Dodaj do ulubionych

.......to fikcja

19.02.12, 15:02
Gość
Kuźwa jaki szef rządu? Jakiego rządu? Przecież to zwykła złodziejska mafia która rżnie obywateli na kase.System POdatkowy to normalna bandytka w tym kraju jako przedsiębiorca płacę haracz mafii a nie panstwu.Z tego rządu jest taki pożytek jak z koziej dupy trąbka.

"wysokie emerytury" Polaków w przyszłości, to fikcja

Ja nie za bardzo wierzę w państwowe emerytury, staram się zabezpieczyć tę przyszłość właśnie i przez oszczędności, i przez dobre relacje z moimi dziećmi, bo liczę, że to będzie pewniejsze niż te liczne, chimeryczne państwowe rozwiązania - mówi Pawlak.

Gość
Zlikwidowałeś Gnoju mój zakład pracy, mam 53 lata, 3/4 życia pracowałam, zasiłek się skończył, od ponad roku szukam pracy, a teraz mi wiek emerytalny wydłużasz...jestem za reaktywacją krematoriów w Oświęcimiu, takich jak ja do pieca...

Gość
No on ma z czego dokładać. Ale ilu Polaków nie ma na bieżące wydatki, a dopiero mówić o odkładaniu. Gość powinien puknąć się w czoło, a nie dawać rady tym, którzy nie są w stanie z niej skorzystać.

www.hotmoney.pl/artykul/tusk-marna-emerytura-z-zus-lepsza-niz-nic-24051/2
Obserwuj wątek
    • _czosnek_ J-23, Jutro po odbior czeku za pompowanie. 19.02.12, 15:05
      buahahaha

Czy mam ci yebniety cieciu napisac polonus5.

buahahahahahahahahahahaha
      • fuck_u Czosnek dodatek do emerytury =30zl 19.02.12, 15:52
        30 zl dostaniesz wiecej jak bedziesz do wieku 67 lat pompowal goovna na Forum Polonia ,,ahhahaahhahhahahhaahahhahhaahahhahahahahahahahhhh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka