mimi.8 11.02.09, 17:21 slyszalam ze na watrobe dobre sa : lukrecja i sok z brzozy czy to prawda i jak to stosowac, jak wlasciwie one dzialaja ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zakielek Re: lukrecja i sok z brzozy 15.02.09, 21:03 www.prometeusze.pl/lukrecja_gladka.php Odpowiedz Link Zgłoś
zakielek Re: lukrecja i sok z brzozy 15.02.09, 21:08 bez-recepty.pgf.com.pl/index.php?co=artyk&id_artyk=1452 Odpowiedz Link Zgłoś
mimi.8 Re: lukrecja i sok z brzozy 17.02.09, 11:06 dzieki ale to juz czytalam :) chodzi mi bardziej o wasze doswiadczenie, czy ktos uzywal, czy faktycznie ma jakies "widoczne" dzialanie. Szczegolnie chodzi mi o lukrecje, ktora jak wyczytalam moze miec niebezpieczne skutki i lepiej ostroznie wiec troche sie boje. Odpowiedz Link Zgłoś
mordeczek Re: lukrecja i sok z brzozy 17.02.09, 12:32 I to jest punkt, w ktorym mam tez osobiste watpliwosc z tzw. pewnych (ale wsumie niesprawdzonych) zrodel. Przed takimi rzeczami ostrzegaja u nas (Niemcy) fachowcy. Cala ta medycyna tzw. alternatywna i chinska, jest czesto niesprawdzona w naukowy sposob jakie moze miec dzialanie przy hcv. Chcac sobie polepszy mozna narobic takiego bigosu, ze sie wyladuje w szpitali na cos tam. Odpowiedz Link Zgłoś
robr.ojka Re: lukrecja i sok z brzozy 24.11.15, 10:40 Najlepsza na wątrobę jest lukrecja, szczególnie na wrzody żołądka, niestrawności. Niebezpieczna jest tylko wtedy, gdy spożyjesz jej za dużo czyli powyżej 1200 mg na dobę i gdy masz nadciśnienie, a to trudno przedawkować. Bardzo polecam ten artykuł, jasno i ciekawie opisane wszystkie właściwości: www.primocappuccino.pl/lukrecja-wloskie-slodycze/ Odpowiedz Link Zgłoś