Gość: kierowca IP: *.iscnet.pl 15.11.04, 10:38 w Morzyczynie wydarzył się potworny wypadek. 5 ofiar śmiertelnych. Droga zablokowana. [!] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pipek Re: Makabra przed Stargardem IP: 83.144.120.* 15.11.04, 10:44 Jeżeli tak jest jak mówisz to raczej masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antoni Re: Makabra przed Stargardem IP: *.idea.pl 15.11.04, 11:54 a co sie wlasciwie stalo? znowu ktos sie za bardzo spieszyl....?????? Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Makabra przed Stargardem 15.11.04, 12:24 W dniu, w ktorym nikt nie zginie na polskich drogach zmienie zdanie. Puki co uważam, ze nie powinno sie kasowac punktow karnych po roku od otrzymania. Powinny zostac do konca zycia, lub do zdania pelnego egzaminu na prawko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Makabra przed Stargardem IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.04, 12:57 póki póki póki, drogi gregu Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Makabra przed Stargardem 15.11.04, 13:01 Spoznieni patrioci wracali z obchodow Swieta Niepodleglosci..? Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Makabra przed Stargardem 15.11.04, 13:02 No i? I grogreg jesli laska, nie greg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szofer W co pukasz, mimi? W czoło się puknij! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 19:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Makabra przed Stargardem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 13:28 > grogreg napisał: > W dniu, w ktorym nikt nie zginie na polskich drogach zmienie zdanie. Puki co > uważam, ze nie powinno sie kasowac punktow karnych po roku od otrzymania. > Powinny zostac do konca zycia, lub do zdania pelnego egzaminu na prawko. Jesteś wyjątkowym idiotą, jeżeli myslisz, że taka restrykcja by coś zmieniła. Nic by nie zmieniła a tylko utrudniła życie normalnym kierowcom. Ja wole żeby rząd budował autostrady i remontował drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Makabra przed Stargardem 15.11.04, 13:45 Nie widze powodu abys uzywal wobec mnie okreslen oznanych ogolnie jako obelzywe. Swiadczy to jedynie o calkowitym niezrozumieniu przez ciebie zasad dyskusji lub i ich swiadomym ignorowaniu. Pierwsze swiadczy o brakach w wychowaniu, drugie o wrodzonym chamstwie. Wracajac do tematu. To nie stan drog jest przyczyna wypadkow, ale brak szacunku niektorych kierowcow nie tylko do prawa ale i do innych uczestnikow drog. Nie bede juz pisal o zwyklej glupocie. Co do normalnych kierowco. Nie mozna nazwac normalnym czlowieka, ktory pedzi z predkoscia 100 km/h tam gdzie jest 50. Nie mozna nazwac normalnym kierowce ktory wyprzedza na trzeciego. Nie mozna nazwac normalnym kierowce, ktory jezdzi na lysych oponach na oblodzonej nawierzchni. Sa to osoby chore psychicznie, ktore nalezy mozliwie szybko wyeliminowac z drog publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipek Re: Makabra przed Stargardem IP: 83.144.120.* 15.11.04, 13:35 Okazuje się, że gościu wyprzedzał na podwójnej ciągłej. Ten kierowca już nikogo nie zabije. Żeby było bezpiecznie na polskich drogach to musiałoby się zabić tak na oko 50% z nas. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Makabra przed Stargardem 15.11.04, 14:01 Ten kierowca zabil niewinnych ludzi. Z premedytacja ryzykowal zyciem swoim - jego prawo, ale i innych. Dla mnie jest zwyklym morderca. I to morderca najgorszego typu bo zabil nieznaych sobie ludzi dla kaprysu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: old.sailor Re: Makabra przed Stargardem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 14:10 a czy ktos zna jakies blizsze szczegoly tego wypadku? jakie samochody, jakie okolicznosci? bo na Onecie jest tylko sucha notatka : "zderzyly sie dwa auta , 5 osob nie zyje" Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Makabra przed Stargardem 15.11.04, 19:27 Dwa Francuzy. Stalo sie to na luku w Morzyczynie (na wysokosci CPN). Psychol wyprzedzal, mimo podwojnej ciaglej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fg Re: Makabra przed Stargardem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 10:30 Kup se superekspres albo jakis inny shit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Makabra przed Stargardem IP: *.iscnet.pl 15.11.04, 14:56 www.radio.szczecin.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Makabra przed Stargardem IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.11.04, 06:30 >W co pukasz, mimi? W czoło się puknij! jestes taki szofer, jak dowcipnis? no, powiedz mi jak jezdzisz? no, smialo, nie krepuj sie a moze to ty byles tym palantem, ktory "wlokles" sie za mna z kosmiczna predkoscia 70 przy ograniczeniu 60 (jak widzisz, lekko przekraczalem) w kosmicznej odleglosci dwoch metrow za moim zderzakiem, tak ze wszystko, co widzialem w tylnym lusterku, to byl twoj dziob, i przy pierwszej lepszej, a jednoczesnie fantastycznie niebezpiecznej sytuacji wyprzedziles mnie na podwojnej ciaglej i przyhamowales do 40 dajac mi zyciowa nauczke, jak nalezy sie poprawnie i uprzejmie zachowywac na drodze? dowcipne, prawda? poszanowanie przepisow jezyka, to to samo, co poszanowanie kazdego innego prawa czy ja kogos obrazilem, ze kazesz mi sie puknac w czolo, nauczycielu pokolen kierowcow i autorytecie menelskiego zachowania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trawa Re: Makabra przed Stargardem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 08:01 czemu nie ma nic na ten temat w gazecie.pl??[czy moze ja cos przeoczylam??], jest cos o jakiejsc "megakraksie na lodzie" [??!!??] a o tym ani widu ani slychu.. zdjecia wstrzasajace.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOY Gó..arz mordującpasażerów osierocił dwójkę dzieci IP: 212.14.63.* 16.11.04, 08:32 Nawet gdyby przeżył zasługiwałby na lincz i dobicie psi syn. Może upierdliwie, ale w takich sytuacjach stawiam pytanie kto wychował takiego kretyna. Kim są jego rodzice? Bo część odpowiedzialności spada wg mnie na nich. Mówie to z całą odpowiedzialnością jako ojciec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Gó..arz mordującpasażerów osierocił dwójkę dz IP: *.teleton.pl 16.11.04, 09:05 Pozazdrościć pewności że Twoje dzieci zawsze i w każdej sytuacji zachowają się poprawnie. Jesteś idealnym ojcem (co daj Boże) albo nie znasz swoich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOY Re: Gó..arz mordującpasażerów osierocił dwójkę dz IP: 212.14.63.* 16.11.04, 09:11 nie zrozumiałaś mnie. Pisałem o odpowiedzialnosci, jaka spoczywa na rodzicach. Nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Gó..arz mordującpasażerów osierocił dwójkę dz IP: *.teleton.pl 16.11.04, 09:19 ...odpowiedzialność rodziców za swoje dorosłe dzieci ... ...a na czym to polega .... ...Ojca siwe włosy i łzy Matki .... ...które z dzieci myśli o rodzicach dopuszczając sie takich czynów.... ...ja nie znam takich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOY Re: Gó..arz mordującpasażerów osierocił dwójkę dz IP: 212.14.63.* 16.11.04, 09:55 podejrzewam, ze większość matek i ojców psychopatów opłakuje swoję dziecię, ale to nikogo nie usprawiedliwia. Takie zachowanie nie bierze się z nikąd. To kwestia kwestia wychowania, kompleksów zakrzenionych najczęściej w procesie dojrzewania, wzorów, autorytetów itp. Nie chcę się wymądrzać, ale tak na to patrzę. Z perspektywy pedagoga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Makabra przed Stargardem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 09:36 Ten kierowca był z mojej ulicy. Kilka miesiecy temu o mało nie zabił mojego synka, kiedy wpadł na chodnik przy zakręcaniu. Moja matka wczoraj się ucieszyła... pozostałe cztery osoby opłaczemy jak każdego zmarłego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOY Re: Makabra przed Stargardem IP: 212.14.63.* 16.11.04, 09:58 Dużo jeżdżę, także 10. Sam często życzę śmierci takim idiotom, byleby przy okazji nie zabili innych. Tych osieroconych dzieciaków naprawdę mi szkoda. Dom dziecka? Złamany życiorys, trauma. Wszyscy młodzi kierowcy powinni przed dostaniem prawa jazdy spędzić 24 h z takimi osieroconymi dzieciakami w domu dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg nic sie nie zmienilo. 17.11.04, 09:14 Dzisiaj rano. Stargard - Szczecin na "nowej trasie" przynajmniej dwa razy palanc w Cotroenie Xarze probowal zabic innich uczestnikow ruchu wyprzedzajac na trzeciego. Niestety byl to Stargardczyk, co oznacza ze dosyc czesto jezdzi ta trasa. Natepnym razem zapamietam numer i zadzwonie na policje. Pewnie efektu nie bedzie, ale co tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: javal Re: nic sie nie zmienilo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 09:19 rzeczywiście bez zmian - ok. 0750 jakiś burak w buraczkowym Audi tez walil ze 130 i wyprzedzał na styk. Rejestracja oczywiście ZST, bo wszyscy wiedzą, że tam kierowcy najlepsi i wózki najszybsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Makabra przed Stargardem IP: 217.153.136.* 17.11.04, 12:44 Nie zdziwie sie jak sekcja wykaze, ze Damian B. był pijany. Na jakims forum jego kolezanka napisala, ze u niego jazda na bani była czyms naturalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOY Re: Makabra przed Stargardem IP: 212.14.63.* 17.11.04, 13:10 co to był za gość. pracował gdzieś. kim z zawodu? zawsze mnie to zastanawia czytając o takich wyczynach. Odpowiedz Link Zgłoś