Dodaj do ulubionych

Limak Lara Deluxe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 11:30
Wybieram sie z rodziną 21 04 do tego hotelu proszę o informacje na
co sie szykować? :)
Obserwuj wątek
    • catsi Re: Limak Lara Deluxe 18.03.10, 14:25
      na Lux hotel i nieciekawą okolicę...
      • Gość: natalia do catsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 19:16
        czy faktycznie jest tak dramatycznie? jade na tydzien wiec moze nie
        bedzie tak strasznie....
        • catsi Re: do catsi 18.03.10, 20:56
          Na terenie hotelu pewnie atrakcji nie zabraknie ale jeśli chodzi o rozrywkę to w
          okolicy jest jedna dłuuuuga ulica, wzdłuż niej głównie hotele i drogie butiki.
          Znam ładniejsze miejsca w Turcji na urlop ale myślę, że jak jedziesz na tydzień
          to ok :)

Jeśli jesteś ciekawa jak wygląda LARA to zapraszam do obejrzenia moich zdjęć:

picasaweb.google.pl/amik.krolik/LARA#
          • Gość: natalia Re: do catsi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.10, 07:52
            No faktycznie pieknie nie jest , ale jade z małymi dziecmi i
            priorytet to była odległosc od lotniska. Jak podrosną to bede
            kierowala sie w inne kierunki. Pozdrawiam i dziekuje za zdjecia
            • Gość: Aśka Re: do catsi IP: 195.206.126.* 19.03.10, 08:07
              Jeśli jedziesz z dziećmi to nastaw się na udany urlop, byliśmy z
              dziećmi w zeszłym roku i był to najlepszy urlop. Dużo basenów, fajne
              zjeżdżalnie, dobre jedzenie, a spacerować można plażą. Jeśli masz
              jakieś konkretne pytania to pisz chętnie odpowiem.
              • Gość: natalia do Aśka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.10, 09:16
                super ,ze odpisałaś wreszsie ktoś kto tam był z Polski
                mam kilka pytań oczywiscie :)
                w jakim miesiącu byłas , my jedziemy 21 kwietnia mam nadzieje ze
                bedzie ciepło?
                czy jest dla małych dzieci taki bardzo płytki brodzik powiedzmy na
                10-15 cm mam 1,5 roczna córeczkę?
                Jak z miniklubem czy 3 latek bedzie miał co robić?
                Czy mieliście pokój z widokiem na morze , czy jakoś to załatwiałas?
                Czy soki i napoje sa butelkowane czy z dystrybutorów?
                Jak jedzenie i ogólnie wszystko ?
                Jak okolica?
                Przepraszam za tyle pytań ,ale w tamtym roku byliśmy w Joy pegasos
                Planet i mimo znakomitych opini nie było tak znakomisie
                Z góry dziękuje
                • Gość: Aśka Re: do Aśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 17:14
                  No to po kolei
                  My byliśmy w sierpniu więc niestety nie powiem czy w kwietniu będzie
                  ciepło i na tyle by kąpać się w basenach, raz czy cała
                  infrastruktura hotelu będzie działać.

Co do basenów to jest tam ich wiele, różnej głębokości jak się
                  pewnie zorientowałaś chociażby ze zdjęć. Jest basen przy kidsklubie
                  typowo dziecięcy, ale nie umiem Ci powiedzieć jakiej głębokości bo
                  moje dzieci są już trochę starsze i tam nie bywaliśmy, ale wzdłuż
                  całego bocznego basenu ciągnie się taki płyciutki, oraz jest na
                  pewno okrągły brodzić dla całkiem malutkich. Miniklub jest super
                  położony cały na wolnym powietrzu, ale pod dachem więc jest ulga od
                  słońca, na jego terenie jest też plac zabaw, ale z tego co się
                  orientowałam to nie ma tam polskiej animatorki.
                  My mieliśmy pokój rodzinny i te niestety są od strony ulicy, z
                  balkonu w oddali widać było morze.
                  We wszystkich barach o picie niestety trzeba poprosić kelnera i soki
                  leją z dużych plasitkowych butelek, ale w minibarku pokojowym
                  codziennie dokładali nam dwa soki w kartonie i wodę butelkową.
                  Zresztą nie daleko od hotelu jest supermarket i można dokupić picie
                  w kartonie gdybyś uznała, że to co dają w barach nie jest
                  odpowiednie dla maluchów.

Jedzenia jak dla nas było nie do przejedzenia, codziennie coś innego
                  i wszystko b.dobre, są oddzielne stoliki z jedzeniem dietetycznym,
                  oddzielne dla dzieci nie sądzę aby nie znaleźć czegoś dla siebie,
                  zresztą tyczy się to nie tylko posiłków podawanych w restauracji ale
                  i przez cały dzień w barach czy kawiarni ze słodyczami.

Okolica niestety nie powala na kolana, jest to miejscowość złożona
                  tylko z hoteli i budynków, w których mieszka obsługa, więc nie
                  bardzo jest gdzie pospacerować, my chodziliśmy sobie plażą zbierając
                  muszelki.

My wróciliśmy z urlopu b. zadowoleni i wypoczęci, w terminie kiedy
                  byliśmy nie było więcej polaków i powiem szczerze nie brakowało mi
                  ich, za to były narodowości z prawie całego świata, ale wszyscy
                  kulturalni i spokojni, nie było wojny o leżaki, czy miejsce w
                  restauracji więc pomału pakuj walizki i ciesz się wakacjami. Dodam
                  jeszcze, że dojazd z lotniska zajął nam 20 min.
                  • Gość: natalia Re: do Aśka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.10, 10:02
                    dziekuje bardzo za przydatne informacji wlasnie z powodu małej
                    odleglosci od lotniska wybralam ten hotel . Dzieci w tamtym roku
                    bardziej zmeczyly sie 2 godzinna podrózą autokarem do hotelu niz
                    całym lotem samolotem. Juyz sie nie moge doczekac wyjazddu
                    pozdrawiam
                    • Gość: Aśka Re: do Aśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 17:13
                      W Larze jest dużo fajnych hoteli i myślę, że można coć wybrać od
                      razu na przyszly rok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka