Dodaj do ulubionych

Restauracja w Windsor

23.09.02, 05:55
Zapraszam do restauracji Renki. Powinniscie zamowic zupe jarzynowa.
Dostaniecie zatwardzenia. Za kilka dni wstapcie na pierogi z muchomorami,
dostaniecie sraczki. I wszystko sie wowczas wyrowna.
Obserwuj wątek
    • lolo27 Re: Restauracja w Windsor 23.09.02, 05:57
      <>Synku,kliken pisal,ze masz syfa na mordzie i wyglada chujowo na zdjeciu.
      Kliken pisze zawsze prawde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • kiszka_stolcowa Re: Restauracja w Windsor 23.09.02, 05:59
        Tak, zgadza sie. Mam syfa. A takze otwarte rany i hemoroidy. Ale przeciez to
        Forum jest equal opportunity, czyz nie?
        • lolo27 Re: Restauracja w Windsor 23.09.02, 06:01
          kiszka_stolcowa napisał:

> Tak, zgadza sie. Mam syfa. A takze otwarte rany i hemoroidy. Ale przeciez to
          > Forum jest equal opportunity, czyz nie?

<>Ja wiem,ale kliken to zimny kutas.

• Gość: Renka Re: Restauracja w Windsor zaprasza wszystkich IP: 5.3R2D* / *.home.cgocable.net 23.09.02, 17:56
            Restauracja to equal opportunity place, kazdy, kto jest zdrowy, moze przyjsc.
            Chorzy z otwartymi ranami, to do szpitala, bo w publicznym miejscu, jakim jest
            restauracja,natychmiast by sie policja nimi zainteresowala, zeby sie rany nie
            zainfekowaly.
            Kiszka stolcowa ma zarezerwowane specjalne miejsce w kiblu. Papieru jest dosc i
            dezynfektor do sedesu rowniez zawsze w pogotowiu.
            Do wgladu n amiejscu artykul o naszej restauracji napisany przez dowcipnych
            dziennikarzy, ze zdjeciami sedesow, ktore swiadcza o niezlej klasie lokalu.
            www.polishrestaurant.com zaprasza, ale dzisiaj pozniej, po 5pm
        • Gość: Artur kiszka, a moze... IP: *.access.nacamar.de 23.09.02, 18:49
          ...to zatwardzenie to po mrozonej Pizzy z tunczykiem, a sraka jak zobaczyles
          wyciag kąta smile
          • Gość: ipfreely Re: kiszka, a moze... IP: *.peaknet.net 23.09.02, 18:55
            ta twoja sraka to skamieniala tak jak zawartosc mozgownicy?
            Polecam dynamit na przeczyszczenie...mozgu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka