menk.a 22.10.08, 12:22 deser.pl/deser/1,83454,5836758,Wpadka_Tuska_w_Chinach__premier _zle_ubrany_.html Doczekałeś się. :PPP Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_heche Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 12:24 Aloha Menko Wklej linka porządnie jak przystało na porządną dziewczynę:P Odpowiedz Link
menk.a Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 12:25 Nie potrafię jak na nieporządną dziewczynę przystało. :P Odpowiedz Link
menk.a Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 12:24 Kurtkanawacie, linków nie potrafię wklejać. :-/ Odpowiedz Link
jaceks20 Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 12:27 wszystko pieknie ladnie tylko oczywiscie nie mogli sie powstrzymac w ostatnim akapicie od uczypliwosci wobec kaczora chyba nie przezyja w wyborczej jak czegokolwiek o nim nie napisza btw. milo mi ze o mnie pomyslalas:P juz mi dzien umililas Odpowiedz Link
menk.a Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 12:40 jaceks20 napisał: > wszystko pieknie ladnie > tylko oczywiscie nie mogli sie powstrzymac w ostatnim akapicie od > uczypliwosci wobec kaczora > chyba nie przezyja w wyborczej jak czegokolwiek o nim nie napisza No przecież prezydent stał się jakimś punktem odniesienia przy porówywaniu ilości i 'jakości' gaf. :P > btw. milo mi ze o mnie pomyslalas:P juz mi dzien umililas To miło. To miło. :P Odpowiedz Link
jaceks20 Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 12:45 swoja droga menka, postaraj sie obiektywnie na ta sprawe spojrzec wpadka premiera w serwisie luzackim deser.pl stawiam smialo teze, ze gdyby to prezydent w ten sposob postapil, na czerwonym pasku tvn, w gazecie na stronie glownej, oraz przez tydzien w tvn24 i szkle kontaktowym by rozstrzasano ile taka gafa moze nas kosztowac... mnie tylok ciekawi czy z tuskiem poleciala jego zona, moze kolejna podroz zycia jej sie trafila Odpowiedz Link
menk.a Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 12:53 jaceks20 napisał: > swoja droga menka, postaraj sie obiektywnie na ta sprawe spojrzec > wpadka premiera w serwisie luzackim deser.pl > stawiam smialo teze, ze gdyby to prezydent w ten sposob postapil, na czerwonym pasku tvn, w gazecie na stronie glownej, oraz przez > tydzien w tvn24 i szkle kontaktowym by rozstrzasano ile taka gafa > moze nas kosztowac... A co ja poradzę, że jedni popełniają częściej te gafy od innych? Zatem skoro oni popełniają 75% wszystkich gaf i są daleko bardziej ciekawe, to nie dziw się, że są tak szeroko i długo komentowane. Ale poczekamy do szkła i zobaczymy, co tam będzie. A poza tym... założę się, że Donaldu Tusku przyleciał do tych Chin, wsiad w samochód ambasady RP i odjechał. Na lotnisku nie było żadnego oficjalnego powitania. Zatem 'gafa' wg gazety na F nie jest gafą. :P A teraz przyznaj, że pan prezydent miłościwie nam panujący jest w tym mistrzem. No przyznaj. Przyznaj koniecznie. :PPP > mnie tylok ciekawi czy z tuskiem poleciala jego zona, moze kolejna > podroz zycia jej sie trafila Jeśli na miejscu któryś z notabli chińskich będzie występował z żoną, to żona Donaldu Tusku MUSI tam być. ;) Odpowiedz Link
jaceks20 Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 12:59 coz przyznaje ze irasiad jest cool nie dam sobie glowy uciac ale w Peru tusk polecial wrqaz z zona i synkiem(przy okazji pracujacym teraz w GW) z tego co wyczytalem, to na lotnisku byla delegacja chinczykow a wogole to chcialen przypomniec ze donald obiecywal ze w dalekie podroze bedzie latal rejsowym samolotem aby koszty nie byly duze dodatkowo nie zabral ze soba dziennikarzy na poklad nie wiem czy kaczory popelniaja 75% gaf moze po prostu media eksponuja to w ten sposob ciebei np smieszyc moze pokraczna postac gosiewskiego a mnie smieszy tupecik chlebowskiego ale to pierwsze pokaza 100 razy a to drugie to nie wypada sie smiac przeciez... ciekawe czemu szaro sie nie wypowie tu, o kontiku nie wspomne a wogole to w warszawie nie ma korkow prawda menka?:PP Odpowiedz Link
menk.a Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 13:13 Dżek, nie bądź wredny. Koszty wyczarterowania samolotu rejsowego są dużo wyższe, niż latanie rządowym złomem. :P Gosiu jest śmieszny, a Chlebowski.... ani mnie grzeje, ani ziębi. Ja w korkach nie stoję. Jeżdżę tramwajami i metrem. Zatem nie jestem kompetentna w tym temacie.:P Odpowiedz Link
jaceks20 Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 13:17 wredny i marudny to moje 2 i 3 imie czemu nie pisano o tym ze koszt rejsowego jest wiekszy podczas przelotu do USA posaraj sie przypomniec ze tusk sam to zapowiadal ze bedzie tak latal gosiu wyglada jak wyglada z powodu choroby, chlebowski i jego fryzura jest smieszna, a przy okazji moglabys pogadac z kims z Zarowa jaki to z niego wybitny specjalista hmm ja to staram sie rano tramwajem smigac, bo do metra nie dopcham sie z powodu studentow Odpowiedz Link
menk.a Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 13:22 jaceks20 napisał: Tam tylko specjaliści są. Przed nimi też tacy byli. Po nich przyjdą kolejni. > hmm ja to staram sie rano tramwajem smigac, bo do metra nie dopcham > sie z powodu studentow Okupują wejścia? :) Odpowiedz Link
jaceks20 Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 13:28 eee po drodze mam dwa przystanki gdzie duzo uczelni 2 razy nie moglem wlezc do srodka wagonu to zrezygnowalem i jezdze tylko tramwajami Odpowiedz Link
menk.a Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 13:29 Możesz podjezdżać do którejś z początkowych stacji i wtedy wsiadać. :PPP Odpowiedz Link
jaceks20 Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 13:32 tiaaaa nie lubie pazdzernika bo wracaja studenci i wszedzie tlumy na piwku wszedzie pelno dzieciarni, wypija 3 piwka i szaleja, w dyskotekach mlode gazele z zakreconym wzrokiem szukaja oparcia w Benjaminach itd:P na poczatkowa stacje nie pojade bo na kabaty to ja tylko po bigos do tesco jezdze:P Odpowiedz Link
menk.a Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 13:41 jaceks20 napisał: > w > dyskotekach mlode gazele z zakreconym wzrokiem szukaja oparcia w > Benjaminach itd:P Benjaminy to kto? Bo fikusa beniamina znam. Nawet mam całkiem sporego. Ale zapewne nie o tym mówisz.:P > na poczatkowa stacje nie pojade bo na kabaty to ja tylko po bigos do > tesco jezdze:P Bigos z tesco? Czyli próba sprzedaży kapusty i jakichś okrawków mięsa, które nie zostały sprzedane pod 7 innymi postaciami. Nie lepiej sobie ugotować gar?:P Odpowiedz Link
jaceks20 Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 13:46 jesli chodzi o pierwsza kwestie www.youtube.com/watch?v=REycCu49Vvk to sa te benjaminy odnosnie bigosu - ja gotowalem z mlodej kapusty, ale czasem lubie takie supermarketowe, byc moze daja tam te tzw skrawki wedlin, ale mi smakuje jakos, bywaly czasy ze z kumplem bralismy 1,5kg i na patelnie a potem do brzuszka dlatego taki gruby jestem:) Odpowiedz Link
menk.a Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 13:55 jaceks20 napisał: > jesli chodzi o pierwsza kwestie > www.youtube.com/watch?v=REycCu49Vvk Strony rozrywkowe mam w pracy poblokowane. :P > to sa te benjaminy > odnosnie bigosu - ja gotowalem z mlodej kapusty, Bigos gotuje się z kiszonej kapuchy. ale czasem lubie > takie supermarketowe, byc moze daja tam te tzw skrawki wedlin, ale > mi smakuje jakos, bywaly czasy ze z kumplem bralismy 1,5kg i na > patelnie a potem do brzuszka Zjadliwe? Uszy na plecach Wam nie porosły? Chyba spróbuję. > dlatego taki gruby jestem:) > Tak. I do tego chyba największy kokiet z forum. :DD Odpowiedz Link
jaceks20 Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 14:03 no dobra postaram sie naprowadzic cidebie Benjamin Franklin - banknot $ ad2. ja wiem z czego sie i jak gotuje prawdziwy bigos, ja robie wersje lightowa w czasie wystepowania mlodej kapusty zreszta wiesz ze istnieje roznica miedzy kapusta kiszona, a taka mloda kapusta kiszona mysle ze zjadliwe, np w cerfurze w galerii mokotow to srednio mi smakuje ale z tesco na kabatach spoko co znaczy kokiet??:) Odpowiedz Link
menk.a Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 14:06 Od kokietować, męski odpowiednik kokietki.:P Odpowiedz Link
jaceks20 Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 14:13 za brzydki jestem na kokietowanie:PP gdyby nie to ze mam pelna lodowke jedzenia to narobilas mi smaku bigosem i chetnie na kabaty przejechalbym sie wracajac do meritum sprawy, ja nie ogladam szkla kontaktowego, ale jesli ktos dzis oebjrzy to prosze o infor czy byl pokazany Tusk Odpowiedz Link
menk.a Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 14:17 No i jak się okazuje kokiet to Twoje kolejne imię. :D Ja? Ja? Sam o tym wspomniałeś.:P A szkło oglądam wtedy, kiedy jakimś przypadkiem na nie trafię. Jeśli trafię i zobaczę coś, to dam znać. Ze specjalną dedykacją. ;)) Odpowiedz Link
jaceks20 Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 14:23 ee tam menka mylisz mnie z kims ja jestem tylko wredny i marudny kokietowac nie umie i rozmawiac z dziewczynami sie wstydze, nawet po duzej ilosci bursztynowych i innych plynow lub dopalaczach:) taki sobie chlopek roztropek skoro czasem ogladasz szklo pare razy w weekend chyba widzialem takich dwoch mlodych leszczy prowadzacych - kto to jest/? Odpowiedz Link
menk.a Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 14:28 jaceks20 napisał: > ee tam menka mylisz mnie z kims > ja jestem tylko wredny i marudny Co do bycia marudą to święta prawda. Marudzisz jak śpiący 3-latek.:P > skoro czasem ogladasz szklo > pare razy w weekend chyba widzialem takich dwoch mlodych leszczy > prowadzacych - kto to jest/? Nie wiem. Ja znam tylko Sianeckiego, Andrusa, Jachimka (chyba tak się nazywa ten taki) i Miecugowa. O i czasem Daukszewicza tam widziałam. Reszty nie znam. ;) Odpowiedz Link
jaceks20 Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 14:31 tiaa tych to i ja znam szczegolnie Jachimka, jako ze mam schize na punkcie zebow a akurat ten Pan ma dosc specyficzny usmiech(praiwe tak ladny jak moj hehe) ja wiem ze komentuje tam rowniez łepkowska - ta od m jak milosc ale czasami sa jacys tacy mlodzi goscie - żenua straszna jak mialem 3 lata to nie marudzilem, potem stalem sie zgorzknialy i marudny Odpowiedz Link
menk.a Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 14:37 jaceks20 napisał: > potem stalem sie zgorzknialy i > marudny Aaaa to Ty jesteś zgorzkniały i marudny jak stary dziad. A powiesz dlaczego? :P Odpowiedz Link
jaceks20 Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 14:39 jadlem za malo kisielu w zerówce:) hmm moze by tak dzis sie zresetowac?:) Odpowiedz Link
menk.a Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 15:02 Spróbuj jeść podwójne ilości dzisiaj. A proszę bardzo. Resetuj.;) Odpowiedz Link
jaceks20 Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 15:06 hehe przyznam otwarcie, jakie to szczescie ze nie mam netu w domu, bo pewnie niezlego glupka bym z siebie robil, czego rpobki kilkukrotne szczegolnie w soboty byly na tym forum hmm dostalem dzis 4 w tym roku podwyzke, wiec chyba powinienem swietowac, ale z drugiej strony lenia mam menka a jakim to ty tramwajem jezdzisz od siebie? Odpowiedz Link
2szarozielone Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 13:18 Szaro pracuje i chora jest i nie rozumie, co czyta dzisiaj :) A poza tym Szaro jeśli chodzi o polityke zajmuje sie glównie polemizowaniem z Tobą, jak cos ją uwiera :) Raczej nie zakładam politycznych watków, zwłaszcza o wpadkach - nie chce mi się. Polityka polska od jakiegoś czasu mnie brzydzi, niestety :( Odzywam się, jak się z czyims zdaniem nie zgadzam. Teraz się zgadzam. Bo OK - jest wpadka. Odpowiedz Link
nuova nozyce, sekatory, itp 22.10.08, 13:40 menk.a napisała: > Kurtkanawacie, linków nie potrafię wklejać. :-/ tiny.pl to nozyczki do skracania za dluuuuuugich linek :) Polecam ;] Odpowiedz Link
menk.a Re: nozyce, sekatory, itp 22.10.08, 13:42 Dziękować!!!! No teraz to poszaleję.;)) Odpowiedz Link
nuova Re: nozyce, sekatory, itp 22.10.08, 13:50 menk.a napisała: > Dziękować!!!! No teraz to poszaleję.;)) jenyyyyyyyyy tylko sie nie potnij z wrazenia ;D Odpowiedz Link
menk.a Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 12:46 Nie wiem, co tam wkleiłaś, ale pewnie jakieś nieprzyzwoitości, bo mam zablokowany dostęp do tej strony. :P Odpowiedz Link
funny_game Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 12:47 Szkoda, że nie miał na koszulce napisów sex, love, romance :D Odpowiedz Link
menk.a Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 12:54 funny_game napisała: > Szkoda, że nie miał na koszulce napisów sex, love, romance :D > Ale może majtki i skarpetki miał różowe. :P Odpowiedz Link
funny_game Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 13:01 Wpadłam na to, że może trzyma różowości i seksi napisy na wizytę w Jampamponii, co by świecką tradycję podtrzymać i nie robić niepotrzebnego zamieszania ;) Odpowiedz Link