Dodaj do ulubionych

Happy fly.

25.06.13, 18:29
Witam ponownie, szukając tanich połączeń na Maltę, trafiłam na "Happy fly", czy znacie ten serwis? Jeśli tak, jakie macie opinie?
Z góry dziękuję i pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • smoga Re: Happy fly. 26.06.13, 14:39
      Czy nikt nie zna tego serwisu? Usiłuje tam zadzwonić, ale nikt nie obiera, co mnie niepokoi i budzi brak zaufania. Proszę, odezwijcie się, jeśli coś o nich wiecie.
      Znalazłam na ich stronie interesującą mnie ofertę lotu, ale boję się ryzykować.
      Będę wdzięczna za pomoc, pozdrawiam.
      • imw Uzyj wyszukiwarki 26.06.13, 16:04
        W internecie zaroiło się od opinii na temat portalu Happy Fly, który zajmuje się pośrednictwem w zakupie biletów lotniczych. Niestety opinie te nie są zbyt pochlebne. W skali kraju sporo już osób straciło pieniądze, niekiedy są to całkiem spore kwoty.

happyfly.pl – ZŁODZIEJE

PS. podaj jaki lot Cię interesuje to może ktoś znajdzie dobrą ofertę
        • imw Serwis HappyFLY - pośrednicy czy naciągacze? 26.06.13, 16:05
          Serwis HappyFLY - pośrednicy czy naciągacze?
        • smoga Re: Uzyj wyszukiwarki 26.06.13, 17:57
          Bardzo dziękuję, właśnie to nieodbieranie telefonów wzbudziło moje podejrzenia. Znalazłam już lot , ciut droższy w OPODO (problem w tym , że jest to podróż służbowa i mam ograniczoną kwotę ok. 1850 zł.) W innym wątku pytałam o ten serwis i wypowiedzi były pozytywne. A ty jak sądzisz?
          • piasek.mi.zgrzyta Bardzo drogie loty bardzo tanio 26.06.13, 21:40

Wszyscy ci ktorzy kupuja naiwnie swoje bilety u wczoraj urodzonych posrednikow krzakow
            widzac tylko slowo "tanio" zasluguja kosztowna nauke/
          • kasianarozdrozach Re: Uzyj wyszukiwarki 27.07.13, 22:34
            Tak jak poprzednicy mogę tylko ostrzec. Najczęściej kupuję przed opodo albo szukam tanich lotów ze skyscanner i kupuję wtedy u przewoźnika
    • Gość: Ela Re: Happy fly. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.13, 16:26
      Nieee!!! niech Cię ręka Boska uchroni przed zrobieniem im przelewu, to klasyczna firma krzak. Ja właśnie mam problem.
      • smoga Re: Happy fly. 25.07.13, 22:12
        Dziękuję wam za wszystkie opinie, nie popełniłam błędu i kupiłam bilet w sprawdzonej firmie.
    • Gość: anja Re: Happy fly. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.13, 09:17
      dokończenie poprzedniego postu...., więc moje zdziwienie było ogromne gdy we wtorek dostałam potwierdzenie przyjęcia przelewu a pół godziny poźniej boarding pass - może ta firma nie jest taka zła:-)
      • imw Jaki "boarding pass" ?? 07.08.13, 12:44
        O czym Ty piszesz? Od kiedy to pośrednik wystawia boarding pass ?
        • Gość: Cinek Re: Jaki "boarding pass" ?? IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.13, 20:53
          To są złodzieje, w żadnym wypadku nie wysyłajcie im kasy, naciągacze
    • archi-polis Re: Happy fly. 04.09.13, 16:02
      Nigdy nie słyszałem o takim serwisie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka