beatkaa32 24.06.08, 21:42 witajcie, dawno mnie tu nie było; byłam na badaniu krwi, które ma określić genotyp. Jaka może być najgorsza "diagnoza"? Bardzo się boję... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: czekanie jest męczące 24.06.08, 22:10 Tu trochę informacji znajdziesz: www.zakazenia.org.pl/index.php?okno=7&id=128&art_type=12 Przede wszystkim: rozchmurz się :-) Dobry nastrój leczy najskuteczniej. Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: czekanie jest męczące 25.06.08, 04:46 Wiekszosc mysli, ze takie rady sa tylko grzecznosciowe - tak grzecznosciowe tez, ale przede wszystkim ww nastroj, faktycznie wpływa na funkcje organizmu. Ludzie maja dola i pytaja " to co mam zrobic, na głowie stanac?" Tak ,stanac. Jesli nie mozna samemu, trzeba szukac pomocy u specjalisty. Najlepszy przykład, to usypianie pacjenta - spokój leczy Odpowiedz Link Zgłoś
mordeczek To nie czekaj.... :) 25.06.08, 09:01 Moja technika to wymyslanie sobie zajec zeby owdrocic mysli. Malowanie obrazow jest jak medytacja i uspokaja. Odpowiedz Link Zgłoś
zakielek Re: czekanie jest męczące 25.06.08, 15:59 Czy czekanie albo umartwianie zmieni genotyp ? Ja odrazu "liczyłem" na 1 i w "nagrodę" mam 1b - najbardziej na topie :) (doczytałem się że wir z genotypem łatwiejszym w leczeniu ma wadę jest bardziej zdolny do uszkodzeń wątroby -genotyp 2 i 3) Odpowiedz Link Zgłoś