Dodaj do ulubionych

nic mi sie nie chce :P

05.01.09, 00:07
Obserwuj wątek
    • etwas-geheimnis Re: nic mi sie nie chce :P 05.01.09, 00:09
      I dobrze ci z tym?
      • wilowka Re: nic mi sie nie chce :P 05.01.09, 00:11
        A ja ślepoczek przeczytałam, że post założyły dżdżownice :D
        Chyba pójdę spać :)
      • dziewice Re: nic mi sie nie chce :P 05.01.09, 00:19
        nie wiem :)
    • baba_krk Re: nic mi sie nie chce :P 05.01.09, 00:10
      ej ej ej a cieszysz się? :D
      • dziewice Re: nic mi sie nie chce :P 05.01.09, 00:19
        ciesze sie :)
        • baba_krk Re: nic mi sie nie chce :P 05.01.09, 00:22
          w dechę :D mitu!
    • kawamija Re: nic mi sie nie chce :P 05.01.09, 00:12
      hmmmm..........ale czy po pólnocy to może być to jeszcze problem ?:-)
      • dziewice Re: nic mi sie nie chce :P 05.01.09, 00:20
        zasadniczo nie, jednakze :-)
    • dziewice i jeszcze na dodatek zrobil mi sie pryszcz 05.01.09, 00:18
      kurde
      • baba_krk Re: i jeszcze na dodatek zrobil mi sie pryszcz 05.01.09, 00:20
        posmaruj dziada pastą do zębów :P
        • dziewice Re: i jeszcze na dodatek zrobil mi sie pryszcz 05.01.09, 00:32
          tak, ale jutro ide do pracy, wyobrazasz to sobie? z pryszczem? :)
          • baba_krk Re: i jeszcze na dodatek zrobil mi sie pryszcz 05.01.09, 00:33
            takie są uroki dojrzewania :D
            • dziewice Re: i jeszcze na dodatek zrobil mi sie pryszcz 05.01.09, 00:35
              a czy Ty jestes dojrzala? :) juz?
              • baba_krk Re: i jeszcze na dodatek zrobil mi sie pryszcz 05.01.09, 00:37
                jestem, ale tylko w dni nieparzyste :)
                • dziewice Re: i jeszcze na dodatek zrobil mi sie pryszcz 05.01.09, 00:38
                  niedziela t odzien nieparzysty ? :)
                  • baba_krk Re: i jeszcze na dodatek zrobil mi sie pryszcz 05.01.09, 00:38
                    tak, ale od 37 min. mamy poniedziałek :P
      • kawamija Re: i jeszcze na dodatek zrobil mi sie pryszcz 05.01.09, 00:26

o cholera :-) jakby nie liczyć to juz dwa problemy na jedną noc....

oj.......nakreca sie spirala problemów :-))
        • baba_krk Re: i jeszcze na dodatek zrobil mi sie pryszcz 05.01.09, 00:28
          kawamija napisała:

> oj.......nakreca sie spirala problemów :-))

oby to tylko nie było zaraźliwe :P
          • dziewice jestem zalamany!!!! 05.01.09, 00:32
            • baba_krk Re: jestem zalamany!!!! 05.01.09, 00:34
              kup se korektor :P
              • dziewice Re: jestem zalamany!!!! 05.01.09, 00:35
                mam dlugopis :), ide z rozpaczy jesc czipsy
                • baba_krk Re: jestem zalamany!!!! 05.01.09, 00:38
                  chcesz być i pryszczaty i gruby? :PPP
                  a długopisem to namaluj sobie na pryszczu kropkę, może ktoś pomyśli, że to
                  zwykły pieprzyk? ;)))
              • kawamija Re: jestem zalamany!!!! 05.01.09, 00:36

hmmm........spoko z powodu pryszcza chyba jeszcze nikogo z pracy nie
                wyrzucili :-))))

a jesli bedziesz pierwszy to w Strasburgu na pewno za to bezprawie
                wygrasz jakąś miła sumkę :-)
                • baba_krk Re: jestem zalamany!!!! 05.01.09, 00:39
                  dobrze kombinujesz :D
                  za takie rady należy się dobra wódka ;)
                  • kawamija Re: jestem zalamany!!!! 05.01.09, 00:42

..rum z limonką ?
                    • baba_krk Re: jestem zalamany!!!! 05.01.09, 00:43
                      szczegóły to już omawiaj z Dziewicem, o ile się podniesie z deprechy wywołanej
                      brakiem cipsów ;)
    • dziewice i czypszy tez mi sie skonczyly aaaaaaaaaa 05.01.09, 00:37
      • baba_krk Re: i czypszy tez mi sie skonczyly aaaaaaaaaa 05.01.09, 00:40
        chyba masz dzisiaj pecha ;)
        • dziewice Re: i czypszy tez mi sie skonczyly aaaaaaaaaa 05.01.09, 00:58
          pycha :)
          • baba_krk Re: i czypszy tez mi sie skonczyly aaaaaaaaaa 05.01.09, 00:59
            zjadłam przed chwilą danonową fantazję, faktycznie pyszniutka :D
      • kawamija Re: i czypszy tez mi sie skonczyly aaaaaaaaaa 05.01.09, 00:43

ojoj........po tylu niepowodzeniach to bym sie na Twoim miejscu bała
        zasnąć.......na pewno Ci sie przysni ze lecisz po chipsy w jakąś
        przepaśc !!!!!
        no tego sie boje :-)
      • etwas-geheimnis Re: i czypszy tez mi sie skonczyly aaaaaaaaaa 05.01.09, 00:44
        tylko na line sie nie targnij. :-(
        • dziewice no co ty nie jestem ciota!!! 05.01.09, 00:57
          facet co se ze soba nie radzi to ciota
          • etwas-geheimnis Re: no co ty nie jestem ciota!!! 05.01.09, 01:00
            dziewice napisał:

> facet co se ze soba nie radzi to ciota

Masz plusa. ;-)
      • etwas-geheimnis Re: i czypszy tez mi sie skonczyly aaaaaaaaaa 05.01.09, 00:46
        a syfa plastrem zaklej . Nuby przy goleniu się uszkodziłeś , uwierza jak zobacza
        cie w takim stanie. :-)
        • baba_krk Re: i czypszy tez mi sie skonczyly aaaaaaaaaa 05.01.09, 00:48
          A jak pomyślą, że z niego łajza, że taki duży i się golić nie potrafi? Może
          przemyśl jeszcze raz swoją radę :P
          • etwas-geheimnis Re: i czypszy tez mi sie skonczyly aaaaaaaaaa 05.01.09, 00:49
            baba_krk napisała:

> A jak pomyślą, że z niego łajza, że taki duży i się golić nie potrafi? Może
            > przemyśl jeszcze raz swoją radę :P

I bez tego wiedzą.:-D
            • baba_krk Re: i czypszy tez mi sie skonczyly aaaaaaaaaa 05.01.09, 00:50
              Mógłbyś mieć niespodziankę :D
        • baba_krk a poza tym 05.01.09, 00:49
          typuję, że dziewicowy pryszcz ulokował się na czole, albo nosie... a tam się
          chyba nie golicie, nie? ;))
          • etwas-geheimnis Re: a poza tym 05.01.09, 00:52
            baba_krk napisała:

> typuję, że dziewicowy pryszcz ulokował się na czole, albo nosie... a tam się
            > chyba nie golicie, nie? ;))

Założysz się?;-)
            • baba_krk Re: a poza tym 05.01.09, 00:53
              a o co? ;)
              • etwas-geheimnis Re: a poza tym 05.01.09, 00:55
                baba_krk napisała:

> a o co? ;)

Daję ci fory , proponuj. ;-)
                • baba_krk Re: a poza tym 05.01.09, 00:56
                  Pierwsza zapytałam. Nie potrzebuję taryfy ulgowej :P
                  • etwas-geheimnis Re: a poza tym 05.01.09, 00:57
                    baba_krk napisała:

