milleniusz 29.06.09, 22:35 No to będę tam. Oraz w mailu. Jak się Wam kiedyś zechce, to zajrzyjcie. Jeśli się Wam nie zechce, co jest bardziej prawdopodobne, to miłego! Ściskam wylewnie. :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milleniusz Re: To tu, to tam 29.06.09, 22:41 Mi też się nie podoba, ale uważam, że tak trzeba. Nie zawsze robię to co mi się podoba. Odpowiedz Link
gapuchna Re: To tu, to tam 29.06.09, 22:45 Czy tobie jest źle? Niedobrze? Człowieku, wracam do domu, po całym dniu ganiania i widzę to, co widzę. Masz ty wyobraźnię? Czy też może nakręcasz suspens???? Odpowiedz Link
milleniusz Re: To tu, to tam 29.06.09, 22:49 Właściwie powinienem nawarczeć na Ciebie za taki ton, ale dziś już wystarczy. :) Nie, nie nakręcam. Zostawiam to, tak jak zostawiłem swego czasu FK. Nie godzę się na zasady tu panujące. A właściwie na zasady się godzę, bo brałem udział w ich ustalaniu, ale nie godzę się na ich degenerację. Nie mogę tego zmienić, to ładnie się żegnam i zamykam drzwi z drugiej, lepszej strony. Miłej zabawy. Odpowiedz Link
gapuchna Re: To tu, to tam 29.06.09, 22:52 Milluś kochany - zmieniam ton :) Ale o co chodzi - nie mam czasu by czytać wszystko? Kogo kto wyciął? Odpowiedz Link
think-thank Re: To tu, to tam 29.06.09, 22:50 nie suspens tylko koninkturę na "kochamy Cię, zostań z Nami" ewentualnie na własne forum 8649 forum Odpowiedz Link
gapuchna Re: To tu, to tam 29.06.09, 23:04 Kochać to ja go nie kocham, ale lubieje mocno i wcale tego nie ukrywam.... Mille, wróć...... Odpowiedz Link
kitek_maly Re: To tu, to tam 29.06.09, 22:47 > Mi też się nie podoba, ale uważam, że tak trzeba. Nie. Odpowiedz Link
gapuchna Re: To tu, to tam 29.06.09, 22:59 Czy ty nie przesadziłeś ostatnio z tą karmą? Milluś? Moze ty głodny jesteś niebożę? Odpowiedz Link
milleniusz Re: To tu, to tam 29.06.09, 23:01 A nie, właśnie najadłem się słodkiego przed chwilą (sernika). I nadmiar testosteronu też nie. Widać poszło o zasady. Jak nic. :P Odpowiedz Link
gapuchna Re: To tu, to tam 29.06.09, 23:03 Nadmiar testosteronu? A jakby w odwrotnym kierunku udać się wyobraźnią? Hmmmm... Odpowiedz Link
menk.a Re: To tu, to tam 29.06.09, 23:04 Z karmy to ja znam np. czipsy. I popcorn. O coli nie wspomnę.:P Odpowiedz Link
milleniusz Re: To tu, to tam 29.06.09, 23:37 Nie wspomniałaś też, że jest Festiwal Sztuk Ulicznych (czy jak mu tam) i musiałem się dopiero przypadkiem nań natknąć. :P Odpowiedz Link
funny_game Re: To tu, to tam 29.06.09, 23:05 A co zrobisz, jak się wszyscy z tego forum przeniosą tam? :F Odpowiedz Link
milleniusz Re: To tu, to tam 29.06.09, 23:36 > A co zrobisz, jak się wszyscy z tego forum przeniosą tam? :F Regulamin. :D I musiałbym jakoś zadbać, by za pół roku znowu nie okazało się, że świnie są równiejsze od innych zwierząt. Odpowiedz Link