hsirk 29.11.08, 22:33 ulzylo. bo juz myslalem ze klaudia kulawik za falszywie zaspiewana piosenke z maniera wygra ten talent. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liisa.valo Re: ufff. 29.11.08, 22:37 Jejku, mnie aż też telepało, że dziecko sztucznie patetyczne podbiło serce Polaków. Też mi ulżyło :) W ogóle strasznie mnie to dziecko irytuje. Odpowiedz Link
vandikia Re: ufff. 29.11.08, 22:37 goscie są niesamowici, widzialam ich filmiki jakies pol roku temu krolowaly na youtube w pracy zastanawialismy sie jaki mają stosunek emocjonalny wobec siebie Odpowiedz Link
kitek_maly Re: ufff. 29.11.08, 22:39 > w pracy zastanawialismy sie jaki mają stosunek emocjonalny wobec > siebie Aaa to już wiem kto wygrał. Faktycznie te macanki trochę dziwnie wyglądają. Ale wymiatają! :-) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: ufff. 29.11.08, 22:46 Genialne to jest! W ogóle to jest niesamowite, co można zrobić z własnym ciałem... (powiedziała Liisa, zjadając trzecią miskę płatków z miodem i orzeszkami oraz mlekiem :DDDD Odpowiedz Link
kitek_maly Re: ufff. 29.11.08, 22:48 (powiedziała Liisa, zjadając trzecią miskę płatków z miodem i > orzeszkami oraz mlekiem :DDDD :-D Chcesz być kobietą gumą i sprawdzasz jak bardzo uda Ci się rozciągnąć? ;-) Odpowiedz Link
liisa.valo Re: ufff. 29.11.08, 22:50 Tak, bo chcę startować w drugiej edycji "Mam talent". Wszak nie od czapy Ah nadał mi pseudonim "Elastyna" :) Poważnie, ja bardzo jestem rozciągliwa i elastyczna :) Joginka :) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: ufff. 30.11.08, 13:06 Też się nad tym zastanawiałam. Jeśli są hetero, to taki kontakt musi ich wiele kosztować. Ale robią wrażenie! Odpowiedz Link
vandikia Re: ufff. 29.11.08, 22:58 też mi się wydaje, że to zbyt intymne jest, żeby nie byli chociaż bi Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: ufff. 30.11.08, 13:05 Załapałam się na końcówkę i podzielam wrażenia. Kto w ogóle dobiera jej repertuar?! Odpowiedz Link
2szarozielone Re: ufff. 30.11.08, 13:10 ale zajęła drugie miejsce i dostanie 100 tys. zł. Nie kumam i nie czaję. Już bym chyba wolała tego jelenia zafascynowanego Freddiem i Brianem, chociaż to też pomyłka. A żałuję że nie wygrało Audiofeels :( Odpowiedz Link
vandikia Re: ufff. 30.11.08, 15:48 wow serio? nie wiedzialam, ze za 2 miejsce jest tez nagroda i to dosc okazala Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: ufff. 30.11.08, 21:41 Obejrzalam dzisiejsza powtorke i stwierdzam, ze na te dziewczynke nie mozna patrzec i jednoczesnie jej sluchac. Jest irytujaca i komicznie patetyczna. Talent ma niewatpliwie ogromny, nie pojmuje, jak ktos moze jej taka krzywde repertuarem i wizerunkiem robic... Ciekawe, jak ten ktos wyobraza sobie repertuar tej dziewczynki za 30 lat. Bedzie - dla przekory - leciec Puszkiem-Okruszkiem?;) Pauli -- Morze jest w końcu, pod wieloma względami, tylko bardziej mokrą formą powietrza. [T.P] Odpowiedz Link
thank_you Re: ufff. 30.11.08, 21:55 Ta dziewczynka jest tak smutna, że nie mogę na nią patrzeć. Głos ma, ale irytuje mnie maniera, z jaką śpiewa. Taka stara-maleńka :-( Odpowiedz Link