> Pierwsza zapytałam. Nie potrzebuję taryfy ulgowej :P

Wyplacalna jesteś?:-)
                    • baba_krk Re: a poza tym 05.01.09, 00:59
                      jeszcze przez miesiąc :>
                      • etwas-geheimnis Re: a poza tym 05.01.09, 01:01
                        baba_krk napisała:

> jeszcze przez miesiąc :>
                        To jutro do notariusza idziemy? :-)
                        • baba_krk Re: a poza tym 05.01.09, 01:02
                          jutro mam dalej przymusowy leżak
                          poza tym nie jesteśmy z tego samego miasta, więc ciężko byłoby nam iść :P
                          • etwas-geheimnis Re: a poza tym 05.01.09, 01:07
                            To jak mamy się zalozyc aby to bylo wiążące? :-D
                            • baba_krk Re: a poza tym 05.01.09, 01:10
                              Chyba nam gwiazdy nie sprzyjają ;)
                              • etwas-geheimnis Re: a poza tym 05.01.09, 01:11
                                baba_krk napisała:

> Chyba nam gwiazdy nie sprzyjają ;)

Tobie nie nam. ;-)
                                • baba_krk Re: a poza tym 05.01.09, 01:13
                                  Dwoję się i troję, żebyś nie przegrał zakładu, a Ty dalej swoje :P
                                  • etwas-geheimnis Re: a poza tym 05.01.09, 01:15
                                    baba_krk napisała:

> Dwoję się i troję, żebyś nie przegrał zakładu, a Ty dalej swoje :P

Lekka kasa ci się marzy? ;-)
                                    • baba_krk Re: a poza tym 05.01.09, 01:16
                                      Jestem odrobinę osłabiona, więc ciężkiej mogłabym nie udźwignąć ;)
                                      A tak naprawdę to jedyne co mi się marzy to domek przy plaży :D
                                      • etwas-geheimnis Re: a poza tym 05.01.09, 01:17
                                        baba_krk napisała:

> Jestem odrobinę osłabiona, więc ciężkiej mogłabym nie udźwignąć ;)
                                        > A tak naprawdę to jedyne co mi się marzy to domek przy plaży :D

Mowisz - masz. :-)
                                        • baba_krk Re: a poza tym 05.01.09, 01:20
                                          To może poczekaj aż zasnę? ;)
                                          • etwas-geheimnis Re: a poza tym 05.01.09, 01:22
                                            Daj znać. :-)
                                            • baba_krk Re: a poza tym 05.01.09, 01:23
                                              Jeśli mi się ten domek przyśni to Cię o tym powiadomię ;)
                                              • etwas-geheimnis Re: a poza tym 05.01.09, 01:24
                                                Będę czekał. ;-)
                                                • baba_krk Re: a poza tym 05.01.09, 01:26
                                                  To chyba nie znasz trendów na 2009 rok. To jest rok zasadniczo bez czekania ;)
                        • thank_you Re: a poza tym 05.01.09, 01:10
                          Może od razu do USC :D
                          • baba_krk Re: a poza tym 05.01.09, 01:13
                            Nie da rady. Z założenia USC omijam szerokim łukiem :>
                          • etwas-geheimnis Re: a poza tym 05.01.09, 01:16
                            thank_you napisała:

> Może od razu do USC :D

Zazdrościsz? ;-)
                            • thank_you Re: a poza tym 05.01.09, 01:23
                              Mhm. Ale tylko tego, że Baba byłaby Twoją żoną a nie moją :D
                              • etwas-geheimnis Re: a poza tym 05.01.09, 01:25
                                thank_you napisała:

> Mhm. Ale tylko tego, że Baba byłaby Twoją żoną a nie moją :D

Ja już to popełniłem. :-(
                                • baba_krk Re: a poza tym 05.01.09, 01:27
                                  Zawsze można odpełnić ;)
                              • baba_krk Re: a poza tym 05.01.09, 01:27
                                Nie bój żaby i tak sobie kiedyś sprawimy obrączki ;)
                                • thank_you Re: a poza tym 05.01.09, 01:35
                                  Serio serio? ;-)
                                  • baba_krk Re: a poza tym 05.01.09, 01:36
                                    Między Twoimi urodzinami a moimi :P
                                    • thank_you Re: a poza tym 05.01.09, 01:40
                                      A kiedy masz? :D Wolę sprecyzować D:
                                      • baba_krk Re: a poza tym 05.01.09, 01:43
                                        początek maja... to kiedy idziemy po błyskotki? ;)
                                        • thank_you Re: a poza tym 05.01.09, 01:43
                                          W kwietniu :D Mamy tylko miesiąc :D
                                          • baba_krk Re: a poza tym 05.01.09, 01:46
                                            Oszfak. To ja będę musiała bardzo szybko znaleźć pracę, bo przecież planowo za
                                            miesiąc o tej porze ogłoszę bankructwo :P
                                            • thank_you Re: a poza tym 05.01.09, 01:48
                                              Ja już dawno bankrut ;-) Także spokojnie, damy radę. Najwyżej etwas nam kupi :D
                                              • baba_krk Re: a poza tym 05.01.09, 01:49
                                                No to sobie wkrótce przybijemy piątkę :D
                                                A myślisz, że sprzedają je w trójpaku? ;)))
                                                • thank_you Re: a poza tym 05.01.09, 01:53
                                                  Prezerwatywy sprzedają, to czemu obrączek mieli by nie sprzedawać :D Wszystkie
                                                  firmy powinny iść z duchem czasu :D
                                                  • baba_krk Re: a poza tym 05.01.09, 01:55
                                                    Natchnęłaś mnie optymizmem :D
                                                  • thank_you Re: a poza tym 05.01.09, 01:57
                                                    Obyś mnie później o alimenty za te natchnienie nie posądziła :D
                                                  • baba_krk Re: a poza tym 05.01.09, 02:00
                                                    nie jestem wiatropylna :P
                                                  • thank_you Re: a poza tym 05.01.09, 02:02
                                                    Cuda się zdarzają :-) Ostatnio nawet rocznicę takiego cudu obchodziliśmy :D
                                                  • baba_krk Re: a poza tym 05.01.09, 02:04
                                                    Cud to chyba będzie jak wstanę o 7 rano :P
                                                    Poza tym zaczynam się gubić w tym drzewku, zatem to znak, że trza mi iść spać mać.
                                                    Dobrej nocy Ci życzę :*
                                                  • thank_you Re: a poza tym 05.01.09, 02:07
                                                    Dobranoc :*
                                                • etwas-geheimnis Re: a poza tym 05.01.09, 01:55
                                                  baba_krk napisała:

> No to sobie wkrótce przybijemy piątkę :D
                                                  > A myślisz, że sprzedają je w trójpaku? ;)))

Jedna ,nierób chorobą się od roboty wymiguje.Druga tez groszem nie śmierdzi.Na
                                                  cholere mi takie golce? ;-D
                                                  • baba_krk Re: a poza tym 05.01.09, 01:56
                                                    etwas-geheimnis napisał:

> Jedna ,nierób chorobą się od roboty wymiguje.Druga tez groszem nie śmierdzi.Na
                                                    > cholere mi takie golce? ;-D

:DDDDDDDDDDDDDDD masz szczęście, że bigamia jest zakazana :P
                                                  • thank_you Re: a poza tym 05.01.09, 01:59
                                                    Może to jakiś Arab? :D To na pewno ten Hasam z forum o Egipcie :D
                                                  • etwas-geheimnis Re: a poza tym 05.01.09, 02:00
                                                    baba_krk napisała:

> etwas-geheimnis napisał:
                                                    >
                                                    > > Jedna ,nierób chorobą się od roboty wymiguje.Druga tez groszem nie śmierd
                                                    > zi.Na
                                                    > > cholere mi takie golce? ;-D
                                                    >
                                                    > :DDDDDDDDDDDDDDD masz szczęście, że bigamia jest zakazana :P

