Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    02.04.05, 16:49
    Co zrobić aby skutecznie wyszczuplić łydki,tak,żeby nosić krótkie spódnice?
    Czy konieczny jest chirurg plastyk,czy może są jakieś zabiegi w salonie
    kosmetycznym.
    Obserwuj wątek
      • kochanica-francuza Re: łydki 03.04.05, 13:49
        A nie możesz nosić rozszerzanych kiecek do kolan i butów na koturnach? Łydki
        będą wtedy wyglądały o wiele korystniej same z siebie.
        • yzex Re: łydki 18.04.05, 14:28
          zgadzam sie, odpowiednia spodnica i butami na obcasach/koturnach mozna nieco
          wyszczuplic lydki. Polecam na lato spodnice z duza ilosca materialu (zeby tak
          ukladaly sie w luzne fałdy wzdluz, nei wiem jak to dokladniej okreslic;))
          takie, ktore nie beda rowno zakonczone, tylko majace takie jakby "zęby". W ost
          odcinku "tanca z gwiazdami" czy jakos tak magda mołek miala sukienke z takim
          wlasnie zakonczeniem. Cudo:) pozdrawiam
      • basiek13 Re: łydki 26.04.05, 18:41
        Ja też mam podobne zmartwienie ale jestem pewna,ze znacznie większe. Mam tzw.
        kołkowate nogi , grube kostki.Znacie jakieś rozwiązanie, marzy mi sie spudnica .
        • kochanica-francuza Re: łydki 26.04.05, 20:30
          basiek13 napisała:

> Ja też mam podobne zmartwienie ale jestem pewna,ze znacznie większe. Mam tzw.
          > kołkowate nogi , grube kostki.Znacie jakieś rozwiązanie, marzy mi sie spudnica
          > .
          Niestety znamy.Nosić spodnie.Podkreśl,co masz ładnego,a nogi schowaj.
          • kochanica-francuza Re: łydki 27.04.05, 00:16

> Niestety znamy.Nosić spodnie.Podkreśl,co masz ładnego,a nogi schowaj.
            Nie gniewaj się.Sama mam "figurę mieszaną";-))) (połowa do schowania,połowa do
            ekspozycji).Pomarzyć dobra rzecz,ale...trzymajmy się realiów.Jak pokażesz ,co
            masz ładnego (ręce?szyję?plecy?)to na pewno niejednego chłopa powalisz.:-)
            • pump_it_up Re: łydki 27.04.05, 12:35
              :( Tez mam kolkowate nogi. W lydce mam 30 cm a w kostce 20:/ PRawie proste:(
              Moze poprzez bieganie da sie je troche wyrzezbic? Uda i kolana mam
              niezle..Tylko te lydki..
              • basiek13 Re: łydki 27.04.05, 17:14
                No cóż....macie racje, pokazujmy co mamy ładnego, ja chowam nogi (nawet kolana
                mam koszmarne).
                • kochanica-francuza Re: łydki 28.04.05, 00:03
                  basiek13 napisała:

> No cóż....macie racje, pokazujmy co mamy ładnego, ja chowam nogi (nawet kolan
                  > a
                  > mam koszmarne).
                  Co się martwisz.Samozwaniec pisała,że kolano jako takie (ładne czy brzydkie)jest
                  absolutnie aseksualne.

J
                  • basiek13 Re: łydki 30.04.05, 18:48
                    Hahahahaha! Masz rację.
                    • anais9 ŁYDKI... I CO Z TEGO;) 30.04.05, 23:56
                      DZIEWCZYNY... DAJCIE SPOKÓJ!!!
                      CORAZ CIEPLEJ SIĘ ROBI! JAKIE SPODNIE?;)
                      JA TEŻ NIE LUBIĘ SWOPICH ŁYDEK- JESTEM NIEWYSOKA A ŁYDKI NIE DOŚĆ ŻE MASYWNE TO
                      NIEZBYT PROSTE... KUPIŁAM DZIŚ BUTMKI NA 7 CM OBCASIE I SPÓDNICZKĘ W KOLANKO;)
                      TRAPEZ... DOPASOWANA BLUZECZKA Z DEKOLTEM I SUPER;) ODCIĄGA WZROK OD NÓG, A
                      CAŁOŚĆ WYGLĄDA NIE TAK ŹLE;)
                      MÓJ MĘŻCZYZNA MNIE NAMOWIŁ;)
                      TROCHE WIARY W SIEBIE;)
      • abal2 Re: łydki 09.06.05, 18:24
        Lydki tez sa moim przeklenstwem, jestem szczupla- nosze rozmiar 34, ale moje
        lydki maja 37cm w obwodzie, Jakos sie z tym pogodzilam, wiem tylko,ze spodnice
        konczace sie rowno z kolanem sa nei dla mnie, bo zwracaja uwage na lydki, za to
        do polowy uda wygladaj calkiem dobrze, ostatecznie za kolano tez nie sa zle :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka