Dodaj do ulubionych

Makabra przed Stargardem

IP: *.iscnet.pl 15.11.04, 10:38
w Morzyczynie wydarzył się potworny wypadek. 5 ofiar śmiertelnych. Droga
zablokowana. [!]
Obserwuj wątek
    • Gość: pipek Re: Makabra przed Stargardem IP: 83.144.120.* 15.11.04, 10:44
      Jeżeli tak jest jak mówisz to raczej masakra.
      • Gość: antoni Re: Makabra przed Stargardem IP: *.idea.pl 15.11.04, 11:54
        a co sie wlasciwie stalo?
        znowu ktos sie za bardzo spieszyl....??????
        • grogreg Re: Makabra przed Stargardem 15.11.04, 12:24
          W dniu, w ktorym nikt nie zginie na polskich drogach zmienie zdanie. Puki co
          uważam, ze nie powinno sie kasowac punktow karnych po roku od otrzymania.
          Powinny zostac do konca zycia, lub do zdania pelnego egzaminu na prawko.
          • Gość: mimi Re: Makabra przed Stargardem IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.11.04, 12:57
            póki
            póki
            póki, drogi gregu
            • swarozyc Re: Makabra przed Stargardem 15.11.04, 13:01
              Spoznieni patrioci wracali z obchodow Swieta Niepodleglosci..?
            • grogreg Re: Makabra przed Stargardem 15.11.04, 13:02
              No i?

I grogreg jesli laska, nie greg.
            • Gość: szofer W co pukasz, mimi? W czoło się puknij! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 19:33
          • Gość: greg Re: Makabra przed Stargardem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 13:28
            > grogreg napisał:

> W dniu, w ktorym nikt nie zginie na polskich drogach zmienie zdanie. Puki co
            > uważam, ze nie powinno sie kasowac punktow karnych po roku od otrzymania.
            > Powinny zostac do konca zycia, lub do zdania pelnego egzaminu na prawko.

Jesteś wyjątkowym idiotą, jeżeli myslisz, że taka restrykcja by coś zmieniła.
            Nic by nie zmieniła a tylko utrudniła życie normalnym kierowcom. Ja wole żeby
            rząd budował autostrady i remontował drogi.
            • grogreg Re: Makabra przed Stargardem 15.11.04, 13:45
              Nie widze powodu abys uzywal wobec mnie okreslen oznanych ogolnie jako
              obelzywe. Swiadczy to jedynie o calkowitym niezrozumieniu przez ciebie zasad
              dyskusji lub i ich swiadomym ignorowaniu. Pierwsze swiadczy o brakach w
              wychowaniu, drugie o wrodzonym chamstwie.

Wracajac do tematu. To nie stan drog jest przyczyna wypadkow, ale brak szacunku
              niektorych kierowcow nie tylko do prawa ale i do innych uczestnikow drog. Nie
              bede juz pisal o zwyklej glupocie.
              Co do normalnych kierowco. Nie mozna nazwac normalnym czlowieka, ktory pedzi z
              predkoscia 100 km/h tam gdzie jest 50. Nie mozna nazwac normalnym kierowce
              ktory wyprzedza na trzeciego. Nie mozna nazwac normalnym kierowce, ktory jezdzi
              na lysych oponach na oblodzonej nawierzchni. Sa to osoby chore psychicznie,
              ktore nalezy mozliwie szybko wyeliminowac z drog publicznych.
    • Gość: pipek Re: Makabra przed Stargardem IP: 83.144.120.* 15.11.04, 13:35
      Okazuje się, że gościu wyprzedzał na podwójnej ciągłej. Ten kierowca już nikogo
      nie zabije. Żeby było bezpiecznie na polskich drogach to musiałoby się zabić
      tak na oko 50% z nas.
      • grogreg Re: Makabra przed Stargardem 15.11.04, 14:01
        Ten kierowca zabil niewinnych ludzi. Z premedytacja ryzykowal zyciem swoim -
        jego prawo, ale i innych. Dla mnie jest zwyklym morderca. I to morderca
        najgorszego typu bo zabil nieznaych sobie ludzi dla kaprysu.
        • Gość: old.sailor Re: Makabra przed Stargardem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 14:10
          a czy ktos zna jakies blizsze szczegoly tego wypadku?
          jakie samochody, jakie okolicznosci?
          bo na Onecie jest tylko sucha notatka : "zderzyly sie dwa auta , 5 osob nie
          zyje"
          • grogreg Re: Makabra przed Stargardem 15.11.04, 19:27
            Dwa Francuzy. Stalo sie to na luku w Morzyczynie (na wysokosci CPN). Psychol
            wyprzedzal, mimo podwojnej ciaglej.
          • Gość: fg Re: Makabra przed Stargardem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 10:30
            Kup se superekspres albo jakis inny shit
    • Gość: kierowca Re: Makabra przed Stargardem IP: *.iscnet.pl 15.11.04, 14:56
      www.radio.szczecin.pl/
      • Gość: mimi Re: Makabra przed Stargardem IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.11.04, 06:30
        >W co pukasz, mimi? W czoło się puknij!

jestes taki szofer, jak dowcipnis?
        no, powiedz mi jak jezdzisz? no, smialo, nie krepuj sie
        a moze to ty byles tym palantem, ktory "wlokles" sie za mna z kosmiczna
        predkoscia 70 przy ograniczeniu 60 (jak widzisz, lekko przekraczalem) w
        kosmicznej odleglosci dwoch metrow za moim zderzakiem, tak ze wszystko, co
        widzialem w tylnym lusterku, to byl twoj dziob, i przy pierwszej lepszej, a
        jednoczesnie fantastycznie niebezpiecznej sytuacji wyprzedziles mnie na
        podwojnej ciaglej i przyhamowales do 40 dajac mi zyciowa nauczke, jak nalezy sie
        poprawnie i uprzejmie zachowywac na drodze?

dowcipne, prawda?
        poszanowanie przepisow jezyka, to to samo, co poszanowanie kazdego innego prawa

czy ja kogos obrazilem, ze kazesz mi sie puknac w czolo, nauczycielu pokolen
        kierowcow i autorytecie menelskiego zachowania!
        • Gość: trawa Re: Makabra przed Stargardem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 08:01
          czemu nie ma nic na ten temat w gazecie.pl??[czy moze ja cos przeoczylam??],
          jest cos o jakiejsc "megakraksie na lodzie" [??!!??] a o tym ani widu ani
          slychu.. zdjecia wstrzasajace..
    • Gość: WOY Gó..arz mordującpasażerów osierocił dwójkę dzieci IP: 212.14.63.* 16.11.04, 08:32
      Nawet gdyby przeżył zasługiwałby na lincz i dobicie psi syn. Może upierdliwie,
      ale w takich sytuacjach stawiam pytanie kto wychował takiego kretyna. Kim są
      jego rodzice? Bo część odpowiedzialności spada wg mnie na nich. Mówie to z całą
      odpowiedzialnością jako ojciec.
      • Gość: Zuza Re: Gó..arz mordującpasażerów osierocił dwójkę dz IP: *.teleton.pl 16.11.04, 09:05
        Pozazdrościć pewności że Twoje dzieci zawsze i w każdej sytuacji zachowają się
        poprawnie. Jesteś idealnym ojcem (co daj Boże) albo nie znasz swoich dzieci.

• Gość: WOY Re: Gó..arz mordującpasażerów osierocił dwójkę dz IP: 212.14.63.* 16.11.04, 09:11
          nie zrozumiałaś mnie. Pisałem o odpowiedzialnosci, jaka spoczywa na rodzicach.
          Nic więcej.
          • Gość: Zuza Re: Gó..arz mordującpasażerów osierocił dwójkę dz IP: *.teleton.pl 16.11.04, 09:19
            ...odpowiedzialność rodziców za swoje dorosłe dzieci ...
            ...a na czym to polega ....
            ...Ojca siwe włosy i łzy Matki ....
            ...które z dzieci myśli o rodzicach dopuszczając sie takich czynów....
            ...ja nie znam takich dzieci.
            • Gość: WOY Re: Gó..arz mordującpasażerów osierocił dwójkę dz IP: 212.14.63.* 16.11.04, 09:55
              podejrzewam, ze większość matek i ojców psychopatów opłakuje swoję dziecię, ale
              to nikogo nie usprawiedliwia. Takie zachowanie nie bierze się z nikąd. To
              kwestia kwestia wychowania, kompleksów zakrzenionych najczęściej w procesie
              dojrzewania, wzorów, autorytetów itp. Nie chcę się wymądrzać, ale tak na to
              patrzę. Z perspektywy pedagoga.
    • Gość: inka Re: Makabra przed Stargardem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 09:36
      Ten kierowca był z mojej ulicy. Kilka miesiecy temu o mało nie zabił mojego
      synka, kiedy wpadł na chodnik przy zakręcaniu. Moja matka wczoraj się
      ucieszyła... pozostałe cztery osoby opłaczemy jak każdego zmarłego.
      • Gość: WOY Re: Makabra przed Stargardem IP: 212.14.63.* 16.11.04, 09:58
        Dużo jeżdżę, także 10. Sam często życzę śmierci takim idiotom, byleby przy
        okazji nie zabili innych. Tych osieroconych dzieciaków naprawdę mi szkoda. Dom
        dziecka? Złamany życiorys, trauma. Wszyscy młodzi kierowcy powinni przed
        dostaniem prawa jazdy spędzić 24 h z takimi osieroconymi dzieciakami w domu
        dziecka.
    • grogreg nic sie nie zmienilo. 17.11.04, 09:14
      Dzisiaj rano. Stargard - Szczecin na "nowej trasie" przynajmniej dwa razy
      palanc w Cotroenie Xarze probowal zabic innich uczestnikow ruchu wyprzedzajac
      na trzeciego. Niestety byl to Stargardczyk, co oznacza ze dosyc czesto jezdzi
      ta trasa.
      Natepnym razem zapamietam numer i zadzwonie na policje. Pewnie efektu nie
      bedzie, ale co tam.
      • Gość: javal Re: nic sie nie zmienilo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 09:19
        rzeczywiście bez zmian - ok. 0750 jakiś burak w buraczkowym Audi tez walil ze 130
        i wyprzedzał na styk. Rejestracja oczywiście ZST, bo wszyscy wiedzą, że tam
        kierowcy najlepsi i wózki najszybsze.
    • Gość: k Re: Makabra przed Stargardem IP: 217.153.136.* 17.11.04, 12:44
      Nie zdziwie sie jak sekcja wykaze, ze Damian B. był pijany. Na jakims forum
      jego kolezanka napisala, ze u niego jazda na bani była czyms naturalnym.
      • Gość: WOY Re: Makabra przed Stargardem IP: 212.14.63.* 17.11.04, 13:10
        co to był za gość. pracował gdzieś. kim z zawodu? zawsze mnie to zastanawia
        czytając o takich wyczynach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka