zloty.strzal 16.10.09, 10:58 Kuurdeee... Nie mogę śliny przełknąć, łeb mi pęka i jakieś zapalenie spojówek też się przyplątało, bo zaropiałe oczy ledwo otworzyłam:/ Jutro mam wesele, jak się doprowadzić do lepszego stanu? Albo dobijcie od razu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_krk Re: Umieram:/ 16.10.09, 11:20 współczuję :/ a możesz iść do okulisty jeszcze dzisiaj? raz mi się trafiło zapalenie spojówek to siedziałam w ciemnościach kilka dni, a jak już opuściłam ciemności to w okularach przeciwsłonecznych, pomimo że deszcz padał ;) Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Umieram:/ 16.10.09, 12:13 baba_krk napisała: > współczuję :/ > > a możesz iść do okulisty jeszcze dzisiaj? > raz mi się trafiło zapalenie spojówek to siedziałam w ciemnościach kilka dni, a > jak już opuściłam ciemności to w okularach przeciwsłonecznych, pomimo że deszcz > padał ;) Chyba się przejdę do takiego zwykłego internisty, ale strasznie mi się z domu wychodzić nie chce. Ja raz jak miałam, to tylko dostałam jakieś krople, ze dwa dni i przeszło, bez żadnych ciemności ani innych hardkorów. Teraz w sumie tez mnie nie pieką, ale czerwone jeszcze mam. Odpowiedz Link
baba_krk Re: Umieram:/ 16.10.09, 12:17 Zmuś się leniu dla dobra sprawy :P I jeśli da się to załagodzić kropelkami to super, mnie niestety dopadł wtedy dziki światłowstręt ;) Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Umieram:/ 16.10.09, 17:41 Zostawiłam 80 zeta w aptece. Zapalenie gardła mam, a z oczami to on nie wie, bo to tylko internista i dostałam jakieś niby krople, a okulista w poniedziałek dopiero będzie. Antybiotyki rozwiązują mój problem pijaństwa na weselu, napiję się herbaty w domu;/ Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Umieram:/ 16.10.09, 21:06 Nie lepiej zostać w domu (chyba,że to wesele bliskiej rodziny)? Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Umieram:/ 16.10.09, 22:07 No to właśnie miałam na myśli pisząc o tej herbacie w domu. Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Umieram:/ 17.10.09, 00:00 przy takiej serii objawów to wiadomo ze z wesela nici ew mogłas walnąć główke czosnku, jakby nie pomogło to tym bardziej znak ze trzeba swoje odleżeć;) Odpowiedz Link