Dodaj do ulubionych

Oferta PRACY dla kazdego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 21:19
Poszukuję osób komunikatywnych i odpowiedzialnych. Może być to praca
dodatkowa lub całkowite zaangażowanie się w rozbudowę własnego biznesu
Zapewniam pomoc, współpracę i dzielenie się pomysłami Można pracować
przez Internet. Ściśle współpracuję z jedną z najzdolniejszych i najlepiej radzących sobie osób w branży, która zleciła mi odnalezienie większej ilości zdolnych osób. Jeżeli te ogłoszenie Cię zainteresowało to napisz do mnie na adres mailowy szwindel11@gmail.com i zacznij kreować swoją przyszłość!
Obserwuj wątek
    • Gość: lko Re: Oferta PRACY dla kazdego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 21:50
      napisz tu cos wiecej na temat....
    • Gość: uhai Re: Oferta PRACY dla kazdego IP: 89.231.151.* 30.03.11, 12:20
      Co to za praca ? Jakie wynagrodzenie ? Jaka umowa ? jakie wymagania ? na maila nie bede pisal bo nic nie napisanych PODSTAOWWYCH informacji.
    • Gość: kiler Re: Oferta PRACY dla kazdego IP: *.tvgawex.pl 30.03.11, 17:58
      szwinde=przekret
      • Gość: szwindel Re: Oferta PRACY dla kazdego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 18:11
        To żaden przekręt.

Co d wynagrodzenia - to wszystko zależy od Twojego zaangażownia, liderka branży z którą ściśle współpracuję zarabia kilkadzesiąt tysięcy miesięcznie a zaczynała bodjże dwa lata temu w identyczny sposób w jaki zaczynałem ja oraz wszystkie osoby, które zechcą ze mną współpracować.

Praca polega na budowaniu własnej struktury sprzedaży. System marketingu wielopoziomowego MLM. Pewnie teraz wszyscy zajękną i powiedza, że to nie dla nich - nie mozna pomyśleć bardziej głupio. Sam stękałem ale kiedy ta machina ruszyła to efekty przychodzą same a wystarczy odrobina zaangażowania każdego dnia.

Szczegółowe informacje rozsyłam tylko na maila tak więc zainteresowane osoby proszę o kontakt. szwindel11@gmail.com

Pozdrawiam
        • Gość: [] Re: Oferta PRACY dla kazdego IP: *.tvgawex.pl 30.03.11, 18:33
          heh kolejna piramida finansowa...
          • Gość: dex Re: Oferta PRACY dla kazdego IP: 89.231.151.* 30.03.11, 18:41
            Dobre, skoro ta kobieta zarabia tyledziesiac tysiecy miesiecznie , to czemu tobie powiezyla szukanie kolejnych osob ;>?
            Prawda jest taka ze jest to jeden wielki przekret , i smietanke zbierze tylko ta kobieta , a reszta bedzie mogla zadowolic sie dobrym slowem.
            A dwa skoro szuka osob do "pracy" to czemu daje jakies smieszne ogloszenia na forum , a nie np. w Pup'ie , badz na strochach o pracy?
            • Gość: dd Re: Oferta PRACY dla kazdego IP: *.tvgawex.pl 30.03.11, 18:50
              bo to szwindel jest :)
            • Gość: Davinci Re: Oferta PRACY dla kazdego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 19:06
              widziales kiedys by np ORIFLAME dawalo ogloszenie w PUP'ie ? to jak piramida i z gory bedzie wiadomo ze najwiecej zarabia ten na szczycie :) mozesz budowac swoja piramide ale i wowczas najwiecej zgarnie ten na gorze ...czy jest cos w tym zlego ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka