troiqa 12.03.10, 08:16 jest tu kto? czytam od jakiegoś czasu, od krótszego coś tam piszę - ale dopiero jak się pisze, to się zauważa, jaki tu mały ruch... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sru_karka Re: dzień dobry 12.03.10, 08:39 Ahoj! A to zdjęcie w wizytówce, to Twoje? :| Odpowiedz Link
sru_karka Re: dzień dobry 12.03.10, 08:51 Odważna! A czemu taką formę przedstawienia siebie wybrałaś? :D Odpowiedz Link
troiqa Re: dzień dobry 12.03.10, 08:54 ja wiem czy odważna? Odważniejszy byłby portet... Lubię to zdjęcie (światło, kolory, kompozycję, nastrój), a moment mojej decyzji do udzielania się na forum zbiegł się z obwieszczeniem - również i tutaj - nowego feministycznego święta ;) więc zaczęłam je od razu obchodzić :P Odpowiedz Link
rzona.bez.ambicji Re: dzień dobry 12.03.10, 20:45 ale jakoś mało uśmiechnięta na tym zdjęciu jesteś :D Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: dzień dobry 12.03.10, 09:18 > ja wiem czy odważna? Odważniejszy byłby portet... Lubię to zdjęcie Bo to po prostu dobre zdjęcie jest. Co do tematu zdjęcia to się nie wypowiadam, bo format mały i za mało szczegółów widać. A na 69 ostatnio cisza i spokój, żeby nie powiedzieć martwota. Ale zgaduję że to dlatego że dziewczyny poszły się albo odchudzać albo kochać:D ps. Zostaniesz moją przyjaciółką? Też chcę mieć takie zdjecie na wizytówce :D Odpowiedz Link
troiqa Re: dzień dobry 12.03.10, 09:21 ale chcesz, żeby Ci je zrobił ten sam "artysta" co mi? :D Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: dzień dobry 12.03.10, 09:38 Chodziło o forumową przyjaciółkę(zerknij na wizytówkę, tam jest zaproszenie) > ale chcesz, żeby Ci je zrobił ten sam "artysta" co mi? :D Raczej nie, podejrzewam że moje zdjęcie zrobione z takiej perspektywy nie byłoby zbytnio pochlebiające :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: dzień dobry 12.03.10, 10:40 O, ja taż, ja też ! Wysłałem zaproszenie :) Odpowiedz Link
troiqa Re: dzień dobry 12.03.10, 10:49 to zastanawiające, jak niewiele potrzebujecie wiedzieć o kobiecie, by bardzo chcieć się z nią zaprzyjaźnić :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: dzień dobry 12.03.10, 11:03 To po prostu otwartość na innych ludzi :) Odpowiedz Link
g.r.a.f.z.e.r.o Re: dzień dobry 12.03.10, 11:49 > to zastanawiające, jak niewiele potrzebujecie wiedzieć o kobiecie, > by bardzo chcieć się z nią zaprzyjaźnić :) Ja to niewiele? Przecież tam prawie wszystko widać :) Porozmawiać o muzyce, filmie, filozofii czy innych bzdetach jeszcze zdążymy :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: dzień dobry 12.03.10, 10:38 O ósmej rano ? Ja czuwam, ale o normalnych godzinach :) Odpowiedz Link