mika 31.01.13, 12:46 czy znacie sposób na dostanie się w lutym z 2,5 letnim dzieckiem do przedszkola publicznego? czy znacie jakiś dobry i niedrogi (poniżej 1 tysiąca /m) żłóbek na MD? pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nimeska Re: Mokotów Dolny 31.01.13, 18:19 czy znacie sposób na dostanie się w lutym z 2,5 letnim dzieckiem do przedszkol > a publicznego? > > na stronie 345lat.pl jest wykaz wolnych miejsc w przedszkolach publicznych, sprawz wolne miejsca i przedzwon do placówki i zapytaj czy ci dziecko przyjmą w moim p-olu np przyjowali 2.5 latki pod warunkiem ze byly odpieluchowane w zlobkach na DM sie nie orientuje wiec nie pomogę Odpowiedz Link Zgłoś
mika Re: Mokotów Dolny 05.02.13, 15:25 nasz 2,5 latek odpieluchowany ale zeby sie dostac do przedszkola to trzeba w systemie byc zapisanym. a system z tego co widzialem tylko pesele powyzej 3 roku zyca rejestruje. mamy rezerwacje zlobkowa tymczasem Odpowiedz Link Zgłoś
nimeska Re: Mokotów Dolny 05.02.13, 19:20 to co moge doradzić to wybierz się do p-ola do ktorego byś chciała by Twoj 2.5 latek poszedl od września, idz i pogadja z dyr czy jest szansa zeby jakies miejce bylo wolne, w moim p-olu gdzie chodzi starsza corka co roku jest po pierwszej rekrutacji kilka miejsc wolnych i do mojego p-ola przyjmuja własnie dzieci nawet mniejsze niz 2.5 ; we wrzesniu, maja w tym temacie doswiadczenie i ja np bede "startowała" z mlodym do p-ola jak minie pierwsza rekrutacja z podaniem oddzielnym chyba ze system przepusci rejestracje z peselem rodzica . Odpowiedz Link Zgłoś
56marzena Re: Mokotów Dolny 05.02.13, 20:38 ja moge polecic www.magiczny-zakatek.edu.pl filie na okreznej , tam chodzi Nasz chlopiec - staly plan dnia, codziennie na dworze , no i raporty z kazdego dnia , ceny przystepne jak na te czasy - zjezdzilismy z Mezem okolice i w Naszych oczach ten zwyciezyl - mam nadzieje ze moja opinia bedzie pomocna Odpowiedz Link Zgłoś