kuba.peerelski 17.09.07, 04:11 dzis rano zaplacilem za 3 plomby w 2 zebach $910 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kan_z_oz Re: dentysta w sydney 17.09.07, 05:58 kuba.peerelski napisał: > dzis rano zaplacilem za 3 plomby w 2 zebach $910 Odpowiedz Link Zgłoś
kuba.peerelski Re: dentysta w sydney 17.09.07, 06:16 nie bylo zadnego usuwania osadu ani zdjec rentgenowskich, jego to nie interesuje, on jest absolwentem sydney uni, on rozumie dentystyke nie jako leczenie zebow, a tylko upiekszanie zebowia- Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: dentysta w sydney 17.09.07, 07:47 kuba.peerelski napisał: > nie bylo zadnego usuwania osadu ani zdjec rentgenowskich, jego to > nie interesuje, on jest absolwentem sydney uni, on rozumie > dentystyke nie jako leczenie zebow, a tylko upiekszanie zebowia- Odpowiedz Link Zgłoś
kuba.peerelski Re: dentysta w sydney 17.09.07, 08:16 w promieniu 10km od stadionu olimpijskiego Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: dentysta w sydney 17.09.07, 08:44 kuba.peerelski napisał: > w promieniu 10km od stadionu olimpijskiego ODP: Mam dentystę w Norwest - 20km. Trochę dalej niż chcesz. Napewno liczy mniej od Twojego. Wszyscy są po Sydney Uni. i chyba sami azjaci? Jestem zadowolona. Jak chcesz - podaję link - rekomenduje Trana; kolejka około 2 miesiące, jeśli chcesz wieczory. www.norwestdental.com.au/ Kan Odpowiedz Link Zgłoś
kuba.peerelski Re: dentysta w sydney 17.09.07, 11:49 dzieki; odkad jestem bezrobotny daytrader to najbardziej pasuje mi rano 7-10am albo po poludniu 4pm wzwyz... ale czekac na wizyte u Wietnamczyka w Australii 2 miesiace..?? Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: dentysta w sydney 18.09.07, 03:44 kuba.peerelski napisał: > dzieki; odkad jestem bezrobotny daytrader to najbardziej pasuje mi > rano 7-10am albo po poludniu 4pm wzwyz... ale czekac na wizyte u > Wietnamczyka w Australii 2 miesiace..?? ODP: Oj Misiu. Wietnamczykiem uprawiającym ryż na przesmieściach Sajgonu to był pewnie Jego dziadek. Ojciec już pewnie był emigrantem - takim samym jak Ty czy Ja. Tran to już Australijczyk z krwi i kości. Tutaj wykształcony. Kto teraz studiuje medycynę w Sydney? Przecież aby dostać się na Syd. Uni potrzebujesz tylko 97.5 punktów wzwyż. 100 jest możliwych. Dla 'normalnego' białego człowieka to jest zadanie nie do wykonania!!! Pozdrawiam Kan Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot.com Re: dentysta w sydney 18.09.07, 04:29 to zwykle pieniadze juz sie nie licza? Cos dziwna ta Australia. Odpowiedz Link Zgłoś
kan_z_oz Re: dentysta w sydney 18.09.07, 04:31 bugmenot.com napisał: > to zwykle pieniadze juz sie nie licza? Cos dziwna ta Australia. ODP: O co Ci chodzi?? Kan Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot.com [...] 18.09.07, 07:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: dentysta w sydney 18.09.07, 15:17 to sie dla kanika wielbiciel trafil, hehe ale kiedys takie cos nazywalo sie konskimi zalotami nawet bonk do maciory grzeczniej sie zaleca Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot.com Re: dentysta w sydney 18.09.07, 17:19 wytrzezwiales juz balonie? WIec pora na nastepnego kielicha bo belkoczesz staruchu! Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: dentysta w sydney 17.09.07, 12:17 heheheh Jak ty sfojom mordem "byle co" nazywasz, to juz mnie nic nie dziwi. heheheheh Moge ci cus tanszego zaproponowac. pojdz se do jakiejs mordowni, zakup flaszkem i siem napyerdool do syta. A pozniej daj w ryja najwiekszemu bysiorowi. heheheh Chyba reszty nie musze ci juz pisac. heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
kuba.peerelski Re: dentysta w sydney 17.09.07, 12:22 donk, czy ty albo ontarian, nie rozstrzygam ktory z was dwojga jest wiekszy bysior, napatoczycie mi sie dzis wieczorem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: dentysta w sydney 17.09.07, 16:57 kuba.peerelski napisał: > wiekszy bysior, napatoczycie mi sie dzis wieczorem ?? uwazaj, zeby maciora ci sie nie napatoczyla ona by ci dopiero facjate upienkszyla, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot.com poszukaj tego 18.09.07, 17:20 ma fajna higienistke od czyszczenia, hehehe. Od razu sie zakwalifikujesz na sztachety z plastyku. en.allexperts.com/q/Medical-Malpractice-925/Severe-infection-following-routine.htm Odpowiedz Link Zgłoś