smoga 25.06.13, 18:29 Witam ponownie, szukając tanich połączeń na Maltę, trafiłam na "Happy fly", czy znacie ten serwis? Jeśli tak, jakie macie opinie? Z góry dziękuję i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smoga Re: Happy fly. 26.06.13, 14:39 Czy nikt nie zna tego serwisu? Usiłuje tam zadzwonić, ale nikt nie obiera, co mnie niepokoi i budzi brak zaufania. Proszę, odezwijcie się, jeśli coś o nich wiecie. Znalazłam na ich stronie interesującą mnie ofertę lotu, ale boję się ryzykować. Będę wdzięczna za pomoc, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
imw Uzyj wyszukiwarki 26.06.13, 16:04 W internecie zaroiło się od opinii na temat portalu Happy Fly, który zajmuje się pośrednictwem w zakupie biletów lotniczych. Niestety opinie te nie są zbyt pochlebne. W skali kraju sporo już osób straciło pieniądze, niekiedy są to całkiem spore kwoty. happyfly.pl – ZŁODZIEJE PS. podaj jaki lot Cię interesuje to może ktoś znajdzie dobrą ofertę Odpowiedz Link Zgłoś
imw Serwis HappyFLY - pośrednicy czy naciągacze? 26.06.13, 16:05 Serwis HappyFLY - pośrednicy czy naciągacze? Odpowiedz Link Zgłoś
smoga Re: Uzyj wyszukiwarki 26.06.13, 17:57 Bardzo dziękuję, właśnie to nieodbieranie telefonów wzbudziło moje podejrzenia. Znalazłam już lot , ciut droższy w OPODO (problem w tym , że jest to podróż służbowa i mam ograniczoną kwotę ok. 1850 zł.) W innym wątku pytałam o ten serwis i wypowiedzi były pozytywne. A ty jak sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
piasek.mi.zgrzyta Bardzo drogie loty bardzo tanio 26.06.13, 21:40 Wszyscy ci ktorzy kupuja naiwnie swoje bilety u wczoraj urodzonych posrednikow krzakow widzac tylko slowo "tanio" zasluguja kosztowna nauke/ Odpowiedz Link Zgłoś
kasianarozdrozach Re: Uzyj wyszukiwarki 27.07.13, 22:34 Tak jak poprzednicy mogę tylko ostrzec. Najczęściej kupuję przed opodo albo szukam tanich lotów ze skyscanner i kupuję wtedy u przewoźnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Happy fly. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.13, 16:26 Nieee!!! niech Cię ręka Boska uchroni przed zrobieniem im przelewu, to klasyczna firma krzak. Ja właśnie mam problem. Odpowiedz Link Zgłoś
smoga Re: Happy fly. 25.07.13, 22:12 Dziękuję wam za wszystkie opinie, nie popełniłam błędu i kupiłam bilet w sprawdzonej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Re: Happy fly. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.13, 09:17 dokończenie poprzedniego postu...., więc moje zdziwienie było ogromne gdy we wtorek dostałam potwierdzenie przyjęcia przelewu a pół godziny poźniej boarding pass - może ta firma nie jest taka zła:-) Odpowiedz Link Zgłoś
imw Jaki "boarding pass" ?? 07.08.13, 12:44 O czym Ty piszesz? Od kiedy to pośrednik wystawia boarding pass ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cinek Re: Jaki "boarding pass" ?? IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.13, 20:53 To są złodzieje, w żadnym wypadku nie wysyłajcie im kasy, naciągacze Odpowiedz Link Zgłoś
archi-polis Re: Happy fly. 04.09.13, 16:02 Nigdy nie słyszałem o takim serwisie. Odpowiedz Link Zgłoś