Dodaj do ulubionych

hallo hallo! rocznik 84? :)

21.02.07, 20:45
Witam! jak sie czują czekające na dzidzie z 84. rocznika? ja własnie ta data w urodzinach, nasz mały urodzi sie w maju, nie mogę się doczekac.. kto jeszcze? pozdrawiam cieplutkosmile
Obserwuj wątek
    • olutek_m Re: hallo hallo! rocznik 84? :) 21.02.07, 20:56
      Witam!
      Ja urodziłam w maju 2006 córeczkę i teraz planuję następną ciążęsmile Maj to piękny
      miesiąc na poródsmile
      Napisz jak się czujesz? Planowałaś ciążę? Ja jestem od ponad 3 lat mężatką i
      Mila była planowanym dzieciątkiem.
      Pozdrawiam!!!
      Ola
      • evcik06 Re: hallo hallo! rocznik 84? :) 21.02.07, 22:18
        Witajcie! Ja rowniez jestem juz mama .Mamy coreczke ,ktora urodzila sie we
        wrzesniu 2003 roku i aktualnie jestem w ciazy ,choc malutka juz powinna byc z
        nami (termin mialam na 14 luty dzis jest juz 21 ),lecz nasza walentynka jeszcze
        nie zamieza opuscic brzuszka .Mam nadzieje ze juz na dniach urodze ,bo jesli nie
        urodze do niedzieli to musze zglosic sie do szpitala i beda mi wywolywac porod i
        tego troszke sie boje , wiec narazie siedzimy jak na szpilkach i czekamy na
        naszego drugiego skarba .Pozdrawiam
        ps.czujemy sie bardzo dobrze i nasze dzieciaczki byly planowane papa
    • eidbell Re: hallo hallo! rocznik 84? :) 22.02.07, 10:27
      no fajnie, że jesteściesmilepatrzyłam na roczniki i nigdzie nie mogłam znaleść naszego, a w wyszukiwarce były bardzo odległe wpisy. Czyli ja pierwiastka między wamismile i super. Jestem z Gliwic, z moim kochanie jesteśmy w związku od 6 lat, a małżeństwem stosunkowo niedawno. Nie czuliśmy potrzeby sie legalizować, ale w końcu.. imprezka fajna była, skromna ale sympatyczna i ogólnie super uczucie jak jest pewność, że to ten.. smiledzidziuch planowany był na tą wiosnę i wyszło tak jak miało. Bardzo chciałam urodzic marzec.. kwiecien.. maj.. i ostatnia opcja załapała.Czuje sie ok, mogłabym cały czas chodzić w ciąży, naprawde kazdej dziewczynie życze takiego samopoczucia, jakbym mogła to bym komus potrzebującemu oddała troche energii. moze zamieszcze ogłoszenie.. terapia wzmacniająca przy urzyciu naturalnej energii ciążowej smile)) napiszcie jak wasze pociechy? jak samopoczucie, plany i w ogóle jakie myśli Wam towarzyszą. Pozdrawiam cieplutko, Eva.
      • kiniak22 Re: hallo hallo! rocznik 84? :) 22.02.07, 21:24
        cze ja tez jestem 84, mamy juz 15 miesieczna corcie a w czerwcu spodziewamy sie
        kolejnego dzieciatka, nasza dwojka byla nieplanowana chociaz corka nigdy nie
        miala byc jedynaczka, tego samopoczucia to chetnie bym sobie troche wziela bo
        wszystko mnie boli i czuje sie zmeczona a od wczoraj mam totalnego dola, moze
        dlatego ze siedze sama bo maz za granica... ale mam nadzieje ze to sie wkrotce
        zmieni, a przynajmniej ja bym tego bardzo chciala, a terapia to by mi sie bardzo
        przydala tongue_out, plany na przyszlosc: nie umrzec podczas porodu big_grin, samopoczucie
        kiepskie, a mysli to bardzo bardzo bym chciala zeby w brzuszku siedziala druga
        corcia, jak bedzie synek to tez bede sie cieszyc ale dopoki nie wiem co bedzie
        to mam nadzieje ze to corcia tongue_out, no i zeby dzidzi bylo zdrowe, zeby porod byl
        szybki i latwy i zeby juz byl czerwiec bo chcialabym sie pozbyc brzucha bo przy
        malym dziecku samej jest mi troche ciezko, ale poza tym to wszystko gra, fajnie
        bylo sobie poczytac ten watek bo chociaz nas malo to milo wiedziec ze nie tylko
        ja w tak mlodym wieku mam juz taki mily dorobek tongue_out
      • sabka22 hej ja tez jestem z Gliwic:)) 03.03.07, 13:52
        tylko rocznik 85,mam juz synka ma 11mies i jest codowny!!!a skąd dokładniej
        jestes?z cantrum?Pozdrawiam!
        • eidbell do sabka22 08.03.07, 16:27
          tak, z centrum jestem, mam 10 min na piechote do dworca gg6669395, pozdrawiam cieplutko.
    • marzenta84 Re: hallo hallo! rocznik 84? :) 23.02.07, 15:16
      witajcie ja tez jestem z rocznika 84, moja corcia ma na swiat przyjsc 29marca,
      data zbliza sie wielkimi krokami, boje sie troszke tego wszystkiego co mnie
      czeka, czuje sie dobrze chodz przyznam ze coraz ciezszasmile) wlasnie zaczelam
      urlop dziekanski teraz czekaja mnie przygotowania do przyjecia malutkiejsmile))))
    • eidbell Re: hallo hallo! rocznik 84? :) 23.02.07, 17:26
      helllo!
      Evcik, czyzby ta cisza cos oznaczała czy tylko tak cichutko sie w domu zaszywasz? cokolwiek sie dzieje trzymamy kciuki i bez stresu, on w niczym nie pomaga smile
      Kiniak, jakis czas temu patrzylam na jakis tam kalendarzyk chinski czy jakies to tam inne dziwne było... bardziej zabawa niz do stosowania ale o dziwo dziewczynom sie zgadzały te przewidywania odnośnie chłopca i dzieczynki, mi tez wyszedł chłopiec i na usg potwierdzili, a z tego co pamiętam to Tobie wg tego wychodzi dziewczynka. Chodzilo tam o date poczecia, u mnie z terminem na maj poczecie bylo w sierpniu a na tym schemacie dookoła sierpnia czyli tekze Twój wrzesien jak mniemam, był na dziewczynke.. taka zabawa.
      Byłam dziś znów kupic pere rzeczy, tj przewijak, majtaski do szpitala i takie tam drobne, niech juz sobie są w domku.
      Ola, jak plany? konkretne sterania do realizacji, czy narazie plany po głowie chodzą? a moze czekacie na odpowiednie miesiące?
      A kolezanka z terminem marcowym duża juz urosła? w ogóle duzo tyjecie? u mnie nieduzo widac w tym moim 29. tyg.. przybyło mi 10kg, ale przy wzroście180 jakos sie to po mnie rozeszło i w zasadzie dalej całkiem całkiem szczupła jestem. pozdrawiam wszystkie i mam nadzieje, ze kazda sie dobrze czuje i ma powody do uśmiechów a jak nie to teraz wszystkie razem na trzy.. czteee ryyy smile
      no! od razu lepiej kazdej z tym małym uśmieszkiem smile tak trzymać!
      • olutek_m Re: hallo hallo! rocznik 84? :) 23.02.07, 22:05
        Mamy już konkretne plany. Mam małą infekcję. Jak tylko ją doleczę to
        zabezpieczenia idą w kąt. Ustaliliśmy z mężem że sie nie staramy a odstawiamy
        zabezpieczeniasmile Chcemy małą niespodziankęsmile Ja już sie nie moge doczekać
        brzuszka. Do końca ciąży (mimo skurczy i skracającej się szyjki) czułam się
        świetniesmile Jakbym mogła to cały czas chodziłabym w stanie błogosławionymsmile Do
        tego pierwsze chwile z dzieciątkiem są takie piękne i wzruszające.
        Trzymam za Was kciuki dziewczynysmile
        Pozdrawiam!
      • evcik06 Re:dziewczyny urodzilam!!!! 02.03.07, 14:27
        Hejka dziewczyny w poniedzialek mialam sie zglosic do szpitala i poszlam
        wywolywali mi porod strasznie sie balam ,ale juz po wszystkim .Nasza coreczka
        urodzila sie o 2.00 w nocy 27.02 jest sliczna ,zdrowa i duza dziewczynka wazyla
        3580kg .Jestesmy wszyscy bardzo szczesliwi, nasza starsza coreczka nie daje jej
        spokoju caly czas ja tuli i caluje mamy nadzieje ze to sie nie zmieni
        .Pozdrawiam was i zycze wam szczesliwego rozwiazania slicznych i zdrowych
        skarbeczkow papa
        • olutek_m Re:dziewczyny urodzilam!!!! 02.03.07, 21:13
          Gratuluję!!! Napisz jak sobie radzisz z dwójeczką. Ktoś Ci pomaga?
          Pozdrawiam!!!
          • evcik06 Re:dziewczyny urodzilam!!!! 07.03.07, 20:23
            Hej ! dzieki Jak narazie nie jest zle myslalam ze bedzie gorzej .Obawialam sie
            reakcji naszej starszej coreczki na nowa sytuacje na to ze juz nie bedzie sama
            ale nie potrzebnie jest bardzo kochana i jak narazie nie jest zazdrosna a to
            najwazniejsze caly czas malutka glaska i caluje .Jesli chodzi o malutka to
            narazie odpukac nie ma z nia problemow jest spokojna caly czas spi budzi sie na
            jedzenie i dalej spi w nocy rowniez ladnie spi aby tak dalej placze tylko wtedy
            kiedy pobolewa ja brzuszek ogolnie jes grzeczna , wiec narazie nie moge
            narzekac.Jest duzo wiecej roboty Na dzien dzisiejszy pomaga mi moja mama i
            zostanie u nas do kwietnia ,wiec pomoc mam duza i bardzo sie ciesze ze byla i
            jest teraz z nami ,poniewaz widujemy sie bardzo rzadko raz w roku ,a teraz
            bedzie pewnie jeszcze rzadziej dzieli nas duzo kilometrow z jednym dzieckiem
            ciezka taka podroz z dwujeczka jeszcze ciezsza mam nadzieje ,ze gdy zostaniemy
            sami bedzie rownie dobrze.Najgorzej jak sie przyzwyczaisz do tego ze ktos ci
            pomaga ,a pozniej zostajesz sama i wtedy potrzeba paru dni zeby wrocic na swoje
            tory.Takie przyjemnosci mamy bardzo rzadko ok koncze bo sie rozpisalam
            pozdrawiam i trzymaj sie cieplutko pa
    • karola844 Re: hallo hallo! rocznik 84? :) 24.02.07, 14:02
      witam! ja tez jestem 84 ale termin porodu mam nieco pózniej bo na 16 sierpnia.
      brzusio powoli wychodzi, niebawem pierwsze ruchy. Zgadzam sie z tym ze to
      wspaniałe uczucie byc w ciązy. Pozdrawiam wszystkie ciązowe kobietki,
      powodzenia!
    • eidbell Re: hallo hallo! rocznik 84? :) 25.02.07, 12:35
      Hej dziewczyny! Na forum ciąża i poród jest wątek PORÓD NA ŚMIESZNIE, jak jeszcze tego nie czytałyście to polecam. Idzie sie pośmiać na maxa. Zerknijcie tam koniecznie. Chyba mnie jakies zapalenie krtani bierze powoli.. bronie sie wszystkim dozwolonym i mam nadzieje zeszybciutko mi minie.. jutro do roboty.. na szczecsie mam w pracy cieplo i milo. Napiszcie co było wam niezbedne w szpitalu na porodówce, prosze.. mam liste i swoje wyobrrażenia, ale tak milej skonsultowacsmile albo inaczej, co listowego wziełyscie co było kompletnie zbyteczne a wydawało sie potrzebne, o. i miłej niedzieli wszystkim. PS,pozyczyłam wczoraj stetoskop i słuchałam sobie jak bije serducho małego, moja gin stwierdziła ze skoro wszystko jest u mnie git to nie musimy ns wizytach tego robic, chyba ze bardzo chce.. łaski bez! sama sobie zorganizowałam he he smileze tak powiem, to był mój pierwszy raz przez słuchawki, 2 razy mi puszczono serducho na usg i tyle. pozdro.
      • agusia3684 Re: hallo hallo! rocznik 84? :) 25.02.07, 21:18
        hej dziewczyny.. tez jestem rocznik 84 i to moja pierwsza ciąża. w lipcu mam
        rodzić a baardzo sie boje..mam straszne myśli. terapia??jak najbardziej tak!!
      • kiniak22 Re: hallo hallo! rocznik 84? :) 27.02.07, 21:34
        hej eidbell jesli chodzi o rzeczy ktore zabrac do szpitala to zwroc uwage czy
        pozwola wam uzywac w szpitalu normalnych podpasek czy tylko tych wielkich
        wkladek, kiedy rodzilam pierwszy raz to powiedzialno mi ze nie wolno podpasek
        brac do szpitala wiec nie wzielam i tu popelnilam blad, bo jesli tak jest a
        szczegolnie jesli zwracaja na to uwage to polecam duza ilosc majtek
        jednorazowych lub jakichs starych ktore bedziesz sobie normalnie wyrzucac (no
        chyba ze bedziesz zamiar miala je prac tongue_out), w sumie ja przez 2 dni pobytu w
        szpitalu wywalilam prawie wszystkie swoje majty bo mi ciagle te wkladki
        przeciekaly albo sie gdzies zruszaly i zaraz wszystko brudne bylo, tym razem
        bede madrzejsza i juz sie zaopatrzylam w normalne podpaski i niech mnie wszyscy
        w d*** pocaluja bo nie mam najmniejszego zamiaru uzywac tych wkladow ktore w
        szzpitalu daja, jeszcze jedna dobra rzecz to wziac sobie do porodu calkiem
        oddzielna koszulke bo kiedy zabrudzisz ja krwia czy innymi wydzielinami to
        naprawde niechetnie pomyslisz o tym aby ja potem wyprac, ja orpocz 2 koszul do
        karmienia do porodu zabralam wlasnie taka stara koszulke ktora potem wyrzucilam,
        jesli chodzi o pieluszki dla maluszka to nie radze zabierac calego opakowania
        tylko ok 15 sztuk, jak ci braknie to ci ktos doniesie bo sa kobiety ktore nie
        zabieraja pieluch bo "zapomnialy" albo nagle trafily do szpitala, jak u mnie
        polozne wyczaily ze ktoras ma cale opakowanie to wolaly zeby dac no i ty
        bedziesz bez pieluch a w koncu za nie zaplacilas, tym bardziej nalezy na to
        uwazac kiedy sie ma cesarke, bo moja kolezanka dala poloznej 10 pieluch a ta po
        jakiejs godzinie przyszla po kolejna porcje bo tamte sie skonczyly, tylko ze jej
        corka w takiej pieluszcze w jakiej ja zabrali to w takiej przywiezli, no tak
        przynajmniej bywa u mnie w szpitalu a jak tak w innych jest to nie wiem, w
        kazdym razie wszedzie kradna tongue_out, nic wiecej z jakichs "dobrych rad" nie
        przychodzi mi w tym momencie do glowy, ale jakby co to zawsze mozesz zapytac tongue_out
    • martaaa84 Re: hallo hallo! rocznik 84? :) 25.02.07, 13:05
      hej! ja też jestem rocznik 84 z majasmile Czekam na dzidzusia , który ma sie
      urodzic w kwietniu. Pozdrawiam!!!!
      • aniawaw84 Re: hallo hallo! rocznik 84? :) 02.03.07, 01:14
        Czesc Marta, ja tez jesztem z 84 i rodze w kwietniu(termin mam na 16 i marze
        gl.o tym zeby urodzic w terminie), i jak tam ciaza? jak sie czujesz psychicznie
        i fizycznie?
        • martaaa84 Re: hallo hallo! rocznik 84? :) 02.03.07, 12:46
          hej!smilemój termin z miesiączki to 9 kwietnia , z usg 18 kw, a z moich własnych
          obliczeń 15smile i bądź tu teraz mądry! W poniedziałek jade do lekarza więc mam
          nadzieje, że określi wyklucie mojego Bączka jakimś jednym dniem. Samopoczucie
          fizyczne... no cóż jak to w ósmym miesiącu ciąży, sama pewnie doskonale wieszsmile
          Cierpie prawie na te wszystkie dolegliwości ciążowe tj. skurcze nóg, drętwienie
          rąk, zgaga i ból pleców.Poza tym od 29tc jestem na fenoterolu ale bez zaleceń
          leżenia w łóżku. A więc jeszcze jeżdże na zjazdy na studia i mam wielką
          nadzieję ze uda mi się je skończyć (ostatni rok) chociaż coraz bardziej
          zaczynam sie o to martwić... A psychicznie no to góry i dolinysmilePłacze i śmieje
          się na zawołanie. Wczoraj urządziłam kącik dla dzidzi... nie wiem czy nie za
          wcześnie. Ale się rozpisałamsmile Napisz jak tam z Tobą jest! Urządzasz już coś
          dla dzidzi? Jak się czujesz? Pozdrawiam!!!
          • m.elcia84 Re: hallo hallo! rocznik 84? :) 04.03.07, 18:24
            Hej.
            ja tez jestem 84,ale dzidzia przyjdzie odrobinę wcześniej-sugerowane terminy
            przez lekarzy to 21 i 30 marca... Ale może Twoja dzidzia będzie chciała szybciej
            przyjść na świat, bo mojej to się chyba nie śpieszysmile
            Widzę że czujesz się troszkę ociężała, u mnie jest ok-chodzę jak zegareksmile Czuję
            się na prawdę nieźle. Nie chodzę jak 'pingwinek'- mimo że jakiś czas temu czułam
            że zaczynam tak chodzić...jakoś zapanowałam nad tym. Teraz troszkę mnie plecy
            bolą, ale wiem że to z mojego lenistwa-nie chce mi się samej chodzić na
            spacery... niestety jakiś czas temu przeprowadziliśmy się i do koleżanek muszę
            dojeżdzać, a mój skarbek siedzi w pracy.
            Myśl pozytywnie, to wspaniałe chwile... tym bardziej że niedługo będziemy
            musiały wstawać w nocy co dwie-trzy godzsmile
    • anulka-m6 Witam rocznik 84? :) 28.02.07, 11:44
      Ja również jestem 84, dzidziusia spodziewam sie w lipcu, bedzie to moje
      pierwsze maleństwo, juz sie doczekac z mężem nie możemy,zapraszam lipcowe mamy
      na forum lipiec 2007.
      • monia19849 Re: Witam rocznik 84? :) 05.03.07, 19:48
        jestem rocznik 84 mam termin na 7.03 jeszcze tylko 2dni
        juz nie moge sie doczekac
        • m.elcia84 Re: Witam rocznik 84? :) 06.03.07, 16:23
          Hej. To już jutro jest dzien '0'
          Jak się czujesz??
          Ja mam termin na 21.03smile myslałam że nasza Dominiczka przywita nas ok 10.03-u
          mnie w rodzinie dziewczynki się zawsze rodziły dwa tyg. szybciej...no ale sie
          chyba nie zapowiada. A gdzie mieszkasz? Może się spotkamy na oddzialesmile Ja
          jestem z Bydgoszczy.
    • eidbell Re: hallo hallo! rocznik 84? :) 01.03.07, 11:01
      Ok dzięki Kiniak. Póki co mam własnie kupione 14szt jednorazówk majtasków i gdzieś tam w szufladzie ze 3 pary nowych nie lubianych jak ja to nazywam, zwykłych, takze ok, nie bedzie ich szkoda. Koszulka jestsmile tylko mam zonka z piżamami.. mam same "sportóweczki" spodnie i koszulka i nic nie jest rozpinane, musze o tym pomysleć. kupowałam ostatnio przewijak i zaopatrzyłam sie od razu w te jednorazówki i kupiłam 2x10szt tych ala pieluszek dzieciecych-podkładów z myślą o sobie z firmy bella, to o czyms takim mówiłaś ze nie do końca wygodne i lepiej podpaski? Czas leci, juz 30 tyg.. dalej sie dobrze czuje ale powoli zaczynam sie niecierpliwic, chyba z ciekawości jużsmile Kiniak, a Ty dalej sama? kiedy męża odzyskasz do domciu?
      • kiniak22 Re: hallo hallo! rocznik 84? :) 01.03.07, 12:04
        ja tez sie zaopatrzylam juz w te podklady z belli ale to tylko na sam poczatek
        po porodzie, bo u nas w szpitali na podpaski zaraz po porodzie krzywo patrza
        chociaz wiadomo ze kobieta w domu nie bedzie uzywala "pieluch" tylko wlasnie
        podpasek, no ale to jest nasza chora sluzba zdrowia, potem chodzby mnie mieli
        zazynac to bede uzywac podpasek, bo te wklady nie maja kleju i sa super grube i
        jak dla mnie malo wygodne, wole zwykle podpaski ktore sie dobrze majtasow
        trzymaja, w koncu to bedzie moj drugi porod no a czlowiek sie uczy na bledach...
        co zas do mnie to ja nadal "sama", mezulek przyleci dopiero w czerwcu w dniu
        terminu porodu bo ma tylko miesiac urlopu i chce zeby jak najwiecej mi wtedy
        pomogl przy dzieciach, wtedy zadecydujemy co zrobimy dalej uncertain, a ja mam nadzieje
        ze sie dzidziusiowi nie bedzie spieszyc i poczeka zeby tata mogl zawiezc mame do
        szpitala tongue_out a nie zebym sie tlukla taksowka big_grin
        • martaaa84 do kiniak22 02.03.07, 13:35
          hej!mam podobną sytuacje do Ciebie, też jestem sama a mężulek daleko, zapraszam
          na forum "my mamy mężów za granicom...", duzo fajnych babeczek tam jest, ktore
          sie wspieraja, pocieszają i rozśmieszają nawzajem!Pozdrawiam!
    • margot602 Re: hallo hallo! rocznik 84? :) 04.03.07, 18:35
      Czesc Dziewczyny, z przyjemnoscia dolacze sie do Was, tez jestem rocznik '84.
      Pierwsz ciaze stracilam w kwietniu zeszlego roku sad i teraz z niecierpliwoscia
      czekamy na wiosennego bociana smile mam nadzieje, ze w marcu sie uda! pozdrawiam
      Was wszystkie bardzo serdecznie!
    • eidbell Re: hallo hallo! rocznik 84? :) 08.03.07, 12:11
      No to gratulacje Evcik! Fajnie ze mała jest spokojna, niedługo przyjdą ciepłe dni, bedzie super. ja mam termin na 15 maja, wiec jeszcze troche przede mną, ale dalej czuje sie ok. Byliśmy ostatnio na usgsmile pytamy lekarza czy teraz nam potwierdzi ze to chłopiec bo na 3d pare tyg temu jeden lekarz nas na 99% zapewnił ze to chłopiec, nawet zrobił zdjecia rzekomego pisiaczka, a ten teraz na mnie popatrzył zdziwiony i stwierdził ze ten nasz Dawid to mu raczej na dziweczynke wygłada na99% i tym samym wiemy ze nic nie wiemysmile))) nie pytam juz nikogo o płeć bo co sie nastawie to zonk. dowiemy sie za 7-8 tyg jak sie urodzismilepójdziemy jeszcze raz zeby sie tylko dowiedziec ile wazy i czy jest oksmile pozdrawiam wszystkie cieplusieńko i wszystkiego miłego w dniu świeta naszego!!
    • eidbell Re: hallo hallo! rocznik 84? :) 08.03.07, 12:26
      Wejdzcie i zerknijcie prosze na mój wymysł: spełnia chyba moje oczekiwania bo lekki, ja na 2.pietrze.. na paskach co dla mnie wazne bo pobujamy jak bedzie trzebasmile i niedrogi, ma same pozytywne opinie, w piatek bedzie u nas w sklepie wiec sobie go pierwszy raz podotykam, przyznam ze niebardzo chce wydawac ok 1000 na pierwszy wózek który chyba nie bedzie tak długo służył jak pózniejsza spacerówka.. co myślicie? wiem ze ten wkład dla noworodka jest dośc duzy(bo dzwoniłam do nich) i to tez przemawia za.. nie jestem na niego uparta ale narazie najbardziej mi sie widzi. Dobra, dosyc gadania, włazić i oceniać! smile wszystkie za i przeciw mile widzianesmile www.allegro.pl/item170585422_lux_najtanszy_na_paskach_przesylka_gratis.html
      • m.elcia84 Re: hallo hallo! rocznik 84? :) 08.03.07, 13:50
        witaj eidbell
        Jak nie chcesz wydać majątju na wózek, to radzę Ci kupić używany-odradzam Ci
        ten, który wybrałaś. Moja siostra kupowała 7 mies temu nowy wózek-dali ok 550zł
        i mieli problemy z kołem-wypadało, no i musiała zszywać torbę... Ja też chciałam
        nowy, miałam kupić roan kortina za 700zł, ale w końcu zrezygnowałam (były
        problemy z kolorami). Siostra mi doradziła żebym kupiła używany i tak zrobiłam
        kupiłam wózek tutek:
        www.tutek.pl/esklep.php?show=produkt&prodid=198&prodnazwa=MAX%20PLUS i
        jestem zadowolona. Nie jest zniszczony. Zapłaciłam 400zł +koszt wysyłki (jest
        jeszcze miesiąc na gwarancji). Jest co prawda ciężki-też mieszkam na 2
        piętrze,ale na pewno sobie poradzę. To wózek 'pełen wypas'smile Poszukaj użuwanych
        na allegro, na pewno znajdziesz coś fajnego.
    • malgorzatanowak84 Re: hallo hallo! rocznik 84? :) 08.03.07, 17:00
      Witam serdecznie! A już myślałam, że jestem odosobniona w moim stanie...
      Wszyscy naokoło się dziwią, że taka młoda a już mąż i dziecko... Dla moich
      kolezanek to temat obcy i nie bardzo mam z kim podzielić się moją radością.
      Nasze maleństwo przyjdzie na swiat we wrześniu, termin mam na 14 ale mój lekarz
      trochę mi nabałaganił w głowie i już sama nie wiem kiedy to będzie.. A jak się
      czuję? Ostatnie tygodnie trochę lepiej, wcześniej dzidzius bardzo dawał znać o
      sobie, tylko dziś w nocy strasznie mnie zaniepokoił okropny ból w dole brzucha,
      już mialam do szpitala jechać...
    • eidbell Re: hallo hallo! rocznik 84? :) 19.03.07, 19:32
      hello! co tak cicho?! co u was?
    • mamamia23 Re: hallo hallo! rocznik 84? :) 20.03.07, 12:22
      malgorzatanowak84 ja też mam termin na wrzesień dokładnie na 7 wrzesnia!
      7542454 mój gg jakby któraś chciała pogadać,jestem z kwietnia 84 r w kwietniu 2004 wyszłam za mąż 9 miesięcy pozniej urodziłam synka który dzis jest mądrym i rezolutnym 2 latkiem,druga dzidzia była oczywiscie równiez zaplanowana i mamy cicha nadzieje ze to bedzie córeczka(okaze sie za 2 tyg)ale jak bedzie chłopczyk to oczywiscie ze bedzie cudnie.
      Pozdrawiam wszystkie młode mamy i zapraszam na gg

PS jestem z trójmiasta
    • inia1984 Re: hallo hallo! rocznik 84? :) 12.04.07, 13:25
      witamsmile
      no i ja niesmialo sie dolacze.....
      wlasnie podjelismy decyzje z mezem o staraniu sie o nastepnego bobaskasmile))
      moj synek ma obecnie prawie rok i gdyby udalo sie zaciazyc w najblizszym czasie
      byloby fajniesmile))
      pozdrawiamsmile
      dziewczyny, te co planuja, czy macie jakies watpliwoci czy dacie sobie
      rade??????
      • misiaczek84 Re: hallo hallo! rocznik 84? :) 13.04.07, 16:27
        Witam smile

Nie wiem czy dobrze trafilam smile mam nadzieje, ze tak. Wczoraj odstawilam plastry i zaczynamy z mezem starania o nasze pierwsze dzieciatko. Mam nadzieje, ze nasze marzenie spelni sie jak najszybciej.

P.S. Fajnie, ze jest watek "mamus" z naszego rocznika smile

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka