katarzynka312 08.11.05, 20:02 MOja kumpela powiedziala mi w zaufaniu ze jest bulimiczka i wszsytko co zje od razu idzie to zwymiotowac! Chce jej pomoc ale nie iwem jak bo nigdy nie borykałam sie z takim problemem! Help me! Prosze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antea7 Re: Bulimia 09.11.05, 09:41 Pierwszy najważniejszy krok już zrobiła. To że sie komuś przyznała, ze jest chora to bardzo duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
night21 Re: Bulimia 10.11.05, 20:14 ale czy ona chce z tego wyjsc? musi zrozumiec ze sama sobie nie poradzi..ze sie niszczy...powinna isc do psychologa albo psychiatry... ja 5 lat czekalam..dzisiaj byłam u psychiatry...mam bulimie...i depresje..bede na terapie chodzila..bede brala leki przeciwdepresyjne..od jutra... powodzenia..i nie zostawiaj jej samej..nie poradzi sobie.. Odpowiedz Link Zgłoś
alaf86 Re: Bulimia 10.11.05, 20:29 night21 ty juz tak dlugo chorujesz a jakie masz tego konsekwencje zdrowotne?...ja nie zygam codziennie ale jak juz "to" robie ze dwa razy w dniu to pozniej moj zoladek odmawia mi posluszenstwa i mnie boli.... Odpowiedz Link Zgłoś