Dodaj do ulubionych

Maślanka...

09.09.04, 14:55
chciałam zapytac, czy maslanka w zasadzie nadaje sie do głodówki?1 litr to
59o kcal:/

a poza tym jeszcze chciałam zapytać skromnie jak moge zdobyć tussispect i co
to kurcze jest?bo wszyscy zachwalają(no prawie) mi baaardzo zależy..
Obserwuj wątek
    • Gość: Trufla Re: Maślanka... IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 09.09.04, 15:02
      żeby schudnąć 1 kg trzeba spalić 7000 kcal, zdrowa dieta to 1000 kcal dziennie,
      2000 to norma, a powyżej 2000 to się tyje
      jak widać 59 kcal to kropla w morzu, mniej wiecej tyle co jabłko na przykład :)
    • Gość: Trufla Re: Maślanka... IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 09.09.04, 16:36
      zielona gruszeczko, właśnie przeczytałam Twój dopisek z wątku: "dlaczego
      niektórzy mogą wymiotować..." JEZU CHRYSTE I ŚWIĘTA PANIENKO I WSZYSCY ŚWIĘCI
      NIECH CIĘ BRONIĄ OD PRÓB WYMIOTOWANIA. pchasz się prosto do piekła z którego
      nie sposób się potem wygramolić!!!!!
    • Gość: gienia Re: Maślanka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 16:56
      uderz sie mocno glowa w parpet to jest forum dla chorych a nie propagujace
      zaburzenia jedzenia!!! skoro nie wiesz do czego i na co jest tussi to bardzo
      dobrze choc jakbyc byla sprytna to byc znalazla.. zacznij sie ruszac, przejdz
      na diete 1000kalori jak to trufla zaproponowala i ZDROWO zrzucaj kg a nie 10kg
      w tydzien bo i tak skonczy sie efektem jojo (to najlepsza z wizji inne to
      bulimia i anoreksja jak wiesz zapewne)
      • Gość: zielona Gruszka Re: Maślanka... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 09.09.04, 19:02
        ja mam coś na kształt anoreksji bulimocznej..tak mi powiedziała pani psycholog
        u której byłam az raz..cośjak anoreksja z napadami lub bulimia bez
        żygania..moze trudno to zrozumieć ale siedze w tym już około 3 lata..a pytam o
        Tussi poprzez ciekawosc zwykłą..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka