moni692 22.04.07, 13:33 sie wreszcie dzisiaj odezwala jak siedzialam przed komputerem. Ale od tego momentu spokoj. Bedzie to teraz jakies troche regularne czy raczej jak sie jej/mu chce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia.79 Re: Bokser(ka)... 22.04.07, 15:25 Jak sie chce dziecku.Jesli to pierwsze ruchy to najlepiej czuc wieczorem jak lezysz na plecach.Maluch ma duzo miejsca i niekoniecznie musi kopac w scianki brzucha.Z kazdym dniem ruchy beda coraz czestsze az na koncu bedziesz miala ich dosyc Na razie moze sie zdazyc ze nastepnego kopniaka dostaniesz za kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś
metanira Re: Bokser(ka)... 22.04.07, 19:48 U mnie jak się wreszcie zaczęło (ok. 20 tc), to już było w miarę regularnie. Ale były też dwa takie dni, kiedy czułam ledwo ledwo. Teraz nie narzekam na brak ruchliwości maluszka Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: Bokser(ka)... 22.04.07, 22:04 dokładnie ) Ja zaczęłam odczuwać ruchy już od 16 tc. i nigdy ich nie miałam dość zawsze bardzo się cieszyłam, kiedy mały dawał o sobie znać. To było cudowne wieczorem tylko kiedy chciałm już spać - wprawiało mnie to tylko w rozbawienie. Po jakimś czasie w końcu i dzidziuś i ja smacznie spaliśmy )) Odpowiedz Link Zgłoś