thank_you 19.10.08, 08:07 !!!!!!!!! Szlag mnie zaraz trafi, niech ktoś mnie zaczaruje czy coś...oka zmrużyć nie mogę:D Za dużo magnezu, za dużo:-( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zloty.strzal Re: Nie mogę zasnąć 19.10.08, 08:36 Tak od wczoraj nie możesz zasnąć? W sensie tej nocy? Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Nie mogę zasnąć 19.10.08, 10:29 powinnas miec kolekcje ulubionych meczów nagranych , jako ratunek na bezsenne noce:)) Odpowiedz Link
menk.a Re: Nie mogę zasnąć 19.10.08, 10:31 forumowicz_pospolity napisał: > powinnas miec kolekcje ulubionych meczów nagranych , jako ratunek na > bezsenne noce:)) Wystarczy jeden. Oglądać w kółko, bo nasi i tak przegrywają aż miło. :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Nie mogę zasnąć 19.10.08, 10:34 menk.a napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > powinnas miec kolekcje ulubionych meczów nagranych , jako ratunek na > > bezsenne noce:)) > > Wystarczy jeden. Oglądać w kółko, bo nasi i tak przegrywają aż miło. :D wez bo mi sie sroda w Bratysławie przypomni i jakby powiedział mój kumpel: "niedziela spierdolona" ;) Odpowiedz Link
menk.a Re: Nie mogę zasnąć 19.10.08, 10:45 Wiele Bratysław za nami. A ile jeszcze przed nami. Nie ma co płakać.;) Odpowiedz Link
thank_you Re: Nie mogę zasnąć 19.10.08, 16:02 Jakbym nagrała swoje ulubione to bym miała kilka nocy i dni z głowy:D:D:D I zdarte gardło... mimo wszystko:-) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Nie mogę zasnąć 19.10.08, 16:23 thank_you napisała: > Jakbym nagrała swoje ulubione to bym miała kilka nocy i dni z głowy:D:D:D I zda > rte gardło... mimo wszystko:-) fanatyczka;) wiesz jaki najstarszy mam meczyk nagrany w zbiorach? finał PZP 1991 Man UTd - Barcelona, na vhsiaku:) Odpowiedz Link
thank_you Re: Nie mogę zasnąć 19.10.08, 16:32 Zazdraszczam:-) Ja za to prowadziłam piłkarski dziennik przez kilka lat i zapisywałam w nim wszystko co najciekawsze...np. o matko, ale Morientes ma piękne nogi;-) Żart:-) Lubię do niego wracać, bo odtwarzam sobie wtedy mecze w głowie, prawie minuta po minucie:D:D:D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Nie mogę zasnąć 19.10.08, 16:37 thank_you napisała: > Zazdraszczam:-) zresztą jest to jedyny meczyk jaki w owych zbiorach posiadam:PP jakos futbolu nie nagrywam, bardziej siatkówke futbol sam sie w czerepie odkłada:) > Ja za to prowadziłam piłkarski dziennik przez kilka lat i zapisywałam w nim wsz > ystko co najciekawsze...np. o matko, ale Morientes ma piękne nogi;-) Żart:-) Lu > bię do niego wracać, bo odtwarzam sobie wtedy mecze w głowie, prawie minuta po > minucie:D:D:D ta, dobry był herbatnik:) Odpowiedz Link
thank_you Re: Nie mogę zasnąć 19.10.08, 16:46 Dobry dobry, bo z Królewskich:D Ej, chyba wrócę do pisania:D:D Wnuki będą miały pamiątkę po babci postrzelonej na punkcie piłki nożnej:-)) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Nie mogę zasnąć 19.10.08, 17:18 thank_you napisała: > Dobry dobry, bo z Królewskich:D > > Ej, chyba wrócę do pisania:D:D Wnuki będą miały pamiątkę po babci postrzelonej > na punkcie piłki nożnej:-)) no i zamieszczaj fragmenty na forumie, obiecuje pilnie czytac i dawac uwagi;) choc jak sam pisałem cos o olimpiadzie to było zlewane na maksa nie masz pan tu publiki na sportowe opisy raczej:) Odpowiedz Link
thank_you Re: Nie mogę zasnąć 19.10.08, 17:32 Ja czytałam Twoje wątki o olimpiadzie, tylko... nie udzielam się za bardzo na forumie:D Ale widzę, że mam w Tobie sojusznika:D:D:D Drżyjcie:D Odpowiedz Link