Dodaj do ulubionych

POLONIA DUNSKA !!!!

IP: 192.38.163.* 13.01.04, 17:04
zaglada tutaj ktos z poloni dunskiej ???
Obserwuj wątek
    • Gość: joanna Re: POLONIA DUNSKA !!!! IP: *.cg.shawcable.net 13.01.04, 17:08
      nie mieszkam w danii ale bylam w legoland jako dziecko. mieszkalismy w
      niemczech wtedy. dania jest super. wiele ladniej niz w niemczech. pozdrowienia
      z kanady.
      • Gość: kristine 1 Re: POLONIA DUNSKA !!!! IP: 192.38.163.* 13.01.04, 17:15
        Ja mieszkam w Danii,tez mi sie tutaj podoba,tylko sa problemy z otrzymaniem
        prawa pobytu.A jak te sprawy w kanadzie.
        Pozdrowionka.....
        • Gość: joanna Re: POLONIA DUNSKA !!!! IP: *.cg.shawcable.net 13.01.04, 17:20
          za bardzo nie wiem. przyjechalam tu z rodzicami legalnie. mieszkamy na
          zachodzie kanady i ja przynajmniej nie spotkalam sie tutaj z ludzmi ktorzy sa
          nielegalnie. slyszalam ze wiekszosc takich jest na wszchodie tzn. w toronto.
          wiem ze sa mozliwosci ubiegania sie o staly pobyt w kanadzie (na punkty itp)
          ostatnio jednak jest coraz trudniej. a w danii?
          • Gość: Bartek Re: POLONIA DUNSKA !!!! IP: *.client.comcast.net 13.01.04, 17:33
            W Danii jest tak pieknie ze az wyjechalas do Kanady
            • Gość: joanna Re: POLONIA DUNSKA !!!! IP: *.cg.shawcable.net 13.01.04, 18:01
              kanada jest najpiekniejsza. ale dania i inne kraje skandynawskie sa najlepsze
              w europie. no uk tez jest fajne.
              • soup_nazi Re: POLONIA DUNSKA !!!! 13.01.04, 18:10
                Gość portalu: joanna napisał(a):

> kanada jest najpiekniejsza. ale dania i inne kraje skandynawskie sa najlepsze
                > w europie

Skad wiesz, skoro bylas tylko jako dziecko w Legolandzie? Nie utozsamiasz aby
                Danii z Legolandem, hehehe?
                • Gość: joanna Re: POLONIA DUNSKA !!!! IP: *.cg.shawcable.net 13.01.04, 18:12
                  tak mnie fantazja nosi bo zimno i szaro na pieknej.
                  • soup_nazi Czy ty wiesz co to jest IP albo domain name? 13.01.04, 18:20
                    Wydaje mi sie, ze nie wiesz.
                    • Gość: joanna Re: Czy ty wiesz co to jest IP albo domain name? IP: *.cg.shawcable.net 13.01.04, 18:28
                      troche wiem. mam nowy komputer od 3 miesiecy a wczesniej mialam jakiegos grata
                      wolnego to go prawie nie uzywalam. przyznaje jestem really challenged jesli
                      chodzi o komputery. ale robie co moge zeby sie troche posmiac z tych
                      prowokacji tutaj. a ze ktos ma moj ip. trudno.
                      • soup_nazi Re: Czy ty wiesz co to jest IP albo domain name? 13.01.04, 18:41
                        Widac, skad piszesz. Jak piszesz, ze piszesz z Pieknej czyli z PL, to nie
                        pokazuj kanadyjskiego domain name. Zaloguj sie. Takie ABC prowokacji, hehehe
                        • Gość: joanna Re: Czy ty wiesz co to jest IP albo domain name? IP: *.cg.shawcable.net 13.01.04, 18:49
                          jakbym stala na pieknej to bym tu nic nie pisala tylko obmyslalabym jak tu
                          konsulowi dupe polizac. jeszcze raz powtarzam ze dobrze sie tu bawie i nie
                          bede sie logowac zeby glupoty pisac.
                          • soup_nazi Re: Czy ty wiesz co to jest IP albo domain name? 13.01.04, 18:52
                            Gość portalu: joanna napisał(a):

> jakbym stala na pieknej to bym tu nic nie pisala tylko obmyslalabym jak tu
                            > konsulowi dupe polizac

Moglabys pisac z laptoka przez wi-fi.

. jeszcze raz powtarzam ze dobrze sie tu bawie

Moze i dobrze, ale niezrecznie tez

i nie
                            > bede sie logowac zeby glupoty pisac.

Przeciez ci nie kaze
                            • Gość: joanna Re: Czy ty wiesz co to jest IP albo domain name? IP: *.cg.shawcable.net 13.01.04, 18:58
                              pewnie ze niezrecznie. mowilam juz ze jestem challenged. jakbym umiala szybko
                              typowac to bym byla na chat a nie tu. ludzie dwa razy temat zmieniaja zanim im
                              odpowiem. nie atakuj mnie juz o te sprawy komputerowe. nie kop lezocego. ps.
                              jakbym miala laptop to bym pracowala na pieknej a nie pod brama stala.
    • soup_nazi Dlaczego tak wrzeszczysz? 13.01.04, 17:38

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka