłam w tej poczekalni i patrzyłam na te
                      wszystkie kobitki i kazda z nich była na usg w zwiazku z ciąża i tak smutno mi
                      było - wróciłam przez te nerwy z wielkim bólem głowy do domu, idę tam w piątek
                      zabieram te wyniki do mojej ginki i zobacze co mi powie - ale dziewczyny co gin
                      robi w takiej sytuacji?? jak to się leczy?
                      • adrasteaa do Agniesii 10.10.06, 09:53
                        Agniesia moze urośnie pęcherzyk masz przeciez dlugie cykle moze u ciebie owu jest pozniej
                        Nie wiem jak to sie leczy ale napewno sie cos podaje na pobudzenie jajników
                      • mycha.76 Re: Wtorek 10.10.06, 10:14

Witam się z Wami Kochane tak szyciutko przed pracą!

Najpierw jeszcze raz ściskam Adrasteęsmile)))))))))
                        Gratuluję! B. się cieszęsmile Pamiętam, jak mnie podpytywałaś o mój wykresik ciążowy, a Ty już chyba wtedy coś tam podśwaidomie przeczuwałaś...
                        Miałaś jakies objawy Aniu!
                        Życzę zdrowia Tobie i Twojemu Dzidziusiowi i spokojnych, przyjemnych 8 miesięcysmileAle cudownie!

Agniesiu, nie martw się proszę...Ty masz raczej długie cykle, więc myślę, że do piątku pęcherzyk jednak urośnie. Ja najczęściej chodziłam na usg w 13 dc i tez przeważnie miałam dopiero maleństwo 13 mm.
                        A nawet gdyby się okazało, że to cykl bezowulacyjny, to gin odpowiednimi lekami (clostilbegyt) może wywołać owulację. U nas clo jadła Martusia, Nadya - też pisała o cyklach bezowulacyjnych...Agnisia, nie martw się, proszę.
                        Najważniejsze, że działasz.

Martusiu, ja tak mocno trzymam kciuki za Ciebie! I tak się zmartwiłam tym bólem brzuchauncertain Już sama nie wiem, co to oznacza....Cóż, czekamy z Tobą...
                        Przytulańce!

Agnieszka_zd - dobrze, że się wygadałaś , to zawsze przynosi ulgę.
                        Ja też zawsze bardzo przeżywam takie sytaucje. Panicznie boję się, gdy ktoś na mnie krzyczy. Zawsze potem muszę odreagować to płaczem...
                        Ale dobrze, że się nie dałaś!

Dobrze, że Marta przypomniałaś nam oślubie Nadyi! Faktycznie, mi też się zdaje, że to miało być 14! Nadya, pewnie zabiegana strasznie, ale może się odezwie do nas jeszcze przed tym wielkim wydarzeniemsmile Odezwij się Anetko! Jak Ty się czujesz?

Agnieszkomoniko...przykro mi z powodu @ i to jeszcze tak bolesnejuncertain
                        Dobrze, że stało się to w tak pięknym mieście jak Zakopane, w czasie wyjazdu to nawet nie ma czasu na łapanie dołów...Trzymamy kciuki za ten cykl!

POzdrawiam niewyspaną Misię, zapracowaną Dakotkę, trochę nieobecne ostatnio Krokodylka i Akę...(tęsknimy Dziewczyny, odzywać się proszę!).

A ja przygotowuję się do pracy - dziś mam na popłudnie.
                        Też muszę się Wam pochawlić Kochane, moim mężem, który teraz codziennie nastwia sobie budzik wcześniej i mi robi śniadania z tej książki kucharskiej dla kobiet w ciąży. Słuchajcie dziś przeszedł samego siebie! O 7 rano smażył dla mnie placuszki bananowe z czarnymi porzeczkami na dobry dzień.
                        I rzeczywiście humor mam taki , że cały czas się śmiejęsmile
                        Myślę, że pomoże mi to złagodzić stresy w pracy i kryzysowe sytuacje, jakie ostatnio mają miejsce (a swoją drogą jak to jest? Jak mi się w życiu osobistym nie wiodło i przez 2 lata co miesiąc łapałam doły z powodu nieudanych sytarań, to w pracy było super, a teraz jak w końcu mój cud się ziścił - w pracy stres totalny i sytuacje, których wcześniej w życiu bym nie przewidywała?)

Ale musi się ułożyć - nam wszystkim!
                        Buziaki dla Was!
                        • adrasteaa Mycho podrzuc przepis na te placki 10.10.06, 10:25
                          Ale kochany mąż a placki hmmm chyba bardzo smakowite, jak bedziesz miala czas to podaj przepis na forum
                          A mozesz podac tytuł ksiązki i autorów smilesmile
                          Myszko ja wtedy jak Ciebie pytałam o wykres to nie mialam zadnych podejzen bardziej sie martwiłam tym czy wcelowalismy sie ze staraniami
                          Czy ty miałaś jakies dolegliwości na samym poczatku: bolał cie np brzuch a jesli tak to czy cały czy tylko po którejś stronie
                          Myszko praca sie nie przejmuj tak to juz jest raz lepiej raz gorzej a i tak chyba pracujesz tylko do konca tego semestru??
                          • mycha.76 Re: Do Adrastei:) Przepis na placki 10.10.06, 10:47

Aniu!
                            Objawów pewnie nie miałaś, ale może to była jakaś kobieca intuiacja.
                            A teraz masz najlepszy dowód, że trafiliście w te dnismile
                            WSPANIALE!!!
                            Mnie na początku bolał trochę brzuch, ale to był jakiś taki tępy ból podbrzusza- trochę jak na @. A teraz nie boli nic. Mdłości też - odpukać- nie mam.
                            A pracować mam zamiar do Świąt Wielkanocnych lub długiego majowego weekendu.
                            Tylko martwię się, że nie pojadę z dzieciakami na zieloną szkołęwink

Tytuł książki, którą kupił mąż: "Książka kucharska dla przyszłych mam" (J.Middleton, G.Raptis). On kupił okazyjnie na targach taniej książki.

Najlepiej wypożyczyć coś z biblioteki i skserować parę przepisów.

Przepis na placki (zawierają:wit.B6, wit.B12, fosfor i wapń)
                            -3 dojrzałe banany
                            -2 łyżki cukru
                            -2 łyżki soku z cytryny
                            - 2 jaja (oddzielić białka i żółtka)
                            -1 szkl. mąki+ pół łyżeczki proszku do pieczenia
                            - 1 łyżka oleju
                            - 1 szkl.jagód (mogą być mrożone, mój mąż użył czarnych porzeczek z kompotu)

Wykonanie:
                            1. Obrane banany zgnieść na miazgę w dużej salaterce. Dodać: cukier, sok z cytryny, żółtka, a na koniec przesianą mąkę (ewent. cynamon).
                            2. W innej miseczce ubić białka na sztywno (dodać ciut soli). Przełożyć pianę do salaterki z ciastem i delikatnie wymieszać.
                            3.Smaż na patelni na średnim ogniu. Nakładaj placuszki (1 placek=1 łyżka ciasta).Gdy z jednej strony będą już prawie usmażone, połóż na kązdym kilka jagód, lekko wciskając je w ciasto spodem łyżki. Smaż jeszcze minutę na tej stronie, a potem przewróć na drugą (najwyżej 2 minuty). Powinny być zezłocone z obu stron.
                            4. Gotowe można posypać cukrem pudrem, jeśli ktoś lubi.
                        • amoniaaa Re: Wtorek 10.10.06, 10:27
                          mycha ale masz super męża smile mój też jest bardzo kochany ale nie wiem czy by
                          wstawał dziennie dla mnie o 7ej rano i smażył jakieś placuszki wink tym bardziej
                          że w kuchni to akurat ja wolę przebywać wink
                          Specjalnością mojego męża są kanapki, jajecznica, herbata i ugotowanie obranych
                          ziemniaków haha ale ogólnie to jest cudowny i to że nie potrafi gotować wcale
                          go nie przekreśla!!!!! Nigdy bym go nie zamieniła na kogoś innegosmile))))
                          • mycha.76 Re: Do Amoni 10.10.06, 10:55

Amoniusmile
                            Nie każdy facet musi umieć i lubić gotować. Mój akurat lubi, ale ja też lubię, więc on ode mnie złapał tego bakcyla.
                            Niestety, mój jest noga (ale ciiiiii.....nie wygadajcie mnie)jeśli chodzi o majserkowanie, naprawianie jakichś sprzętów itp męskie sprawy. No niestety!

A Wy z Twoim się świetnie uzupełniacie, bo TY jesteś wspaniała w gotowaniu i to lubisz, a on po prostu z przyjemnością zjada Twoje przysmaki.

Tak gwoli ścisłości - to mój dziś 1 raz usmażył dla mnie placki o 7.
                            Dotąd czekały na mnie przygotowane kanapki, ewent. do tego jajko na twardo, a ja
                            już czułam się jak księżniczka i byłąm szczęśliwasmile

Bardzo bym chciała, żeby mój tata robił tak dla mojej mamy, ale chyba nie ma szans...Inne pokolenie mężczyznuncertain

B.się cieszę, że masz wysprzątane mieszkanko i tak miłego gościa jutro!
                            Ty chyba też miałaś przeczucie jakieś, że tak się za porządki wzięłaś.
                            A pstrąg z migadałami na pewno będzie smakował!
                            • amoniaaa Re: Do Amoni 10.10.06, 12:08
                              no baaaaardzo się cieszę na tego gościa smile
                              chciałabym się temu księdzu jakoś przynajmniej dobrą kolacją odwdzięczyć bo
                              serio mu wiele zawdzięczam.
                              Mój mężuś z majsterkowaniem to dopiero jakiś czas zaczął bo też noga w tym
                              temacie... uczy się dopiero, bo w domu to wszystko teść robił i dzieci były
                              wyręćzane z wszystkich prac. U nas znowu inaczej, to ja zawsze z mamą i
                              siostrami malowałyśmy czy tapetowałyśmy mieszkanie wink PIerwszy mój remont był
                              jak miałam chyba 6 lat, wtedy tylko pomagałam, ale w wieku 15 lat sama
                              wytapetowałam już sobie pokój wink
                              NIe ma co gadać, mój mąz znowu jest super jeśli chodzi o zarabianie pieniędzy
                              (nie ukrywajmy że pieniądze nie są takie ważne...). Ja mu nigdy w tym nie
                              dorównam, więc on zarabia a ja gotuję i w większości zajmuję się mieszkankiem
                              (ale w domku trochę mężuś też mi pomaga) smile
                          • martajotka Re: Wtorek 10.10.06, 11:14
                            ha! ja znam tę książkę! dostałam od koleżąnek na panieńskim. Ale jeszce nei
                            wypróbowałam żadnego przepisu z niej. Mam nadzieję, że niedługo będzie okazjawink
                            Mój Mąż w kuchni ma dwie lewe... ale za to jets świetnym majsterklepką i zawsze
                            się śmieje, że w poprzednim wcieleniu był cieślą lub stolarzem, bo tak lubi
                            dłubac zwłaszcza w drewnie!

Brzuch boli, ale mniej. przy dotyku zwłaszcza w okolicach jajników...jak ja nei
                            lubię tego czekania!
                          • martajotka Re: Wtorek 10.10.06, 11:14
                            ha! ja znam tę książkę! dostałam od koleżąnek na panieńskim. Ale jeszce nei
                            wypróbowałam żadnego przepisu z niej. Mam nadzieję, że niedługo będzie okazjawink
                            Mój Mąż w kuchni ma dwie lewe... ale za to jets świetnym majsterklepką i zawsze
                            się śmieje, że w poprzednim wcieleniu był cieślą lub stolarzem, bo tak lubi
                            dłubac zwłaszcza w drewnie!

Brzuch boli, ale mniej. przy dotyku zwłaszcza w okolicach jajników...jak ja nei
                            lubię tego czekania!
                      • agnieszkamonikaz Re: Wtorek 10.10.06, 12:17
                        Witajcie Kochane. Witam szczegolnie Ake)))))))))))))))No nareszcie sie
                        odezwalas!Czy wszystko w porzadku??Mam nadzieje, ze tak.

Myszko-ale mi narobiliscie smaka tymi placuszkami>>>wink)))))))))Choc nie lubie
                        bananow, takiego placuszka wcielabym bez chwili zastanowienia)))
                        Widzisz, tak to jakos jest,ze jak jedno sie polepszy, to drugie sie
                        sp...pszy...Teraz nie mozesz przejmowac sie praca.Ja na Twoim miejscu poszlabym
                        na L4 jak najwczesniej.Iskierka najwazniejsza.

Zauwazam u siebie jakies dziwne objawy.Zaczyna mi sie chyba odechciewac tego
                        dziecka.Czasem siedze i mysle sobie, ze wlasciwie jest przeciez dobrze tak, jak
                        jest.Tylko we dwoje.Po co mi kupki, kaszki, problemy z dorastaniem??
                        Ale zaraz przychodzi refleksja, ze to chyba jakas psychiczna obrona, bo nie
                        udaje nam sie.A przeciez chcialabym...Sama juz siebie nie rozumiem.

Wlasnie maz napisal mi na gg, ze chyba go grypa lapie.Oj..
                        • agnieszkamonikaz Re: Wtorek 10.10.06, 12:28
                          NO, a ja jestem na L4 i bardzo sie z tego ciesze.Przynajmniej troche odetchne
                          od tej glupiej szkoly.
                          Aka, bardzo sie ciesze, ze wszystko ok.A kolega sie nie przejmuj.Rob swoje i
                          tyle.

Zaraz ide robic jakies porzadki, bo ostatnio mnie tez narobilo sie mnostwo
                          zaleglosci.Zaczne chyba od przejrzenia swojej szafy..))))))))))))Jej tez
                          przydalyby sie jesienne porzadki.
                          Cmokaski dla wszystkich
    • amoniaaa na wesoło :-))) 10.10.06, 10:03
      www.starsclub.pl/pg_filmy.php?idf=13
    • adrasteaa Sprawdzam czy umieścił mi sie suwaczek 10.10.06, 11:26
      Ale cos chyba nie jak go dodać do nika??
      • ciotka.aka Już jestem z wami 10.10.06, 11:50
        • amoniaaa Re: Już jestem z wami 10.10.06, 12:09
          no jerona ciotko klotko wreszcie się odezwałaś smile co tam u Ciebie? jak się
          czujesz??????
          buziaki w brzucholek wink
        • ciotka.aka Re: Już jestem z wami 10.10.06, 12:16
          Z tego wszystkiego za szybko wysłałam poprzedni post.

U mnie po staremu, czuje się dobrze i plamienia jakby troszkę się uspokoiły -
          mam nadzieje, ze najgorsze juz za nami - jutro jade do lekarza.

Kochane nie było mnie bo wysiadła nam sieć i po prostu nie miałam jak dać wam
          znać sad( Jestem tym bardziej zła bo martwiłyście się o nas.

Andrestea bardzo sie cieszę z twojego szczęścia - gratuluje i ściskam ogromnie.

Myszko - pięknie nam opisałaś waszą wizytę z usg,

amoniuu dzięki za buziola

Przejrzałam pościki od was ale ...pouciekało mi co miałam do was napisać pewnie
          przez to, ze jak tylko podłączyli mi sieć to przeczytałam bardzo przykrego maila
          od "kolegi", który przejął po mnie układanie planu - generalnie w tonie "ja tu
          za ciebie ciężko pracuje i zbieram opieprz od wszystkich możliwych osób a ty
          sobie udajesz, ze chorujesz bo widziałem cie w sobote w Instytucie" i wiecie -
          najbardziej mi przykro, ze pojechałam do tego cholernego Instytutu właśnie po
          to, żeby zabrać informacje do naniesienia do planu (oczywiście nie było tego w
          mojej przegródce bo "kolega" nie zostawił). Szkoda gadać - jak mi gin nieśmiało
          zaproponuje zwolnienie biore z zamkniętymi oczami - w nosie ich mam...

wyżaliłam się wam i troszkę mi ulżyło.

pozdrawiam ciepło i chyba jeszcze raz przeczytam co u was bo mnie ten typ
          wyprowadził z równowagi...
    • misia9944 My, Folikówki... cz. II :) 10.10.06, 12:12
      Krokodylku - wyczekuj w domku na listonosza powinien byc w czwartek - piatek smile

Nadya - jak tam emocje ? U mnie o dziwo bylo spokojnie. Oby Ci sie wszystko jak
      najlepiej udało.

Marta - haha ale sie usmialam Martusia pisze ze maz ma 2 lewe do gotowania, nie
      przejmuj sie ja mam 2 lewe i na dodatek poparzone haha.

Dzis po obiadku bede odpoczywac bo strasznie mi plecy nawalaja !
    • misia9944 Lista Nasza :) 10.10.06, 12:20
      GRATULUJE KOCHANE smile

rena78 - w ciąży smile
      mycha.76 - Monika - Warszawa - w ciąży smile
      adrasteaa - Ania - ania79b@interia.pl – Legnica – w ciąży smile

Misia
      • adrasteaa Moja sygnaturka 10.10.06, 12:37
        Chyba zadziała narazie tak wpisalam wg komputerowego kalkulatora, ale dokladnie nie wiem który to moze byc tydzien ciązy, albo 4 i 4 dni albo piaty i jeden dzien
        • ciotka.aka Re: Moja sygnaturka 10.10.06, 12:43
          tu masz link do kalkultorka - pewnie jednego z wielu wink

bacon.umcs.lublin.pl/~marekh/Dziecko/
          tak przy okazji - ja widzisz u mnie 6t,5dc (od daty @)
          • adrasteaa Re: Moja sygnaturka 10.10.06, 13:02
            wg tego kalkulatora jest 5 tydzien i jeden dzien hmmmm okaze sie 28 na usg co mi gin powie
        • misia9944 do adrasteaa 10.10.06, 15:13
          No piękny masz suwaczek smile
      • alfa156 do misi:) 11.10.06, 09:57
        kochana jak znajdziesz chwilkę dopisz mój termin tzn 04 04 2007 oki.
        buzka
    • misia9944 Re: My, Folikówki... cz. II :) 10.10.06, 12:35
      GRATULUJE KOCHANE smile

rena78 - w ciąży smile

adrasteaa - Ania - ania79b@interia.pl – Legnica – w trakcie staran

Misia
      • monjan ja na chwile 10.10.06, 13:05
        witam sie i co widze??
        gratuluje nowych Dzieciaczkow!!Andrastea!Lamia
        spokojnych 8 mc!!
        mało do was zagladam bo produkujecie tyle pustych postów, ze nie chce mi sie
        tego czytac
        a ze mam duzo pracy, to jeszcze rzadziej tu zagladam
        pozdrawiam brzuszki i starajace sie
        • dakota123 witam kochane!! 10.10.06, 18:24
          Powoli mija mi ten tydzień ale minęły już 2 z 5 wstrętnych dni i tym się
          pocieszam.Chociaż dziś mój okropny szef zrobił mi herbatę-nie wiem co go
          naszło??!!Wypiłam ją z pewną dozą niepokoju bo a nóż coś tam wsypał ale jak
          widać żyję do terazwink)
          Agnieszkomoniko-oby wstrętna @ uciekła jak najszybciej,cieszę się że miałaś taki
          udany weekend!!
          Adrastea-dobrze że się uspokoiłaś tą wizytą u gina,dbaj o siebie i maleństwo,nie
          przemęczaj się.
          Misia-mi też nawalaja plecy,szczególnie pod koniec dnia pracy ale w krzyżu.Jak
          przychodzę do domu to padam na pół godzinki i dopiero potem nadaję się dalej do
          życiawink)A wieczorkiem zaprzęgam mężusia do masażuwink)
          Agniesia-tak jak pisały dziewczyny,pewnie pęcherzyk urośnie do piątku,trzymam
          kciuki i czekam na relację z usg.
          Myszko-dobrze że po obiadku jestem bo placuszki zapowiadają się apetycznie i na
          głodno chyba nie mogłabym tego czytać.Zauważyłam że kochający mężowie mają
          odruch karmienia ciężarnej żony-mój też co rusz rozpieszcza mnie jakimiś
          smakołykami.Z tym że on gotować umie i lubi więc mam fajniewink)A pracą się nie
          stresuj-w końcu tyle czekałaś na Iskierkę że teraz to ona jest najważniejsza!!
          Martusia-wirtualny przytulaniec z powodu bolącego brzuszkawink)
          Aka-dobrze że się odezwałaś i że wszystko u Ciebie ok!!A "kolegą"się nie
          przejmuj.I bez zastanowienia idź na L4 jeśli będziesz miała możliwość!!
          Ściskam Was kochane,do jutra!!
          • martajotka Re: witam kochane!! w środę 11.10.06, 09:11
            Hej, od razu uprzedzając Wasze wszystkie pytania informuję, że @ jeszcze nie
            przyszła ale też nie testowałam. Czuję się jednka jakby ta @ miała w każdej
            chwili się pojawić w drzwiach...czai się za rogiem.
            Dakotko! nie posądzaj szefa o takie zamiary. Jest szefem ale chyba nie jakimś
            trucicielem...
            Ciotka, leż odpoczywaj, idź na L4 a na pewno się nie przejmuj kolegą.Zobaczysz,
            jeszcze mu będzie głupio, że Ci tak dogadał!
            Adrastea! fajny suwaczeksmile
            Amonia! dużo przyjemności na dzisiejszym spotkaniu z zaprzyjaźnionym księdzem.
            a teraz czas zabrać się do pracy... brrrr
            m
            • amoniaaa Re: witam kochane!! w środę 11.10.06, 09:37
              Marta trzymam kciuki smile))) Niech ta wredna @ nawet się nie pokazuje uncertain Daj znać
              co i jak wink czekamy!!!!
              • ciotka.aka Re: witam kochane!! w środę 11.10.06, 09:45
                i ja witam was w środę,

Marta kiedy termin spodziewanej @? Może to maluszek rozpycha się w brzuszku i
                stąd symptomy wink Nie chce nic mówić ale ostatnio jakoś nam się "jesienne
                kropki" sypią z nieba.

Lamia jeszcze Tobie nie gratulowałam smile) wszystkiego naj i spokojnych miesięcy
                z maleństwem w brzuszku.

Myszko pytałaś mnie gdzieś niżej czy mówiliśmy rodzicom - tak i niestety przez
                telefon. Strasznie martwiłam się tymi plamnieniami i oczywiście mama wyczuła w
                czasie rozmowy, ze coś jest nie tak i chyba dobrze, ze powiedzieliśmy bo choć
                cała rodzina jest daleko to właśnie oni (mam jeszcze brata) najbardziej nam
                pomagają i wspierają.

amoniaa miłe są takie wizyty, cieszę się z tobą na ten wieczór smile)

Dziś wieczorkiem wybieram się do gina - zapisałam się do innego niż bylam 2 tyg
                temu (wtedy ten nie mógł mnie przyjąć bo był w szpitalu). Ciekawe czy będziemy
                zadowoleni z tej wizyty - opinie o tym gościu są b. dobre wiec mam nadzieje, ze
                będzie o.k.

pozdrawiam, miłego dnia dziewczynki

p.s. rany... na widok jedzenia mnie odrzuca (choc mimo to staram sie jeść) od
                wczorajszej kolacji jestem na "diecie" składającej sie z chlebka z... musztardą
                (do tego kefir). Mam nadzieje, ze to minie, choć nie ubolewam, ze mam "wstręt"
                do słodkiego a mój kochany ślubny mówi, ze trudno się ze mną dogadać w kwestiach
                kulinarnych.
                • amoniaaa Re: witam kochane!! w środę 11.10.06, 09:53
                  matko jedyna.... ciotka Ty wcinasz chleb z musztardą??? jerona smakuje Ci to???
                  MOja siostra ostatnio mi pisala smsa ze wlasnie zjadla pół wędzonej ryby,
                  zagryzła to budyniem czekoladowym z sokiem malinowym i teraz chyba zje
                  kromeczke chleba ze smalcem bo po tej mieszance jej niedobrze hahahaha Jak ja z
                  niej polewam smile)))
                  Wczoraj wstala wyszykować MIkołaja do szkoły, zrobiła sobie kawę, wypiła ją
                  i.... poszła dalej spać smile))) Szwagier obudził ją o 12 telefonem... i jeszcze
                  ją przepraszał że ją budzi haha
                  Wiecie jaki u nas jest ubaw w rodzinie smile)))))
          • adrasteaa Mycha placki pychota 11.10.06, 09:21
            Robila wczoraj placki są pyszne, ja tych jagod nie wciskałam tylko przykrywalam je dodatkowo ciastem
            Jak twoj mąż coś dobrego ugotuje z tej ksiązki to podeślij przepis smilesmile
            Pozdrawia, wszystkie folikóweczki
            Dakota moze szefowi coś sie odmieniło i może bedzie dla was bardziej miły i uczynny ( oby )
            Amonia to o której masz gościa??? Zycze udanej wizyty i jutro czekam na relacje smile:
            Udanego dnia!!!!!!!!!!!
            • adrasteaa Do Martajotka 11.10.06, 09:28
              A który to dzień cyklu?? Trzymam mocno kciuki zeby jednak @ nie przyszła
            • amoniaaa mój dzisiejszy gość :-) 11.10.06, 09:35
              witam wszystkie dziewczynysmile
              Mój gość ma być u nas między 19tą a 20tą, tak więs super się składa bo mi też
              pasuje troszkę późńiej. Jeszcze muszę jakieś kurze pościerać, poodkurzać no i
              zrobić jedzonko wink Nie macie pojęcia jak ja się cieszę na tą wizytę!!!!!!!
              Pewnie znowu się pośmiejemy, bo zniego niezły agent wink Jutro oczywiście
              wszystko Wam opowiem smile Oczywiście też poproszę go żeby się za mnie od razu
              wspólnie pomodlił.... Wierzę w moc modlitwy, najlepszym przykładem jest nasza
              kochana myszka czyż nie???? smile

A poza tym dziewczyny wczoraj się trochę podłamałam, bo kiedy jadłam obiad
              uderzyłam sobie widelcem o ząb (jedynkę) i po chwili myślałam że jakieś
              wypełnienie mi się wykruszyło bo przygryzłam coś twardego... Za chwilę
              sprawdzam językiem a tu mi się moja JEDYNKA lekko uszczerbiła <beczy> Jezuuuuu
              jakie nieszczęście sad(((((( Jedyne szczęście w nieszczęściu takie że tego nie
              widać bo uszczerbiło się jakby od wewnątrz... No ale mnie to drażni, bo ja tak
              dbam żeby mieć śliczne ząbki a tu taka dla mnie tragedia !!! sad((((
              no nic nie zanudzam
              pozdrawiam wszystkie, buziaki
              monia
              Ps. Patrzcie jak ten czas zaiwania... dzisiaj u mnie już 9 dc. a u krokodylka +
              10 dni czyli 19 dc big_grin
    • misia9944 Pamiętamy o Tobie Gosiu. 11.10.06, 10:01
      smile
      Gosiu dzięki Tobie sie poznałysmy, pamietam Twoje starania, pamietam ta radosc
      jak Nas powiadomilas ze jestes w ciazy i rowniez pamietam ze DZIŚ wypada Twoj
      termin porodu !!!!!!!!!!
      Jestesmy z Toba, zycze Ci aby porod odbył sie bezproblemowo !!!
      Koniecznie daj znac jak jzu urodzisz.

Dzis rowniez sa urodzinki Twojej Coreczki !
      Wszystkiego Najlepszego MARTUSIU !!!

"Ciocia Angelika" smile
      P.S.Buziaczek, mam nadzieje ze to kiedys przeczytasz.
      • ciotka.aka Re: witam kochane!! w środę 11.10.06, 10:36
        amoniuu a smakuje o dziwo - musztardka pycha prawdziwa Czeska horcica bez
        konserwantów wink

misiu - jesteś niemożliwa o wszyskich pamiętasz no i oczywiście trzymam kciuki
        za Gosię smile
      • agnieszkamonikaz Re: Pamiętamy o Tobie Gosiu. 11.10.06, 11:42
        Misiu-jestes niesamowiata!!

Gosienko-zdrowego, slicznego dzieciatka!!Trzymamy kciuki!!
        I buziaki dla Martusi)))

Chleb z musztarda??Ojej((((((((((No, ciekawe polaczenie)))))))))))))
        Ja wlasnie zajadam chlebek z maselkiem i oscypkiem.Pychota!!

Porzadki w sumie zrobione.Zaraz czeka mnie prasowanie...((((((((((((

MARTA-OBY @ NIE PRZYSZLA!!!!!!!
        • martajotka Re: Pamiętamy o Tobie Gosiu. 11.10.06, 13:16
          czesc ponownie,
          no jasne że się przyłączam do życzeń dla Mamusimartusi! Szcześliwego porodu i
          buziaki dla małej jubilatki- mojej imienniczki.
          Ciotka, ale masz smaki! smile Może dobrze, że nie masz ciągot do słodkiego, bo
          podobno od niego się najbardziej tyje w ciąży.
          Amoniu! właśnie sobei przypomniałam, że na dzisiejszy wieczór przyrządzasz tego
          pstrąga w migdałach, od razu mi ochota na rybkę naszła.

Wyjaśniając Wasze pytania. U mnie dziś 29dc. Cykle mam 28-dniowe więc
          teoretycznie dziś powinna przyjść @. Zwłaszcza, że 15 dni temu była owu. Stram
          się nie nakręcać, bo ostatnio gdy brałam duphaston to @ przylazła 3 dni
          później. Dlatego czekam z testowaniem. Ale jako że duphaston mi się kończy to
          jutro wieczorem idę do gina więc może się coś wyjaśni.
          Dzięki, że ze mną jesteście i trzymacie kciuki! nie ukrywam, że coraz bardziej
          się denerwuję...
          m

• mycha.76 Re: Pamiętamy o Tobie Gosiu. 11.10.06, 13:57

I ja się witam z Wami Kochane w środę po pracysmile

No rzeczywiście Misia jest niesamowita - o każdym pamięta i ogarnia cały ten wątek. Ja też trzymam kciuki za Mamusięmartusismile
            Niesamowite, jak ten czas leci...

I za naszą Martęjoteczkę kciuków nie puszczam...
            Wszystkie czekamy niecierpliwie na kolejną dobrą nowinę - to taki szczęśliwy wąteksmileI nie dziwię się Martuś, że nie testujesz...Poczekaj jeszcze parę dni.
            Ale już teraz na wszelki wypadek - dietka ciążowasmile
            smile*************** i moc fluidków dla Ciebie!

Agnieszkomoniko...wiesz, ja też czasem miewałam takie myśli jak TY, że właściwie to fajnie nam bez dziecka, że jesteśmy wyspani, że możemy wyjść kiedy chcemy itp. Ale to była taka racjonalizacja z mojej strony. Tłumaczyłam sobie coś, bo starałam sie znaleźć pozytywy w tej sytuacji. Może to rzeczywiście jakoś pomaga?
            Zdrówka Tobie i mężowi!

Ciotka aka...uf..dzięki za dobre wieści o WASsmileA kolega..cóż. Pewnie jeszcze się zawstydzi. No chyba, że to taki typ, co tak ma.
            I zdaj relację z wiyty. Oby gin okazał się rzeczowy i miły, taki który będzie prowadził całą Twoją ciążę.

Adrastea...i mnie Twój suwaczek się podobasmileJa ciągle jeszcze jestem oszołomiona Twoją dobrą nowinąsmile

Amonia...oj, pecha miałaś z ząbkiem. Ale nie martw się dobry dentysta wypełni to ułamanie tak, że śladu nie będzie...Ale rozumiem, że to zawsze dodatkowy kłopot i fatyga, a i tak ich mamy sporo!
            Przyjemnego spotkania wieczorkiem! Myślami jesteśmy z Wami...i też wcinamy pstrągasmileA modlitwa rzeczywiście ma ogromną moc!

Dakotka, bidulka musi się użerać z tym szefem (tak jak i Agniesia).
            Ale ta herbataka to taki ludzki odruch - oby zapowiedź trwałych zmian na lepsze.

Pozdrawiam Was wszystkie i Wasze Kropeczki!
            Krokodylek nam zamilkł sad - chyba, że coś przeoczyłam.
            Kasiu, co u Ciebie?

Dziewczyny, a u mnie bez zmian. Muszę się wybrać na badania krwi we wczesnej ciąży, ale jakoś tak ciągle nie mogę. No i czas wybrać gina, który będzie mnie teraz prowadził, bo nie chcę juz jeżdzić do Kliniki Niepłodności - za daleko i za drogo, choć przyznam b. polubiłam tamtejszą panią dr.

O naszym szczęściu powiedzieliśmy na razie tylko szefom, ja 1 najbliższej koleżance w pracy i 2 przyjaciółkom. Rodziców wciąż trzymamy w niepewności.
            Są tak daleko. Ale wiecie - moi planują przyjechać do Wwy pod koniec pażdziernika (tak przejazdem), więc myślę, że wtedy powiemy osobiście.
            A z kolei teściowa na początku listopada ma urodziny, więc myślieliśmy , żeby przy tej okazji obwieścic naszą nowinę (niestety przez tel.)

Ale z nas sobki nie?

Acha, no i jeszcze napisałam maila do księdza Michała - organizatora rekolekcji "Abraham i Sara" z podziękowaniem za modlitwę i do wszystkich par, które z nami na tych rekolekcjach były.
            Wszyscy cieszą się z nami i traktują nasz cud jako umocnienie w wierze i w sensie modlitwy.
            A jeśli chodzi o moje samopoczucie to rewelacja. Żadnych mdłości i innych dolegliwości...Dlatego tak ciężko mi uwierzyć, że ja rzeczywiście jestem w ciąży.Nie mam też zachcianek kulinarnych. Tak naprawdę to podczas starań wolałam po pracy trochę połasuchować. Rozumiecie: kawka, ciasteczko, czekolada...
            A teraz w ogóle nie jem słodyczy, nie mam na nie apetytu.
            Oby mi tak zostało, bo słodycze to moja zguba!

Buziaczki!
            • adrasteaa Re: Pamiętamy o Tobie Gosiu. 11.10.06, 14:19
              Ciekawe co słychac u Mamusi Martusi moze juz urodziła???
              A Misia jest po prostu niezastąpionasmile
              Mycho ja zupełnie nie mam apetytu, jem tak zeby jeść, zachcianek zadnych
              Dakota jak tam dzis dzien minął z szefem?? Moze dzis do herbatki bylo ciasteczko??
              Jeszcze niecale 2 godziny i do domu ufffff
    • amoniaaa 1100 moje :P 11.10.06, 14:53
      i tylko moje wink może na szczęście....
      • dakota123 Już środa!!! 11.10.06, 18:40
        Witam Was dziewczynki,czas niby się wlecze ale już zleciała środa i
        dobrze,jeszcze tylko 2 dni męczarni!!Chociaż dziś też nie było tak źle to mnie
        juz i tak nic do tego chłopa nie przekona!!
        Ostatnio moje starsze dziecko sporo podrosło,prawdę mówiąc większość jej
        jesiennych bluzek nadaje się do wymiany.A że to wybredne dziewczę to trudno ją
        byle czym zadowolić.Doszła do wniosku że nic się jej w sklepach nie podoba i ona
        sobie coś kupi na allegro!!!Wybrała kilka bluzeczek,zaakceptowała ceny(płaciła z
        własnej kasy którą zgarnęła niedawno na urodzinki) i dziś przyszły
        paczki.Czekałyśmy z niecierpliwością ale obie jesteśmy bardzo
        zadowolonewink)Naprawdę fajne gatunkowo rzeczy!!Tak więc teraz mam mały pokaz modywink)
        Martusia-trzymam kciuki....@ a kyszszsz!!
        Aka-i jak tam u gina??Fajne masz zachcianki-nie chcę prorokować ale mnie też od
        początku ciągnęło do "niesłodkich" rzeczy-głównie śledziki pod każdą postacią-i
        okazuje się że w mojej kawalerce mieszka chłopaczekwink)
        Amonia-pewnie już się niecierpliwisz i doczekac nie możesz na gościa,oby
        wszystko poszło po Twojej myśli!!
        Myszko-świetnie że jak na razie omijają Cię mdłości i życzę Ci oby tak dalej.Ja
        tez na szczęście nie znam tego uczucia-i w tej i w poprzedniej ciąży mnie
        oszczędziło-ale wystarczy przypomnieć sobie choćby bidulkę Misię i to jak
        cierpiała całe tygodnie!!
        Buziaki kochane,pozdrawiam Was wszystkie cieplutko!!!
        • ciotka.aka po wizycie 11.10.06, 19:00
          no jestem, kochane ale sie denerwowałam przed tą wizytą, chyba gorzej niż przed
          maturką wink

Słuchajcie nasz Kropek to juz właściwie nie Kropek ma 9,2mm - o rany to prawie
          centymetr!! Ma się dobrze, jego wielkość odpowiada długości ciąży - to już 7
          tydzień. Serduszko pukało do mnie z ekranu aż miło patrzeć a na świat przyjdzie
          (zgodnie z tym co obliczałam i co wykazało USG) na przełomnie maja i czerwca
          przyszłego roku smile)

Plamienia choć już znacznie mniejsze są nadal niepokoją dlatego mam nadal brac
          duphaston i oszczędzać się - oczywiscie zwolnienie będzie wypisane bez gadania
          (aż do 8 listopada) tak ze "kolegę" i całą reszte mam głęboko w ...poważaniu
          (myszko a tak swoją drogą to taka kreatura ze szkoda gadac)

Wrazenia po wizycie bardzo dobre - lekarz rzeczowy, spokojny miły, no i przede
          wszystkim nie robi wizyt na "odwal sie" ma czas na rozmowe, pytania, w razie
          jakis kłopotów jest pod telefonem - ogólnie bardzo o.k.

dakotko ze mnie wszyscy sie śmieją, ze to na pewno facet bo ja nic tylko na
          ostro wink

Martunia ja 3mam mocno kciuki za ciebie i za inne babeczki no i teraz juz chyba
          oficjalnie moge Wam przesłać fluidki od naszego maleństwa: smile************...

misiu no i chyba najwyższa pora żebym przeniosła się na "górną" listę (możesz
          dopisać spodziewany termin urodzin jak wyżej 30.05/1.06 2007.

to tyle na teraz

pozdrawiam i życze miłego wieczorku.

• misia9944 do ciotki :) 11.10.06, 19:49
            No widzisz wszystko pieknie, a tak sie martwilas smile
            Z miła checia wrzuce Was do folikowek oczekujacych malenstwa smile !
            Powiedz czy to nie pikne zobaczyc takie malnstwo na ekraniku? , serduszko bijace?...dla takich chwil warto zyc!!!

Pozdrawiam smile
            • dakota123 Re: do ciotki :) 11.10.06, 20:43
              Obiema rękami podpisuję się pod tym co napisała Misia!!!Fantastyczne
              uczucie,prawda??
              Wielkie gratulacje-toż to ogromny człowiekwink))
              Odpoczywajcie jak najwięcej!!
    • misia9944 wieczorek 11.10.06, 18:48
      Witam wieczorkiem.
      Moniczko gratuluje 1100 wpisu !

Wlasnie sie dowiedzialam ze moja kolezanka ktora byla w ciazy i miala termin najpierw na 26 pazdziernika a potem zmienili jej na 14 pazdziernika wczoraj urodzila.
      Ma juz 3 letniego synka Bartusia, teraz z wielka nadzieja liczyla na corcie. Ma natomiast 2 synka. Wlasnie ona ma taka sama sytuacje jak ja- jej maz ma samych braci. Czyli co bedzie miala Misia...

P.S. Gosia czekam na Twoja wiadomosc !!!!!!!!!!!!!!!
    • martajotka Re: My, Folikówki... cz. II :) 12.10.06, 08:51
      hej Dziewczynki,
      melduję się szybciutko z samego rana, bo zaraz przyjedzie szef i będę miała
      urwanie głowy.
      Ciotka. Aka! fajnie że z Fasolką wszytsko w porządku! Jeszcze raz ogromne
      gratulacje i życzenia zdrowej i radosnej ciąży! Daj znac czy MIsia Cię może
      przenieść do "oczekujących- zaciążonych".
      Amoniaa! jak po wizycie X?
      Dakotko! no najwyraźniej nie taki szef straszny jak go malują wink. Pomyśl, że
      juz jutro piątek.
      U mnie bez zmian. O samopoczuciu się nie będę wypowiadać, bo bardzo źle spałam
      i boli mnie głowa, na dodatek Mąż zrobił mi przed 6 pobudkę bo wyjeżdżał do
      Wawy.
      Wieczorem idę do gina to się coś wyjaśni!
      pa
      Marta
      • amoniaaa czwartek - już mam prawie weekend :-) 12.10.06, 09:10
        Ciotka.aka - no bardzo się cieszę że Twoje maleństwo tak szybko rośnie i
        wszystko jest oki.

Poza tym, to moja siostra też był wczoraj u lekarza, ale jeszcze z nią nie
        gadałam i nie wiem co u niej. Jak się dowiem to zaraz Wam napiszęsmile

A odnośnie wizyty mojego znajomego księdza, to wszystko wyszło super. Zresztą
        spotkanie było na luzie, bo z niego to taki luzak wink
        Przyjechał o 19:30 i jak podałam kolację to był w szokuwink Bardzo mu się
        podobało i smakowało i spytał tylko co to za okazja że takie przyjęcie robię
        haha
        Posiedzieliśmy, pogadaliśmy o byle czym, no i zerkaliśmy na mecz oczywiście bo
        było dwóch facetów i ja jedna...big_grin
        Dziewczyny ten ksiądz Grzegorz to on ma 35 lat i już jest proboszczemsmile))))
        Siedzi sobie na południu Czech, jest jeden w całej parafii i mówi że dobrze
        sobie radzi i nawet mu się podobawink
        Jak zaczęłam opowiadać coś o stwakach za ślub rzymski czy chrzciny w naszych
        pobliskich kościołach (bo chciałam zapytać skąd takie wielkie różnice), to
        zapytał mnie tylko o czym ja mówię???? Wyobraźcie sobie że on za nic nie kasuje
        od góry, mówi że nie wyobraża sobie żeby mieć jakiś cennik, bo jak gokoś nie
        stać nawet na 10 zł to mogłoby mu być przykro, że nawet w kościele go trzepią
        za kieszeń... Pytałam go też czy chrzci nawet te nieślubne dzieci wink haha a on
        że WSZYSTKIE i choćby na głowie stanąć to ochrzci wszyściusieńkie...
        Wiecie co? Nic się nie zmieniłsmile Dalej taki agent, dalej przystojny, tyle że
        łysy haha goli się na zerowink))
        No i oczywiście był mój temat lekko poruszony... obiecał mi że będzie się za
        mnie modlił <jupi>
        No a jak ksiądz poszedł, to mój mąż był w szoku hahah Wiedziałam że tak
        będzie wink On w sumie jest uprzedzony do duchownych bo zna tylko takich
        naciągaczy itp. i mówi mi: "Misia, on w ogóle na księdza nie pasuje!!!! i widać
        że poszedł z powołania, bo gdyby był jakiś zezowaty albo w ogóle brzydki to
        różnie bywa, ale on to by mógł mieć nie jedną kobietę". Hahahahaah no tak się
        pośmiałam że szok.
        Kurcze jak mi się coś przypomni to Wam jeszcze skrobnę, bo dużo tego było.
        Aaaaaa mówi że jest pod wrażeniem, że mamy takie śliczne mieszkanko i tak
        ślicznie zrobione smile))))) Mówi że on się nie raz naoglądał i to co my mamy to
        nie jeden tego nie ma nawet 30 lat po ślubie... smile No i że życzy nam
        wszystkiego najlepszegosmile Mój mąż zaprosił go jak będzie w Polsce następnym
        razem, było mu bardzo miło smile No i w ogóle super spotkanie. Jestem baaaaaaardzo
        zadowolona smile)))

Dobra potem jeszcze coś napiszę bo chyba zamęczam wink
        buziaki
      • agnieszkamonikaz Re: My, Folikówki... cz. II :) 12.10.06, 10:10
        Witajcie.
        Amoniaaa-rzeczywiscie wspanialy ten ksiadz.Znalam kilku takich-tez bylam
        oazowka)))Pielgrzymki, spotkania przy gitarze.Ale bylo cudnie.Fajnych ludzi
        wtedy sie poznawalo.Nawet raz bylam na spotkaniu z Taize-Sylwester w Wa-wie.
        Oj, kiedy to zlecialo??

Ja dzis bylam u gina.W sumie niewiele mi powiedziala, ale dala skierowania na
        badania-progesteron, testosteron, prolaktyna, estrio... cos tam(juz nie
        pamietam),TSH,T3,T4.Chyba tyle.Zaplacilam 89 zl i jutro wyniki.Jutro tez
        umowilam sie na USG.
        No, zobaczymy, co z tego bedzie.
        Ale troche mi ulzylo.Przynajmniej zaczelam cos robic.

Czy robilyscie jakies inne badania?Krokodylku, moze Ty bedziesz wiedziec?Albo
        Myszka?

To chyba tyle, co u mnie.Chyba sie poloze, bo sen na mnie splywa))))))))

Martajotka-trzymam kciuki!!!!!!!!!
        • krokodylek1313 Do agnieszkamonikaz..... 12.10.06, 11:01
          Agnieszko... ja robiłam tez te badania, ale w odpowiednim dniu cyklu, tj:
          - 3 dzień cyklu LH, FSH
          - 7 dni po owulacji Prolaktyna, Progesteron, Estradiol, (Testosteron - tego
          nie robiłam) lub 9 dni po pozytywnym teście owu
          - w dowolnym dniu miesiąca TSH, FT3, FT4 - to tarczycowe

I oprócz prolaktyny, to wszytko OK.

A tak apropo's... To witam Was Folikówki.....
          Jakos ostatnio nie mam natchnienia do pisania na Forum, ale czytam Was
          regularnie. Badania odłozyłam na przyszły miesiąc..... Juz mi sie nic nie
          chce.....

Zaciążonym.... serdecznie gratuluję....
          Już noszącym fasolki dłużej..... duzo zdrówka... i nie przemęczania sie....
          Starającym się..... Oby @-szon nie przylazł. big_grin big_grin big_grin

Obiecuje, że od dzis będę sie starała pisac na bieżąco. smile

Wasz zagubiony krokodylek tongue_out

• misia9944 Przenosimy Iwonke do gory :) -lista 12.10.06, 09:25
      GRATULUJE KOCHANE smile

rena78 - w ciąży smile
      ciotka.aka - Iwona - Bydgoszcz - w ciąży smile term.(30.05.07/1.06.2007)

adrasteaa - Ania - ania79b@interia.pl – Legnica – w trakcie staran

Misia
      • amoniaaa moja sister była wczoraj u lekarza :-) 12.10.06, 10:54
        martajotka- no pisz co tam u Ciebie bo jestem Ciekawa smile)))

Dziewczyny jutro mnie nie będzie, pojawię się dopiero w poniedziałek, bo jadę w
        odwiedziny do rodziny haha aż pod Poznań smile))) Bardzo się cieszę że znowu
        spotkam swoją rodzinkę, której już dawno nie widziałam smile

MOja sister była wczoraj u lekarza, zbadał ją i powiedział że wszystko oki i że
        teraz to już się ręcznie da wyczuć dzidziusia, bo już jest duży smile)) Jak
        sprawdzałam w necie to ma już jakieś 4 cm jaki kolos big_grin rośnie jak na drożdżach
        hahawink
        Miała mieć też jutro USG ale że jedziemy to będzie miała 27ego października, bo
        tydzień wcześniej ten super lekarz jest na jakimś sympozjum dla lekarzy czy
        cosik tam. Tak więc może wybiorę się z siostrą na te usg bo chciałabym to
        zobaczyć smile)))))

No i moja super sister napomkła na mój temat... wiecie co ten oszołom
        powiedział lekarzowi??? hahaha siedzicie dobrze? to czytajcie:
        "moja siostra ze szwagrem ćwiczą już 13 miesięcy i nic i jak tak dalej pójdzie
        to będą chodzić do łóżka jak do roboty" hahahaha nie macie pojęcia jak się
        uśmiałam, ale szczerze mówiąc sister ma 100% racji... wink
        No i za tydzień w środę mam do niego przyjść razem z mężem smile)) Ciekawe co mi
        ten dżoler powie... Może wreszcie zabierzemy się za jakieś badania....
        Kurcze cieszę się że w końcu trafię do jakiegoś normalnego lekarza <jupi>
        Wierzę coraz bardziej znowu że w końcu się uda... trzymajcie kciuki kobietki smile
        • aagniesiaa Re: moja sister była wczoraj u lekarza :-) 12.10.06, 11:52
          Witam
          Amoniu no fajnie ze spotkanie sie udało - a wizyta u lekarza nie zaszkodzi smile
          Martajotka odpoczywaj nam tam i sie nie przemeczaj

Agnieszkamonikaz ja robilam tez podstawowe hormonki LH, FSH, estradiol, PRL,
          progesteron, ale wszystkie w 4 dc, lekarka nie kazała mi po owu bo nie wiadomo
          był kiedy ta owu jest wink i czy w ogóle

Inne cięzarówki niech tez spokojnie sobie odpoczywają i patrzą jak brzuszki
          rosną smile

Dziewczyny duzo siły dla tych które maja sie badać - szkoda że niektóre z nas
          nie mogą po prostu tak romantycznie zaciążyć bez niczego, tylko takie trudności
          na drodze - ale cóż trzeba wierzyć ze bedzie dobrze ...
          • agnieszkamonikaz do krokodylka i aagniesi 12.10.06, 13:28
            Dzieki dziewczymy.Mam nadzieje, ze nie bede musiala powtarzac tych badan.Mnie
            moja gin nic nie mowila o odpowiednich dniach cyklu.Mam nadz ze nie wyrzucilam
            pieniedzy w bloto...
            • amoniaaa :-) 12.10.06, 13:51
              ja narazie nie myślę co mnie czeka... wierzę wciąż w to że w końcu się udasmile)))
              • amoniaaa zapomniałam dodać że.... 12.10.06, 14:01
                dostaliśmy od księdza Grzegorza winko w prezencie z winiarni w Czechach, która
                jest obok niego. Sam x Grzegorz nie pije alkoholu wink musimy je kiedyś
                wypróbować.... Chyba zostawię je na specjalną okazję big_grin
                Jedno z Kapadocji mamy w barku na okazję urodzenia naszego pierwszego dziecka
                (tak postanowił mój mąż), a te chyba zostawimy na okazję zaliczenia przeze mnie
                pozytywnie testu ciążowego wink haha
                • martajotka ... 12.10.06, 14:14
                  agnieszkomonikoz... hormony powinno się badać w określonych fazach cyklu by
                  były łatwiejsze dla interpretacji. Ale nie znaczy to, że zrobienei wszytkich
                  jednego dnia jest błędem. Twój gin będize jedynie musiał wziać to pod uwagę
                  podczas interpretacji wyników jak to była faza. NO i chodzi o proporcje między
                  poszczególnymi hormonami.

ja się czuję kiepsko. Jestem osłabiona, boli mnie znów brzuch i promieniuje aż
                  do kręgosłupa a chwilami do kolan... Boję się, że zaraz przyjdzie @szon...sad
                  m
      • krokodylek1313 Dodajcie mi sił ...... ;) 12.10.06, 14:28
        Oj mówie Wam, że mam zaległości w domku.... I za żadne skarby nie moge sie
        zebarć za porządki i pranie...... Wczoraj juz poległam spac o 21.30 ... Szok,
        gdzie u mnie norma to 23.00 - 23.30 sad
        Mój małż dzis ma słuzbe, więc chatke mam wolna.... i chyba będę sie musiała
        zmusić, ale TAK mi sie nie chce, że az sama siebie zadziwiam sad

Moze mnie juz dopadło przesilenie jesienne...., bo pogoda u nas piekna !!!!

• amoniaaa Re: Dodajcie mi sił ...... ;) 12.10.06, 14:36
          Kurcze Kasiu znam ten ból...
          Ja ostatnio dostałam tyle energii że prawie wszystko posprzątałam i dobrze, bo
          teraz znowu mi się nie chce, a już zwłaszcza w środku tygodnia..
          Wolę mieć taką wolną sobotę i działać sobie cały dzień, bo w tygodniu to zanim
          zabiorę sie za ścierkę to jest już 19ta a o 22iej to już raczej śpięwink
          Też ze mnie straszny śpioch smile
          Buziaki, pozdrawiam
        • misia9944 Re: Dodajcie mi sił ...... ;) 12.10.06, 14:41
          Kasia to czekaj ja zaraz do Ciebie przyjade pomoge Ci w porzadkach tongue_out a potem
          sobie poplotkujemy <lol> haha
          a dostalas list?
          buziak.
    • amoniaaa synuś mamusimartusi !!!!! nalazłam w necie <jupi> 12.10.06, 14:19
      dziewczyny patrzcie jakiego ślicznego Marcinka mają!!!!! ale fajnie, bardzo się
      cieszę smile))) a jednak była cesarka...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=39830260&a=50212168
      • misia9944 No to teraz tylko czekac az Gosia wyjdzie 12.10.06, 14:44
        ze szpitala i Nam opowie jak bylo.
        Oczywiscie juz teraz gratuluje Synka smile
        • agnieszkamonikaz Re: No to teraz tylko czekac az Gosia wyjdzie 12.10.06, 15:27
          Fajniusi dzieciaczek!!))))))))))))))Gosiu-gratulacje!!!

Martajotka-dzieki za info.
          BUZIACZKI
          • martajotka Re: No to teraz tylko czekac az Gosia wyjdzie 12.10.06, 15:46
            ja też Gosiu serdecznie gratuluje! śliczny chłopczyk! No i fajnie, że MArtusia
            ma brata wink
            Misiu, to chyba trzeba w naszej liście wprowadzić jakąś modyfikację... bo za
            chwilę posypie się więcej dzieciaczków folikówek smile)
            m
            • amoniaaa racja :-) 12.10.06, 15:53
              misia wpisz mamusiemartusi jako mamusie Martusi i Marcinka smile dopisz datę
              urodzenia 12.10.2006 r. (ale piękny miesiącbig_grin)
              no trzeba to zmieniać....
              A tak na marginesie zerkałam sobie dziś na tą listę i powiem Wam, że coraz
              więcej starających przeskakuje na zaciążone, co mnie bardzo cieszy i motywuje smile
              Super!!!!
              • ciotka.aka czesc dziewczynki 12.10.06, 16:16
                ja tylko na chwilkę.

Po pierwsze gGratulacje dla Gosi smile)

A po drugie chciałam sie z Wami podzielić jeszcze jedną radością - wczoraj nie
                pisałam o tym bo troszke sie denerwowałam i pewnie miałabym od wWs za to burę ;-P

Dzis byliśmy z mężem w sądzie (pisałam wam o naszych problemach zaraz na
                początku jak tylko sie pojawiłam). Pierwsza sprawa wygrana przez nas - to znaczy
                przywrócony termin do wniesienia odwołania. Nasz adwokat powiedział, ze teraz
                powinno być juz z górki. Czekamy na kolejny termin. Bardzo sie cieszę, ze jakoś
                nam sie zaczyna to wszystko układać smile)

Teraz zmykam bo jestem zmęczona i boli mnie główka. Mój kochany robi dziś dla
                nas zupkę szczawiową - pycha

pozdrawiam
                • amoniaaa Re: czesc dziewczynki 12.10.06, 16:31
                  kurcze no to super ciotka smile))) trzymam kciuki za Wassmile
                  a takiej zupki to już nie jadłam całe laaaaataaaa.... ale smaka mi narobiłaś tongue_out
                  pozdrawiam

No powoli zmykam i pojawię się dopiero w poniedziałek kochane.
                  Tak więc trzymam kciuki za Martę i jej testowanie!!!!!
      • krokodylek1313 No to mnie rozkłada..... :( 12.10.06, 17:36
        Juz wiem, dlaczego tak mi się nic nie chce..... Przed 15.00 zaczeło mnie gardło
        boleć przy przełykaniu...... Bońku, ja mam duzy problem z tym moim gardłem. Do
        tego bola mnie wszytskie mięśnie.... łącznie z czyczkami tongue_out
        Już wziełam sobie szybko Apap, płucze sobie gardełko Tantum Verde, do tego
        Propolki, Oscillococinum,..... Miodek, czosnek i mleczko tongue_out

Ok.... dość marudzenia.... Biore sie za odkurzanie tongue_out

Misiu.... jeszcze nic nie mam sad.... Czekam smile
        • misia9944 Kasienko zdrowiej !!!! 12.10.06, 18:05
          Kasiu czekaj czekaj smiledojdzie

Hmm co Ty masz z tym gardłem ??? hmm juz zimno ubieraj sie cieplutko golf i
          szalik, a nie bluzki z dekoldem tongue_outtongue_outtongue_out <Miśka cichoo bo dostaniesz po łepku>

Marta- powodzenia jezeli zamierzasz testowac !!!
          Cos mi sie wydaje, ze bedzie kolejne malenstwo.
          Powodzenia.

Ciotka- no widzisz wszystko sie uklada a nie mowila smile
          Buziaczki
          Agniesia co tam u Ciebie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka