bartek82w 14.03.08, 16:38 witam! moze mi ktos pomoc w interpretacji wyników biopsji?? Rozpoznanie: hepatitis chronica minimalis (G-I,F-0/1) barwienie na HBsAg - ujemne (A-D) z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bananarama-live Re: Wyniki biopsji 14.03.08, 17:22 Watroba uszkodzona w minimalnym stopniu. Moga byc problemy z zakwalifikowaniem sie do leczenia. Jestes za zdrowy. Odpowiedz Link Zgłoś
bartek82w Re: Wyniki biopsji 14.03.08, 19:09 dostajac wynik biopsji lekarz poinformowal mnie ze zostalem zakwalifikowany do leczenia mimo minimalnych uszkodzen watroby ze wzgledu na to ze jestem mloda osoba!troche tego nie rozumie!dostalem telefon ze mam sie zglosic we wtorek (tj.18.03.08)na klinike w celu zbadania poziomu wiremii przed zastosowaniem leków interferonu i rybawiryny!nie wiem wogole o co chodzi?czy ZASTOSUJA juz ten interf.+rybaw. czy JESZCZE nie??? dziekuje za wszelkie info! Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Wyniki biopsji 14.03.08, 19:17 Z tego co widze, nie ma standardu w leczeniu - jest tylko o nim mowa. Kazde leczenie ,musi byc poprzedzone róznymi badaniami, czy nie ma przeciwskazan. Moim zdanie ,to bardzo dobrze ,ze Twoje sprawy ,nabrały takiego tempa. Ja nie zastanawiałbym sie. Leczenie - tak. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś