aga-ks 09.06.08, 21:31 moze ktos byl w tym hotelu prosze o informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nika Re: seher sun beach IP: *.chello.pl 17.06.08, 16:19 chyba nikt :( szkoda, bo też sie tam wybieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia1416 Re: seher sun beach IP: 213.17.168.* 17.06.08, 22:55 Hej byłam w tym hotelu w zeszłym roku.Byliśmy bardzo zadowoleni z mężem (podróż poślubna, pierwszy raz Turcja). Pisz co najbardziej Cię interesuje. Z mojej strony to hotel czysty,ładne i duże pokoje, jedzenie bardzo dobre, plaża super i bardzo blisko. Przy hotelu mini bazar - dużo ubrań, pamiątek itd. pozdr... magda Odpowiedz Link Zgłoś
aga-ks Re: seher sun beach 18.06.08, 22:07 juz myslalam ze nikt nie byl w tym hotelu interesuje mnie wszystko jade w sierpniu z dwojka dzieci 13 i 3 latka czy sa animacje w hotelu jak jest z telewizja czy polskie programy plac zabaw dla maluchow jak jest z lezakami czy trzeba zajmowac raniutko z ktorej strony najlepiej pokoje brac czy rzeczywiscie mozna korzystac ze zjezdzalni w hotelu obok za wszelkie informacje bardzo dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
aga-ks Re: seher sun beach 18.06.08, 22:12 madzia i jeszcze czy niebylo zadnej budowy obok hotelu jest to nasz trzeci wyjazd do turcji ale za kazdym razem sa obawy co do hotelu czy dobry wybor zrobilismy lecimy z necermanem a wy z jakiego biura byliscie pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: seher sun beach IP: 193.24.198.* 19.06.08, 09:36 Budowy koło hotelu nie ma ,tylko droga dojazdowa w przebudowie i mozna nogi połamac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia1416 Re: seher sun beach IP: 213.17.168.* 22.06.08, 13:45 Cześć przepraszam, że tak długo...Więc my byliśmy z necermanna i wszystko było ok. Z tym, że w dniu przyjazdu chcieli nas przenieść do hotelu obok Sehera**** - bo w tym nie było podobno miejsca! Nie zgodziliśmy się, ponieważ Seher S.B. jest nowym, czystym hotelem a tamten stary i br... itd. Ale na 6h musieliśmy tam przejść bo dopiero o 10 rano mieliśmy wolny pokój. Ale z innymi osobami tak właśnie robiono - przenoszono ich do hotelu obok. Poza tym było super! Animacje w jęz.: niem, ros, turec, i kilka zdań po polsku. Basen dla dzieci mały z małą zjeżdżalnią - dla 3 latka super. Zjeżdżalnie czynne w okr. godzinach obok w hotelu. Plac zabaw chyba był w hotelu obok. Plaża bardzo bliska ok.200m i naprawdę bardzo fajna! My siedzieliśmy cały czas, a na wieczór basen. Kolacje wieczorne w barze przy plaży - fajna sprawa (wcześniej zamówić trzeba w recepcji).Przed plażą jest tzw. deptak więc można wieczorami pospacerować albo iść na zakupy na bazar. Powinnyście być zadowoleni. Pytaj co jeszcze bo nie wiem czy wszystko napisałam. pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: seher sun beach IP: *.chello.pl 03.07.08, 09:31 wlasnie wrocilismy z seher sun beach, jesli ktos ma pytania, prosze bardzo. jestesmy zadowoleni w 100%. goraco ten hotel polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga-ks Re: seher sun beach 03.07.08, 20:24 bede sie powtarzac interesuje mnie wszystko jak jedzonko czy lody sa dla wszystkich mniej wiecej jakie godziny posilkow animacje pokoje tv basen jaka plaza jakies rady lecimy 20 sierpnia z necermanem rodzinka 2+2 Odpowiedz Link Zgłoś
aga-ks Re: seher sun beach 03.07.08, 20:30 jak jest z mini barem w pokoju czy jest zaopatrywany codziennie czy trzeba za niego placic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaho55 Re: seher sun beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.08, 13:11 Mam jeśli można kilka pytań: jak wygląda sprawa dostępności leżaków na plaży? czy na plaży są ręczniki i maty na leżaki w cenie? czy plaża i zejscie do wody jest piaszczyste (bez kamieni i głazów)? Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaho55 Re: seher sun beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.08, 15:25 Ponawiam pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: seher sun beach IP: *.chello.pl 13.07.08, 16:38 lezakow na plazy jest bardzo duzo. maty sa, ale oczywiscie maja duze wziecie. wszystko jest bezplatne. reczniki nalezy miec wlasne. plaza jest piaszczysta, bez kamieni. zejscie do wody rowniez piaszczyste. plaza bardzo poobna do naszych baltyckich plaz, tylko piasek jest inny, zloty i bardzo brudzi. ;) jesli woda w morzu jest bardzo ciepla, uwaga na meduzy. nasza corka niestety miala bolesne spotkanie z meduza. pozdrawiam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaho55 Re: seher sun beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.08, 20:59 Serdeczne dzięki i proszę o jeszcze: czy leżaków jest więcej niż mat i może być tak ,że zostaną bez? czy piasek brudzi bo jest zanieczyszczony(np. mazutem),czy taka jego uroda? czy plaża pozwala (bez przeszkód)na b, długie spacery? czy w tv są polskie programy i jakie? czy ludziom z waszej grupy proponowano zamianę hotelu na inny? czy wystąpiły znaczne przesunięcia lotów,jakie linie,katrring (neckermann z Wrocławia? jakie fakultety oprócz Kapadocji i Pamukale i za ile? jeśli w czasie pobytu wystąpiły jakieś negatywy lub słabe strony to proszę napisz. czy klima jest faktycznie sterowana indywidualnie? ile kosztuje sejf?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: seher sun beach IP: *.chello.pl 14.07.08, 18:34 1. lezakow jest wiecej niz mat. 2. piasek brudzi - taka juz jego uroda. nie jest zanieczyszczony. 3. dlugie spacery po plazy - jak najbardziej 4. w tv jest jeden polski program, ale ciezko jest mi sie na ten temat wypowiadac, bo nie mielismy ani czasu ani ochoty na tv :) 5. nie proponowano nam zmiany hotelu 6. nie bylo zadnych przesuniec lotow, wszystko zgodnie z planem 7. neckermann proponuje dosc duzo wycieczek - ceny sa rozne. my ze wzgledu na dziecko bylismy w belek - aquapark i delfinarium. o ile pamietam 43 euro od osoby, dziecko gratis. pozostalych cen nie pamietam. wycieczki proponuja rowniez tureckie biura znajdujace sie niedaleko hotelu, ceny sa o wiele nizsze. 8. jedynym minusem byl problem w porozumieniu sie w jezyku angielskim, nawet w recepcji. niestety w tym hotelu liczy sie tylko rosyjski i niemiecki. zreszta 99% turystow to rosjanie. 9. klimatyzacja sterowana indywidualnie pilotem. 10. sejf - chyba 5 euro za dzien. pozdrawiam, m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaho55 Re: seher sun beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.08, 19:10 Serdecznie dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi i przepraszam za drobiazgowość.Ja dobrze mówiu po rosyjsku ,więc nie ma problemu.Teraz jeszcze muuszę dokonać wyboru między Seherem ,a Coral Beach Rotana w Hurgadzie.Oba 4*i cena podobna.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: seher sun beach IP: *.chello.pl 15.07.08, 20:21 Nie ma za co. :) My mielismy ten sam dylemat - Side czy Hurgada. Ale 'zemsta Faraona' nas trochę zniechęciła...;) Pozdrawiam i zycze udanego wypoczynku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaho55 Re: seher sun beach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.08, 20:48 Szczerze mówiąc w Turcji i Egipcie byłem po kilka razy.Prawdopodobieństwo problemów żołądkowych jet takie samo.Prawidłowo dobrane leki powinny szybko załatwić sprawę, a skuteczna metoda to jeść z umiarem ,nie pić surowej wody i nie robićw żołądku wielkiego mixa;surówki na zimno drugie danie, ciasto i alkohol etc.No chyba,że ktoś ma pech to...... Serdecznie pozdrawiam i życzę udanej reszty wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś