moramslawno 02.04.05, 16:49 Co zrobić aby skutecznie wyszczuplić łydki,tak,żeby nosić krótkie spódnice? Czy konieczny jest chirurg plastyk,czy może są jakieś zabiegi w salonie kosmetycznym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza Re: łydki 03.04.05, 13:49 A nie możesz nosić rozszerzanych kiecek do kolan i butów na koturnach? Łydki będą wtedy wyglądały o wiele korystniej same z siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
yzex Re: łydki 18.04.05, 14:28 zgadzam sie, odpowiednia spodnica i butami na obcasach/koturnach mozna nieco wyszczuplic lydki. Polecam na lato spodnice z duza ilosca materialu (zeby tak ukladaly sie w luzne fałdy wzdluz, nei wiem jak to dokladniej okreslic;)) takie, ktore nie beda rowno zakonczone, tylko majace takie jakby "zęby". W ost odcinku "tanca z gwiazdami" czy jakos tak magda mołek miala sukienke z takim wlasnie zakonczeniem. Cudo:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
basiek13 Re: łydki 26.04.05, 18:41 Ja też mam podobne zmartwienie ale jestem pewna,ze znacznie większe. Mam tzw. kołkowate nogi , grube kostki.Znacie jakieś rozwiązanie, marzy mi sie spudnica . Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: łydki 26.04.05, 20:30 basiek13 napisała: > Ja też mam podobne zmartwienie ale jestem pewna,ze znacznie większe. Mam tzw. > kołkowate nogi , grube kostki.Znacie jakieś rozwiązanie, marzy mi sie spudnica > . Niestety znamy.Nosić spodnie.Podkreśl,co masz ładnego,a nogi schowaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: łydki 27.04.05, 00:16 > Niestety znamy.Nosić spodnie.Podkreśl,co masz ładnego,a nogi schowaj. Nie gniewaj się.Sama mam "figurę mieszaną";-))) (połowa do schowania,połowa do ekspozycji).Pomarzyć dobra rzecz,ale...trzymajmy się realiów.Jak pokażesz ,co masz ładnego (ręce?szyję?plecy?)to na pewno niejednego chłopa powalisz.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: łydki 27.04.05, 12:35 :( Tez mam kolkowate nogi. W lydce mam 30 cm a w kostce 20:/ PRawie proste:( Moze poprzez bieganie da sie je troche wyrzezbic? Uda i kolana mam niezle..Tylko te lydki.. Odpowiedz Link Zgłoś
basiek13 Re: łydki 27.04.05, 17:14 No cóż....macie racje, pokazujmy co mamy ładnego, ja chowam nogi (nawet kolana mam koszmarne). Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: łydki 28.04.05, 00:03 basiek13 napisała: > No cóż....macie racje, pokazujmy co mamy ładnego, ja chowam nogi (nawet kolan > a > mam koszmarne). Co się martwisz.Samozwaniec pisała,że kolano jako takie (ładne czy brzydkie)jest absolutnie aseksualne. J Odpowiedz Link Zgłoś
anais9 ŁYDKI... I CO Z TEGO;) 30.04.05, 23:56 DZIEWCZYNY... DAJCIE SPOKÓJ!!! CORAZ CIEPLEJ SIĘ ROBI! JAKIE SPODNIE?;) JA TEŻ NIE LUBIĘ SWOPICH ŁYDEK- JESTEM NIEWYSOKA A ŁYDKI NIE DOŚĆ ŻE MASYWNE TO NIEZBYT PROSTE... KUPIŁAM DZIŚ BUTMKI NA 7 CM OBCASIE I SPÓDNICZKĘ W KOLANKO;) TRAPEZ... DOPASOWANA BLUZECZKA Z DEKOLTEM I SUPER;) ODCIĄGA WZROK OD NÓG, A CAŁOŚĆ WYGLĄDA NIE TAK ŹLE;) MÓJ MĘŻCZYZNA MNIE NAMOWIŁ;) TROCHE WIARY W SIEBIE;) Odpowiedz Link Zgłoś
abal2 Re: łydki 09.06.05, 18:24 Lydki tez sa moim przeklenstwem, jestem szczupla- nosze rozmiar 34, ale moje lydki maja 37cm w obwodzie, Jakos sie z tym pogodzilam, wiem tylko,ze spodnice konczace sie rowno z kolanem sa nei dla mnie, bo zwracaja uwage na lydki, za to do polowy uda wygladaj calkiem dobrze, ostatecznie za kolano tez nie sa zle :) Odpowiedz Link Zgłoś