Dodaj do ulubionych

Counter Strike

IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 15:19
Podobno sa w Chełmnie osoby ktore czasem graja jeszcze w starego wysłuzonego
CSa...
Fajnie byloby sie spotkac gdzies na sewrwie...i pofragowac...
Pozdro...
Latwo mozna mnie znalezc np.przez ALL SEEING...

One Second Left for Head Shot... ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Night Re: Counter Strike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 18:16
      Counter ponoć umarł teraz triumfy świeci CS:S ale i tak dlamnie enemy territory
      4 ever :D apropos gra ktoś w et w chełmnie kontakt 7371452
    • Gość: www.chelmno.net Re: Counter Strike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 21:15
      No kto jeszcze gra?
      • Gość: radazzz Re: Counter Strike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 21:33
        cs nie umarl i nie umrze:D a css jest dobry i bedzie na pierwszym miejscu
        egzekwo z cs :D
        • Gość: Night Re: Counter Strike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 07:36
          Może powiem tak faktem jest że w cs-e dzieli i żądzi jeśli dobrze pamiętam klan
          "Pentagram" choć 4funn zawsze można no nie ?? :D A co do css sorka i tu się
          pewnie naraże ale cotam :P css-jest po brzegi przesiąknięty cziterami i innymi
          lamkami którzy zamiast nauczyć się grać grają na tych rypanych czitach....grałem
          w to jakiś miesiąć i dzięki ale conajmiej na co drugim serwie widziałem czitera!
          Apropos może już jest zabezpieczenie jakieś coś w stylu punk bustera??
    • Gość: Woma Re: Counter Strike IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 09:04
      Nie umarł!! Isnieje w nas!! I pograc mozna zawsze? A moze wskrzesic pomysl L4F
      w naszej poczciwej mieścinie?
      • Gość: M Re: Counter Strike IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.05.05, 08:12
        Pomysł był - nawet na tym forum jakieś pół roku temu - nie było żadnego Riposta!

Co do CS to jestem za podajcie noc i serwer...
        • Gość: benny Re: Counter Strike IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.05, 08:45
          \Jestem za spotkaniem i pograniem, tylko nie po necie bo umre z moimi
          pingami :/ , zawsze moznaby bylo isc an nockę na wodna sporo kompow , ktore
          pociagna :-) wiec jak co to pisac , mzoe nawet ta sobota:>:D
    • Gość: Axis? Re: Counter Strike IP: 81.210.32.* 07.05.05, 03:16
      Grywałem w CS`a od samego początku, jak załozyli mi net to całe wakacje, a potem następne, aż do tej pory. Teraz tylko DoD. Czekam na DoD:S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka