Gość: gaga IP: 80.116.215.* 12.07.02, 09:44 polityka.onet.pl/162,1088787,1,0,artykul.htmlPropozycje? Drzewko brzoskwiniowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gaga Re: Co nas czeka IP: *.tin.it 12.07.02, 16:30 polityka.onet.pl/162,1088787,1,0,artykul.html Poprawiam link. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JVC Re: Co nas czeka IP: 168.143.113.* 12.07.02, 16:37 A co na to przyroda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Co nas czeka IP: 80.116.215.* 12.07.02, 22:59 Przyroda pewnie odetchnie jak wszyscy (odpukac!) zamienimy sie w humus. A swoja droga to calkiem ciekawy pomysl. Przygotowujesz sobie zawczasu sadzonke ulubionej roslinki i pozniej ja karmisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JVC Re: Co nas czeka IP: 168.143.113.* 12.07.02, 23:02 Gość portalu: gaga napisał(a): > Przyroda pewnie odetchnie jak wszyscy (odpukac!) zamienimy sie w humus. > A swoja droga to calkiem ciekawy pomysl. Przygotowujesz sobie zawczasu sadzonk > e > ulubionej roslinki i pozniej ja karmisz. Co za problem. Jak mus to mus. P.S.Wystarczy maly krzyzk......gdzies tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Co nas czeka IP: 80.116.215.* 12.07.02, 23:05 Gość portalu: JVC napisał(a): > Gość portalu: gaga napisał(a): > > > Przyroda pewnie odetchnie jak wszyscy (odpukac!) > zamienimy sie w humus. > > A swoja droga to calkiem ciekawy pomysl. > Przygotowujesz sobie zawczasu sadzonk > > e > > ulubionej roslinki i pozniej ja karmisz. > > Co za problem. > Jak mus to mus. > P.S.Wystarczy maly krzyzk......gdzies tam. A jak ktos nie katolik to tez krzyz na droge... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JVC Re: Co nas czeka IP: 168.143.113.* 12.07.02, 23:10 Gość portalu: gaga napisał(a): > Gość portalu: JVC napisał(a): > > > Gość portalu: gaga napisał(a): > > > > > Przyroda pewnie odetchnie jak wszyscy (odpukac!) > > zamienimy sie w humus. > > > A swoja droga to calkiem ciekawy pomysl. > > Przygotowujesz sobie zawczasu sadzonk > > > e > > > ulubionej roslinki i pozniej ja karmisz. > > > > Co za problem. > > Jak mus to mus. > > P.S.Wystarczy maly krzyzk......gdzies tam. > A jak ktos nie katolik to tez krzyz na droge... .....To juz zlosliwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anza Re: Co nas czeka IP: *.prodigy.net.mx 12.07.02, 23:19 Chyba calkiem niezla propozycja. Wole sie wlasciwie przeksztalcic w cos porzytecznego, niz zajmowac miejsce innych. Moze tylko przed tym procesem chemicznym, nie byloby tak zle podarowac komus zapotrzebowanemu rogówke, czy nerke, czy jakas inna czesc juz nam nie potrzebna. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Co nas czeka IP: 80.116.215.* 12.07.02, 23:22 Podpisuje sie. Jesli juz przyjdzie porzucic uroki tego swiata (tfu, tfu, tfu, trzykrotnie przez lewe ramie), to moje organy sa do dyzpozycji potomnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JVC Re: Co nas czeka IP: 168.143.113.* 12.07.02, 23:22 Gość portalu: Anza napisał(a): > Chyba calkiem niezla propozycja. > Wole sie wlasciwie przeksztalcic w cos porzytecznego, niz zajmowac miejsce > innych. Moze tylko przed tym procesem chemicznym, nie byloby tak zle podarowac > komus zapotrzebowanemu rogówke, czy nerke, czy jakas inna czesc juz nam nie > potrzebna. > > Pozdro To terazniejszos.......myslales cos o przyszlosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anza Re: Co nas czeka IP: *.prodigy.net.mx 12.07.02, 23:25 Gość portalu: JVC napisał(a): > Gość portalu: Anza napisał(a): > > > Chyba calkiem niezla propozycja. > > Wole sie wlasciwie przeksztalcic w cos porzytecznego, > niz zajmowac miejsce > > innych. Moze tylko przed tym procesem chemicznym, nie > byloby tak zle podarowac > > komus zapotrzebowanemu rogówke, czy nerke, czy jakas > inna czesc juz nam nie > > potrzebna. > > > > Pozdro > To terazniejszos.......myslales cos o przyszlosci? A co masz na mysli z ta przyszloscia? Odpowiedz Link Zgłoś
wszedziewdomu Re: Co nas czeka 12.07.02, 23:23 Gość portalu: Anza napisał(a): > Chyba calkiem niezla propozycja. > Wole sie wlasciwie przeksztalcic w cos porzytecznego, niz zajmowac miejsce > innych. Moze tylko przed tym procesem chemicznym, nie byloby tak zle podarowac > komus zapotrzebowanemu rogówke, czy nerke, czy jakas inna czesc juz nam nie > potrzebna. > > Pozdro oddaj mi watrobke bede ja nosil na sercu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JVC Re: Co nas czeka IP: 168.143.113.* 12.07.02, 23:26 wszedziewdomu napisał: > Gość portalu: Anza napisał(a): > > > Chyba calkiem niezla propozycja. > > Wole sie wlasciwie przeksztalcic w cos porzytecznego, niz zajmowac miejsce > > > innych. Moze tylko przed tym procesem chemicznym, nie byloby tak zle podar > owac > > komus zapotrzebowanemu rogówke, czy nerke, czy jakas inna czesc juz nam ni > e > > potrzebna. > > > > Pozdro > > oddaj mi watrobke > bede ja nosil na sercu Ach......przepraszam.....Skora czy zamsz.......... Zmieniam salon. Odpowiedz Link Zgłoś
wszedziewdomu Re: Co nas czeka 12.07.02, 23:31 mowilismy o organach, a nie o salonach nie pekaj pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JVC Re: Co nas czeka IP: 168.143.113.* 12.07.02, 23:40 wszedziewdomu napisał: > mowilismy o organach, a nie o salonach > nie pekaj > pozdr Okrrrropne..........mowmy o Beethowen. Odpowiedz Link Zgłoś
wszedziewdomu Re: Co nas czeka 12.07.02, 23:44 Gość portalu: JVC napisał(a): > wszedziewdomu napisał: > > > mowilismy o organach, a nie o salonach > > nie pekaj > > pozdr > Okrrrropne..........mowmy o Beethowen. "piatka" budzi niestety znowu te skojarzenia: "..jak dobrze mi w pozycji tej..." Odpowiedz Link Zgłoś
wszedziewdomu Re: Co nas czeka 12.07.02, 23:40 Gość portalu: JVC napisał(a): > Ach......przepraszam.....Skora czy zamsz.......... > Zmieniam salon. zawsze marzylem o podrozach i nowych znajomosciach. Czy to ladnie tak? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Co nas czeka 13.07.02, 16:15 Eukaliptus gatunku "Sydney Blue Gum" Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Co nas czeka 13.07.02, 16:51 Drzewko brzoskwiniowe? Myslisz, ze rodzaj i jakosc roslinnosci nie zalezy od "jakosci" zwlok? Ciekawe! Jesli jesli mialoby to jednak zwiazek to chyba nie na wszystkich z nas wyroslyby drzewka brzoskwiniowe ro-bert Odpowiedz Link Zgłoś