Dodaj do ulubionych

sposoby na walkę ze stresem

16.11.06, 08:53
stres jest jednym z wrogów dla starających się...jak z nim walczycie?
nie jest to proste... praca, zycie codzienne no i chęć zajścia...
zaczełam biegać...
jakei macie propozycje aby nie dać sie stresowi?!
Obserwuj wątek
    • lena804 Re: sposoby na walkę ze stresem 16.11.06, 11:42
      ja mam to samo, w sumie staramy sie o września, ale coraz bardziej sie stresuję.
      Staram sie jakoś sobie to wszystko przetłumaczyć, by mieć zdrowe podejście do
      tego. Ja też mam kupę stresu, dwie szkoły i ta codziennosc..Najgorzej sobie
      poradzić z kolejnym rozczarowaniem,że sie nie jest w ciąży. Ale wiem,że jak się
      wyluzuje i odpuści, odstresuję, to sie zachodzi... ja zaczełam szydełkowaćsmile
    • imka1 Re: sposoby na walkę ze stresem 21.11.06, 15:36
      hm- nie wiem czy mój sposób jest godny naśladowania. Jestem na zwolnieniu L4smile.
      Staramy się ponad rok - badania -oki.Niestety efektów brak.
      Należy do osób nerwowych. Moją frustrację zwiększa fakt,że od roku wstrzymuję
      się ze zmianą pracy. Starania nie przynoszą efektów, a ja z płaczem chodziłam
      już do pracy. Postanowiłam przez 2-3 tygodnie odsapnąć.
      Zastanawiam się nad zmianą pracy, ale to znaczyłoby odłożenie planów na
      przynajmniej rok- same wiecie okresy próbne itd. A ja niedługo skończę 31 lat.
      Staram się nie myśleć o pracy i planach- po prostu czytam forumsmile i każdego
      dnia staram się mieć jakieś zajęcie.
      pozdrawiam
      • nela12 Re: sposoby na walkę ze stresem 22.11.06, 11:33
        hejsmilerozumiem was i wiem ze stres to wrog ciazy,a raczej zajsciasadmy z mezem
        dalismy wkoncu na luz-tak chyba po pol roku bezowocnych staran,maz juz,,
        wysiadal'' mi powoli!big_grin potem 2 miesiace nawet plodnych nie liczylam,i jakos
        tak sie zlozylo ze bylismy na malej imprezce wypilismy troche i nam sie sexiku
        zachcialowink))na tej tez imprezce kolezanka polecala numer z poduszkasmileniewiem
        co zadzialalo ale to byl ,,zloty strzal''dzis syn ma 5 latsmilepozdrawiam i
        proponuje jakis wyjazd,maly wypad na sobote na wies-napewno odstresowanie
        pomoze,choc wiem ze jest to trudne-ps, dodam jeszcze ze nawet wtedy zapomnialam
        o tamtyn razie,o poduszcze ,itd nawet nie testowalam-myslalam ze dopadla mnie
        grypa,a to byl juz 11-12tc!!!powodzenia
        • mziolek5 Re: sposoby na walkę ze stresem 22.11.06, 19:44
          zapisałam się na taniec brzucha (baaaardzo poprawia mi nastrój), czytanie forum
          ograniczyłam do "raz w tyg" żeby się nie nakręcać. Testy schowałam głeboko w
          szafie i co wieczór wyobrażam sobie dwie kreseczki... nie wiem czy działa, bo
          dopiero zaczęłam "terapię" i ledwo co mi sie okres skończył, wiec do owu pewnie
          jeszcze zdąże ześwirować. No i wyznaczyłam sobie nowy cel-wytrzymać bez
          słodyczy do świąt i dzięki temu i dodatkowym ćwiczeniom zgubić 2-3 kg (bez
          desperackich diet oczywiście)do tego jak najmniej samotnosci-sprzyja
          rozmyślaniom wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka