river29 27.08.09, 19:33 ... obecność RNA wirusa wyszło "-" Ludzie wcinajcie sioła!!! :-)))) Pozdrawiam wzystkich znajomych i nowe warze tysz :-)))) jan-w także ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zakielek Re: 3 badanie na.... 28.08.09, 09:15 Przy interferonie mogą być wyższe niż norma. Ja tak miałem Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: 3 badanie na.... 28.08.09, 04:28 jan w to zdrowizna,bez pozdrowień. Wciąga całe zioło tego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
qeenie Re: 3 badanie na.... 28.08.09, 17:18 bardzo piknie, ale jakie "siola", jakie?! cannabis? jakie wcinales, wyznaj;))) Pozdrawiam i ciesze sie. Serio.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
river29 Re: 3 badanie na.... 28.08.09, 21:14 qeenie napisała: > bardzo piknie, ale jakie "siola", jakie?! cannabis? jakie wcinales, > wyznaj;))) Pozdrawiam i ciesze sie. Serio.:-) Trabilem o tym na prawo i lewo w swoim czasie ;-) Teraz slucham to: www.youtube.com/watch?v=hhlYqvryyWE i laduje akumulatory :-))) Jeszcze przed 40-ka chce kupic Harley-a Davidson-a King Road, skure z fredzlami, sagan z nierdzewki :-)))) i objechac swiat :-))) Zdrowka wszystkim!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
painu Re: wow 29.08.09, 12:46 przedwczoraj jeździłem tym czymś, niestety nie po TEJ drodze :) zakochałem się :/ ale i tak moim planem jest DL 650 w wersji najchętniej takiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
dimitri23 Re: 3 badanie na.... 29.08.09, 16:49 no to jest nas coraz wiecej minusow. lepiej byc nie moze Odpowiedz Link Zgłoś