krystynattt 02.11.08, 09:35 Po 12 tygodniach miałam zrobione badania,myślałam,że dowiem się jaką mam wiremię,a na wyniku było tylko,że HCV RNA nie wykryto. Może ktoś mi napisze co to znaczy?.Wizytę u lekarza mam dopiero w grudniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: Po 12 tygodniach. 02.11.08, 10:30 Arbitralna zasada jest następująca: Wiremia mniejsza niż określony limit, określana jest jako nieistniejąca. Dotyczy to nie tylko HCV. Inaczej okazałoby się że wszyscy jesteśmy nosicielami bardzo wielu chorób ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zakielek Re: Po 12 tygodniach. 02.11.08, 15:50 Są dwa rodzaje wiremii jakościowa i ilosciowa. jakosciowa - to metoda "szukania" nastawiona na dokładnośc jest czy go nie ma. iloścowa - polega na dokladniejszym wyliczeniu ilości kopii wirusa Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live To moze ja odpowiem, mniej zawiłym jezykiem 02.11.08, 18:55 To oznacza ,ze masz OGROMNE szanse aby byc uzdrowioną. Leki swoje robią i masz sie tylko cieszyc. Odpowiedz Link Zgłoś