forumowicz_pospolity 20.08.09, 10:20 w sklepie koło bloku nie ma Ciechana miodowego był raz czy dwa a teraz nie rzucają fatalnie dajcie tu namiary jak ktos ma:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszysta_gimnazjalistka Re: musze sie wygadac 20.08.09, 10:26 Rozumiem Twój ból. U mnie na Ursynowie jest praktycznie w każdym sklepie. Na Targówku, gdzie kolega mi kupuje też :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: musze sie wygadac 20.08.09, 10:28 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Rozumiem Twój ból. > > U mnie na Ursynowie jest praktycznie w każdym sklepie. > Na Targówku, gdzie kolega mi kupuje też :) > jak masz w kazdym to po co ci kolega jeszcze kupuje? az tyle bierzesz??;)) no dobra, ale to sa jakies sklepy sieciowe? Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: musze sie wygadac 20.08.09, 10:35 Kolega mi kupuje jak u niego spożywam, nie jestem maniakiem który lata po Warszawie i wykupuje Ciechana :) To są małe sklepy osiedlowe, ten najbliżej to chyba sieć "Żubr Podlaski" tutaj Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: musze sie wygadac 20.08.09, 10:44 puszysta_gimnazjalistka napisał: > Kolega mi kupuje jak u niego spożywam, nie jestem maniakiem który lata po Warsz > awie i wykupuje Ciechana :) > > To są małe sklepy osiedlowe, ten najbliżej to chyba sieć "Żubr Podlaski" h> ttp://netsprint.pl/serwis/card?id=6601459&catid=9070&q=detal > jak z podrecznika młodego komunisty: dobro jest dystrybuowane nierównomiernie Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: musze sie wygadac 20.08.09, 11:05 Jeżeli nierównomierność polega na tym, że większość trafia do mnie to ja nie mam nic przeciwko :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: musze sie wygadac 20.08.09, 10:43 kadfael napisała: > PIwo musi być gorzkie:P sio!:) piłem rózne gorzkie przy Ciechanie cieniują Odpowiedz Link
kadfael Re: musze sie wygadac 20.08.09, 14:22 Jedyny miodowy alkohol, który lubię to krupnik :D Odpowiedz Link
malwan Re: musze sie wygadac 20.08.09, 20:56 ja nie na temat, ale chwale twoje sygnaturki. Rozbawiaja mnie do łez. Odpowiedz Link
conena Piotr i Paweł wszystko ma! 20.08.09, 10:56 ukochany sklep Poznaniaków, mają Ciechana miodowego, mają niepasteryzowane z Czarnkowa - jedyne słuszne;-) i wiele inszych fajnych towarów. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Piotr i Paweł wszystko ma! 20.08.09, 11:04 A mają "Bardzo mocne" z Konstancina-Jeziorna 8,1 % alk. i 16,2 ekstraktu ? :) Odpowiedz Link
conena Re: Piotr i Paweł wszystko ma! 20.08.09, 15:30 sprawdzę, ale takich napojów to pewnie nawet Mr. Freeze nie pija:-) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Piotr i Paweł wszystko ma! 20.08.09, 16:05 Piłem, bardzo dobre :) Odpowiedz Link
conena Re: Piotr i Paweł wszystko ma! 20.08.09, 22:27 a pszeniczny okocim dobry? butelkę ma ładną, dizajnerską. chyba dla tej flaszki się skuszę:-) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Piotr i Paweł wszystko ma! 20.08.09, 23:11 Ja się z Okocimiem specjalnie nie lubię, unikam, sam nie wiem dlaczego. Odpowiedz Link
qw994 Re: musze sie wygadac 20.08.09, 11:10 U mnie jest w sklepie, no ale to pod Warszawą :) Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: musze sie wygadac 20.08.09, 14:55 qw994 napisała: > U mnie jest w sklepie, no ale to pod Warszawą :) U mnie też, ale w zasadzie to też prawie pod Warszawą :DDD Odpowiedz Link
baba_krk Re: musze sie wygadac 20.08.09, 11:11 u mnie też jest, ale jakoś bałam się spróbować :> Odpowiedz Link
stedo Re: musze sie wygadac 20.08.09, 16:19 Pardon, off topikowo;)) czytałam Twój dzisiejszy wpis na FK.Dobrze "weszłeś" w klimat;)Ale nie do końca udało Ci się zachować przybrany "ymidż";)Widać jednak że to trochę inna półka:).Ubawiłam się czytając dzisiejsze dywagacje starające się o jakiś wysiłek inelektualny. I do tego te ortografy co kilka słów;) Odpowiedz Link
menk.a Re: musze sie wygadac 20.08.09, 22:51 Liczyłam na opowieść zaczynającą się od słów: urodziłem się... Potem... Następnie... Ponieważ... Aczkolwiek... Azaliż... No i jestem... A tu takie coś.:P Odpowiedz Link
hispana Re: musze sie wygadac 20.08.09, 23:03 chodz do PANA na zelazna, ciechan miodowy jest i ma sie dobrze Odpowiedz Link