razzmatazzy 15.03.09, 19:52 (Reguły gry: następny post musi składać się tylko z wyrazów na B i tak przelecimy cały alfabet. Podawanie różnych opcji mile widziane! Wchodzicie w to? :D ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilowka Re: Ambitnie Anonsuję Alfabetyczne Akrobacje 15.03.09, 19:55 Blady, bigamiczny Bogdan - biłgorajski bartnik - bystro badał, błyskając białkami, byczy biust biseksualnej Basi, będącej bezpruderyjną barmanką, bezkarnie biegnącej *bez brunatne boisko Brdy Bydgoszcz . - Bardzo bym... - bąknął bolejący Bogdan beznamiętnie bębniąc burym bananem. - Baran! - burknęła białowłosa, bezwstydnie bawiąc beskidzkiego bernardyna biesiadną bajeczką. *bez - w kilku regionach Polski (m.in. w okolicah Poznania) tyle samo co 'przez' ;) Odpowiedz Link
wilowka Re: Ambitnie Anonsuję Alfabetyczne Akrobacje 15.03.09, 19:56 Czarnowłosy Cezary - cnotliwy Cypryjczyk co codziennie cucił cielaki coby częściej cwałowały - czarował czule czeską Cecylię cerującą cicho całoroczne ciuchy cynicznego Cyryla - ciołkowatego cymbalisty cerkiewnego, cichcem czyniącego ciągiem ciąże. Cezary cyzelował cyrkowe cuda częstując Cecylię cytryną, co czyniło Czeszkę całkiem całuśną. Odpowiedz Link
wilowka Re: Ambitnie Anonsuję Alfabetyczne Akrobacje 15.03.09, 19:56 Dostojny duński domorosły drwal Dariusz, dziarsko dzierżąc drewnopodobną długą damasceńską dzidę, dążył do drążenia dorodnej dyni dając damie dworu daltonistce Danucie drewniany dyszel do dymania dużych donic. - Dalej, dalibóg! - dopingował depresyjnie darczyńca drżąc demoralizująco. - Debil! - dodała defekująca dewiacyjna dewotka destruktywnie determinując dewaluację dalmackich dewiz. Dialogowali długo, dostojnie; discopolowy dietetyk, długowieczny dobroduszny dłużnik Dariusza, dopisał dłutem dekret, dlatego dotarli do domu. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Ambitnie Anonsuję Alfabetyczne Akrobacje 15.03.09, 19:58 Wilowka, jeśli to wszystko wymyśliłaś w ciągu tych paru minut, to zjem swoje własne kapcie! :-o! Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Ambitnie Anonsuję Alfabetyczne Akrobacje 15.03.09, 19:59 a wilówka ściąga! Odpowiedz Link
wilowka Re: Ambitnie Anonsuję Alfabetyczne Akrobacje 15.03.09, 20:00 chyba gacie :P kot-malenstwo.blogspot.com/2008/08/literwki.html zajrzyjta w komentarze. W ciągu ostatnich paru minut wymyśliłam, że takie co już wymyśliłam ;) Sorki nie chciałam psuć zabawy :) Odpowiedz Link
nexstartelescope Re: Ambitnie Anonsuję Alfabetyczne Akrobacje 15.03.09, 19:59 Filufka, foszukujesz!!! Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Ambitnie Anonsuję Alfabetyczne Akrobacje 15.03.09, 20:00 Wilowka, wytłumacz się, bo życzliwi donoszą, że wystąpiła jakaś ściema ;) Odpowiedz Link
mason_i_cyklista Re: Ambitnie Anonsuję Alfabetyczne Akrobacje 15.03.09, 20:00 idziesz do kąta i bez gadania Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Egzystencja Euzebiusza 15.03.09, 20:47 Ech egzystencja , epatowal emocjonalym e-mailem elokwentny elektrotechnik Euzebiusz. Erotyczne egzegezy egzaltowanej Ekwadorki - estetyczne. Ergo, enumeratywnie: etola, espadryle -ekwiwalent elektryzowania Ekwadorki. Ekstatycznie erogennowala Ekwadorka Euzebiusza. Eradykowala etole, eksponujac ekwatory ekologicznych eksteriorow. Eeeeezuuuu.... Euzebiusz emanowal erektyczna ekspresja, epiderma Ekwadorki emitowala erotyczna energie, ekspektacje eksplodowaly... Eeetam... epigonskie - eteryczna e-redaktorka "e-Xpressu.emocji.emo" erasowala e-mail entuzjastycznego e-autora e-erotykow. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Egzystencja Euzebiusza 15.03.09, 20:59 :)))))) Erupcja elokwencji - epatujesz erotycznymi epopejami epuzera Euzebiusza. Endorfiny egzaltowanie eksplodują! Ekstaza! ;))) Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Re: Egzystencja Euzebiusza 15.03.09, 21:18 E-maila Ekscelencji exscriptowalem (no co?). Ekwadorka emulatorem erotomanki "Erochine, Emosex.embH". Euzebiusza egzystencja ekwiwalenta esencjonalnosci estragou.. Errortyki, eroerraty, erozja erosfery, epigoniczne erekcje ery "Emmanuelle XXVII", era egotyki. Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Egzystencja Euzebiusza 15.03.09, 21:28 Emaila escribowałam (no co? ;) Electrified excitement! :DD Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Fryzjerska filozofia 15.03.09, 21:53 Fujarowaty fryzjer Filip, fan Firefoxa, forwardowal fioletoworude fale fryzu Fionnuli Fisiak. Forwardowanie, Fionnulo - fajnista freakowata fryzjerskosc. -Fakju, fiucie - fuknela feministycznie - fizycznie froterujesz fale. Fryzjer fatalista, fatalne. Filozof, filolog, fantasta, fan fletu! Firmy francuskiej franczyzobiorca? Fuck, fachowiec fuchowy! Fleki filodendronom flancowac, fizjodyletancie. -Fionia, fuczysz - Filip filozofowal. -Farba? Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Fryzjerska filozofia 15.03.09, 22:17 Faktycznie, fiołkowa farba fragmentarycznie fryzowała (;)) fale Fionnuli. Foch Fisiakowej: - Folksdojczu, frymarczysz fantazjami! Fopa! Finito! Fryzjer: - Fumy, fanaberie, fantasmagoria! Facjata fajna. Fijoł! Odpowiedz Link
szwagier_z_niemodlina Gadziunia Gadu-gadem Gadzidkowi gada 16.03.09, 10:52 generujac gniewne grozby: Gadzidas, gowniarzu garwolinski, grzeszniku geotermalny, grzmotne gromko gebe! Godzinami grzechotales grzesznie grzecznej Gadziuni, gruntownie grzejac glaskaniem gadziuniowa geografie, graficznie Go-Go gabonskim G-obszary gromowladnie gotujac. "Go, go, Gadzidek, go!" Gabryska gruchnela - Gadzidek's gone, grabiac Gadziuni gotowke, goldendolarowki, garnek Gucciego grzybow, G-stringi "Google", girami grubymi goniac gdzie Gabryska. Gadzidek, gnojku gomorski - grob grabarz, gadzie, gotuje. Gienek, Grzechu, Giennadij, Gruby Georg - garota Gadzidka garniruja!! Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Gadziunia Gadu-gadem Gadzidkowi gada 16.03.09, 11:40 Gejzerze gadulstwa! Gadatliwa Godzillo gramatycznej gimnastyki! Gigancie głębi grafomaństwa! Gardłujesz, generujesz, grzmisz, gaworzysz, gawędzisz! Gubię gibkość, gorączkuję, ginę! Greetings ;) Głupawy głąb - garkotłuk Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: iiiiiiii....;) 16.03.09, 12:04 razzmatazzy napisała: > Ihaha? ;D > > Inspiruj, idolu! :) > iście intensywnie iskałem interesujących idei iiiiiii... istna implozja intelektualna idź, interlokutorko, innego idola intryguj irrelewantnymi illokucjami;) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: iiiiiiii....;) 16.03.09, 12:15 Intelektualny impas? Improwizuj, iluzjonisto idei! Impertynencko implikujesz interpersonalne inklinacje, intrygancie! :P Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: iiiiiiii....;) 16.03.09, 12:25 razzmatazzy napisała: > Intelektualny impas? Improwizuj, iluzjonisto idei! > > Impertynencko implikujesz interpersonalne inklinacje, intrygancie! :P > istny idiotyzm interlokutorko!:) imbiru?? intensywnie indyjska ingrediencja:P Odpowiedz Link
baba_krk Re: Humorystyczna Harmonia Haseł Hamuje Harówkę! 16.03.09, 11:37 poczekam aż będzie literka "o", żeby zapytać czy oczadziałaś Orangutanko :P Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Humorystyczna Harmonia Haseł Hamuje Harówkę! 16.03.09, 11:41 Owszem :D Możesz ominąć kolejność ;) PS Gdzieś się podziewała? Odpowiedz Link
baba_krk Re: Humorystyczna Harmonia Haseł Hamuje Harówkę! 16.03.09, 11:45 No to omijam i możesz sobie brać powyższe słowa do serca :D Do stolnicy pojechałam udawać, że się uczę. Czyżbyś zauważyła moją krótką nieobecność i tęskniła? :> Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Humorystyczna Harmonia Haseł Hamuje Harówkę! 16.03.09, 11:48 Zauważyłam i tęskniłam, a jakże :) Ale skoro pojechałaś pobierać nauki, jesteś usprawiedliwiona - szympansy to jednak bardzo inteligentne bestie, żal byłoby tego nie wykorzystać :D Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Humorystyczna Harmonia Haseł Hamuje Harówkę! 16.03.09, 11:57 Co Wy się tak publicznie miziacie? Aż strach te wasze posty czytać ;) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Humorystyczna Harmonia Haseł Hamuje Harówkę! 16.03.09, 11:59 Nie pytaj, co odchodzi za kulisami :P Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Humorystyczna Harmonia Haseł Hamuje Harówkę! 16.03.09, 12:04 Już mnie głowa boli a przed oczami pojawiają się straszne obrazy, horror, horror! Odpowiedz Link
baba_krk Re: Humorystyczna Harmonia Haseł Hamuje Harówkę! 16.03.09, 12:08 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Co Wy się tak publicznie miziacie? Aż strach te wasze posty czytać ;) Siła wyższa Puszysty. Natury nie oszukasz, niech nas zobaczą :D Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Jeszcze jeden jakościowo jednorodny ... 16.03.09, 11:56 artykuł Isabele napisała: wiadomosci.onet.pl/waszymzdaniem/23182,czlowiek_dzis__czyli_kto,artykul.html Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity no , niewiasto, nie nudź, napalony nasz narcyz .. 16.03.09, 12:14 niesłychanie! Odpowiedz Link
baba_krk Re: no , niewiasto, nie nudź, napalony nasz narcy 16.03.09, 12:19 jako, że "o" dedykowałam już Razz, muszę przejść do literki "p", zatem: poruszona powiem panu Pospolitemu politycznie prawie poprawną prawdę: pieprzyć posłów! Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Puszek, pomyłka!:) 16.03.09, 12:31 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Odpowiedz Link
baba_krk rozłoszczona radzę: 16.03.09, 13:00 roztropny rycerzu ratuj roztrzepanego romana Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: no , niewiasto, nie nudź, napalony nasz narcy 16.03.09, 12:30 baba_krk napisała: > jako, że "o" dedykowałam już Razz, muszę przejść do literki "p", zatem: > poruszona powiem panu Pospolitemu politycznie prawie poprawną prawdę: pieprzyć > posłów! ruchać rząd również??;) Odpowiedz Link
baba_krk Re: no , niewiasto, nie nudź, napalony nasz narcy 16.03.09, 12:37 forumowicz_pospolity napisał: > ruchać rząd również??;) Senyszyn szyderczo skwitowała: "sam się spie*doli" :P Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka W 16.03.09, 13:01 Widzę w Was wrażliwość wyjątkową, walczyć wam więcej wypadałoby! Odpowiedz Link
baba_krk z 16.03.09, 13:14 zbrutalizowałeś zasady! zatem zawlokę zad za zapiecek - zjem zimne ziemniaki Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: no , niewiasto, nie nudź, napalony nasz narcy 16.03.09, 16:35 forumowicz_pospolity napisał: > baba_krk napisała: > > > jako, że "o" dedykowałam już Razz, muszę przejść do literki "p", zatem: > > poruszona powiem panu Pospolitemu politycznie prawie poprawną prawdę: pie > przyć > > posłów! > > ruchać rząd również??;) > "ruchać" razi retorycznym rozpasaniem "rżnąć" raczej Odpowiedz Link