Gość: 123
IP: *.chelmno.mm.pl
11.09.11, 21:38
Mam pytanie... Dlaczego przez wszystkie lata Polska tak bardzo włazi w d..e Ameryce? Dlaczego skupujemy od nich złom z demobilu, dlaczego uczestniczymy w ich brudnych wojnach, dlaczego wszystkie czołowe stacje tv serwują jakieś śmieszne wydania specjalne w stylu "Dziesięciolecie WTC", w których ewidentnie sugeruje się, że owe "zamachy" to tragedia dla świata, wszyscy jesteśmy nowojorczykami itp. bzdety... Żal mi niewinnych ofiar, ale dlaczego niby mam im poświęcać więcej czasu niż niewinnym zabijanym przez USarmy w Afganistanie, Iraku, albo ofiarom wszelakich kataklizmów... Obudźmy się wreszcie, przecież tam zginęło niespełna 3tys. niewinnych ludzi... Oblężenie Moskwy (WW2) - 7 tys. ofiar KAŻDEGO DNIA, Każda większa ofensywa ZSRR - 10 tys. ofiar KAŻDEGO DNIA... Niestety, ale teraz mamy mnóstwo stacji telewizyjnych, profesjonalny sprzęt video, aparaty w komórkach, kamery przemysłowe... no i mnóstwo nagrań "śmierci na żywo" z WTC, co bardzo potęguje tą tragedię, no ale ile można??? No i gdzie są nagrania uderzenia samolotu (rakiety) w Pentagon, dlaczego nagle tam "zabrakło" kamer? Nie jestem jakimś nawiedzonym wielbicielem teorii spiskowych, ale swój rozum mam, nie muszę być historykiem, aby przypomnieć tutaj Pearl Harbor... Pamiętajcie, jeżeli w grę wchodzą biliony dolarów, to 3000 istot ludzkich to naprawdę pikuś, służby specjalne Yankesów niewiele różnią się od Sowieckich... My natomiast świętujmy i przypominajmy NASZE tragedie (ze smoleńską ostrożnie :D ) i sukcesy, zbliża się 17 września, pamiętacie co się działo rok temu?
trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/1,89917,7056693,Lechia_ukarana_za_17_wrzesnia.html
To jest właśnie Polska...