Dodaj do ulubionych

Jacek, z dedykacją dla Ciebie

22.10.08, 12:22
deser.pl/deser/1,83454,5836758,Wpadka_Tuska_w_Chinach__premier
_zle_ubrany_.html

Doczekałeś się. :PPP
Obserwuj wątek
    • anna_heche Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 12:24
      Aloha Menko
      Wklej linka porządnie jak przystało na porządną dziewczynę:P
      • menk.a Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 12:25
        Nie potrafię jak na nieporządną dziewczynę przystało. :P
    • menk.a Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 12:24
      Kurtkanawacie, linków nie potrafię wklejać. :-/
      • jaceks20 Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 12:27
        wszystko pieknie ladnie
        tylko oczywiscie nie mogli sie powstrzymac w ostatnim akapicie od
        uczypliwosci wobec kaczora
        chyba nie przezyja w wyborczej jak czegokolwiek o nim nie napisza
        btw. milo mi ze o mnie pomyslalas:P juz mi dzien umililas
        • menk.a Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 12:40
          jaceks20 napisał:

> wszystko pieknie ladnie
          > tylko oczywiscie nie mogli sie powstrzymac w ostatnim akapicie od
          > uczypliwosci wobec kaczora
          > chyba nie przezyja w wyborczej jak czegokolwiek o nim nie napisza

No przecież prezydent stał się jakimś punktem odniesienia przy
          porówywaniu ilości i 'jakości' gaf. :P

> btw. milo mi ze o mnie pomyslalas:P juz mi dzien umililas

To miło. To miło. :P
          • jaceks20 Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 12:45
            swoja droga menka, postaraj sie obiektywnie na ta sprawe spojrzec
            wpadka premiera w serwisie luzackim deser.pl
            stawiam smialo teze, ze gdyby to prezydent w ten sposob postapil, na
            czerwonym pasku tvn, w gazecie na stronie glownej, oraz przez
            tydzien w tvn24 i szkle kontaktowym by rozstrzasano ile taka gafa
            moze nas kosztowac...
            mnie tylok ciekawi czy z tuskiem poleciala jego zona, moze kolejna
            podroz zycia jej sie trafila
            • menk.a Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 12:53
              jaceks20 napisał:

> swoja droga menka, postaraj sie obiektywnie na ta sprawe spojrzec
              > wpadka premiera w serwisie luzackim deser.pl
              > stawiam smialo teze, ze gdyby to prezydent w ten sposob postapil,
              na czerwonym pasku tvn, w gazecie na stronie glownej, oraz przez
              > tydzien w tvn24 i szkle kontaktowym by rozstrzasano ile taka gafa
              > moze nas kosztowac...

A co ja poradzę, że jedni popełniają częściej te gafy od innych?
              Zatem skoro oni popełniają 75% wszystkich gaf i są daleko bardziej
              ciekawe, to nie dziw się, że są tak szeroko i długo komentowane. Ale
              poczekamy do szkła i zobaczymy, co tam będzie.
              A poza tym... założę się, że Donaldu Tusku przyleciał do tych Chin,
              wsiad w samochód ambasady RP i odjechał. Na lotnisku nie było
              żadnego oficjalnego powitania. Zatem 'gafa' wg gazety na F nie jest
              gafą. :P
              A teraz przyznaj, że pan prezydent miłościwie nam panujący jest w
              tym mistrzem. No przyznaj. Przyznaj koniecznie. :PPP

> mnie tylok ciekawi czy z tuskiem poleciala jego zona, moze kolejna
              > podroz zycia jej sie trafila

Jeśli na miejscu któryś z notabli chińskich będzie występował z
              żoną, to żona Donaldu Tusku MUSI tam być. ;)
              • jaceks20 Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 12:59
                coz przyznaje ze irasiad jest cool
                nie dam sobie glowy uciac ale w Peru tusk polecial wrqaz z zona i
                synkiem(przy okazji pracujacym teraz w GW)
                z tego co wyczytalem, to na lotnisku byla delegacja chinczykow
                a wogole to chcialen przypomniec ze donald obiecywal ze w dalekie
                podroze bedzie latal rejsowym samolotem aby koszty nie byly duze
                dodatkowo nie zabral ze soba dziennikarzy na poklad
                nie wiem czy kaczory popelniaja 75% gaf
                moze po prostu media eksponuja to w ten sposob
                ciebei np smieszyc moze pokraczna postac gosiewskiego
                a mnie smieszy tupecik chlebowskiego
                ale to pierwsze pokaza 100 razy a to drugie to nie wypada sie smiac
                przeciez...
                ciekawe czemu szaro sie nie wypowie tu, o kontiku nie wspomne
                a wogole to w warszawie nie ma korkow prawda menka?:PP
                • menk.a Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 13:13
                  Dżek, nie bądź wredny. Koszty wyczarterowania samolotu rejsowego są
                  dużo wyższe, niż latanie rządowym złomem. :P
                  Gosiu jest śmieszny, a Chlebowski.... ani mnie grzeje, ani ziębi.
                  Ja w korkach nie stoję. Jeżdżę tramwajami i metrem. Zatem nie jestem
                  kompetentna w tym temacie.:P
                  • jaceks20 Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 13:17
                    wredny i marudny to moje 2 i 3 imie
                    czemu nie pisano o tym ze koszt rejsowego jest wiekszy podczas
                    przelotu do USA
                    posaraj sie przypomniec ze tusk sam to zapowiadal ze bedzie tak latal
                    gosiu wyglada jak wyglada z powodu choroby, chlebowski i jego
                    fryzura jest smieszna, a przy okazji moglabys pogadac z kims z
                    Zarowa jaki to z niego wybitny specjalista
                    hmm ja to staram sie rano tramwajem smigac, bo do metra nie dopcham
                    sie z powodu studentow
                    • menk.a Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 13:22
                      jaceks20 napisał:

Tam tylko specjaliści są. Przed nimi też tacy byli. Po nich przyjdą
                      kolejni.

> hmm ja to staram sie rano tramwajem smigac, bo do metra nie
                      dopcham
                      > sie z powodu studentow

Okupują wejścia? :)
                      • jaceks20 Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 13:28
                        eee po drodze mam dwa przystanki gdzie duzo uczelni
                        2 razy nie moglem wlezc do srodka wagonu to zrezygnowalem i jezdze
                        tylko tramwajami
                        • menk.a Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 13:29
                          Możesz podjezdżać do którejś z początkowych stacji i wtedy
                          wsiadać. :PPP
                          • jaceks20 Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 13:32
                            tiaaaa
                            nie lubie pazdzernika bo wracaja studenci i wszedzie tlumy
                            na piwku wszedzie pelno dzieciarni, wypija 3 piwka i szaleja, w
                            dyskotekach mlode gazele z zakreconym wzrokiem szukaja oparcia w
                            Benjaminach itd:P
                            na poczatkowa stacje nie pojade bo na kabaty to ja tylko po bigos do
                            tesco jezdze:P
                            • menk.a Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 13:41
                              jaceks20 napisał:

> w
                              > dyskotekach mlode gazele z zakreconym wzrokiem szukaja oparcia w
                              > Benjaminach itd:P

Benjaminy to kto? Bo fikusa beniamina znam. Nawet mam całkiem
                              sporego. Ale zapewne nie o tym mówisz.:P

> na poczatkowa stacje nie pojade bo na kabaty to ja tylko po bigos
                              do
                              > tesco jezdze:P

Bigos z tesco? Czyli próba sprzedaży kapusty i jakichś okrawków
                              mięsa, które nie zostały sprzedane pod 7 innymi postaciami. Nie
                              lepiej sobie ugotować gar?:P
                              • jaceks20 Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 13:46
                                jesli chodzi o pierwsza kwestie
                                www.youtube.com/watch?v=REycCu49Vvk
                                to sa te benjaminy
                                odnosnie bigosu - ja gotowalem z mlodej kapusty, ale czasem lubie
                                takie supermarketowe, byc moze daja tam te tzw skrawki wedlin, ale
                                mi smakuje jakos, bywaly czasy ze z kumplem bralismy 1,5kg i na
                                patelnie a potem do brzuszka
                                dlatego taki gruby jestem:)
                                • menk.a Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 13:55
                                  jaceks20 napisał:

> jesli chodzi o pierwsza kwestie
                                  > www.youtube.com/watch?v=REycCu49Vvk

Strony rozrywkowe mam w pracy poblokowane. :P

> to sa te benjaminy

> odnosnie bigosu - ja gotowalem z mlodej kapusty,

Bigos gotuje się z kiszonej kapuchy.

ale czasem lubie
                                  > takie supermarketowe, byc moze daja tam te tzw skrawki wedlin, ale
                                  > mi smakuje jakos, bywaly czasy ze z kumplem bralismy 1,5kg i na
                                  > patelnie a potem do brzuszka

Zjadliwe? Uszy na plecach Wam nie porosły? Chyba spróbuję.

> dlatego taki gruby jestem:)
                                  >

Tak. I do tego chyba największy kokiet z forum. :DD
                                  • jaceks20 Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 14:03
                                    no dobra postaram sie naprowadzic cidebie
                                    Benjamin Franklin - banknot $
                                    ad2. ja wiem z czego sie i jak gotuje prawdziwy bigos, ja robie
                                    wersje lightowa w czasie wystepowania mlodej kapusty
                                    zreszta wiesz ze istnieje roznica miedzy kapusta kiszona, a taka
                                    mloda kapusta kiszona
                                    mysle ze zjadliwe, np w cerfurze w galerii mokotow to srednio mi
                                    smakuje
                                    ale z tesco na kabatach spoko
                                    co znaczy kokiet??:)
                                    • menk.a Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 14:06
                                      Od kokietować, męski odpowiednik kokietki.:P
                                      • jaceks20 Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 14:13
                                        za brzydki jestem na kokietowanie:PP
                                        gdyby nie to ze mam pelna lodowke jedzenia to narobilas mi smaku
                                        bigosem i chetnie na kabaty przejechalbym sie
                                        wracajac do meritum sprawy, ja nie ogladam szkla kontaktowego, ale
                                        jesli ktos dzis oebjrzy to prosze o infor czy byl pokazany Tusk
                                        • menk.a Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 14:17
                                          No i jak się okazuje kokiet to Twoje kolejne imię. :D
                                          Ja? Ja? Sam o tym wspomniałeś.:P
                                          A szkło oglądam wtedy, kiedy jakimś przypadkiem na nie trafię. Jeśli
                                          trafię i zobaczę coś, to dam znać. Ze specjalną dedykacją. ;))
                                          • jaceks20 Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 14:23
                                            ee tam menka mylisz mnie z kims
                                            ja jestem tylko wredny i marudny
                                            kokietowac nie umie i rozmawiac z dziewczynami sie wstydze, nawet po
                                            duzej ilosci bursztynowych i innych plynow lub dopalaczach:)
                                            taki sobie chlopek roztropek
                                            skoro czasem ogladasz szklo
                                            pare razy w weekend chyba widzialem takich dwoch mlodych leszczy
                                            prowadzacych - kto to jest/?
                                            • menk.a Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 14:28
                                              jaceks20 napisał:

> ee tam menka mylisz mnie z kims
                                              > ja jestem tylko wredny i marudny

Co do bycia marudą to święta prawda. Marudzisz jak śpiący 3-latek.:P

> skoro czasem ogladasz szklo
                                              > pare razy w weekend chyba widzialem takich dwoch mlodych leszczy
                                              > prowadzacych - kto to jest/?

Nie wiem. Ja znam tylko Sianeckiego, Andrusa, Jachimka (chyba tak
                                              się nazywa ten taki) i Miecugowa. O i czasem Daukszewicza tam
                                              widziałam. Reszty nie znam. ;)
                                              • jaceks20 Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 14:31
                                                tiaa tych to i ja znam
                                                szczegolnie Jachimka, jako ze mam schize na punkcie zebow a akurat
                                                ten Pan ma dosc specyficzny usmiech(praiwe tak ladny jak moj hehe)
                                                ja wiem ze komentuje tam rowniez łepkowska - ta od m jak milosc
                                                ale czasami sa jacys tacy mlodzi goscie - żenua straszna
                                                jak mialem 3 lata to nie marudzilem, potem stalem sie zgorzknialy i
                                                marudny
                                                • menk.a Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 14:37
                                                  jaceks20 napisał:

> potem stalem sie zgorzknialy i
                                                  > marudny

Aaaa to Ty jesteś zgorzkniały i marudny jak stary dziad. A powiesz
                                                  dlaczego? :P
                                                  • jaceks20 Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 14:39
                                                    jadlem za malo kisielu w zerówce:)
                                                    hmm moze by tak dzis sie zresetowac?:)
                                                  • menk.a Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 15:02
                                                    Spróbuj jeść podwójne ilości dzisiaj.
                                                    A proszę bardzo. Resetuj.;)
                                                  • jaceks20 Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 15:06
                                                    hehe przyznam otwarcie, jakie to szczescie ze nie mam netu w domu,
                                                    bo pewnie niezlego glupka bym z siebie robil, czego rpobki
                                                    kilkukrotne szczegolnie w soboty byly na tym forum
                                                    hmm dostalem dzis 4 w tym roku podwyzke, wiec chyba powinienem
                                                    swietowac, ale z drugiej strony lenia mam
                                                    menka a jakim to ty tramwajem jezdzisz od siebie?
                                                  • menk.a Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 19:54
                                                    Najczęściej 1 lub 2. ;))
                • 2szarozielone Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 13:18
                  Szaro pracuje i chora jest i nie rozumie, co czyta dzisiaj :) A poza tym Szaro
                  jeśli chodzi o polityke zajmuje sie glównie polemizowaniem z Tobą, jak cos ją
                  uwiera :) Raczej nie zakładam politycznych watków, zwłaszcza o wpadkach - nie
                  chce mi się. Polityka polska od jakiegoś czasu mnie brzydzi, niestety :( Odzywam
                  się, jak się z czyims zdaniem nie zgadzam. Teraz się zgadzam.

Bo OK - jest wpadka.
      • nuova nozyce, sekatory, itp 22.10.08, 13:40
        menk.a napisała:

> Kurtkanawacie, linków nie potrafię wklejać. :-/

tiny.pl to nozyczki do skracania za dluuuuuugich linek :) Polecam ;]
        • menk.a Re: nozyce, sekatory, itp 22.10.08, 13:42
          Dziękować!!!! No teraz to poszaleję.;))
          • nuova Re: nozyce, sekatory, itp 22.10.08, 13:50
            menk.a napisała:

> Dziękować!!!! No teraz to poszaleję.;))

jenyyyyyyyyy tylko sie nie potnij z wrazenia ;D
    • nexstartelescope Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 12:41
      tinyurl.com/5gzdpx
      • menk.a Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 12:46
        Nie wiem, co tam wkleiłaś, ale pewnie jakieś nieprzyzwoitości, bo
        mam zablokowany dostęp do tej strony. :P
    • funny_game Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 12:47
      Szkoda, że nie miał na koszulce napisów sex, love, romance :D
      • menk.a Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 12:54
        funny_game napisała:

> Szkoda, że nie miał na koszulce napisów sex, love, romance :D
        >

Ale może majtki i skarpetki miał różowe. :P
        • funny_game Re: Jacek, z dedykacją dla Ciebie 22.10.08, 13:01
          Wpadłam na to, że może trzyma różowości i seksi napisy na wizytę w Jampamponii,
          co by świecką tradycję podtrzymać i nie robić niepotrzebnego zamieszania ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka