kotusia_144 28.09.04, 13:51 gdzie na ursynowie/ kabatach odbywaja sie zajecia pilates Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: PILATES IP: *.polityka.com.pl 28.09.04, 14:58 Powiedziałbym ci, gdzie jest, ale najpierw musisz powiedziec co to jest u licha ten pilates? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorica Re: PILATES IP: *.chello.pl 02.10.04, 18:51 Nie jestem na 100% pewna ale bodajze w UCSiR na Wilczym Dole (Kabaty) Pilates to rodzaj ćwiczeń btw :) Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: PILATES 02.10.04, 20:20 Czy to pewne? Jestem BARDZO zainteresowana :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: PILATES 02.10.04, 20:39 Sprawdziłam - jest. Ale tylko raz w tygodniu i to w sobotę, o 19.55. To ja dziękuję :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kotusia_144 Re: PILATES 04.10.04, 13:29 podobno ma byc w klubie talia na erbsta przy metrze stoklosy ale to jeszcze nic pewno - zelzy od tego czy beda chcetni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: PILATES IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.10.04, 21:17 Zadzwoń do DK Stokłosy 855 35 17 Chyba cos takiego tam jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trene Re: PILATES IP: *.aster.pl 09.10.04, 19:12 W Domu Kultury Stokłosy (www.stoklosy.com.pl) zajęcia odbywają się we wtorki i czwartki o 20. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nemo Re: PILATES IP: *.aster.pl 11.10.04, 00:15 W klubie "Be Fit" na Belgradzkiej (chyba 4). Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: PILATES 19.10.04, 23:56 Ten klub na Belgradzkiej jest blisko metra? Mają jakąś stronę? Czy ktoś jeszcze poleca jakiś inny klub, gdzie można ćwiczyć pilates? Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: PILATES 20.10.04, 11:22 I jeszcze jedno pytanie: czy ktoś z Was chodził na pilates do Studio Sport na Koński Jar? Czy to profesjonalny klub? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorica Re: PILATES IP: *.chello.pl 21.10.04, 20:53 Jeżeli chodzi o zaplecze to bardzo fajnie- siłownia, spora sala do aero, sauna, prysznice. Nie chodziłam tam na zajęcia (bylam tylko raz na jakiejs imprezie fitness), ale z tego co wiem, to zajecia prowadzili znani (i cenieni) instruktorzy m.in. Mariusz Czajkowski, ale to inna specjalność, od pilatesa raczej daleko... Mylślę, ze to na tyle nowa specjalność w Polsce, że ciężko będzie znaleźć specjalistę. Jeżeli chodzi o jogę to prędzej... pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: PILATES 21.10.04, 21:48 Dzięki za odpowiedź. Najchętniej ćwiczyłabym w szkole/klubie, gdzie jest i pilates i joga, żeby łaczyć te dwie techniki. Niestety na Ursynowie to chyba niewykonalne. Odpowiedz Link Zgłoś
anima Re: PILATES 21.10.04, 21:55 pilates wprowadził też Fitsport na Nowoursynowskiej, ale zajęcia są tylko dla niepracujących, tudzież dla pracujących popołudniami :((( bezna... chciałam spróbować, ale nic z tego chyba nie wyjdzie, zbyt dużo popołudniami zwolenniczek TBC :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorica Re: PILATES IP: *.chello.pl 22.10.04, 10:18 Lewe_oko, jeśli masz zamiar tak porządnie wziać się za ćwiczenia to proponuję Gymnasion- Jets i joga i dużo innych rodzajów zajęć (poza npilatesem, jeszcze...). Super siłownia, w szatniach sauny, bicze wodne, bezpłatna konsultacja trenerska, ergomerty. Kupuje się wprawdzie tylko bilet open- wazny codziennie w godzinach otwarcia klubu, bądź do 17.00, a on słono kosztuje. Myślę jednak, ze jak ktoś pojdzie kilka razy w tygodniu to warto. Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: PILATES 22.10.04, 10:47 Myslałam o Gymnasionie, ale on jest niby blisko, a daleko. Nie mam samochodu i nie wiem, jak bym tam dojeżdzała ze Stokłosów... Dlatego szukam czegoś na linii metra. Ale zastanowię się nad tym - dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorica Re: PILATES IP: *.chello.pl 22.10.04, 16:50 Kiepski dojazd - to fakt. No chyba ze wiosna i latem rower bądź rolki i heeja! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nemo Re: PILATES IP: *.aster.pl 28.10.04, 22:39 tak wlasnie jest na belgradzkiej 4,bylam wczoraj u nich po rozklad zajec- pilates 2 razy w tyg na 21(srody i piatki),joga w poniedzialki,srody i piatki 0d 18.30 Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: PILATES 28.10.04, 23:14 Nie mają strony w Internecie? Jak wygląda ten klub? Estetyka nie jest oczywiście najważniejsza, ale ważna ;-) I czy to blisko od metra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Novinka Re: PILATES IP: *.aster.pl 28.10.04, 23:22 No i pytanie - ile to kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
candycandy Re: BeFit, Belgradzka 10 04.11.04, 16:47 Strony internetowej na razie brak:( Ale wybór zajęć spory: są i tradycyjne ATB, TBC, step i hi-low, ale także pilates, streching, latino, boxing (tylko że boxing jeszcze nie wiadomo, czy ruszy w tym miesiącu:( Zajęcia od 18.30 do 22.00 Karnet: 2 x tyg. - 110pln, 3 x tyg. - 150pln. Latino i boxing mnie kusi;) Ktoś był na latino? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: PILATES IP: *.aster.pl 02.11.04, 16:00 pod niedawna w fitmesie na KEn11 zaraz przy metrze Odpowiedz Link Zgłoś
kotusia_144 Re: PILATES 12.11.04, 18:02 dzieki wszystkim za odpowiedzi fakt ze do gymnasionu jest kiepski dojazd ale maja zajeci a zarowno z pilatesu, jogi i strechingu tak wiec mnie odpowiada a do tego teraz jest promocja jak podpiszesz umowe na rok placisz 160 zł za karnet open miesiecznie no i mozesz w ramach tego korzystac tez z zajecic w pozostalych dwoch klubach ktore sa w warszawie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorica Re: PILATES IP: *.chello.pl 13.11.04, 19:10 A mogłabyś napisac w jakich godzinach jest stretching i joga? Plizz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Novinka Re: PILATES IP: *.aster.pl 22.11.04, 21:40 Podciagam. Mam pytanie, moze ktos wie, jaki jest telefon do Befit na Belgradzkiej 10? Chcialam tam zadzwonic, zanim sie przejde... mam kawalek drogi, z Mokotowa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś