Gość: kliken IP: 24.157.125.* 13.09.02, 01:34 roscar.hypermart.net/forum.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Biala Re: Twarze Forum - larson IP: *.qc.sympatico.ca 13.09.02, 01:44 Gość portalu: kliken napisał(a): > <a href="http://roscar.hypermart.net/forum.htm"target="_blank">roscar.hypermart > .net/forum.htm</a> > > Witaj Larson, milo Cie poznac Odpowiedz Link Zgłoś
larson Re: Twarze Forum - larson 13.09.02, 02:08 roseanne napisała: > hej > witam, > fajne psisko oj fajne... szkoda, ze 18,000 km ode mnie... dzieki za umieszczenie mnie w zaszczytnym gronie pzdr Larson Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol Re: Twarze Forum - larson i piesek 13.09.02, 02:10 No nie spodziewalem sie ze na taki trik pojdziesz i z pieskiem zdjecie zrobisz. Dziewczyny odrazu lagodniej odnosza sie do takiego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
larson Re: Twarze Forum - larson i piesek 13.09.02, 02:19 ozpol napisał: > No nie spodziewalem sie ze na taki trik pojdziesz i z pieskiem zdjecie zrobisz. > Dziewczyny odrazu lagodniej odnosza sie do takiego faceta. Czlowiek w desperacji chwyta sie wszystkich trickow... albo, jak to kiedys napisal Slonimski: "tonacy BRZYDKO sie chwyta" pzdr Larson Miedzy pieskami a beczka brzeczki Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Twarze Forum - larson i piesek 13.09.02, 03:36 Larson - mamy takiego samego psiaka ::))) o ile mnie oko nie zmylilo to wyzel szorstkowlosy, ja wlasnie zostalam wlascicielka takowego po raz 4, mam 4 miesieczna Fuge, ktora dzisiaj zjadla najwiekszy kwiatek doniczkowy w domu.... pewnie w ramach protestu przeciwko 3 godzinnej samotnosci. Milo Cie poznac chlopie ::))) Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Twarze Forum - larson 13.09.02, 04:05 Mysmy juz sie poznali,pozostaje mi potwierdzic, ze na zdjeciu jest przwdziwy Larson. Fajne zdjecie - Larson smieje sie, choc zaatakowany przez tygrysiopregowanego psa! Pozdrawiam Luiza-za-Biurka Odpowiedz Link Zgłoś
larson W koncu prawdziwy temat! 13.09.02, 04:21 Witam Panie i ciesze sie z zainteresowania moim zwierzeciem. No w zasadzie to moich rodzicow i rodzenstwa, ale mniejsza. Wiec piesek to jest bokser, obecnie 1.5 roku. Mamy tez drugiege "no name" Moj pierwszy bokser zyl 12 lat, i po odejsciu w Kraine Wielkiego Boksera nie mielismy watpliwosci ze nastepny bedzie tej samej rasy. Ale wyzelki sa cudowne rowniez, to byla opcja nr 2. Tylko bron Boze dupelek! pzdr Larson Bez Psa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Najlepsze sa wilde dogs! IP: *.client.attbi.com 13.09.02, 05:41 larson napisał: > Witam Panie i ciesze sie z zainteresowania moim zwierzeciem. No w zasadzie to > moich rodzicow i rodzenstwa, ale mniejsza. > > Wiec piesek to jest bokser, obecnie 1.5 roku. Mamy tez drugiege "no name" > > Moj pierwszy bokser zyl 12 lat, i po odejsciu w Kraine Wielkiego Boksera nie > mielismy watpliwosci ze nastepny bedzie tej samej rasy. > > Ale wyzelki sa cudowne rowniez, to byla opcja nr 2. Tylko bron Boze dupelek! > > pzdr > Larson Bez Psa HALO! Co pan gadasz? Najlepsza sa "dzikie psy afrykanskie"! W stadzie poradza nawet hienie! A w Australii to macie Dingo! Odpowiedz Link Zgłoś
pedarasta Kliken 13.09.02, 05:05 sprawdz co tam sie dzieje bo mnie wywalilo windows jak probowalem obejrzec chlopcow. Cos jest nie tak a mam wszystkie zabezpieczenia, jak zawsze. ostrzezenie dla innych: nie otwierajcie dopoki kliken nie sprawdzi co sie tam dzieje z twarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulvv Re: Kliken 13.09.02, 05:08 pedarasta napisała: > sprawdz co tam sie dzieje bo mnie wywalilo windows jak probowalem obejrzec > chlopcow. > > Cos jest nie tak a mam wszystkie zabezpieczenia, jak zawsze. ostrzezenie dla > innych: nie otwierajcie dopoki kliken nie sprawdzi co sie tam dzieje z twarzami > . ozpol zaatakowal larsona . rzultyrzulw. Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Witaj larson 13.09.02, 07:06 Jednak udalo sie z fotka- Witaj Larson w forumowym albumie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval Re: Twarze Forum - larson IP: *.abo.wanadoo.fr 13.09.02, 22:36 canadian napisał: > Nawet przystojny chlop... I ja bez zadnych podtekstow powiem - ale przystojniak ten Larson! Nono) a mozna wiedziec jak sie wabi ten czworonog? Odpowiedz Link Zgłoś
larson Re: Twarze Forum - larson 14.09.02, 03:45 Gość portalu: narval napisał(a): > canadian napisał: > > > Nawet przystojny chlop... > > I ja bez zadnych podtekstow powiem - ale przystojniak ten Larson! Nono) Jeslis kobieta to dziekuje. Znaczy sie ze te pare godzin w Photoshopie nie poszlo na darmo > a mozna wiedziec jak sie wabi ten czworonog? Alez mozna. Zwierz zwie sie Nabuchodonozor. A powaznie to przeciez uzywamy na forum nickow, nie prawdziwych imion, i pewnie dotyczy to tez zwierzat. Na potrzeby forum niech wiec nazywa sie... hmmm... Ziemniak. Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Twarze Forum - larson 23.09.02, 03:54 Przeoczylam! Z nudow klikam w starych postach i prosze, Larson sie ukazal a ja dowiaduje sie ostatnia! Milo poznac Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
larson Hunter's Valley? 23.09.02, 05:45 dundee_girl napisała: > Przeoczylam! Z nudow klikam w starych postach i prosze, Larson sie ukazal a ja > dowiaduje sie ostatnia! ...we wlasnej osobie! Ja rowniez pozdrawiam i prosze o polecenie miejsca w Hunter's Valley gdzie mozna wypic wino, pozrec troche sera i nie za drogo sie uwalic na noc, bo bede tam w piatek. pzdr Larson Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Hunter's Valley? 23.09.02, 05:49 To poczekaj, lece po folder turystyczny i zaraz Ci podesle informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: fajne, ciepłe i sympatyczne -pozdrawiam IP: *.27-151.libero.it 23.09.02, 10:03 Podpisuje pod narvalowa i canadian. Niezly z Ciebie przystojniak, Larson! Piesek tez niczego sobie, ja mialam przez 14 lat skrzyzowanie boksera z jamnikiem... Sprobuj to sobie wyobrazic. Odpowiedz Link Zgłoś