kiszka_stolcowa 23.09.02, 05:55 Zapraszam do restauracji Renki. Powinniscie zamowic zupe jarzynowa. Dostaniecie zatwardzenia. Za kilka dni wstapcie na pierogi z muchomorami, dostaniecie sraczki. I wszystko sie wowczas wyrowna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolo27 Re: Restauracja w Windsor 23.09.02, 05:57 <>Synku,kliken pisal,ze masz syfa na mordzie i wyglada chujowo na zdjeciu. Kliken pisze zawsze prawde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiszka_stolcowa Re: Restauracja w Windsor 23.09.02, 05:59 Tak, zgadza sie. Mam syfa. A takze otwarte rany i hemoroidy. Ale przeciez to Forum jest equal opportunity, czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
lolo27 Re: Restauracja w Windsor 23.09.02, 06:01 kiszka_stolcowa napisał: > Tak, zgadza sie. Mam syfa. A takze otwarte rany i hemoroidy. Ale przeciez to > Forum jest equal opportunity, czyz nie? <>Ja wiem,ale kliken to zimny kutas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: Restauracja w Windsor zaprasza wszystkich IP: 5.3R2D* / *.home.cgocable.net 23.09.02, 17:56 Restauracja to equal opportunity place, kazdy, kto jest zdrowy, moze przyjsc. Chorzy z otwartymi ranami, to do szpitala, bo w publicznym miejscu, jakim jest restauracja,natychmiast by sie policja nimi zainteresowala, zeby sie rany nie zainfekowaly. Kiszka stolcowa ma zarezerwowane specjalne miejsce w kiblu. Papieru jest dosc i dezynfektor do sedesu rowniez zawsze w pogotowiu. Do wgladu n amiejscu artykul o naszej restauracji napisany przez dowcipnych dziennikarzy, ze zdjeciami sedesow, ktore swiadcza o niezlej klasie lokalu. www.polishrestaurant.com zaprasza, ale dzisiaj pozniej, po 5pm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur kiszka, a moze... IP: *.access.nacamar.de 23.09.02, 18:49 ...to zatwardzenie to po mrozonej Pizzy z tunczykiem, a sraka jak zobaczyles wyciag kąta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipfreely Re: kiszka, a moze... IP: *.peaknet.net 23.09.02, 18:55 ta twoja sraka to skamieniala tak jak zawartosc mozgownicy? Polecam dynamit na przeczyszczenie...mozgu. Odpowiedz Link Zgłoś