prawdziwystarywjarus 23.05.07, 12:30 i to wcale nie moczu www.isp.org.pl/files/12593738160817245001163156537.pdf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piss.doff Re: Analiza praktyczna 23.05.07, 13:58 hehehe, dobre!!!!!!!! co trzeba zrobic zeby wyjechani wrocili? Niewiele, dla mnie wystarczy obnizyc cene noclegu z $100 za dzien na $1 albo za mily usmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kapelan Science fiction 23.05.07, 20:09 To wypracowanie domorosłego analityka ma tyle wspólnego z praktyką, co SF z science heheheh. Jakbyś przypadkiem miał własną opinię na w/w temacik, kaganiec, to dopisz się do tamtejszego forum. Zauważ, że wypracowanie zostało napisane na zamówienie partyjne (wszystko w tytule). Gdybyś przypadkiem uważał, że sitwie zależy na powrocie St. Wiarusa, Zupaka i Waldka, to nie wstydź się dać temu wyraz hic et nunc, docent. Tabletki popijaj wodą z Odry. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa hehehe 23.05.07, 20:53 tow.kapelan napisał: > > To wypracowanie domorosłego analityka ma tyle wspólnego z praktyką, co SF z > science heheheh. > Jakbyś przypadkiem miał własną opinię na w/w temacik, kaganiec, to dopisz się do > tamtejszego forum. > Zauważ, że wypracowanie zostało napisane na zamówienie partyjne (wszystko w > tytule). ► nie szkodzi, kaganiusz brzytwy sie chwyta... > > Gdybyś przypadkiem uważał, że sitwie zależy na powrocie St. Wiarusa, Zupaka i > Waldka, ► taki chuy jak slonia nos! to nie wstydź się dać temu wyraz hic et nunc, ► nie poganiaj go tak bardzo, hehehe docent. > > Tabletki popijaj wodą z Odry. > Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kapelan Posłuchaj Kaganowicza 24.05.07, 04:59 download.sovmusic.ru/m/kaganovi.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
unaswameryce Re: Analiza praktyczna 23.05.07, 20:22 to gowno jest zrobione na zlecenie PO wiesz co balbym sie tym czyms doope po sraniu podcierac bo pewnie by mi zapie..lo ( o przepraszam 'sprywatyzowalo')kostke zapachowa w toalecie! Odpowiedz Link Zgłoś
kagan.beck Re: Analiza praktyczna 24.05.07, 12:09 Ciekawe! Wydrukowalem sobie i poczytam w domu... Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kapelan Żałosne wykręty erystyczne prof. Sadurskiego 25.05.07, 00:10 wojciechsadurski.salon24.pl/16433,index.html#comment_252490 Odpowiedz Link Zgłoś
zorbathegreek Re: Żałosne wykręty erystyczne prof. Sadurskiego 25.05.07, 12:35 Jestescie zalosni z ta obrona Australii... Odpowiedz Link Zgłoś
tow.kapelan Aussie Sadurski 26.05.07, 02:30 zorbathegreek napisał: > Jestescie zalosni z ta obrona Australii... == Do wczoraj nie wiedziałem, kto zacz Sadurski, a dziś nie chcę wiedzieć heheheh Odpowiedz Link Zgłoś