Na islam można przejśc. ;-)
                                                  • baba_krk Re: a poza tym 05.01.09, 02:02
                                                    etwas-geheimnis napisał:

> Na islam można przejśc. ;-)

no, thank you ;)
                                              • etwas-geheimnis Re: a poza tym 05.01.09, 01:51
                                                thank_you napisała:

> Ja już dawno bankrut ;-) Także spokojnie, damy radę. Najwyżej etwas nam kupi :D

Kupi? Sam kombinuję ,jakby tu was na coś naciagnąć, a wy o kupnie. ;-)
                                                Jak się pobieracie to juz na własne ryzyko i koszt. :-D
                                                • baba_krk Re: a poza tym 05.01.09, 01:53
                                                  etwas-geheimnis napisał:

> Kupi? Sam kombinuję ,jakby tu was na coś naciagnąć, a wy o kupnie. ;-)

wiedziałam, że Ci tylko o kasę chodzi :P ale spoko spoko, mam zamiar całą
                                                  przehulać ;)

> Jak się pobieracie to juz na własne ryzyko i koszt. :-D

my się nie pobieramy, tylko nie sprzedają pojedynczych obrączek :P to ma być
                                                  taka samopomoc koleżeńska :D
                                                • thank_you Re: a poza tym 05.01.09, 01:55
                                                  Na alimenty nie starcza? :D
                                                  • etwas-geheimnis Re: a poza tym 05.01.09, 02:02
                                                    Będziecie mi kasiorkę do Egiptu wysyłać? To trendy teraz. :-D
                                                  • thank_you Re: a poza tym 05.01.09, 02:04
                                                    Te, Hasam, nie podskakuj :-) Bo zawiadomimy kogo trzeba i zostaniesz deportowany
                                                    na urlop :D
                                                  • etwas-geheimnis Re: a poza tym 05.01.09, 02:08
                                                    thank_you napisała:

> Te, Hasam, nie podskakuj :-) Bo zawiadomimy kogo trzeba i zostaniesz deportowan
                                                    > y
                                                    > na urlop :D

Za dlugi ten wątek.Spadam lulu .Buziaki moje dziewczyny . :-* Dobranoc
                                                  • thank_you Re: a poza tym 05.01.09, 02:10
                                                    No ładnie, w tym samym momencie się pożegnali. Czy ja mam wietrzyć jakiś spisek? :D
                          • dziewice albo na USG :P 05.01.09, 01:29
                            • baba_krk Re: albo na USG :P 05.01.09, 01:31
                              póki co to mam jedynie niewinny rentgenik w planach :P
          • kawamija Re: a poza tym 05.01.09, 00:52

a poza tym słow o dziewice zaginął..........nie odzywa sie juz z 10
            min........
            martwie sie............:-)
            pobiegł po chipsy ?
            patrzy z niedowierzaniem w lusto ?
            robi sie kanapkę zamiast ?
            hmmm ?
            • etwas-geheimnis Re: a poza tym 05.01.09, 00:53
              A jak sobie cos zrobił?
              • kawamija Re: a poza tym 05.01.09, 00:55
                etwas-geheimnis napisał:

> A jak sobie cos zrobił?

kanapkę ? to masz na myśli :-)
            • kawamija Re: a poza tym 05.01.09, 00:54

słuch zaginął.........tak miało być..ale cóz juz póżno wiec prosze o
              wybaczenie :-)
            • baba_krk Re: a poza tym 05.01.09, 00:55
              może ma kolorowe długopisy i sprawdza w jakim kolorze będzie mu najlepiej? :D
              • etwas-geheimnis Re: a poza tym 05.01.09, 00:56
                E ...tam.Pryszcza likwiduje. ;-)
              • kawamija Re: a poza tym 05.01.09, 00:56

tak to mnie przekonuje :-) pewnie sprawdza długopisy :-)
                • etwas-geheimnis Re: a poza tym 05.01.09, 00:59
                  kawamija napisała:

>
                  > tak to mnie przekonuje :-) pewnie sprawdza długopisy :-)

Och ,kobiety .Facet ma inne sposoby na likwidacje pryszczy. ;-)
                  • kawamija Re: a poza tym 05.01.09, 01:00

pisz... jaki sposób najskuteczniejszy :-)

chetnie poczytam :-)
                    • etwas-geheimnis Re: a poza tym 05.01.09, 01:02
                      kawamija napisała:

>
                      > pisz... jaki sposób najskuteczniejszy :-)
                      >
                      > chetnie poczytam :-)

Dosć intymny. ;-)
                      • kawamija Re: a poza tym 05.01.09, 01:03

tym bardziej chetnie poczytam :-)
                        • etwas-geheimnis Re: a poza tym 05.01.09, 01:04
                          kawamija napisała:

>
                          > tym bardziej chetnie poczytam :-)

O ,jaka ciekawska. ;-)
                          • kawamija Re: a poza tym 05.01.09, 01:06
                            etwas-geheimnis napisał:

> kawamija napisała:
                            >
                            > >
                            > > tym bardziej chetnie poczytam :-)
                            > > O ,jaka ciekawska. ;-)

ja tylko grzecznie pytam :-)
                            • etwas-geheimnis Re: a poza tym 05.01.09, 01:09
                              Widzę że grzecznie. :-)Dziewice ci odpowie ,powinien wiedzieć. ;-)
                              • kawamija Re: a poza tym 05.01.09, 01:11

che,che........ten dziewice i na wódeczce sie zna i na innych
                                ważnych sprawach (jak widze )w Twoim mniemaniu :-)

no nic ja juz powolutku ide spac a przed snem spróbuje sobie sama
                                odpowiedziec na te pytania :-)

pozdrawiam:-)
                                • etwas-geheimnis Re: a poza tym 05.01.09, 01:14
                                  kawamija napisała:

>
                                  > che,che........ten dziewice i na wódeczce sie zna i na innych
                                  > ważnych sprawach (jak widze )w Twoim mniemaniu :-)
                                  >
                                  > no nic ja juz powolutku ide spac a przed snem spróbuje sobie sama
                                  > odpowiedziec na te pytania :-)
                                  >
                                  > pozdrawiam:-)

No to masz o czym mysleć. ;-) Dobranoc
    • dziewice postanowilem zarzegnac krysyc (chyba przez rz) 05.01.09, 00:59
      a jednak przez Z!!! ta glupia cipa od polskiego zamiast mnie uczyc musiala
      chodzic w mini??!?!?!? - no ale laska byla niezla :-)

niewazne

se normalnie kanapki grzane zrobilem grzanki z serem jakims innym taki z plesnia
      mam nadzieje, ze nic ni ewybuchnie i kukurydza

to chyba lepsze niz sledzie i wodka - tak sobie pomyslalem :)
      • baba_krk Re: postanowilem zarzegnac krysyc (chyba przez rz 05.01.09, 01:02
        widzisz jak się wszyscy o Ciebie martwili?
        jak tak napisałeś o kanapkach, to aż zgłodniałam... trochę bez sensu, zwłaszcza,
        że nie chce mi się iść do lodówki
        • dziewice Re: postanowilem zarzegnac krysyc (chyba przez rz 05.01.09, 01:04
          yasne, wiedzieliscie, ze zrobie za chwile kanapki :P
          • baba_krk Re: postanowilem zarzegnac krysyc (chyba przez rz 05.01.09, 01:06
            tak czy siak zaraziłeś mnie tym nicniechceniem :P
            • etwas-geheimnis Re: postanowilem zarzegnac krysyc (chyba przez rz 05.01.09, 01:10
              baba_krk napisała:

> tak czy siak zaraziłeś mnie tym nicniechceniem :P

Zawsze lepiej niz pryszczem. :-)
              • baba_krk Re: postanowilem zarzegnac krysyc (chyba przez rz 05.01.09, 01:14
                Musi być równowaga w przyrodzie. Teraz ma Dziewic, po to żebym ja mogła mieć
                idealną cerę :D
      • bertrada Re: postanowilem zarzegnac krysyc (chyba przez rz 05.01.09, 01:02
        > (...) tak sobie pomyslalem :)

Ty to jednak masz łeb do myślenia. ;))
        • dziewice Re: postanowilem zarzegnac krysyc (chyba przez rz 05.01.09, 01:04
          ale tylko jak jestem glodny :)
        • kawamija Re: postanowilem zarzegnac krysyc (chyba przez rz 05.01.09, 01:04

i o co tyle krzyku ????

po prostu miałeś ochote na grzankę i ot co :-)
    • puszysta_gimnazjalistka Re: nic mi sie nie chce :P 05.01.09, 01:06
      A parówka?
      • baba_krk Re: nic mi sie nie chce :P 05.01.09, 01:07
        Puszysty. Gdzie Ty ostatnio jesteś jak Cię nie ma?
        • puszysta_gimnazjalistka Re: nic mi sie nie chce :P 05.01.09, 01:20
          Oderwało mnie od komputera, przedziwny nawał zajęć, ale to już się nie powtórzy :)
          • puszysta_gimnazjalistka Re: nic mi sie nie chce :P 05.01.09, 01:22
            Aaa, pytanie brzmiało: gdzie jestem, błąkałem się, odwiedzałem znajomych,
            rodzinę, udzielałem się towarzysko, ale kończę z tym, najlepiej mi w łóżku z
            laptopem :)
            • baba_krk Re: nic mi sie nie chce :P 05.01.09, 01:24
              A ja już się martwiłam, że zacząłeś pracować :P
              • puszysta_gimnazjalistka Re: nic mi sie nie chce :P 05.01.09, 01:26
                Zacząłem pracować a raczej wziąłem się do roboty, ale to akurat nie wpływa na
                mnie w takim stopniu aby miał tu nie bywać.
                • baba_krk Re: nic mi sie nie chce :P 05.01.09, 01:28
                  Tak czy siak fajnie, że znowu jesteś, bo już zaczynałam się martwić czy Cię co
                  nie wsysło ;)
                  Mnie wkrótce czeka bardzo długi odwyk z forum i ogólnie netem. Ciekawe jak to
                  będzie ;)
                  • puszysta_gimnazjalistka Re: nic mi sie nie chce :P 05.01.09, 01:31
                    Oj, dlaczego sama sobie taką krzywdę robisz? To nieładnie!
                    • baba_krk Re: nic mi sie nie chce :P 05.01.09, 01:34
                      Tym razem to nie będzie krzywda, tylko same przyjemności :D
                      Zresetuję się i wrócę na łono 69,5 ;)
                      • puszysta_gimnazjalistka Re: nic mi sie nie chce :P 05.01.09, 01:45
                        W takim razie nie pozostaje mi nic innego ja życzyć Ci miłego resetu :)
                        • baba_krk Re: nic mi sie nie chce :P 05.01.09, 01:47
                          Dzięki, mogę Ci później jakieś zdjęcia z resetu podesłać, bo planuję się wtedy
                          realizować fotograficznie :D
                          • puszysta_gimnazjalistka Re: nic mi sie nie chce :P 05.01.09, 01:50
                            Jak będą ze słońcem i palmami to podsyłaj :)
                            • baba_krk Re: nic mi sie nie chce :P 05.01.09, 01:57
                              No oczywiście, że tylko takie :D
                              • puszysta_gimnazjalistka Re: nic mi sie nie chce :P 05.01.09, 02:08
                                No to jeszcze niech będą tam jakieś koleżanki w bikini :)
                                • puszysta_gimnazjalistka Re: nic mi sie nie chce :P 05.01.09, 02:09
                                  Chciałem napisać: co najwyżej w bikini :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka