IP: *.centertel.pl 22.07.18, 20:41
Witam. Czy ktoś nie ma może na wydanie pustych słoików pod zaprawy? Mogą być różnej maści tz. małe, duże z nakrętkami lub bez bo mój bufor już się wyczerpał a mam jeszcze co zaprawiać.
Obserwuj wątek
    • Gość: uchacha Re: Słoiki IP: *.dynamic.mm.pl 22.07.18, 21:25
      Pustych słoików w Chełmnie masz do woli, wystarczy przejść się w niedzielę od rana...
      • Gość: Oj tam, oj tam Re: Słoiki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.18, 21:51
        Jestem pewien, że i Ciebie byśmy tam spotkali między nimi :-)
        • Gość: uchacha Re: Słoiki IP: *.dynamic.mm.pl 22.07.18, 22:40
          Nie wykluczam, że twoje słowa mogą okazać się prorocze. Nie mam i nie zamierzam mieć legitymacji , o której mówił dziś wasz Gliński , więc takim jak ja po kolejnej drenarskiej z normalności kadencji , pozostanie śmietnik bo nie zniżę się do innej niedzielnej opcji.
          • Gość: Ja nie mam Re: Słoiki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.18, 23:25
            Ja pier... koleś się pyta o słoiki a tu jak zwykle polityka i mohery na pierwszym planie. Stary ja nie pomogę ze słoikami bo od lat już nic z żoną nie zaprawiamy, ale życzę powodzenia i korzyści w zimę.
    • Gość: sam on Re: Słoiki IP: *.dynamic.mm.pl 22.07.18, 23:57
      hej ja ci pomoge mam cala piwnice

• Gość: Łukasz Re: Słoiki IP: *.centertel.pl 23.07.18, 00:04
        Jestem bardzo zainteresowany. Kiedy możemy się ustawić? Jak mogę się z Tobą skontaktować?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka