storck 17.11.03, 22:19 poszukuje książki gdzie moge ją dostać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: modelka Re: przeklinam cię ciało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 10:28 w księgarni blondynko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storck Re: przeklinam cię ciało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 17:49 wyobraz sobie ,że szukałam w kilkunastu,ale w żadnej nie było - przynajmniej w warszawie.W empiku jest możliwość zamawiania książek,ale okazało się,że w wydawnictwie nie ma już tej książki a wydawca nie planuje wznowić tytułu.W pozostałych empikach ,też nie.W księgarniach internetowych nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: przeklinam cię ciało 19.11.03, 22:43 no to nie bedzie ksiazeczki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: przeklinam cię ciało IP: *.2a.pl 20.11.03, 17:06 Moja mama sprowadziła ją dla mnie chyba z Krakowa czy cos takiego, gzie mieści się to wydawnictwo. To możesz się jakoś dopytać, ale prawdę mówiąc nie warto zawracać sobie nią tyłka, jest bardzo rozczarowująca: wydarzenia się powtarzają, bohaterka jest bardziej narkomanką niż anorektyczką i w ogóle wydaje mi się zmyślona, wiele zachowań tej dziewczyny nie zgadza się z tymi, jakie robia chore. Nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storck Re: przeklinam cię ciało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 23:05 sorry,za PÓŻNO,JUŻ mam<ale dziĘki zwłaszcza tym bardziej pomocnym :) Odpowiedz Link Zgłoś
storck Re: przeklinam cię ciało 26.11.03, 18:06 Znalazłam na aukcji allegro.Musisz śledzić aukcje.Ta pozycja nie raz się pojawiła,ale wtedy mnie przelicytowano.Czasami pojawia się okazja kup teraz- skorzystałam z niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okaleczona Re: przeklinam cię ciało IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 12:01 dzięki, będe śledzić :) Odpowiedz Link Zgłoś