hotdoq1 02.06.09, 01:49 wybaczam Ci te wszystkie Twoje male no powiedzmy to nieporozumienie co do miejsca zatrudnienia Twojej corki? A wyslal bys mi jej zdjecie? z wyrazami szacynku "tfuj przyszly zienc" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polonus5 co do miejsca zatrudnienia 02.06.09, 01:54 hotdoq1 napisał: co do miejsca zatrudnienia Twojej corki? ===================================================================== I ja Ciebie pozdrawiam he,he,he Canadian Broadcasting Corporation (CBC) Odpowiedz Link Zgłoś
japox Re: Polonusie kochany 02.06.09, 01:55 hehehehehehehehehe durny jelopie, pamietaj ze on ma Shotgun i szpadel, i nikt nawet nie zauwazy twojego znikniecia zdjecie bys chcial? popatrz sobie na swoja zone. to wszystko na co cie stac buahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
bestpoqromca Re: Polonusie kochany 02.06.09, 02:07 nie wtracaj sie psi klocku jak z tesciem rozmawiam! bo giermkom obatozyc cie kaze! Odpowiedz Link Zgłoś
hotdoq1 Re: Polonusie kochany 02.06.09, 02:11 sprytne! ale reka ksiezniczki i pol polunosowego krolestwa jest moje! moge sie z Toba pojedynkowac nawet! Odpowiedz Link Zgłoś
bestpoqromca Re: Polonusie kochany 02.06.09, 02:13 cicho byc dogadamy sie jakos mozesz brac ta reke ksieznicznki najlepiej jeszcze z krolem hehe bedziesz mial codziennie swieza prasowke! Odpowiedz Link Zgłoś
japox Re: Polonusie kochany 02.06.09, 02:14 hehehehehehehehehehehe osli pociotku, na swinskim grzbiecie, przez ciemny tunel drutem kolczastym tam z powrotem ganiany jak smiesz otwierac ryj bez panskiego pozwolenia polonus tu jest skuteczna zabawka na krapolskie bydlo www.hungrylizardstudio.com/art3d/pages/Gatling%20Shotgun.html Odpowiedz Link Zgłoś
bestpoqromca Re: Polonusie kochany 02.06.09, 02:18 w sexshopie dla gayow to znalazles? tu masz stara nasza ale za to jak skuteczna konstrukcje: upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bd/Uzi_smg.jpg zanim ta swoja chromowana zabaweczke uruchomisz bedziesz juz w piekle! Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 japox dzieki 02.06.09, 02:18 japox napisała: polonus tu jest skuteczna zabawka na krapolskie bydlo ===================================================================== dzieki, ja naprawde mam dobra zabawe gdy ewentualnie mi sie to znudzi to jak Kagan wejde w posiadanie kilku nowych nikow sza la ,la zabawa trwa - Urszula Sipinska Czy wiesz, że ponad 650 tysięcy polskich dzieci w szkołach nie może skupić się na lekcji z powodu głodu, odrobić lekcji z powodu braku książek, odnieść pierwszych sukcesów na boisku, bo ich rodziców nie stać na kupno obuwia sportowego? Dla wielu z nich szkoła to codzienna walka ze wstydem, upokorzeniem i samotnością. Właśnie dla takich dzieci powstał Program Skrzydła, którego celem jest zwiększenie szans edukacyjnych dla najuboższych uczniów poprzez objęcie ich kompleksową opieką. www.skrzydla.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
bestpoqromca Re: japox dzieki 02.06.09, 02:21 a czy wiesz ze polonus5 z powodu glodu nie moze sie skupic na pracy w agencji rzadowej i ciagle przeczesuje to forum. Nakarmic polonusa! Odpowiedz Link Zgłoś
hotdoq1 Re: japox dzieki 02.06.09, 02:24 prosze mi sie odstosunkowac od Taty, Tata nie jest glodny tylko jest na diecie ktora mam mu poprawic pamiec tak zeby najblizszych rozpoznawal! Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 $$$ Kagana Rencina $$$ 02.06.09, 02:24 bestpoqromca napisał: a czy wiesz ze polonus5 z powodu glodu nie moze sie skupic na pracy w agencji rzadowej i ciagle przeczesuje to forum. Nakarmic polonusa! ===================================================================== $$$ za biedny jestes Kanagan z ta swoja rencina by mnie nakarmic !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bestpoqromca Re: $$$ Kagana Rencina $$$ 02.06.09, 02:33 poltusiu ale ja nie kagan ja piekny i mlody i dlatego o corke twoja zapytowywuje he he!(hotdoq tak jak ci mowilem podzielimy sie nic sie nie martw) Odpowiedz Link Zgłoś
hotdoq1 Re: $$$ Kagana Rencina $$$ 02.06.09, 02:35 MOwy nie ma Ona jest moja i tylko moja z nikim sie dzielic nie bede! Juz nawet przebolalem to ze nie jeste gwiazda TV! Odpowiedz Link Zgłoś
kupa.kazi cos ci poradze 02.06.09, 04:39 a i nawet zaplaty nie bede chcial,wez to polunusowe dziecie odpusc se a bedziej lepiej,jak zdjecie Karoliny znajdziesz sobie w necie i naszego eczka o reke ksiezniczki bujajajskiej prosic bedziesz,uwierz mi cud ultramaryna a i taty nie przypomina co jedeynie na plus dla niej jest aha nawet dziekowac nie musisz Odpowiedz Link Zgłoś
hotdoq1 Re: cos ci poradze 02.06.09, 23:30 nie wiem gdzie tej Karoliny szukac, a pozatym radosc umieszczenia poltusia w ekskluzywnym domu starcow przez corke i ziecia bedzie bezcenna! Odpowiedz Link Zgłoś
japox Jack in the Box ? 03.06.09, 00:56 hehehehehehehehehehehehehe tu jestes "kutas w bagazniku" wprawdzie w moro i kapelusiku ale zawsze krotki i cienki Odpowiedz Link Zgłoś