Dodaj do ulubionych

Mam minusa

20.03.09, 23:04

Sa wynki i po roku terapi jest upragniony minus, oby tak dalej. Pozdrawiam
wszystkich!!!!!!!

Obserwuj wątek
    • jan-w Re: Mam minusa 20.03.09, 23:33
      Gratulacje! :-)
      • dimitri23 Re: Mam minusa 20.03.09, 23:54
        bardzo dziekuje janie-w, kazdemu zycze tego samego. PS. Po prawie miesiacu od
        zakonczenia wracaja sily i czuje sie naprawde dobrze. Prawie caly czas byla
        ryba+interferon 180 albo 135 +neupogen, nie bylo czasem latwo ale za kazdym
        razem kiedy dopadal mnie tzw. dolek zwalalam wine na terapie i jakos sobie
        poradzilam. Pomogla praca, bo mniej bylo czasu na myslenie o zlym stanie
        fizycznym itp i osoby ktòre wspieraly w czarnych chwilach; ale dosyc tego
        zalenia sie!
        • jan-w Re: Mam minusa 21.03.09, 00:24
          Też uważam że praca trzyma ludzi (zwłaszcza chorych) przy życiu i pozwala im
          lepiej funkcjonować. Najlepszy dowód to fakt że większość umierających jest w
          wieku poprodukcyjnym, a spośród zmarłych żaden już nie pracuje :-)
    • bananarama-live No i gitara / bt 21.03.09, 02:56
      • greenrachela Re: No i gitara / bt 21.03.09, 09:15
        Gratuluje! Bilans na forum się poprawia. Myślę, że dobra wiadomość dla każdego z
        nas.

Praca? To najlepszy sposób na terapie. Jest po co wstawać i na czym codziennie
        skupiać uwagę. Zupełnie się z Tobą zgadzam.
        • beatkaa32 Re: No i gitara / bt 21.03.09, 10:09
          serdecznie gratuluję minusa; mam nadzieję, że za jakiś czas dołączę do grona
          ozdrowieńców na naszym forum. Faktycznie, praca jest najlepszym lekarstwem na
          "niemyślenie" o chorobie. Pozdrawiam
          • dimitri23 Re: No i gitara / bt 21.03.09, 10:27
            beatkoo32, napweno dolaczysz do dobrej statystyki, nie martw sie!!! Teraz czekam z nadzieja, ze przez nastepnych 12 miesiecy nie zrobi niespodzianki!!! i naprawde bede mogla powiedziec, ze wygralam wojne, a nie bitwe. Teraz jest satysfakcja, ze sie da wygrac!!!
            • ranska Re: No i gitara / bt 21.03.09, 13:01

Gratuluje i ciesze się ogromnie:)
              • izzi83 Re: No i gitara / bt 21.03.09, 15:12
                gratulejszony!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka