tigernemo 05.07.10, 17:26 Witam wszystkich, wróciłam właśnie z hurghady i poznałam tam fajnego faceta ma na imie Tarek, pracuje na statkach. Może go ktoś zna?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2009wa-wa Re: TAREK hurghada 05.07.10, 21:14 A kto go nie zna? Nie wiem czy wiesz ze ma zone i dwoje dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
tigernemo Re: TAREK hurghada 05.07.10, 23:17 no to nieżle :(( tzn. wiedzialam, że ma żone i córkę. Z żoną to podobno zakończona sprawa( nie bardzo w to wierzę). Chciałabym się tylko upewnić, że mówimy o tej samej osobie : 31 lat, łysy, dość wysoki,pracuje w tiger marine. Jeśli to on to chyba dałam sie podejść.. Odpowiedz Link Zgłoś
soni-a121 Re: TAREK hurghada 06.07.10, 09:40 2009wa-wa napisała: > A kto go nie zna? Nie wiem czy wiesz ze ma zone i dwoje dzieci. Wa-wa ty to normalnie wszystkich znasz ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tigernemo Re: TAREK hurghada 07.07.10, 13:55 czyli poza wawa nikt go nie zna to chyba dobrze... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kristina.elena Re: TAREK hurghada 07.07.10, 14:42 tigernemo napisała: > czyli poza wawa nikt go nie zna to chyba dobrze... :) No pewnie, że dobrze...nawet bardzo dobrze... A to, że ma żonę i dzieci, to taki drobny, niewiele znaczący szczegół ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dalia155 Re: TAREK hurghada 07.07.10, 14:56 tigernemo napisała: > czyli poza wawa nikt go nie zna to chyba dobrze... :) witaj tigernemo. zadałaś pytanie dopiero dwa dni temu ,to ze nikt nie pisze o nim nie świadczy ze jest uczciwy, ja czekałam 4 miesiące zeby coś sie dowiedzieć . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tigernemo Re: TAREK hurghada 07.07.10, 17:29 witaj dalia155, faktycznie masz rację.. szczerze mówiąc jestem nowa na tym forum i moja niecierpliwość może wynika z tego. troszkę też z tego, że chce tam lecieć we wrześniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: TAREK hurghada 09.07.10, 09:47 Kiedy byłaś dokładnie w Hurgadzie? Ja poznałam Tarka z Hurghady, ale może to popularne imię tam. Pracuje w Alladin Beach Resort i prosił mnie o rękę. ;) Mam nadzieję, że to nie ten sam Tarek. ;D Ten mój nie jest łysy, ale chyba jest starszy. Niby nie ma żony i dzieci. Pochodzi z Aleksandrii i świetnie mówi po rosyjsku. To może być ten sam? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tigernemo Re: TAREK hurghada 11.07.10, 02:51 witaj avital84 :) myślę, że to nie jest ta sama osoba, gdyż "mój" Tarek jest łysy i to nie tylko dlatego, że obcina włosy :), a poza tym nie mówi po rosyjsku biegle włada angielskim i niemieckim. Pracuje w Tiger Marine. Ja go poznałam w Tia Hights Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha75 Re: TAREK hurghada 18.08.10, 21:04 hmm. z opisu wynika, ze kumpela, ktora regularnie jezdzi z mezem do Egiptu na wakacje go zna. Tarek, nie zwazajac na obraczke, meza, podrywal ja wiele razy, zna rosyjski i angielski i ma zone i dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
tigernemo Re: TAREK hurghada 23.08.10, 05:59 jak już wcześniej pisałam on nie mówi po rozyjsku, tylko po niemiecku i angielsku. Zdjęcie przedstawione nie wiemle mi mówi. Mogę przesłać jego fotkę na meila pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: TAREK hurghada 23.08.10, 10:40 A możesz mi powiedzieć coś więcej o tym Tarku, którego kojarzysz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tigernemo Re: TAREK hurghada 24.08.10, 03:55 avital84 napisała: > A możesz mi powiedzieć coś więcej o tym Tarku, którego kojarzysz? ;) Ma 31 lat, jest dość wysoki okolo 185 cm wzrostu, łysy (nie tylko ze względu na to że się goli) :) mówi po angielsku i niemiecku. Ma tatu na prawym ramieniu. Pracuje w tiger marine, pływa na statkach wycieczkowych, nurkowanie itd Odpowiedz Link Zgłoś
babjaga a oto i on 18.08.10, 21:20 www.dezy-house.ru/forum_10/viewtopic.php?f=2&t=35 Odpowiedz Link Zgłoś
tigernemo Re: a oto i on 24.08.10, 03:58 niestety to zdjęcie za wiele mi nie mówi.... Odpowiedz Link Zgłoś