Gość: mp IP: *.i-55.com 18.07.03, 18:55 Tiaaaaa moze sie niedlugo dowiemy co leja np na FeuVert przy Geant ze auto po tym nie chce jechac ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nex Chce listy tych stacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.03, 21:22 Dla czego ta lista jest tajna ??? Chodzi o silniki samochodow i nasze pieniadze!!! Opublikowac liste!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Chce listy tych stacji IP: *.espol.com.pl 19.07.03, 01:09 czytaj uważnie, tak? lista stacji, które czeka kontrola jest tajna!!! dzięki temu oszuści nie mogą się przygotować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nex Re: Chce listy tych stacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.03, 21:45 Ale ty jestes ciemny ... jak chcesz tankowac "puste kalorie" to sobie tankuj ... ja tam nie mam zamiaru i chcialbym wiedziec gdzie mnie okradaja ... Pomysl zanim napiszesz .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szn Re: Chce listy tych stacji IP: *.osow.pl 19.07.03, 23:50 oj Nex... lista stacji jest tajna do momentu kontroli!! wyniki kontroli sa jawne!! www.giih.gov.pl/Inspekcja%20Handlowa.htm Odpowiedz Link Zgłoś
etaxi Re: Chce listy tych stacji 20.07.03, 18:37 Gość portalu: szn napisał(a): > oj Nex... lista stacji jest tajna do momentu kontroli!! wyniki kontroli sa > jawne!! www.giih.gov.pl/Inspekcja%20Handlowa.htm dla mnie brak szczegułów: gdzie oszukują i jakie stacje a nie wyrywkowe wiadomości !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szn Re: Chce listy tych stacji IP: *.osow.pl 20.07.03, 21:19 "Listy stacji są w trakcie przebudowy. Uaktualnione wersje, o stacje objęte kontrolą w dniach 10.07 - 18.07.2003, opublikowane będą od 21.07.2003. Zapraszamy." POCZEKAJ DO 21LIPCA.... Odpowiedz Link Zgłoś