niunia9949 18.06.07, 19:21 dziewczyny po ilu dniach od zaplodnienia robi sie bete??i po ilu sie ja powtarza ??i jaki wynik musi byc zeby wiedziec ze jest ciaza z gory dziekuje za odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artdesign84 Re: beta hcg 18.06.07, 19:48 Robi sie w dniu spodziewanej miesiączki . Normy dla danego labolatorium masz napisane na karcie wyników. U mnie to było powyżej 2,5. Na ogół jest ciąża powyżej 5. Powtarza się po 48 godzinach - powinna przyrosnąć o conajmniej 66%. Nie trzeba być na czczo, ani rano Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: beta hcg 18.06.07, 20:06 niunia9949 napisała: > dziewczyny po ilu dniach od zaplodnienia robi sie bete?? najlepiej w dniu spodziewanej miesiaczki >i po ilu sie ja powtarza ?? nie ma potrzeby powtarzac, chyba ze sie uprzesz - bodajze po 2 dniach powinna byc minimum 66% wieksza. >i jaki wynik musi byc zeby wiedziec ze jest ciaza to bedziesz miala napisane na wyuniku - powinna byc tabelka z normami dla danego tygodnia ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: beta hcg 19.06.07, 09:36 Ja akurat powtarzałam betę sama po 48 godzinach, później zlecił powtórzenie lekarz. W poprzedniej ciąży słabo mi przyrastała, ciąża się nie rozwijała, dlatego też tak miałam kontrolowaną w tej ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś