Gość: kristine 1 IP: 192.38.163.* 13.01.04, 17:04 zaglada tutaj ktos z poloni dunskiej ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joanna Re: POLONIA DUNSKA !!!! IP: *.cg.shawcable.net 13.01.04, 17:08 nie mieszkam w danii ale bylam w legoland jako dziecko. mieszkalismy w niemczech wtedy. dania jest super. wiele ladniej niz w niemczech. pozdrowienia z kanady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kristine 1 Re: POLONIA DUNSKA !!!! IP: 192.38.163.* 13.01.04, 17:15 Ja mieszkam w Danii,tez mi sie tutaj podoba,tylko sa problemy z otrzymaniem prawa pobytu.A jak te sprawy w kanadzie. Pozdrowionka..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: POLONIA DUNSKA !!!! IP: *.cg.shawcable.net 13.01.04, 17:20 za bardzo nie wiem. przyjechalam tu z rodzicami legalnie. mieszkamy na zachodzie kanady i ja przynajmniej nie spotkalam sie tutaj z ludzmi ktorzy sa nielegalnie. slyszalam ze wiekszosc takich jest na wszchodie tzn. w toronto. wiem ze sa mozliwosci ubiegania sie o staly pobyt w kanadzie (na punkty itp) ostatnio jednak jest coraz trudniej. a w danii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: POLONIA DUNSKA !!!! IP: *.client.comcast.net 13.01.04, 17:33 W Danii jest tak pieknie ze az wyjechalas do Kanady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: POLONIA DUNSKA !!!! IP: *.cg.shawcable.net 13.01.04, 18:01 kanada jest najpiekniejsza. ale dania i inne kraje skandynawskie sa najlepsze w europie. no uk tez jest fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: POLONIA DUNSKA !!!! 13.01.04, 18:10 Gość portalu: joanna napisał(a): > kanada jest najpiekniejsza. ale dania i inne kraje skandynawskie sa najlepsze > w europie Skad wiesz, skoro bylas tylko jako dziecko w Legolandzie? Nie utozsamiasz aby Danii z Legolandem, hehehe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: POLONIA DUNSKA !!!! IP: *.cg.shawcable.net 13.01.04, 18:12 tak mnie fantazja nosi bo zimno i szaro na pieknej. Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Czy ty wiesz co to jest IP albo domain name? 13.01.04, 18:20 Wydaje mi sie, ze nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Czy ty wiesz co to jest IP albo domain name? IP: *.cg.shawcable.net 13.01.04, 18:28 troche wiem. mam nowy komputer od 3 miesiecy a wczesniej mialam jakiegos grata wolnego to go prawie nie uzywalam. przyznaje jestem really challenged jesli chodzi o komputery. ale robie co moge zeby sie troche posmiac z tych prowokacji tutaj. a ze ktos ma moj ip. trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: Czy ty wiesz co to jest IP albo domain name? 13.01.04, 18:41 Widac, skad piszesz. Jak piszesz, ze piszesz z Pieknej czyli z PL, to nie pokazuj kanadyjskiego domain name. Zaloguj sie. Takie ABC prowokacji, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Czy ty wiesz co to jest IP albo domain name? IP: *.cg.shawcable.net 13.01.04, 18:49 jakbym stala na pieknej to bym tu nic nie pisala tylko obmyslalabym jak tu konsulowi dupe polizac. jeszcze raz powtarzam ze dobrze sie tu bawie i nie bede sie logowac zeby glupoty pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: Czy ty wiesz co to jest IP albo domain name? 13.01.04, 18:52 Gość portalu: joanna napisał(a): > jakbym stala na pieknej to bym tu nic nie pisala tylko obmyslalabym jak tu > konsulowi dupe polizac Moglabys pisac z laptoka przez wi-fi. . jeszcze raz powtarzam ze dobrze sie tu bawie Moze i dobrze, ale niezrecznie tez i nie > bede sie logowac zeby glupoty pisac. Przeciez ci nie kaze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Czy ty wiesz co to jest IP albo domain name? IP: *.cg.shawcable.net 13.01.04, 18:58 pewnie ze niezrecznie. mowilam juz ze jestem challenged. jakbym umiala szybko typowac to bym byla na chat a nie tu. ludzie dwa razy temat zmieniaja zanim im odpowiem. nie atakuj mnie juz o te sprawy komputerowe. nie kop lezocego. ps. jakbym miala laptop to bym pracowala na pieknej a nie pod brama stala. Odpowiedz Link Zgłoś